Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

S4-es karim, nem értem miért akarják ennyire hogy átlépjek hozzájuk, biztos azért öltem a céhbe több ezer goldot hogy csak úgy átlépjek máshova >.<

morcosqtya
112%-os top13-as céhben vagyok, 109. szintû harcos, és most kaptam meghívót egy 60%-os céhbe, 45-67. szintû karakterek közé.. <#rolleyes>
Szöveg, levél nem volt, csak üres meghívó.
Nem tudom e mellett mire számítanak??
Hogy kilépek?
Hogy kapva kapok az alkalmon?
Majd meghatódok, hogy a szöveges meghívással már nem is bajlódott??

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Grr1234
Õ legalább nem akar CÉH lenni. <#nevetes1>

Maximus4
Ezzel én is így vagyok!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

morcosqtya
Törölném a szerverrõl az ilyen accountokat egy kattintással.

Maximus4
Az ilyen játékosokat is szeretem😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Azt nem lehet.

Gondolom nincs ilyen lehetõség mert megnéztem de azért megkérdezném, hogy nincs e lehetõség egyik szerverrõl átkérni a karaktert másikra?
Köszi
datango
<#vigyor2>

Maximus4
Dehogy vagyok én híres.Fogalmam sincs,hogy találnak meg.

morcosqtya
Ez igencsak hihetõ...
187 gomba...

datango
híres egy kari lehetsz 😛 ennyi lámát akik üzennek neked..

Maximus4
Nem is válaszoltam neki.Tuti,hogy csak le akarta nyúlni a karakteremet.

<#idiota>

Fabio Capello
verjük be a zaranyér 😄

Maximus4
Ha nem õ,akkor ír más😊

Maximus4
Én is gondoltam rá,fõleg,hogy ki van írva a céhünknél a minimum szint 50,és õ 19-es.Max az akadémiába mehet,ezt meg is írtam neki.De van egy olyan érzésem,hogy kapok még ma tõle levelet😊

morcosqtya
szerintem vedd be.

Narxis
😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Maximus4
Ismét egy értelmes ember!

Maximus4
2-es.

toysoldier
<#puszis>

melyik szerveren?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
50-es szintûnek kell lennie a céHvezetõnek vagy valamelyik tisztviselõnek!

#3726:grat,én még csak 99-s vagyok😊

Valaki megtudná mondani mikor lehet céges kazamatába menni?Kötve van valamekkora szinthez vagy becsületponthoz?Köszi.
toysoldier
lvl 100 <#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Sir Quno Jedi
S1 Blue Queen
S2 Red Queen (nemgombász)
S3 Zúzós Cica
S4 Gold Queen (csak funkari, nemgombász)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

UnknownAsshole
De akik ilyen üzeneteket küldenek, azok szellemileg kicsit korlátozva vannak vagy esetleg nincsenek meg 7 évesek sem ? 😄
Tényleg néhányat olvasgatva nem tudom hogy sírjak vagy nevessek ennyi aberrálton.
datango
S1 en kivagy? <#puszis><#nevetes1><#eplus2>

Sir Quno Jedi
No én 1000x cifrábbakat kapok minden szerón tucatjával. Jelenteni, minek?! Törlöd, azt kész.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

datango
korrekt 😊
egyszer én is kaptam egy eléggé egyszerû üzenetet:
"buzi vagy!"
de az ilyet lehet jelenteni adminnak?
vagy xefande nem foglalkozik ilyenekkel?

http://img510.imageshack.us/img510/3325/kpkivgsko.png

datango
sárga béka!<#nezze>

ott akadtam erre:

whááá <#idiota>
S4:

S2:

<#falbav>

morcosqtya
nálam lehetsz CÉH.
😊)

Fabio Capello
Elértem a 100. szintet.

Kinél lehetek tisztviselõ? <#idiota>

Maximus4
Osztom a véleményed,én a hivatalos fórumon sosem voltam,hasonló indokok miatt.

PesSim
de gondoltam kikopnak,
én a fórum részét pont emiatt nem is olvasom

morcosqtya
Ez nálunk is gyakori volt.
A meglévõ tagok között is.

Leírtam párszor privátban és közszolgálatiként is, hogy a céhvezetõn kívül tartok 2db azaz kettõ tisztet.
Az egyikre a támadások szervezését bízom, a másik az adót könyveli és ellenõrzi.
Hárman (jelenleg már csak ketten) ellátunk minden feladatot ami a mûködéshez kell. Indokolatlanul nem váltom le Õket, újakat pedig nem nevezek ki a semmiért. Leírtam párszor: a tiszti rang nem kiváltság, hanem elsõsorban szolgálat és munka, a céh mûködése és a közjó érdekében.

Ennek ellenére ugye a plecsni, meg hogy felül lehet a taglistában sokakat vonz.
Még azt sem mondanám, hogy ha X gombát és Xezer aranyat berak akkor elgondolkodom a kinevezésén. Nem. Nálunk nem megvásárolhatóak a posztok.
Ha szükségem van segítségre, kijelölöm, függetlenül a berakott pénztõl és gombától. Elsõsorban a viselkedés, a megbízhatóság és az értelmi szint a döntõ ebben.

A legszebb az volt amikor XY belépett, majd belépés után mintegy 6,5 perccel megkérdezte, hogy lehet-e CÉHVEZETÕ (nem tiszt) nálam, "mert Õ még sosem volt"...
<#nevetes1>

Maximus4
Ez elkerülhetetlen sajnos😞
Egyik játék sincs iq szinthez kötve.

PesSim
atttya isten! már ebben a játékban is szaporodnak az idióták ?!

Maximus4
Az elsõ levelét kitöröltem.
Abba az volt,hogy,megpróbálom idézni:"fönn vagy az internezen"

Erre naivan írtam,hogy hol,de õszintén arra számítottam,hogy valami állatról (egy marháról vagy egy majomról) fog linket küldeni,de erre nem számítottam😄

Narxis
Édes Istenem! Imádom ezt a topikot, könnyesre röhögöm magam ezeken az üzeneteken. 😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Maximus4
Én nem tudom mi van ma.

Grr1234
😄

Maximus4
Azt hiszem át kell adnom a céhvezetõséget😄

Maximus4
Mi a top 100 körül mozgunk csak a céhvel,szóval én attól fosok mindíg,hogy egy idõ után lelépnek az emberek és nem olyan könnyû találni normális játékosokat.És itt most nem 30-as 40-es szintûekrõl beszélek.Jó pár hét után szoktam csak kinevezni valakit,ha rendszerint részt vesz a harcokban és a védekezésekben.

Grr1234
Én azért lettem tisztviselõ, mert átmentem akadémiába aranyat pakolni. <#eljen><#worship>

Sir Quno Jedi
Se arany, se gomba nem elég ahhoz, max. az elején.