Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kedvencem amikor naponta jön a levél,hogy "megint beraktam x aranyat,lehetek már?Vagy mennyi kell még hozzá?"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A mi céhünkbe volt,de olyan hisztis,hogy az nem igaz!2 nap után kilépett,mert nem lehetett tisztviselõ.Aztán visszajött és megint rimánkodott,hogy szeretne elõlépni.Én meg olyan levelet írtam(kulturáltan),hogy végleg besértõdött😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Annyit még hozzá, hogy 24-es szintû a delikvens.. a céhlapunkra ki van írva, hogy felvétel 35. szint felett...
Nekem múltkor fegyverrel volt így.
Volt 5 fegyver meg még egy másik tárgy 😊
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
csak te vagy a faszagyerek, minden szerveren.
kire tudsz még lekezelõ dumát vetni? igen személyeskedek, mert egyedül te vetted a fáradtságot arra, hogy leugass, egy értelmes: - majd ha 90 leszel beveszünk, mert nálunk sziguró a rend, duma helyet. ennyi lett volna, de nem, primitiv erõember módjára állsz a dolgokhoz.
nem tûnik fel?
teszek a 85 vs 90 re, az zavar, ahogy elõadod magad. egy játékról beszélsz ember, nem viszed túlzásba?
remélem nem vagy moderátor, v hasonló, lehet ez a gond, a felsõbbrendûségi érzéseidnek. 😊
Milyen érzés a példaképének lenni?
ez egy játék, de nem kellene a taplósággal színezni.
de hiába magyarázok olyannak, aki csak a magáét hajtja, mert valamiféle felsõbbrendûségi képzetei vannak. ilyen ember, ez van.
gondolom a mindenapokban behúzza fülcikéjét meg a farkincáját, mert hamar ráébred, nem õ lvl 160 as király, ott.
Majd jön, ha írhat! 😊
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Nem értem, miért beszélsz így Jedivel. Kis szintû vagy, ennyi. Nem kell felháborodni, kisasszony.
Különbenis engem mérnem vesztek be? Bár nem is jelentkeztem, nem is azon a serveren vagyok, nadehátmár akkoris😄
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Ezt nem értem.
Ha valaki nem akarja bevenni, akkor nem veszi be.
Kész meg kell érteni!
a szép szóra kinyilik az arca. <#nevetes1>#nevetes1>
de igazatok van, nem vitázok tovább egy virtuális világ kiskirályával. <#nevetes1>#nevetes1>
én nem nyavajgok, csak taplók vannak a céhetekben, akik nem válaszolnak, vannak akik primitiv levelet irnak a játékban, ami szánalmas és vicces, és ezekszerint vannak a nagyképû tahók, mert õ már akár lvl 160.
vágod?
nembaj ha nem.
"lapitani taplóság" Azt hiszem ez az arcoskodás!
Az utolsó mondatodra meg csak annyit reagálnék,hogy mi legalább nem csaltunk,de off vége.
de az a stilus, amit jedi letol, az netevséges.
ilyen lekezelõ, otromba szöveget, egy játékkal kapcsolatban, én nem láttam.
de várjon csak, majd oda jut ez is, mint a diszes sg maffiozo team. 😊
Ne kezdõdjön már megint az, mint amikor Bence itt volt!
Mert itt nem vitatkozni kell, hanem egymásnak segíteni.
Szerintem.
<#vigyor1>#vigyor1>
ez a stilus. részemrõl ennyi, no comment.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ezt az arcoskodást. de nekem 8, ezekszerint egy nivós cég, fõleg ha te is ottvagy.
Nem tudom kihagyni...
-ezt nem mostanában kaptam, jött azóta jó pár gyöngyszem... de nálam eddig ez az igazi epic... <#nyes>#nyes>

FeketeVipera 77 SS
tegnap volt 15 gombáért...