4904
  • istvan123456789
    feljesztjed xd
  • emixa
    ebben az esetben mit jelent a multizás?
  • Maximus4
    Az hagyján,de "jelszom,lécci,fejlesztjed"
    Hallod,kiborultam
  • Narxis
    Hát de na, fejleszTJED mán' na. :D
  • Maximus4
    Még jó,hogy nincs nálatok multizás
  • emixa
    http://indavideo.hu/video/cehes_kazamata
    éppenhogycsak.
  • istvan123456789
    vettem 125 aranyért örök élet italt rakjam félre céh kazira?
  • morcosqtya
    Céhes chaten beírja a jelszavát, gratulálok.

• morcosqtya
    Én lassan az IWIW-en kezdem törölgetni az ismerősöket az egyre gyakoribb spam-ek miatt.
    Egyrészt kiábrándító, ha valaki ezeknek bedől (internettel egyidős "AOL fizet" "Bill Gates osztja a vagyonát" stb.) több ismerősömben csalódnom kellett emiatt, ha pedig ezt folyamatosan teszi azt érzelmek nélkül tiltom és törlöm, ne raboljuk egymás idejét ostobaságokkal.
    Számomra nem erre való az IWIW.
  • Maximus4
    Pont ma kaptam egy email-t.
    1 évig ingyen kapok benzint ha kitöltök egy "kérdőívet".
    Meg is tettem,aztán jött a következő ablak,hogy ügyes vagyok,már csak el kell küldenem egy A betűt egy megadott számra sms-ben.06 90...hát,hogyne
  • morcosqtya
    Azért is szúrom be az ilyeneket, hogy a kezdők lehetőleg még a "kellemetlen tapasztalatok" előtt készülhessenek fel ezekre az átverésekre.
    A levelek egy részébe a Playa Games és a support is beleírja, hogy soha senkinek ne add ki a jelszavadat.

Ennek ellenére felnőtt emberek is bedőlnek a "banktól" érkező, hivatalosnak látszó leveleknek, amiben egy nyereményjáték vagy kérdőív keretében bújtatva mellesleg bekérik a jelszavaikat is..
    30-50 évet megélt emberek is bedőlnek ennek.

Itt persze az élettől ellentétben az anyagi tét elenyésző, de a csalás mindenütt jelen van, itt azért nevetséges mert tizenévesek akarnak arról meggyőzni - az alant látható írásjelek nélküli (és egyéb tekintetben is hibás) szöveg keretében - hogy megbízzak benne, és átadjam a karakteremet arra a rövid időre, amíg Ő INGYEN ÉS BÉRMENTVE puszta jóságtól vezérelve, Mahatma Gandhi-t megszégyenítő humanitárius célokból hack-el nekem 1000 gombát... majd visszaadja a karaktert.

A hiszékenyebbek kedvéért:

1. Miért is tenné? Ha bármikor csinálhat 1000 gombát, miért nem magának csinál, és sárkánnyal + napi 10 gombás kalandvággyal + varázsbolt árupörgetéssel egy hónap alatt olyan karaktert húz fel magának amilyet akar. Miért érdeke vajon, hogy pont NEKED csináljon? Puszta jóságból? Gondolkozzunk már racionálisan!

2. Hogyan? Komolyan hihető, hogy nincs megoldva a játékban a csalás kiszűrése, komolyan hihető, hogy erre nem figyel a Playa Games és a Support? Már csak üzleti okokból kifolyólag is érdekük...
    Ha ingyen gombát lehetne ezresével összecsalni, ki venne gombát? ...

3. Hitelt érdemlő-e egy láthatóan tízéves gyermek által fogalmazott ilyen célú levél tartalma?

Emellett pedig:
    Miért kellene csalni? Közhely, de így van: elvész a játék öröme, hitelessége, és a saját döntéseinknek (stratégia, karakterfejlesztés) eredményessége okán érzett elégedettség.
    Nem erkölcscsőszként mondom, hanem őszinte tapasztalatból. Rengeteg játékban csaltam amikor elakadtam, kódokkal, engine-nel, közvetlen értékek hexában átírásával stb. stb.
    Először jó, aztán kell egy határ, meddig "etikus" a csalás.
    A legjobb viszont az, ha egy játék nem lehetetlenül nehéz, ugyanakkor van benne kihívás, és lehetetlen benne csalni.
    Így a legédesebb a szórakozás.
  • datango
    de minek neki 1000 gomba ingyen, ha nem lopja el? :D
  • Maximus4
    Biztos meg is teszi,miután jelszót váltott:D
  • morcosqtya
    Ennél azért komolyabb érvelésre számítottam..

