Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
De nem értik meg,hogy azt ki kell "érdemelni"!Aktív játék,a céh pumpálása arannyal esetleg gombával stb.

A kedvencem amikor naponta jön a levél,hogy "megint beraktam x aranyat,lehetek már?Vagy mennyi kell még hozzá?"

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sir Quno Jedi
Vaze, nekem is ezzel szoktak jönni. Belép és MÁRIS AZONNAL tiszt akar lenni. Ennyi. Ha meg udvariasan megírod neki, hogy nem lehet tiszt belõle egyelõre (avagy sohanapjánse), akkor besértõdnek, anyáznak és kilépnek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Maximus4
Nem ér annyit az egész😊
A mi céhünkbe volt,de olyan hisztis,hogy az nem igaz!2 nap után kilépett,mert nem lehetett tisztviselõ.Aztán visszajött és megint rimánkodott,hogy szeretne elõlépni.Én meg olyan levelet írtam(kulturáltan),hogy végleg besértõdött😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Fabio Capello
betámadjuk? 😄😄:😄D

Maximus4
Egy igényes profilleírás!

Maak
nem szamit ha óóósztja a halalt 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

morcosqtya
Orknak kicsit rózsaszín a fizimiskája..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

datango
háát, azt nem írta sehol hogy olvasni is tud! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#banplz>

wolf magic
<#eljen> Vérfürdõ kapitány xD <#nevetes1>

morcosqtya
Vannak itt érdekes nevek:

morcosqtya
"Lécci beveszel. Jó helyesíró vagyok."

Annyit még hozzá, hogy 24-es szintû a delikvens.. a céhlapunkra ki van írva, hogy felvétel 35. szint felett...

mágus 😄DD

morcosqtya
remélem mágus vagy, vagy harcos... 😊)

wolf magic
Ezeket a leveleket ugy birom : D <#eljen><#eljen><#eljen>

topike97
Hát ez komoly!
Nekem múltkor fegyverrel volt így.
Volt 5 fegyver meg még egy másik tárgy 😊

Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97

pff.. 😄

Narxis
😄DDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sir Quno Jedi
Töröltem a hozzászólásaimat S3 témában, részemrõl a vita lezárva. Ne szemeteljük vele teli a topic-ot.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

UnknownAsshole
Kis szintûeket várok szerver 3mason a -ba, aki WoWos az elõnyben 😛 Nem hiszem amúgy hogy aki itt olvassa az kis szintû de hátha szóval gyertek!
kisgabo
"sok csíra"

csak te vagy a faszagyerek, minden szerveren.

kire tudsz még lekezelõ dumát vetni? igen személyeskedek, mert egyedül te vetted a fáradtságot arra, hogy leugass, egy értelmes: - majd ha 90 leszel beveszünk, mert nálunk sziguró a rend, duma helyet. ennyi lett volna, de nem, primitiv erõember módjára állsz a dolgokhoz.

nem tûnik fel?

teszek a 85 vs 90 re, az zavar, ahogy elõadod magad. egy játékról beszélsz ember, nem viszed túlzásba?

remélem nem vagy moderátor, v hasonló, lehet ez a gond, a felsõbbrendûségi érzéseidnek. 😊

Grr1234
<#eljen><#vigyor2>

<#taps>

morcosqtya
😊
Milyen érzés a példaképének lenni?

Gradravo
[/url][/img]

Grr1234
LVL 90 a minimum szint, nem LVL 85. Értsd már meg. Ilyen alapon be kéne venni egy LVL 10-est mert már csak 80 szint...

kisgabo
azért mert k....vára lekezelõ. korrekt levelet irtam, most hogy lvl 85 v 90 nem oszt v szoroz, ez nem katonaság, nyugodtan válaszolhatott volna, mint SOKAN, sorry, de kell még 5 szint, akkor irj, de nem, ÕK kurvára menõk már, nekik nem kell.

ez egy játék, de nem kellene a taplósággal színezni.

de hiába magyarázok olyannak, aki csak a magáét hajtja, mert valamiféle felsõbbrendûségi képzetei vannak. ilyen ember, ez van.

gondolom a mindenapokban behúzza fülcikéjét meg a farkincáját, mert hamar ráébred, nem õ lvl 160 as király, ott.

topike97
Hát Bencét sajnos kitiltották, szóval nem tud írni!
Majd jön, ha írhat! 😊

Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97

Narxis
Bencét visszahívhatnád. 😄

morcosqtya
meg is kapta a választ, csak nem egy sárga borítékban, hanem 25 pirosban.

