Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
35 gomba
1134 arany
Köszönöm elõre is!
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
kösssz😊 rohadt sokat segítettél😊
It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A varázsló stratégiáját az a mottó fejezi ki legjobban, hogy "legjobb védekezés a támadás".
Neked az kell, hogy a célod legyen, hogy minél hamarabb lõdd szét az ellenfelet.
Ne fecséreld a pontjaidat erõre, és ügyességre.
Kitartásra kell adni valamennyit, de a fejlesztés gazdaságtalanabb (2-es szintszorzó) mint az értelem növelésével elért sebzés.
A szerencse stat érdekes kérdés. Itt már több a szubjektív álláspont ami leginkább tapasztalatra épül, ki mire esküszik.
A növelését javaslom, de ne menjen a fõ stat rovására!
Ebbõl a szempontból hasznos lehet inkább egy erõs epic tárgy, akár fegyver akár gyémánt vagy gyûrû ami önmagában ad több száz szerencsepontot, a többi tárgyakkal pedig húzd az értelmet és a kitartást.
Hasznosak a 3 statra adó epicek is, kiegyensúlyozott értékeket lehet vele összeállítani.
Ha egyszerre 2 statot adó tárgyat veszel/találsz akkor a taktika az, hogy összeadva az értékeket megnézed mennyi együtt, mivel a kitartást és az értelmet úgyis növelned kell, 2-3 ilyen tárgy magas összértékével magasabb statisztikát kapsz, mint ha lenne 2-3 külön csupán egy statot adó tárgyat kisebb számszaki értékösszeggel.
A nehézség ebben az esetben azzal van amikor cseréled az egyiket, mert könnyen felborul az egyensúly. Matematikailag magasabb összértéked lesz, de eloszlásban más, sok HP-t lehet így egy új "konfig"-gal veszíteni, ami hirtelenjében gyengébbé tesz, persze sebzésben és magasabb értelem statban pedig megtérül.
Visszafelé még kellemetlenebb: egy 2 statos tárgyat cserélsz egy magasabb értékû 1 statosra ami csak HP-t ad (több összpontértékben), így matematikailag fejlõdsz, viszont az elõzõ összeállításhoz képest gyengül a támadásod és a sebzésed.
Ez kazamatákba való vissza-visszatéréskor látványosan hátrányos.
A fent leírtak leginkább harcosnál adnak kiegyenlített mûködõ módszert, varázslónál sajnos számszakilag megegyezõ értéknövekmény eltérõen térül meg a sebzésben és az életerõben, köszönhetõen a kitartás pontok alacsony szintszorzója miatti csekély HP növekménynek.
Matematikailag modellezve ezek a tények.
Röviden és konyhanyelven:
Értelmet növeld ahogy csak tudod!
Kitartást tartsd elfogadható szinten!
Ha van lehetõség, növeld a szerencsét (fõként tárgyakkal) mert a kritikálok varázsló esetében olyan monumentális sebzésekkel járnak, hogy sokszor kihúz a bajból!
(itt említeném meg, hogy a szerencse értéke varázslónál térül meg a legjobban, a kaszt magas alapsebzés értéke miatt)
(egyszerû szorzással belátható)
Végül:
Erõ és ügyesség: nem kell növelni, nem gazdaságos. Ami marad nálad pénz és nem tudod elkölteni költsd el ezekre kényszerbõl vagy passzióból..
Egy kasztidegen tulajdonság növelésére alapozni a védelmet badarság, mivel az ellenkaszt ellenstatja nagyobb mértékben nõ az idõvel mint amit tartani tudsz a Te karaktereddel, nyílik az olló, egyre kevesebb védelmet nyújt...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
10-20-as szintû tanonc karakterrel ne is nagyon akarj epic cuccot...
Mágusoknál 10%
Felderítõknél 25%
Harcosoknál 50%
A kitartás fejlesztése életerõ pontokat ad. Az örök élet ital 25%-ot ad az életerõdhöz. A képlet a következõ:
Harcosoknál: Kitartás*5*(szint+1)
Mágus: Kitartás*2*(szint+1)
Felderítõ: Kitartás*4*(szint+1)
Nekem a harcos jön be legjobban. Az elején tényleg nagyon nehéz, fõleg a kaziölés. A 2. kazi boss kiirtása csak 71-es szinten sikerült. A csaták valóban hosszúak, de én mindig a kihagyásra nyomok. Felderítõket nem hívok ki az arénában, a DCS-ben megnézem, hogy van-e nálam gyengébb mágus/harcos és azokat ütöm. Most már nagyon jól megy a kaziirtás. Tegnap lettem 116-os, egy kaziszörny kinyírásával.