• morcosqtya
    Azért nehéz ezt megmondani mert aki már vagy még nem azon a tapasztalati szinten jár mint Te, az vagy már nem emlékszik, vagy még nem tudja.

Megoldás: dicsőség csarnokában nézd meg a hozzád szintben közel álló azonos kasztú karaktereket és ott hasonlítgass.

Nem csak a kiírt összesített stat érték számít, érdemes megnézni mennyi az alap (ráviszed az egeret a statra), hogyan fejleszti a játékos azt a karaktert, a tárgyakkal ugyanis nagyon eltérő karakterisztikákat lehet kialakítani.
    Nem beszélve arról, hogy nagy eltérések lehetnek a hasonló szintű karakterek tárgyai között is (ha épp most teljesített egy kazamatát, lehet, hogy dobott neki egy erős epic-et stb).

Az italok tovább erősítik az értékeket.
  • Maximus4
    Ezt nem értem.
    A harcosodnak ma 33 somja van és annak van 638 ereje és majd csak 63 év múlva fogsz sebezni 3628 éven keresztül?

Ez nincs bekategorizálva,hogy mennyinek kell lennie.Erőre,kitartásra és szerencsére gyúrj csak!
  • istvan123456789
    33-ma som harcosnak jó a 638-as erő?2074-től 5702-ig sebezek
  • Vath

Új videó ;)
  • Vath
    Oké, köszi :D
  • morcosqtya
    Miután pár napja elpusztult a PS-em, így nem vállalom most be, egyébként szoktam készíteni, reglapomon a galériában találsz pár munkát.

#4076 nincs mit. :)
  • Szabi1991
  • istvan123456789
    eljött az én időm 125 arany örök élet ital(:
  • Maximus4
    Itt kérj logót.
  • Vath
    Valaki ért a LOGO készítéshez? Ha igen, akkor jelezzen nekem, mert megszeretném kérni, hogy csináljon.
  • ulrik
    Köszi az infókat.
  • Maximus4
    Ezt én sem tudtam,köszi
  • morcosqtya
    /act

Beírásával az információs ablakban a tagok aktivitását tudod ellenőrizni, az arany és a gomba helyett a legutóbbi belépés időpontját írja ki.
    Visszaváltás az előző módra szintén /act beírásával lehetséges.
  • morcosqtya
    /w céhtársneve szövegamitelakarsznekiküldeni

hyperlinket a chat nem kezeli, szövegesen kell beírnod vagy ctrl+c-vel vágólapról beszúrni.
    Kiolvasni nem tudod, mert kijelölni sem..
  • ulrik
    Sziasztok,

A céh menü alatt, hogy lehet privát üzit küldeni, milyen paranccsal, illetve, hogy tudok ugyanide fórum linket betenni, köszi.
  • emixa
    Valóban ez volt a gond, köszi még egyszer.
  • emixa
    Értem. Akkor nyilván a fiamat kitúrom a helyéről egy kis időre. Köszönöm.
  • SaGa Jr
    Anno nálunk is előjött ez a probléma, hogy míg a vezér el nem érte az 50-es szintet, addig nem tudtuk elindítani a céhes kazamatákat. Pedig volt már tisztviselő is bőven 50-es szint felett akkor. Viszont amint elérte a vezér az 50-es szintet, onnantól már elérhetővé vált a lehetőség de addig nem.
  • emixa
    Jó reggelt mindenkinek!
    Céhes kazamatát szerveznék a nap folyamán, viszont nem látszik az erre szolgáló ikon (a kard mellett egy hangyányit balra).
    Megvan rá a pénzünk, jómagam 60. szintű tisztviselő vagyok, a céhvezetőnk pedig 33. szintű (bár ő még nem tud olvasni, április végén lesz ötéves.)
    Mi lehet a gond?
  • Sir Quno Jedi
    199
  • Kiado
    Fene, aszittem pedig soknál tartok :\
    Lvl?
  • Sir Quno Jedi
    Nekem 143ezer már nagyon rég 100k felett van?
  • farferi
    Szintén zenész
    kicsit sokan rendeltek
  • topike97
    Egyik céhtársam reggel rendelte meg és most jött meg neki nem rég :)
    Szóval reggelre neked is jóváíródik nyugi :D
  • morcosqtya
    Na de jó.. rendeltem gombát, és csesztek jóváírni..

Frissítettem, kiléptem, beléptem, stb stb.

Van még valaki akinek "nem jött meg"? :)
  • Kiado
    Na végre elértem, már több, mint 100 ezer arany 1 értelem pont fejlesztés. :D