4904
-
#4021 céhkazizni nem a tp miatt kell, hanem azért mert fejlődik tőle a céh. -
farferi #4020 ez egy kicsit lelombozó.Ennyi pénzt elkölteni ennyiért?A céhben is mindig én mondom, hogy ne költsük céhharcokra inkább fejlődjünk meg gyűjtsünk a céhes kazira ott sok tp van, de ezek szerint rosszul gondoltam.
-
#4019 Hát, igen, jól látod. -
Rey01 #4018 Csáá!
Azt szeretném kérdezni az erősebbektől(LvL90-???)hogy mikortól dobja ezeket az újfajta kazis cuccokat?LvL Kb. -
farferi #4017 Jól láttam a tapasztalatot?1422? Mi még kicsik vagyunk ehhez, de ennyi tp jár.Én azt hittem több. -
#4016 Ha mákja van. Ha a buildje egy kicsit is eltér a tökéletestől (ami mint tudjuk nem létezik), akkor a mágus kazamatateljesítménye kb. így írható le:
win-win-win-vagy 30 bukta-winwinwin-30 bukta-winwinwin.
A felsőbb szinteken baromi nehéz haladni már mágussal, az egyéb statbéli különbségek miatt (kitartás, erő, ügyesség), így csak a krit marad (10-ből egy ütés) - csak ugye tíz ütést nem élünk meg a kazamatában.
Én most épp abban a stádiumban vagyok, hogy lassan megint leverhetek pár szintet (igaz kurvasok pénz és ital által), de a meccseim többsége - zárójelben az ellenfél:
normál(krit)-highdamage(normál)-krit(normál).
Csak ugye nekem van 170k életem potival, neki meg csont nélkül 780k. Hiába sebzek rá átlag 100-140k-t, annyival több élete van, hogy egyszerűen nem lehet leverni, ha csak kurvanagy mákom van. -
Itt a mi büszkeségünk :) -
farferi #4014 Nem gyengén nyomod ezt a játékot.Én örülök ha az egyik karimnak tudok gombát venni.A másik kettő a kísérletező,mikor jó a tp, a pénz, a szerencse ,ilyesmi. -
#4013 Nézd, Von Doom néha betámad és leverem többnyire :D Amúgy szépen verem a mágusokat és az íjászokat is, csak lassan nem merem őket ütni, mert a sajátjaim! :D Ritkán arénázok már, úgy meg sok pontot lemaradok és nehéz behozni folyton.
Lényeg, hogy minden téren jól képzett legyél. Bár most kezdem eladni a régebbi kazitárgyakat, meg cserélem újabbra őket. Volt mikor 9 kazitárgy is volt rajtam... Hajaj... :D
Jó dolog a harcos, csak kaziban bődületesen nehéz már ilyenkor. Egy varázsló lehetetlen harcokat is megnyerhet egy-két szerencsés kritikal-lal, de a harcosnak végig kell magát verekednie. Van pl. egy 198-as mágusom s1-en, az azért jobban halad kaziban. -
#4012 Grat!
Néztem, Zúzós Cicával a No.1 harcos vagy a szerveren.
Mennyire tudod magad tartani az azonos szintű felderítők és mágusok ellen?
Te tudod használni a harcost még ezen a szinten is?
Lurtz-ot azért nem nagyon veri meg senki ahogy elnézem.. -
#4011 Ok. Köszönöm -
#4010 Hmmm, felverekedtük magunkat azért a 2. helyre s3-mon. Ejnye. :D -
#4009 Ha nem sürgős, akkor várd meg, amíg lesz megint akció. +20% gomba. -
#4008 Gombaárusra kattintasz, SMS, kiválasztod az összeget (kisebbet célszerűbb, a 18-as pack egy gombája 27,77778 Ft, míg a 67-es pack egy gombája 27,98507 Ft) majd tovább, egy új képernyőre dob, ad egy "mopay xyzu" kódot ahol mopay után természetesen egy négyjegyű szám áll. Ezt arra a pillanatra arra az accountra generálja a rendszer.
Megad egy emelt díjas SMS - telefonszámot (0690-643-443) ahová el kell küldened a kapott kódot.
Azonnal megkapja a jelet, már küldi is a gombát.
Visszatérve a játékképernyőre frissítsd az oldalt, vagy válts menüpontot.
Előfordul, hogy küldetésben vagy éppen és nem kapod meg a gombát. Ekkor a csata lezajlása után megkapod (vagy ha közben veszel valamit a boltban) :). -
#4007 Star Wars Episode I.
Tatooine, Watto's shop.
Watto válasza Qui Gon Jinn-nek.
:) -
#4006 Majd tervemben áll gombát rendelni. Szükségem lenne egy kis segítségre, hogy, hogyan kell, JÓL megcsinálni? Persze SMS-be. -
#4005 Skót elmetrükkök? :P -
#4004 Nem jóó ha mondom!
