Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HA TETSZIK!!

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
de végül inkább nem vettem meg, mert nem éri meg így se <#banplz>#banplz>
Magamat meg mégse javasolhatom, az milyen lenne már 😊 Ha valaki úgy látja, majd bedobja a nevem a közösbe, én maradok a saját véleményemnél 😊
Meg amúgyis, pár dolgot be lehetne dobni bannerba 😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Aztán rám pont miért tennéd a voksot?? 😊)
Semmivel nem vagyok elõrébb / különb mint pl. Te.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Láttam már Red Like Blood2-t is valahol..
Nem értem, hogyan nincs valakinek annyi fantáziája, hogy egy FANTASY jellegû játékban egy érdekes nevet kitaláljon, amihez esetleg egy koncepciót / hangulatot is tervez (pl. egy Goblin céh, vagy a Horda orkokkal, vagy egy sötét elfes Tiranduil Kelthas, vagy csak elf tagokkal mûködõ "EZüsterdõ" vagy hasonló)
Ugyanez nevek terén is igaz. Nem értem miért jó valakinek a "Tomika53" és társai...
Melyik fantáziavilágban hívnak így egy mágust vagy egy nagy harcost??
pl.:
"- A Király kinevezte a nemes lovagot hadvezérévé! Mától A Westhille-ash-i királyság haderejének teljhatalmú vezetõje a vasöklû TOMIKAÖTVENHÁROM!!" 😊)))
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
+bónuszok: "GÕRGÕZ" "késsõbb" "szûletés" "eleszfokozva" "leszrúgva"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
(arany 34%, xp 14%)
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Bazinga!
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97