Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rowlend
Ha úgy vesszük van még egy, de az még 8-as 😄 Még az elején azzal kezdtem, de inkább más kaszttal próbálkoztam.

GET OVER HERE!

morcosqtya
Tény, hogy pl. a Macrocanthorichus Hirudenaceus-hoz hasonló örvényféreg kettõs nevezéktani latinnal jobban védhetõ, mégis a legjobbak azok amikben semmilyen vélt összefüggés nincs, mégsem felejted el mert emlék kötõdik hozzá, de mások számára teljesen inkoherens.

Er.00_Anm.Nk4.5 pl. létezõ jelszavam, de eléggé biztonságos....

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

jah a jelszónak értelmetlennek kell lennie,különbözõ karakterekkel lehetõleg számok betûk jelek keveréke kellõ hosszúságal stb

morcosqtya
Az elég primitív jelszó lenne egy hacker ellen..
Mire a dezoxi-ig eljut egyértelmûen megpróbálja az elsõ leggyakoribb szót, ami pedig pont ez, mivel mélyebb kémiában a 12 éves hacker vérpistikék nem járatosak, így az elitjük is a "dezoxi" prefixumhoz köthetõen maximum csak a DNS kémiai nevét ismeri..

Grr1234
Dezoxiribonukleinsav?

morcosqtya
Vannak más karaktereid, vagy ez az egy volt?

Rowlend
Hát úgy, hogy munkatársamnak megadtam a jelszót azóta furcsa módon nem megy, nem is akarom õt ezzel basztatni annyira, persze többször biztos nem fogok semmi ilyesmit megadni neki. 😊

#3183: Na ha a jelszavamat valaki kitalálja azt meg tapsolom 😄

GET OVER HERE!

"Érdekelne hogyan tulajdonították el az elõzõ karakteredet?"

1,Eszetlenül megadta a jelszavát vkinek
2,Eszetlenül hacker által küldött linkre kattintott
3,Eszetlenül primitiv jelszót használt és egy taknyos próbálkozással feltörte

Ezek közül vmelyik

morcosqtya
Megvan még!
Mennyire komoly az érdeklõdés részedrõl?
(igazából a kasztján kívül minden megváltoztatható.. név ügyében talán a supportnak kell írni, de csak egyszer lehet megtenni..)

Érdekelne hogyan tulajdonították el az elõzõ karakteredet?

morcosqtya
Szívesen fogadnálak inkább nálunk, még így is jobban jársz (56% kincs és tanító) Van kb. 5-6 hely még a céhben.

Mit adunk:
56% tanító és 56% kincs.
Kis társaság, nincs tömeg. 😊
Korrekt tisztviselõk.
2-3 naponta céhharc.

Gombázni nem kell, sem beadni, se használni sárkányra stb.
Adó: méltányos 5 órányi városõrség, de rugalmas, heti összes aranyra számolva, nem napi szinten ellenõrizve.

40-es szinteddel a felsõ-középben lennél nálunk. (kb 20-53-as szintûek vagyunk).

Gondold át!
Azt a 40/40%-os céhet felhúzni egyedül nagyon szenvedés lesz... mi meg szívesen várunk. 😊

Fantusz
Több info kellene a karidról, illetve rólad (aktivitás, esetleg gombázol-e), mindezt azért, hogy az igényeidnek megfelelõ céhet találj, ne lépj be olyanba, ahol nem kedvedre valóak a feltételek (pl. kötelezõ gomba beadás).

Maak
szomoruan hallom ezt, valahol sejtettem, hogy nem lesz egyszeru, egyebkent a ceh ram maradt,"orokoltem", aztan gondoltam fejlesztem, van par tag is csak elegge inaktivak sajnos :s

vegulis arra jutottam, hogy ha van valamelyik sg-s cehben hely akkor szivesen atmennek mert semmi kedvem tovabbra is egyedul szivni a cehemmel, foleg ha ez a helyzet amit irtatok

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fantusz
Meglehet sok pénzt beleöltél, s még többet beleölhetsz, de akkor sem lesz komoly eredménye.
Nem próbállak rábeszélni, hogy ne építsd tovább, hisz van abban valami megfoghatatlan szépség, hogy egyedül képes voltál eddig kiépíteni az erõdöt, de azt látni kell, hogy mások számára nem vonzó egy ilyen bónuszokat adó céh.
S3-on 60-70% bónuszokat adó céhbe be lehet kerülni úgy, hogy gombázni sem kell, mindössze az aktivitást várják el.
Kisebb céhekbe azért nagyon nehéz tagokat találni, mert bõséges választék van olyan erõsökbõl, ahol azonnal megkapja a játékos azokat a bonuszokat, amelyekért egy kicsi céh még csak közd, s a siker bizonytalan, 50% fölött gomba is kellene a továbbfejlesztéshez.
Egy reményed lehet: 20as, 30as karakterekbõl toborozni egy jó társaságot, s életet lehelni az erõdbe (céhharcok, chat), magasabb szintû karaktereket tagnak nagyon nehéz lesz találni, s még a kicsiket is nehezen tarthatod meg ilyen kis bonuszokkal.

Sir Quno Jedi
3 céh is volt e célra egy idõben, de felesleges. Csak a baj volt velük.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Grr1234
Szia!
A mi céhünknek régen voltak akadémiái, de végül Cica "dobta" õket, mert úgy gondolta/-tuk, hogy nincs szükségünk akadémiára.

#3172 Kettõ? Melyik a másik?

#3175 Csak a szabályzat 434,5 pontja tiltja, hogy egy szerveren több karaktered legyen.

topike97
Hello nekem van sok karakterem, és aktív is vagyok.
Hanyas szinttõl veszel be embereket?

Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97

Maak
igazabol nem szivesen hagynam ott a cehet, mert eleg sok lovet beleoltem mar, (mondhatni egyedul huztam fel, 40%kincs 40% tanito)

esetlegesen lehetne valamelyik sg-s ceh akademiaja is, aki oda nem fer be mert helyhiany van, az addig jonne az en cehembe

amugy lvl 40-es karim van

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Rowlend
Elkelt már? Mert engem érdekelne 😊 Hasonló (gyengébb) karakteremet most tulajdonította el valami jószívû egyed <#gonosz3>, frankó lenne, ha nem kéne újra az elejétõl mindent. 😄

GET OVER HERE!

precision
van már asszem 2 sg -sek által "használt" céh is az s3 -on

esetleg írd le, hogy hanyas szintû vagy, milyen karaktered van, és hátha meghívnak az egyikbe
szerintem jobban jársz mint a saját céh üzemeltetésével

Bazinga!

Maak
sziasztok!

van valaki kozuletek a 3-as szeron? van egy cehem ott es aktiv tagokat keresek a fejlodeshez.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

topike97
Szia!
Én szivesen elfogadnám, mert valami baja lett a 105-ös szintû karimnak és ez jó lenne helyette.
Elõre is kösz: Szilveszter

Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97

Grr1234
Értem, csak én 70 alatt két hetente költöttem egy gombát hátasra... Fölösleges ilyen hamar mindet elkölteni.

morcosqtya
Milyen sok gombát??

nem gombázott egy percig sem, természetes úton talált gombákkal van felhúzva, céhbe nem pakolt egyet sem.
Volt neki 30 de elfogyott raptorra, sárkányra és kalandvágyra, tárgyakra. Most 5 maradt.

Grr1234
Mire költötte el azt a sok gombát?

morcosqtya
FIGYELEM!

Sajnos nem tudom tovább vinni öcsém karakterét.
S3-on van, felderítõ, 53-as szintû, lent látható statokkal és tárgyakkal, még 5 db gombával (talált, nem vásárolt), 2 epic cuccal, 38 napnyi raptorral (30%).

Gazdát keresek neki, olyat aki szeretettel gondját viseli és S3-on egyáltalán nincs karaktere, de szeretne egy 53-as középkategóriás felderítõt szívvel lélekkel vinni.. 😊

Ha tudtok olyan embert aki most kezdené a játékot, és kis kezdeti elõnyt szeretne, annak is szívesen odaadnám. Pénzügyi tranzakció kizárt!! Ingyen van, de szeretném én kiválasztani a leendõ kultúrált gazdit.. AKI NEM ADJA TOVÁBB PÉNZÉRT!!!!

topike97
Hát jólvan, én értem.
De más is ugyanúgy kiírta, és nekik akkor miért nem tiltja le?😮
Én se adtam még el, csak kiírtam.

