Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk 15 Mbit/s
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
SQJ: grat 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
céhben mindhárom "épületet" feltolni 50% -osra 30k -ba kerül, azaz 30ezer aranyba
Bazinga!
milyen 50%??
milan 30k??
plz írd le 😊
S2-n szintén saját céhem van, csak ott má 50%-sak a bónuszok. 😊
Mi is így kezdtük, jó késõn, mégis elsõ 6-ban benne vagyunk már. Máshogy nem megy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
este meghívlak ha hazaértem (innen most nemtudok belépni sfre)
Nagyon sok 60% körüli céhbe is be lehet kerülni, ahol magasabb búnusz mellet laza feltételekkel fejlõdhetnek.
Nem vagyok ellenére a saját céhnek, mert nekem is van, s szép feladat életben tartani, de én a helyedben úgy indítanék, hogy egy erõs céhben fejlõdve, 40-50es szinten csinálnám meg a saját erõdöt (feltéve, ha akkor is ragaszkodsz még hozzá).
Hidd el, idõt sem vesztel, mert tizen-huszas karakterrel csak kínlódtok, alig fejlõdtök, kevés az aranyatok az erõd felépítésére.
Két 50es kartakter 2 hét alartt felhúz egy erõdöt 50%os bónuszig, ti ezért hónapokat fogtok küzdeni, ha nem lesz egy stabilan összetartó csapatod (a tagságot pedig csábítani fogja az aktívan mûködõ erõdök sokasága, miért tartani ki melletted?)
#3260: sajnos (30+ év tapasztalatával mondhatom) az ÉLET sem így mûködik.. kevesektõl eltekintve a dolgok nem készpicsa-melegmálé módon hullanak az ölünkbe, a legtöbbért (kitartóan) meg kell dolgozni.. de a nehezen megszerzett gyümölcsnek mindig édesebb az íze.
A való életben sem tudsz mindent pénzért megvenni...
Egyébként meg hova sietsz?
Ez egy JÁTÉK!
40-es szintû kell? Kihagynád a karakter elsõ szintjeinek élvezetes játékóráit, az elsõ megszerzett fegyvert, az elsõ szintlépést, az elsõ kazamatát, az elsõ epic tárgyadat? Kár lenne, hidd el...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
shit happens
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
amúgy ha valaki nem tudná, angolul például kiírja a városõrségnél, hogy hány órakor fog végezni a kari, nem csak azt, hogy hány órára küldöd melózni
illetve nem tudom, hogy nyelv-függõ e vagy szerverfüggõ, hogy egy gombáért nem kell végigvárni a X percét, hanem egybõl jöhet a hepaj.. (mondjuk ez már tényleg csak azoknak jó, akik baromi pénzesek, kismillió gombájuk van, és nem akarnak a játékra szánni 1,5 órát...)
az viszont szintén nyelv-függõ, hogy mikor valakivel harcoltál, és megnézed az üzenetek közt a szöveges leírást, akkor angolul kiírja azt is, hogy mennyi becsületet vesztettél/nyertél, illetve mennyi pénzt
viszont ha nem magyar a játék nyelve, akkor a chat-ben nem enged ékezetes betûket használni, míg ha magyarra állítod, akkor enged, akár külföldi szerveren is
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.