Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg fogja unni.
Ha elhúz tõled szintben akkor azért, ha meg beéred és móresre tanítod (ez nehezebb) akkor azért.
Egy idõ után nem lesz neki érdekes ugyanazt a karaktert támadni, hacsak nem személyes a konfliktus és dacból, kivagyiságból csinálja.
Lényeges még, hogy az ilyenek ne billentsenek ki a "lelki egyensúlyodból".
Maradj higgadt, nem kell neki visszaírni, sem gyalázkodni, sem megalázkodni, mert vérszemet kap. Olyanról hallottam, hogy valaki kultúráltan megkérte levélben a támadót, hogy fejezze be, és a másik fél elnézést kért és abbahagyta.
Ez elég ritka, és azt feltételezi, hogy mindkét fél kellõképp normális és megfelelõ a megütött hangnem.
Ha ilyenbe botlok általában a legbeváltabb fegyvert veszem elõ: a humort. Elütöd valami baromsággal, valami viccel, játékossággal, ha veszi a lapot, "jó fejnek" tart és nyugtázza, megfordul a dolog.
Nekem 3-4 ilyen helyzetem volt mindegyikbõl kimásztam így, kettõvel még levelezgettünk is utána, heccelõdtünk, még matekról is értekeztünk.. 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ezen túl nem érdemes foglalkozni vele, a játék lényege, hogy megtámadhatnak, megtámadhatsz másokat.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szimplán kinézett magának és most addig cumi amíg nem törlöm magam ? 😄
Õstermelõk..

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
|_O_|
és Két céhben is lehetsz egyszerre!
Amúgy jó is lenne. 😛
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Itt kezdõdik az igazi játék. Új fajokból választhatsz (gyíkember, palotapincsiember, pitbullember, halember) valamint új titkos kazamaták nyilnak meg, ahol a görög mitológia klasszikus Istenei, valamint Yoda ellen kell küzdeni.
Puszta kézzel.
nem lép több szintet és kész.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Azzal mi lesz?
Eltûnik a karaktere vagy mi? 😮
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Egyébként teljesen logikátlan viselkedés 134. szintûként egy 10 fõs kezdõ céhbe betársulni.
Egyetlen oka lehet ennek (33 évem alatt nagyrészt megismerve az emberi viselkedést): kis szemétdombon a legnagyobb és legyõzhetetlen "kakasnak" lenni.
Sok ember csinálja ezt a való életben is. Ez valójában menekülés a kihívások és megmérettetések elõl. Önigazolás keresése az elért eredményekért vagy szintért.
Vallom, hogy mindenkinek a helyére kell kerülnie, meg kell találnia a szintjének megfelelõ társaságot, közösséget, grémiumot és nívót. Akár társadalmi, akár munka, akár tudományos vagy kultúrális téren. A nagy kontrasztok csak surlódásokhoz, ellentétekhez, egyensúlytalanságokhoz vezetnek.
Végsõ soron ez gyávaságnak tekinthetõ.
Teljesen szükségtelen az S4, mint szerver. Mi is csak funkodni mentünk át, arra jó egyedül. Aki gombát fektet bele, az naaagyon merész... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Hihetõ.... (hacsak nem örökölték a céhet..)
a vezetõ 2. szintû, az egyetlen tag pedig 5 (ez a pitbull3 betámadott 111. szintemen).
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
Kevesen játszanak rajta kitartóan, kismillió céh alakult , de ezek között rengeteg az inaktív, és a komolytalan erõd.
Vannak erõdök, ahol komolyan vették a fejlesztéseket, s már 100% fölött vannak a bónuszok, 100as szint fölött vannak a karakterek, de a dicsõséglistán elég sok olyan céhet láttam az elsõ 50-ben, ahol 30%-os bónuszok, 30as, 40es karakterek voltak.
A dicsõséglista különben is félrevezetõ, mert tudok olyan céhrõl, ahol 70% fölötti a bónusz, s 1600. hely körül állnak a listán - miért? nem régen alakult céh, s fejlesztésre költik az aranyat, nem céhharcokkal elszórakozzák.
A szerveren lévõ céheknek valóban meg kell küzdeniük a tagokért, mert kevés az aktív játékos.
Gyakorlatilag, amelyik karakternek 25-ös szinten nincsen céhe, az vagy inaktív, vagy nem akar céhtag lenni, vagy valahonnan kidobták.
20-30%os bónuszokkal már a kicsiket is nagyon nehéz beinvitálni, 50-60%-os bónuszok kellenek ahhoz, hogy vonzó legyen a céhtagság, ilyen erõdökbõl azért már van választék.
35-40as karakter találni szinte kisebb csodával ér fel, hacsak nincsen kielemkedõen jó bónuszotok.
A 15-25 szint közötti karaktereknél lehet esetleg bepróbálkozni - türelemjáték, nagyon sok sodródó szemét között elvétve akad egy-egy aktív játékos. (amelyiknek nincs hátasa, vagy nem haszál valamilyen italt, általában felesleges veszõdni vele)
Alacsony bónusszal bíró céhek sokszor esnek abba a hibába, hogy nincs adó (nekem is volt részem benne).
Hibás elgondolás, mert így fejlõdni sem tudnak, kell egy minimális elvárást támasztani a tagokkal szemben, s aki nem hajlandó tenni a közösségért, ki kell dobni.
50%-os bónuszokig fölösleges belemenni céhharcokba, mert a kutyát sem érdekli, hogy hányadik helyen áll a céh a ranglistán, ha alacsonyak a bónuszok...