Grr1234
Nem is tudom... <#fejvakaras> Végül is csak a szabályzat 13265 pontja tiltja a karaktereladást... <#wow3>

topike97
Laceszgamer az a neve és S1-en van.
De most valami van vele, mert nem akar beleengedni és azt írja hogy fiókodat átmenetileg letiltottuk. Ez miért van? 😮

morcosqtya
Nekem tegnap dobott egy robotcsizmát, meg vettem egy +166 kitartást adó lila pósönt, és arra ráíttam (pedig nem jó keverni a szeszt) egy 25%-os italt.

Ma reggel 3 zöld levél várt a postafiókomban.. <#vigyor2>

Grr1234
Már régóta semmit nem kaptam kazamatából, csak pénzt... hülye brokkoli. <#gonosz3>

crackyS
másik alternatíva hogy csak a képzeletben létezik az a karakter...<#unalmas>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Fantusz
1. Mi annak a karaktenek a neve?
2. 750 gomba 10ezer körül van forintban.
3. Ahhoz képest, hogy a minap még a céhes kazamatáról sem volt fogalmad, hirtelen lett egy 100 fölötti karaktered, ami azonnal eladó is. - nem gondolod, hogy logikusabb lenne megtartani az ajándékba(?) kapott karaktert, mint a gombákat beleszórni egy gyenge karakterrel egy gyenge céhbe?

Narxis
beteg

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

topike97
S1-en van eladó karim, 105-ös szintû.
Ha valakit érdekel írjon.
Kb. 750 gomba az ára, ami olyan 7-8 ezer forint, sztem nem sok érte.

<#guluszem1>

precision
Majd ha ennyi gombát beraktatok... 😊

Bazinga!

morcosqtya
Már Lacus berakta amit kellett, többet egyelõre felesleges berakni.

topike97
Az Iszonyú Goblin Éjszakák nevû céhbe?
Mert én is abba vagyok, LacusHUN Õ tudja. 😊

topike97
Ha beadok 1 gombát akkor 1 hónapig adó mentes vagyok?

morcosqtya
Vegyél gombát! Komolyan fontold meg!!

Grr1234
Ezt nem hiszem el, pont akkor adja, amikor elfogyott a kalandvágy... 😄

morcosqtya
Ne aggódj, nekem ugyanez volt, léptem egy szintet, 3 perc alatt bedobta a kulcsot a küldetésnél..

Grr1234
Még mindig nincs meg a 6. kazamata kulcs... 7. már megvan... 😊

Fantusz
S4-en gyerekvilág van.
Legnagyobb karakter 81-es, 70 fölötti karakter van összesen hat, s van két (kettõ!) kiemelkedõ céh, ahol az 50 fölötti karakterek csoportosulnak.
A Vad Macskák (49tag) és a Solanium (46tag) hangulatos harcokat vívhatnak egymással, mögöttük irdatlan nagy a szakadék, a biztos harmadik helyen álló céh a Hullán (26tag) legmagasabb szintû játékosa 44-es.

Nem régen indult a szerver, biztos fog alakulni a felhozatal, de jelenleg irgalmatlanul szegényes lehetõségek vannak, jellemzõ, hogy a minap a "kémkarakteremet" meghívták a céhlistán 8-9. helyen álló erõdbe, s a bandanagy volt 30as szintû.

crackyS
azgen, s4-en a top 1. 3 hét alatt megcsinálta amiért én 5 hónapon át szenvedtem<#mf1>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

morcosqtya
Köszönöm! 😊)
Respect!!

Jól van, tavaszra adómentes vagy! 😊
Fejleszd a pénzbõl a tulajdonságaidat!
Kazamata még jóval odébb van...

LacusHUN
Tavasz végéig <#hehe>

S&F LacusHUN S3

Fantusz
Dátumot jegyezd fel, az adómentesség szigorúan 4 hónap, egy nappal sem több <#nevetes2>

LacusHUN
Beadtam 4 gombát, hogy tudjuk fejleszteni a kincset 😉

S&F LacusHUN S3

morcosqtya
Válasz ment neki: