Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
itt is 15mbit van, aztán mégis lassú szar az egész
de csak az sf, minden más gyors

Bazinga!

topike97
Nekem mindegyik szerveren van karakterem, de egyik sincs belassulva.
Mondjuk 15 Mbit/s

Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97

precision
s3 is ilyen
phaskivan. 😊

Bazinga!

Fabio Capello
Amúgy, csak nekem van teljesen lehalva az s1? 4-5 percet is várni kell mire betölti a felületet... -.-"

SQJ: grat 😊

<#eljen>

Sir Quno Jedi
Nem dicsekvésképpen emberek, de elsõ négyben vagyok egyéniben az S3-mon! 😄DD Lesz ez még jobb is...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

topike97
Mi a neve a céhnek?

Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97

precision
na jó, te kinek az alregje vagy? 😄😛

céhben mindhárom "épületet" feltolni 50% -osra 30k -ba kerül, azaz 30ezer aranyba

Bazinga!

Shiwo
<#wow3>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

50% az a griff sárkány??
mindhármat feltolni 50%-ra összesen kb. 30k arany???

milyen 50%??
milan 30k??
plz írd le 😊
cSuwwi
nekem is van egy 50-es az s2-n, mindhármat feltolni 50%-ra összesen kb. 30k arany

shit happens

topike97
S1-en nekem is van céhem, 36%-sak a bónuszok, PR3DATORS névre hallgat. 😊
S2-n szintén saját céhem van, csak ott má 50%-sak a bónuszok. 😊

Sir Quno Jedi
Akkor van érelme s1-en új céhet csinálni, ha már ELEVE megvan a cspaatod. Rokonok, család, barátok, haverok, munkatársak, játszótársak stb. Úgy megvan a kohézió, csak tolni kell, senki nem érdekbõl van bent, nem lépegetnek át jobb helyekre és nem sajnálják a pénzt/gombát a saját céhükre, nodepláne össze is dobják közösen a pénzt(HUF) a céhfejlesztéshez szükséges gombákra.

Mi is így kezdtük, jó késõn, mégis elsõ 6-ban benne vagyunk már. Máshogy nem megy.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

esgerus
Köszi 😊

hmm jól hangzik a dolog, de én hülye vagyok és szeretek kínlódni az ilyenekkel😄 és gondoltam ha sikerül 1 összetartó csapatot kis szinten akkor azok meg is maradnak és nem csak érdekbõl😊
#3242 :-)

este meghívlak ha hazaértem (innen most nemtudok belépni sfre)

esgerus
Van még hely? Mik a követelmények, érdekelne.
Most kezdtem karit s4-en. Görõ néven fut.

Fantusz
S1en erõd építésbe fogni nehéz vállalkozás - olyan kicsi karikkal, mint a tied, meg pláne.
Nagyon sok 60% körüli céhbe is be lehet kerülni, ahol magasabb búnusz mellet laza feltételekkel fejlõdhetnek.
Nem vagyok ellenére a saját céhnek, mert nekem is van, s szép feladat életben tartani, de én a helyedben úgy indítanék, hogy egy erõs céhben fejlõdve, 40-50es szinten csinálnám meg a saját erõdöt (feltéve, ha akkor is ragaszkodsz még hozzá).
Hidd el, idõt sem vesztel, mert tizen-huszas karakterrel csak kínlódtok, alig fejlõdtök, kevés az aranyatok az erõd felépítésére.
Két 50es kartakter 2 hét alartt felhúz egy erõdöt 50%os bónuszig, ti ezért hónapokat fogtok küzdeni, ha nem lesz egy stabilan összetartó csapatod (a tagságot pedig csábítani fogja az aktívan mûködõ erõdök sokasága, miért tartani ki melletted?)

s1 en embereket keresek a céh-embe 18 kincs 16% tanító ha jönni szeretnél írj 1 levelet kismunkas nevü karimnak
cSuwwi
nekem is (s2)

shit happens

precision
használhatatlanul lassú most a játék nálam (s3)
nálam van a hiba vagy náluk? 😊

Bazinga!

topike97
Ez így igaz morcosqtya!

