Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit mák😄 mind2 csak arany<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Kankó, tripper, szifilisz,
Szabi mindent hazavisz.
😊)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Gyûjtsd össze mind!! 😊
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
2. § Fiók / A virtuális javak tulajdonjoga
A fiók nevének minimálisan 3 karakter hosszúságúnak kell lennie, tartalmazhat betûket, számokat, szóközöket és egyes speciális karaktereket is. Viszont nem állhat kizárólag számokból. Az összes fiók, az ehhez tartozó értékek, erõforrások, tárgyak, stb. a játékban virtuális javak. A virtuális javak az üzemeltetõ online ajánlatán kívüli használata, értékesítése, megvásárlása, eladása, elajándékozása, vagy elcserélése tilos. Az ilyen mûveletre tett kísérlet is büntetõjogi felelõsségre vonással jár. A felhasználó nem szerez tulajdonjogot, vagy egyéb jogosultságot a virtuális javakra vonatkozóan, ezek a jogok az üzemeltetõnél maradnak. Értékesítési-, és egyéb jogok nem kerülnek átruházásra a felhasználó részére. A felhasználó fiókjához egy kizárólagos, az összes többi virtuális javak esetében nem-kizárólagos, a szerzõdés idõbeli hatályának tartamára korlátozott felhasználói jogot kap.
Fiók hozzáférési adatait eladni, vagy más módon elidegeníteni tilos. Saját hozzáférési adataiért minden játékos maga felel és köteles biztonságos jelszó választására. A virtuális javak elvesztéséért az üzemeltetõ nem vállal felelõsséget. Kétség esetén a felhasználónak kell bizonyítania, hogy a kár nem az általa választott nem biztonságos jelszó és a választott jelszó általa történt kezelése okán állt elõ.
A fiókot érvényes e-mail címmel kell hitelesíteni. Amennyiben a megadott e-mai cím nem érvényes, az üzemeltetõ fenntartja a fiók zárolásának, vagy törlésének jogát. A játékra történõ regisztrációval a felhasználó elfogadja, hogy az üzemeltetõ a megadott e-mail cím hitelesítése céljából részére e-mail küld, és megerõsíti, hogy jogosult ezen e-mail cím használatára. A felhasználó kármentesíti az olyan esetleges károktól az üzemeltetõt, amelyek olyan e-mail cím megadása miatt keletkeznek, amelyek használatára a felhasználó nem jogosult. Továbbá, az üzemeltetõ fenntartja a nem használt fiókok bizonyos idõ elteltével történõ törlésének jogát.
Nincs az az isten,hogy pénzt adnék ki,fõleg ennyit egy ilyen kategóriáju játékért!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
s1-en 131-es szintû mágus olcsón eladó, érdeklõdni e-mailben: [email protected] (jó cuccok, gomba, stb. képet stb-t mutatok)
E-mailel együtt eladó, tehát véletlenül sem átverés!
Több havi "munka", irányár: 7500 forint.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Volt egy jól bevált oktatási rendszerünk, általános iskola elsõ osztályából addig nem engedték tovább a gyereket, amíg az elfogadhatóan nem tanult meg írni. Jöttek az okosok, hogy alsó tagozatban minden gyereket tovább kell engedni, nem szabad tõlük követelni - itt van az eredménye.
Nagyon sok gyerek nem tud normálisan leírni két mondatot.
Nagyvetû, szóköz, írásjel ismeretlen fogalom náluk, a helyesírásról nem is beszélve, igaz az már egy magasabb szintû követelmény lenne, s az alapok sincsenek meg sok gyereknél.
Egy újabb Jedi elmetrükk 😊

De még csak Padavan mert nem jött be neki az elmetrükk...
Érthetõen leírtam, mi a jelentkezés feltétele.
Elsõ lépés: finoman sugalltam a céhlapon:
Ad 2:
Jeleztem a karakterlapomon:
Na most erre kapok ilyen levelet: (és ennél roszabbakat is).
N E M fogok válaszolni.
Ha gyengeelméjû akkor menjen orvoshoz, vagy íratkozzon be a Dalmadiba (ha beveszik)...
Önmagáról egy kicsit:
(aki érti az szóljon majd!)
Megvédünk tõlük xD<#mf1>#mf1>
És szétverjük õket 😊 <#boxer>#boxer>
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Mondhatjuk, hogy sajnos, de ennél sokkal primitívebbek a jellemzõek.
Ritka "gyöngyszemet" tudok mutatni én is, talán nem kellene "dicsekedni" vele, de én úgy gondolom még a nicket sem takarom le, akinek hiányzik egy ilyen karakter a céhébe S1-en megtalálja, bár nem lesz könnyû elcsábítani, mert egy másik céhben tisztviselõ lett a drága.
Az elsõ levelet belépés után 23 másodperccel írta...
A válaszban normális hangnemben annyi volt, hogy ez nálunk nem így mûködik, ki kell érdemelni.
Szó nélkül kilépett, majd 2 nap múlva jött a válasz
Bazinga!
nem sokon múlt 😄
Fennáll a veszélye, hogy ezek megölnek... 😊)
szerencsém is volt, hogy két "felderítõ" jött ellenfélként... harcosok ilyen szinten már szétkalapáltak volna 😄
van olyan, hogy napokon át nem tudok egy kazamatát se lenyomni 😊 nem gombázok meg semmi ilyesmi 😊 minden nap elhasználom a 100 kalandvágyat, és mindig a több xp -t adó küldetést választom (ezt a rendszert felboríthatja persze ha vmi jó tárgyat ad vmelyik küldetés)
Bazinga!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.