Rám nem hatnak az elmetrükkök, rááám csak a péééénz haaat!!
-
#4003 Ők már tudnak valamit, amit mi nem :D -
#4002 Kurva jók :DDDDD
Kedvenced nekem is a kedvencem, ez a szokásos jedi elmetrükk. xD
fel veszel :DDDDD áá kész -
#4001 Hmmm... Hmmm... Kíváncsi vagyok mi fog kisülni a holnapi akcióból (céh kazamatából);) -
#4000 Azt hiszem a leírtakból könnyen következtethetsz rá, hogy igen.
Pontosabb úgy fogalmazni, hogy csalódtam. -
#3999 Hát igazad van
és megbántad, hogy kinevezted azt a srácot? -
#3998 Nehéz.
Szeretem ÉN magam eldönteni kit veszek fel (és kit nem) a céhembe, esetlegesen kitől válok meg.
Ne egy kétes megbízhatóságú 12 éves tiszt hívja a 11 éves haverjait akivel aztán jól el-"csá, szeva, szal)-oznak a chat-en, az esetleges normális tagokat pedig pusztán erőfitogtatásból kirúgja.
Volt nálam egy közös suliba járó páros, az egyik gyerek fenyegette a másikat, innen is ki akarta rúgatni.. megkeresett, hogy tegyem ki a másik szűrét, mikor nem tettem akkor meg tiszt akart lenni...
nálunk 29 fős céhben 1 tisztem van.
Ő indítja a harcokat, én csinálom az adózást, meg esetlegesen a rendet.. :)
Nálunk működik a dolog.. bár igaz, kis céh vagyunk.
Hiába nyaggatnak, amíg nem indokolt, nem nevezek ki senkit.
Volt egy hibám. Egy teljesen értelmesnek tűnő srácot kineveztem, igaz fiatal volt és naív de illedelmes és értelmes, remek hozzáállással.
Megbecsült tiszt volt, feladatot bíztam rá, ezzel a "felelősség" természetével is meg kívántam ismertetni (nincs az hátrányára az életben sem), erre egyszer csak minden szó nélkül lelépett egy másik céhbe. Egy levelet se írt, de annyit se hogy "csá, leléptem"..
-
#3997 Ha pontosan ez állt benne akkor még örülj, semmi katasztrófa nincs.
Majd az ilyenekkel leszel boldog:
"szia felveszel"
"szevasz, vegyél fel de azonnal te pöcs hallod"
"sziabejöhetek?"
végül a kedvencem, :)))) :
"fel veszel" -
farferi #3996 Jókat nevettem a leveleken, amiket mutattatok és ma én is megkaptam az elsőt.Rövid volt és tömör: Csá, átjössz? -
#3995 Oda nem hiszem,hogy bevették volna ezt a férget.De csinált magának egy céhet.Leírom a nevét,hátha összefut más is vele,nehogy bízzon benne.Hű a nevéhez:majom96
-
#3994 Az ilyen debil minek játszik? -
#3993 Ne aggódj, van aki MINDENKIT kirúg azonnal, amint megteszed tisztnek és átmegy abba a céhbe, aki éppen támad titeket! :DDD -
#3992 Igazad volt múltkor,most megfizettem a tanúlópénzt.Céhes kazi után kineveztem egy embert tisztviselőnek,erre ma kirúgott vagy 5 embert és megtámadta a top 1-es céhet az S2-őn.
Soha többet nem nevezek ki senkit:( -
#3991 Szevasztok! Sikeresen legyőztem az 5. kazamata szörnyet, de sajna nem adott epicet. Na de ezt skubizzátok: 13 KÖRBŐL 11-SZER VÉDTEM!
-
#3990 Tekintettel, hogy alacsony szintű felderítő vagy, a második. -
#3989 Szerintetek melyik a jobb?
22-54(~38)
+16 értelem
+16 kitartás
vagy
27-33 (~30)
+24 ügyesség -
#3988 1 hónapja ezt a nyomorékot ütöm, napi 5x, most nagy nehezen sikerül.
Erre semmit nem ad.
-
#3987 Holnap új klaviatúra :) -
#3986 én sokat szívok emiatt, főleg mágus mágus elleni kűzdelemben:) . Nem tudom mikor kritezik a másik, és mekkorát. Volt h 1-2 ezer élettel vezettem, azt mégis ő nyert, mert nagyon nagyot kritezett rám.
Ez meg elveri itt a kazás zombir 273 élettel -
#3985 Hát igen, azt hittem elbukom, de nem. -
#3984 Üdvözöllek a felderítők vidám világában...
(miért nem azt indítottam, Istenem!! ) -
#3983 Mekkora vicc ez már:D Alig van életed, aztán kitérsz kitérsz, és lealázod mindkettőt:D -
#3982 Újabb videó: