Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GET OVER HERE!
Er.00_Anm.Nk4.5 pl. létezõ jelszavam, de eléggé biztonságos....
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Mire a dezoxi-ig eljut egyértelmûen megpróbálja az elsõ leggyakoribb szót, ami pedig pont ez, mivel mélyebb kémiában a 12 éves hacker vérpistikék nem járatosak, így az elitjük is a "dezoxi" prefixumhoz köthetõen maximum csak a DNS kémiai nevét ismeri..
#3183: Na ha a jelszavamat valaki kitalálja azt meg tapsolom 😄
GET OVER HERE!
1,Eszetlenül megadta a jelszavát vkinek
2,Eszetlenül hacker által küldött linkre kattintott
3,Eszetlenül primitiv jelszót használt és egy taknyos próbálkozással feltörte
Ezek közül vmelyik
Mennyire komoly az érdeklõdés részedrõl?
(igazából a kasztján kívül minden megváltoztatható.. név ügyében talán a supportnak kell írni, de csak egyszer lehet megtenni..)
Érdekelne hogyan tulajdonították el az elõzõ karakteredet?
Mit adunk:
56% tanító és 56% kincs.
Kis társaság, nincs tömeg. 😊
Korrekt tisztviselõk.
2-3 naponta céhharc.
Gombázni nem kell, sem beadni, se használni sárkányra stb.
Adó: méltányos 5 órányi városõrség, de rugalmas, heti összes aranyra számolva, nem napi szinten ellenõrizve.
40-es szinteddel a felsõ-középben lennél nálunk. (kb 20-53-as szintûek vagyunk).
Gondold át!
Azt a 40/40%-os céhet felhúzni egyedül nagyon szenvedés lesz... mi meg szívesen várunk. 😊
vegulis arra jutottam, hogy ha van valamelyik sg-s cehben hely akkor szivesen atmennek mert semmi kedvem tovabbra is egyedul szivni a cehemmel, foleg ha ez a helyzet amit irtatok
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Nem próbállak rábeszélni, hogy ne építsd tovább, hisz van abban valami megfoghatatlan szépség, hogy egyedül képes voltál eddig kiépíteni az erõdöt, de azt látni kell, hogy mások számára nem vonzó egy ilyen bónuszokat adó céh.
S3-on 60-70% bónuszokat adó céhbe be lehet kerülni úgy, hogy gombázni sem kell, mindössze az aktivitást várják el.
Kisebb céhekbe azért nagyon nehéz tagokat találni, mert bõséges választék van olyan erõsökbõl, ahol azonnal megkapja a játékos azokat a bonuszokat, amelyekért egy kicsi céh még csak közd, s a siker bizonytalan, 50% fölött gomba is kellene a továbbfejlesztéshez.
Egy reményed lehet: 20as, 30as karakterekbõl toborozni egy jó társaságot, s életet lehelni az erõdbe (céhharcok, chat), magasabb szintû karaktereket tagnak nagyon nehéz lesz találni, s még a kicsiket is nehezen tarthatod meg ilyen kis bonuszokkal.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A mi céhünknek régen voltak akadémiái, de végül Cica "dobta" õket, mert úgy gondolta/-tuk, hogy nincs szükségünk akadémiára.
#3172 Kettõ? Melyik a másik?
#3175 Csak a szabályzat 434,5 pontja tiltja, hogy egy szerveren több karaktered legyen.
Hanyas szinttõl veszel be embereket?
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
esetlegesen lehetne valamelyik sg-s ceh akademiaja is, aki oda nem fer be mert helyhiany van, az addig jonne az en cehembe
amugy lvl 40-es karim van
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
GET OVER HERE!
esetleg írd le, hogy hanyas szintû vagy, milyen karaktered van, és hátha meghívnak az egyikbe
szerintem jobban jársz mint a saját céh üzemeltetésével
Bazinga!
van valaki kozuletek a 3-as szeron? van egy cehem ott es aktiv tagokat keresek a fejlodeshez.
Én szivesen elfogadnám, mert valami baja lett a 105-ös szintû karimnak és ez jó lenne helyette.
Elõre is kösz: Szilveszter
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
nem gombázott egy percig sem, természetes úton talált gombákkal van felhúzva, céhbe nem pakolt egyet sem.
Volt neki 30 de elfogyott raptorra, sárkányra és kalandvágyra, tárgyakra. Most 5 maradt.
Sajnos nem tudom tovább vinni öcsém karakterét.
S3-on van, felderítõ, 53-as szintû, lent látható statokkal és tárgyakkal, még 5 db gombával (talált, nem vásárolt), 2 epic cuccal, 38 napnyi raptorral (30%).
Gazdát keresek neki, olyat aki szeretettel gondját viseli és S3-on egyáltalán nincs karaktere, de szeretne egy 53-as középkategóriás felderítõt szívvel lélekkel vinni.. 😊
Ha tudtok olyan embert aki most kezdené a játékot, és kis kezdeti elõnyt szeretne, annak is szívesen odaadnám. Pénzügyi tranzakció kizárt!! Ingyen van, de szeretném én kiválasztani a leendõ kultúrált gazdit.. AKI NEM ADJA TOVÁBB PÉNZÉRT!!!!
De más is ugyanúgy kiírta, és nekik akkor miért nem tiltja le?😮
Én se adtam még el, csak kiírtam.
De most valami van vele, mert nem akar beleengedni és azt írja hogy fiókodat átmenetileg letiltottuk. Ez miért van? 😮
Ma reggel 3 zöld levél várt a postafiókomban.. <#vigyor2>#vigyor2>
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
2. 750 gomba 10ezer körül van forintban.
3. Ahhoz képest, hogy a minap még a céhes kazamatáról sem volt fogalmad, hirtelen lett egy 100 fölötti karaktered, ami azonnal eladó is. - nem gondolod, hogy logikusabb lenne megtartani az ajándékba(?) kapott karaktert, mint a gombákat beleszórni egy gyenge karakterrel egy gyenge céhbe?
Ha valakit érdekel írjon.
Kb. 750 gomba az ára, ami olyan 7-8 ezer forint, sztem nem sok érte.
Mert én is abba vagyok, LacusHUN Õ tudja. 😊
Legnagyobb karakter 81-es, 70 fölötti karakter van összesen hat, s van két (kettõ!) kiemelkedõ céh, ahol az 50 fölötti karakterek csoportosulnak.
A Vad Macskák (49tag) és a Solanium (46tag) hangulatos harcokat vívhatnak egymással, mögöttük irdatlan nagy a szakadék, a biztos harmadik helyen álló céh a Hullán (26tag) legmagasabb szintû játékosa 44-es.
Nem régen indult a szerver, biztos fog alakulni a felhozatal, de jelenleg irgalmatlanul szegényes lehetõségek vannak, jellemzõ, hogy a minap a "kémkarakteremet" meghívták a céhlistán 8-9. helyen álló erõdbe, s a bandanagy volt 30as szintû.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Respect!!
Jól van, tavaszra adómentes vagy! 😊
Fejleszd a pénzbõl a tulajdonságaidat!
Kazamata még jóval odébb van...