4904
  • Shiwo
    botozni egy játékban olyan, mintha megbíznál valakit azzal, hogy keféljen a nőddel...
  • morcosqtya
    Neki mi a baja?
  • morcosqtya
    Egyetértek.

1. mi értelme van így játszani? Játék az?
    2. minden nap eltölt nagyrészt mindenki 90-120 percet a net előtt, nem kell kockának lenni ehhez, abba meg belefér, hogy elhasználja a 100 kalandvágyat.

Maximum akkor tudom elképzelni ha kórházban lennék vagy nyaralnék, pda-n nincs flash támogatás, laptopom nincs...
    Bár akkor meg rábíznám egy megbízható céhtársamra a karaktert. Szerencsére nálunk van olyan akiben vakon megbízom, kezemet tűzbe tenném érte, aggodalom nélkül.

De ez eléggé eseti dolog..
    Menyasszonyomra is rábíznám de se ideje erre, se energiája.. meg nem is nagyon szereti az ilyesmit. Komoly felelősség növelni egy statot, belépni céhharcra vagy nekimenni a kazamata-boss-nak.. :)
  • Maximus4
    Én azt mondom,ha nincs időd ne játszál.Ha van egy kis becsület benned,ez nem fair más játékosokkal szemben.
    Minden játék elrontója egy ilyen vagy ehhez hasonló "csalás".
    Én is kipróbáltam és sajna működik.De ennyi elég is volt belőle.
  • kisgabo
    teljesen jó bot, ha nincs időd, precizen eltologatja a küldetést.

hátránya, nem vásárol a boltban, küldetést tp vagy arany fügvényében választja, ha neadjisten lenne egy pöpec fegyver, de rossz idő/tp/arany aránnyal, akkor nem azt választja.

ha nincs az embernek aznap ideje, jó segédeszköz, de elveszi a játék értelmét, és a céhes élet is kimarad.
  • Gradravo
  • datango
    biztos tele van jelszó lopással...
    xefande azt mondta hogy kliens oldalról semmit sem lehet csalni.
    egyszer megpróbáltam hogy a windows ba átálítottam az időt hogy több kalandvágyam legyen... hát nem jött be :D
  • Maximus4
    Ezt nem kellett volna:(
  • Rundstedt17
    botok itt tölthetők le

(megjegyzés németek által,német oldal)
  • Rundstedt17
    http://www.sfbot.de/?page_id=2
  • morcosqtya
    "botozás" alatt mit értesz?
  • Sir Quno Jedi
    Multizz nyugodtan, egy IP-ről akár 120 karival, bot-olhatsz is, a kutya le se nem szarja. Válassz olyan nevet a karaktereidnek, ami egyedi, írj neki egyedi bemutatkozást a karlapjukon és kerülj bármiféle jelet, ami arra utalna, hogy egy ember karijai. Ennyi kb. Ja és kerüld az idióta céheket, mint ellenfél.
  • emixa
    értem, köszönöm, témát befejezem
  • Grr1234
    Én igen. Egy hónapig semmi válasz, írtam még egyet, és 15 perc múlva már megváltoztatták...
  • emixa
    mennyi időt vehet igénybe egy ilyen névváltoztatás? csinált már ilyet valaki?
  • Maximus4
    Én?Dehogy:D
  • amd123
    Amúgy nem azért kérdeztem, mielőtt felmerülne a gyanú, hogy én is mindenképp kirpbóáljam. Nekem a linux miatt nem igazán kivitelezhető ilyen windowsos alkalmazás. Pusztán érdeklődtem:)
  • toysoldier
    csak nem célzol valamire?
  • Maximus4
    Miért van az ha cheat-ről van szó te megjelensz?:P
  • toysoldier
    sztem nem tilos, sokan csinálják
  • Maximus4
    Szerintem nincs hozzá ilyen csalás.
  • amd123
    A botozás tiltott dolog? Csak mert nem régen volt, hogy olvasgatok sf fórumokat, és egyik gyerek szabály szerűen terjesztett(vagy terjeszt) egy botot, amivel mint mondta nap közben szokott játszani, hogy ha nincs otthon, akkor is tudjon fejlődni.
  • datango
    nem nagyon van admini felügyelet, láttam én már kacifántos nevet is de hiába nem tiltották ki...
  • emixa
    (sóhajt),(tanácstalan).
  • Maximus4
    Egészen addig,amíg nem száll rád egy másik céhtag.
  • emixa
    akkor talán a hasonló nevet sem
  • Maximus4
    Le sem sz@rják az azonos ip-t szerintem,de te tudod.
  • morcosqtya
    nm.
  • emixa
    maximus: erre nem is gondoltam, valóban jó ötlet. (bár a névváltoztatás után is azonos ip-cím marad).
    morcosqtya: ha rendes ember akarok lenni, tényleg csak ez marad, vagy átmegyek más céhbe (valamelyik karakterrel, de itt is ez a gond, egy szerveren több karakter), vagy elajándékozom.
    nem tudom, mit kéne tenni, de köszönöm a segítséget.
  • morcosqtya
    Vagy váltasz céhet, belépsz egy másik szimpatikus társaságba.

A support pedig igencsak flegma, nem válaszoltak nekem sem és még sokaknak más ügyekben sem.
    Ebből kifolyólag valószínűleg le van érdekelve az azonos e-mail címed, nem hiszem, hogy komolyan foglalkoznak akár büntetendő akár elősegítő ügyekben (sajnos).
  • Maximus4
    A beállításoknál próbálkozz a jelszóval és az email címmel.
  • emixa
    hát igen. csakhogy ahány karakter, annyi ímélcím, természetesen mindegyikről szépen eltakarítva a beérkezett levelek, de melyikről regisztráltam melyiket?
    ez a kellemetlen. a supportos nem fogja díjazni, ha egy karakterhez megadok három ímélcímet, hogy válogass, komám...
  • Maximus4
    Amit még csinálhatsz,kilépsz kettővel a céhből és aztán kérsz névmódosítást.
  • emixa
    igen, igazatok van, megtaláltam az erre vonatkozó szabályokat.
    hát most mit tegyek? másik szerverre nem fogom tudni átvinni a karaktert. vagy hazudok, vagy nekiadom egy szerencsés ismerősnek a fölösleget.
  • morcosqtya
    Ha nem lenne világos:

A multizás tiltott egyazon szerveren.
    Azaz szerverenként csak egy karaktered lehet, nem 3.
    Szerverek között mehet a dolog.
    Ha s1-en van egy karaktered de mellette s3-on (stb) is egy, az megengedett.

Egy szerveren is lehet több karakter ugyanarról a gépről(IP) használva amennyiben eltérő valós személy a tulajdonos (pl. öcséd, fiad, stb). (megjegyzem, ezt ellenőrizni nem tudják, nem jön ki hozzátok az FBI vagy a BSA..) így gyakorlatilag bármikor hivatkozhatsz erre.

Egyazon céhen belül nem lehet azonos gépről (IP) származó két karakter. Vagyis ELVILEG nem játszhat veled a fiad, barátnőd UGYANABBAN a céhben sem.

Ezek az írott szabályok.
  • morcosqtya
    Az meg a legjobb mód jelen helyzetben, hogy felhívja a multizásra a figyelmet. :)
  • Grr1234
    Lehet nevet megváltoztatni. Írj supportnak.
  • emixa
    hááát, öööö, izé...
    én ezt nem is tudtam, hogy ilyet nem lehet. de hát most már úgysem tudom a karakterek neveit átvariálni. legfeljebb azt mondom kötözködés esetén, hogy az egyik az egyik fiamé, a másik a másiké, a harmadik meg az enyém. jobb nem jut az eszembe.
  • Maximus4
    Az utolsó 3 karakter nem ugyanaz az emberé,ugye?áááá,hogy lenne:P

Ez elvileg tiltott dolog,és csak egyszer harcoljatok olyan céh ellen aki ezekre utazik.Bemószerolnak a fórumba a góréknál és törlik azt a 3 karaktert.Legalább választottál volna(ha a tiéd)eltérő neveket.
  • istvan123456789
    add nekem majd én "felesztjed" xd