Grr1234
Grrr

morcosqtya
húú de rossz neked.. 😊))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Grr1234
Sokkal jobb volt 40. szint alatt... mostanában három nap alatt egy szint lépés, 50% hátassal és 118%-os céh bónuszokkal... hetente egy-két kazamata szörny... 😞

morcosqtya
<#nevetes1><#eljen>

#3260: sajnos (30+ év tapasztalatával mondhatom) az ÉLET sem így mûködik.. kevesektõl eltekintve a dolgok nem készpicsa-melegmálé módon hullanak az ölünkbe, a legtöbbért (kitartóan) meg kell dolgozni.. de a nehezen megszerzett gyümölcsnek mindig édesebb az íze.
A való életben sem tudsz mindent pénzért megvenni...

Egyébként meg hova sietsz?
Ez egy JÁTÉK!
40-es szintû kell? Kihagynád a karakter elsõ szintjeinek élvezetes játékóráit, az elsõ megszerzett fegyvert, az elsõ szintlépést, az elsõ kazamatát, az elsõ epic tárgyadat? Kár lenne, hidd el...

precision
de tényleg csinálj egyet magadnak
ingyenes

Bazinga!

Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Maximus4
<#wow3>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

jóvan csak kérdesztem nem kell parasztnak lenni...
cSuwwi
miért adnám oda?
csinálj magadnak

shit happens

és odadod a karid vagy nem ??😊
cSuwwi
az s2 augusztus elején indult, azaz lassan fél éve lesz. én gombázás nélkül 50-50%-os klánnal (amibe a pénz jórészét én toltam be) most vagyok 70-es (bár többnyire a pénzre hajtottam, nem az xp-re)

shit happens

cSuwwi
gombázva 2-3 hét, anélkül 2-3 hónap

shit happens

Fabio Capello
40-es szint két hét kb. Nem fogsz belehalni.

Shiwo
ahelyett, hogy itt sírnál-rínál a karikért, indítanál magadnak egy újat, és arra büszke lehetnél, hogy felfejlesztetted...így ne csodálkozz, ha úgy állnak hozzád, hogy "ez az a lúzer, aki más karijával akar menõzni"

és hányas szintü az a kari ami use szerveren van??és aszt odadnád nekem???<#nevetes1>
akinek van egy olyan karaktere ami nem kell neki és szívesen odadjah az írjon 😊 plss 40-tõl akármeddig de magyar szerver legyen!
morcosqtya
már talált gazdát.

Shiwo
gondolom nyelv-függõ a dolog, látom te angolul tolod, magyarul nem jeleníti meg

amúgy ha valaki nem tudná, angolul például kiírja a városõrségnél, hogy hány órakor fog végezni a kari, nem csak azt, hogy hány órára küldöd melózni

illetve nem tudom, hogy nyelv-függõ e vagy szerverfüggõ, hogy egy gombáért nem kell végigvárni a X percét, hanem egybõl jöhet a hepaj.. (mondjuk ez már tényleg csak azoknak jó, akik baromi pénzesek, kismillió gombájuk van, és nem akarnak a játékra szánni 1,5 órát...)

az viszont szintén nyelv-függõ, hogy mikor valakivel harcoltál, és megnézed az üzenetek közt a szöveges leírást, akkor angolul kiírja azt is, hogy mennyi becsületet vesztettél/nyertél, illetve mennyi pénzt

viszont ha nem magyar a játék nyelve, akkor a chat-ben nem enged ékezetes betûket használni, míg ha magyarra állítod, akkor enged, akár külföldi szerveren is

toysoldier
<#shakehead>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Magyar xD
Magar szerverre plss
akinek van egy olyan karaktere ami nem kell neki és szivesen odadjah az írjon 😊 plss 40-tõl akármeddig 😊😄
Shiwo
usa szerveren már jópár hete

hello én szivesen elfogadom a akaridat még kezdõ vok jó lenne egy kis segitség 😊 lécci írd le a felhasználót+jelszót 😊
hello 😊
😄D

Count Adyn
ma reggel még nem láttam iet😮

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"