Grr1234
kisgabo:

Nem értem, miért beszélsz így Jedivel. Kis szintû vagy, ennyi. Nem kell felháborodni, kisasszony.

ayden
Folytassátok, olyan jól szórakozom rajta😊

Különbenis engem mérnem vesztek be? Bár nem is jelentkeztem, nem is azon a serveren vagyok, nadehátmár akkoris😄

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

topike97
De miért Õ mondja meg más céhébe?
Ezt nem értem.
Ha valaki nem akarja bevenni, akkor nem veszi be.
Kész meg kell érteni!

kisgabo
na, ebbõl ért jedike, ez a szint, amit ért.
a szép szóra kinyilik az arca. <#nevetes1>

morcosqtya

datango
hogyan lehet egy fõsulival pénzt keresni? én nem végeztem még el a fõsulit de ha elvégzem sem tudnak majd munkahelyet biztosítani azt mondták!<#help>

kisgabo
én a fõsulit letoltam, és azzal pééénzt keresek.
de igazatok van, nem vitázok tovább egy virtuális világ kiskirályával. <#nevetes1>

én nem nyavajgok, csak taplók vannak a céhetekben, akik nem válaszolnak, vannak akik primitiv levelet irnak a játékban, ami szánalmas és vicces, és ezekszerint vannak a nagyképû tahók, mert õ már akár lvl 160.

vágod?

nembaj ha nem.

Maximus4
Nem akarok átmenni ócsárolásba,de minek akarsz az SG céhbe tartozni ha ilyen a hozzáállásod?Mit kell vergõdni egy 85-ös szint miatt?Semmi lekezelõ nem volt abban amit írtak neked.Te fogod föl nem kicsit furcsán,azzal,hogy a nagyságos úrnak nem válaszoltak a játékban és még föl vagy háborodva!
"lapitani taplóság" Azt hiszem ez az arcoskodás!
Az utolsó mondatodra meg csak annyit reagálnék,hogy mi legalább nem csaltunk,de off vége.

kisgabo
na,na. bence gyerek más kategória volt.
de az a stilus, amit jedi letol, az netevséges.

ilyen lekezelõ, otromba szöveget, egy játékkal kapcsolatban, én nem láttam.

de várjon csak, majd oda jut ez is, mint a diszes sg maffiozo team. 😊

topike97
Jól van már, elég lesz!
Ne kezdõdjön már megint az, mint amikor Bence itt volt!
Mert itt nem vitatkozni kell, hanem egymásnak segíteni.
Szerintem.

kisgabo
" 10-esével szórjuk ki a nálad magasabb szintûeket is "

<#vigyor1>

ez a stilus. részemrõl ennyi, no comment.

Maximus4
<#wow3>

toysoldier
<#zavart2>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

kisgabo
low level. <#gunyos1>
ezt az arcoskodást. de nekem 8, ezekszerint egy nivós cég, fõleg ha te is ottvagy.

Narxis
uhh 😄DDDD

kisgabo
válaszolni akkor is lehet, lapitani taplóság. de nekem 8, máshol verekednek az aktiv tagokért.

Sámán
Néha benézegetek, és elnézve ezeket a priviket...
Nem tudom kihagyni...
-ezt nem mostanában kaptam, jött azóta jó pár gyöngyszem... de nálam eddig ez az igazi epic... <#nyes>

FeketeVipera 77 SS

kisgabo
a horned reapers-be, 85-ös.

del és hollónak is irtam, zéró reakció. 😞

kisgabo
toltam egy mailt s3 szerver sg céhbe, de sehol senki. 😞

meghivtok? jólesne.

morcosqtya
elkélne ez most nekem.
tegnap volt 15 gombáért...

Narxis
áááááááá te mázlista