Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A témát pedig be lehet fejezni.
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Nem értem akárkinek lehetne igaza. Nekünk is.
De ez igaz, legyen már az a téma ami a topik címe is. 😊
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Váltsunk témát.
Meg szoktak ennyi, hogy krékersz vagy?
Hiába, hogy 12 éves gyerek, akkor se kell szemtelenkedni vele SZERINTEM.
De mindegy engem nem nagyon izgat a dolog.
"Amúgy meg az íjász44 nem is a tiéd, mert az enyém volt csak ellopták. <#boxer>#boxer>"
Elég ezt a 2 mondatodat megnézi ahhoz, hogy az IQ szintedre lehessen következtetni.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Itt is: "Engem csak az zavar, hogy teli nyomkodjátok a hülye lövöldözõs szmájlitokkal az egész topikot, meg itt tárgyaljátok a karakter cseréket."
Hol tettem ki én egyszer is lövöldözõs szmájlit? Hol beszéltem én karakter cserélõl?
Egy szóval nem értelek.
És tudom, hogy illegális a karakter csere, nekem nem kell estig magyarázni.
Ezt nem kellett volna 😞
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az egész azzal kezdõdött, hogy valaki benézett ide és akkor írta, hogy van olyan karija, amit cserélne Bence meg felfigyelt.
Úgyhogy nem Bencét kell mindenért hibáztatni.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ott van kiírva abba a sávba amiben a neved is van, csak nem bal oldalt hanem jobb oldalt.
ma 15:20 | privát | VÁLASZ ERRE | #3364
Na remélem érti mindenki.
Engem Szilveszternek hívnak, Bence Õ meg a haverom.
Nekem volt egy íjász44 nevû karakterem,amit elloptak.
Valaki írta itt a fórumban, hogy cserélni akar karakter.
Bence erre felfigyelt és felajánlotta, hogy az íjász44 nevû karaktert odaadná érte.
Mert gondolom át akarta vágni vagy valami. Ez már egyéni szociális probléma.
Szóval nem kell többesszámba írkálni, hogy "Tudod, senkit nem érdekel a hülye karaktercserétek." Mert Én egyáltalán nem akarok semmit cserélni.
REMÉLEM MOST MÁR ÉRTED!!
HA NEM AKKOR BAJOK VANNAK!!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Bence akart karakter cserélni, és az Én volt karakteremet kinálgatta.
Érted-e már?
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#conf>#conf><#circling>#circling><#whatever>#whatever>
Nincs értelme itt posztolgatni egymásnak szóló üzeneteket, és egyébként is csak rátok tartozik a dolog...
Már csak azért is mert S&F szabályzat szerint karaktert anyagi ellenszolgáltatásért átadni tilos (gombáért is). A support nem feltétlenül olvassa ezt a topic-ot, de bejelentéseknek utánanéz..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Am meg Grr1234 vagy ki a faszom vagy, minek kell beleszülni más dolgába, ha megkérdezhetem?
20-25 szintû karit úgy se fognak elcserélni 50-60-as szintûre.
Amúgy meg az íjász44 nem is a tiéd, mert az enyém volt csak ellopták.<#boxer>#boxer><#banplz>#banplz>