Röviden:
A leggazdaságtalanabbul fejleszthetõ leggyötrelmesebb kaszt.
1-30. szintig lealáznak a varázslók.
30-80. szintig kiegyenlítõdik némileg.
90-100 felett a szintkülönbségbõl adódó elõnyök (az ellenfél javára) érdekesen alakulnak.. a varázslók nem jelentenek akkora veszélyt mint a játék elején, viszont az ellenséges felderítõk egyre erõsebbek.
Magas szinteken egyértelmûen felderítõ a veszélyes.
Öreg rókákkal (S1-es veteránok) értekezve is azt a választ kaptam, hogy a játék magasabb szintjein is (és egyre inkább) a felderítõ a nyerõ.
Ebben persze szerepet kap az is mennyire okosan fejleszted, mennyit gombázol, szerencséd van-e az epic tárgyakkal.. és milyen céhbe kerülsz.
Mindezek együttesen befolyásolják az elérhetõ sikereidet egyazon kasztú játékosokhoz viszonyítva.
Mágussal gyorsak a harcok, mivel sem védeni nem tud sem õt védeni nem lehet, emellett nagyot sebez és kevés a HP, ergo gyorsak a csaták, 2-4 lövés.
Harcossal ha harcos vagy felderítõ ellen mész gyötrelmesen hosszú csihi-puhi lehet az eredmény.
Felderítõ esetén (máguson kívül) bármi ellen harcolsz lassú a harc a kitérések miatt.
Két felderítõ csatája végtelenül unalmas, nyugodtan kimehetsz kávézni, de legjobb ha 3 napi hidegélelem nélkül nem is ülsz le játszani.. 😊
Innentõl kezdve két dolog dönt annak kapcsán, hogy gombázik-e az ember vagy nem:
1. Mennyi pénze van (pontosabban bevételeihez képest relative milyen kiadást jelent a gombára költött sms (vagy utalás))
2. Elvbõl kiad-e rá pénzt vagy ingyen szeretné játszani a játékot
Egy döntés vagy elv miatt sem lehet valakit elítélni, az élet is mérlegeléseken alapul, ahol egyik serpenyõben mindig a befektetett energia/erõforrás fekszik, a másikban pedig a nyert "haszon". Ez lehet szórakozás, pénz vagy erkölcsi nyereség.
A közgazdaságtanban használt határhaszon elve alapján munkálkodva pedig minden létezõ dologra vagy meghozott döntésre kiszámítható az optimális befektetési kvantitás.
Persze ez csak a szigorúan racionális döntésminta, matematikai szemmel.. az ember nem így viselkedik, hanem elmegy sörözni ha jól esik... 😊)
Ezért ember.
Hatalmas fantázia kellett a fejlesztõk részérõl...
Regisztráció után az authentikáció (megerõsítés e-mailben) révén kapsz még 10-et.
Ez valójában alapvetõen a játék kezdetét jelenti, bele van kalkulálva a készítõk által, ne bónuszként tekintsetek rá.. Mindenki elküldi a levelet a 10 gomba miatt (és elhiszi, hogy ez egy ajándékba kapott plusz).
Célja és értelme marketingfogás ügyes alkalmazott pszichológiával.
A 25-bõl megveszed a sárkányt (amire még aranyat is ad) így érzed a gyors fejlõdést, "rászoksz" az 50%-os hátasra, ami ezek után gombába (nagyrészt pénzes sms-be) kerül, vagyis megy nekik a biznisz...
Ez a lényege.
Az elsõ szinten indított karakter 25 gombáját tárgyakra, kalandvágyra vagy boltpörgetésre elkölteni logikátlan és badar lépés.
Csak sárkány.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
S1.: régi szerver, túlnõtte magát, sok inaktív hulladék karakter, és mivel a legrégebbi, az élboly elérhetetlenül magas szintû. Nem regisztrálnék oda friss karakterrel.
S2: nem ismerem, így "objektív" véleményt nem tudok mondani, de az is régebbi.
S3: elég friss, tavaly õszi szerver, gyûlik itt is az inaktív karakter, de még van esély "felnõni".
S4: legfrissebb szerver, de a társaság egy része hagy némi kívánnivalót maga után... tele lett vérpistikékkel akik a gyors felnövekvés reményében próbálnak szerencsét, kaotikus céhalapítások, stb.
Tény, hogy mivel az utóbbin (friss indulás miatt) vannak a legkevésbé magas szintû karakterek, relative nagyobb eséllyel kerülsz be a top 100-ba, fõleg ha gombázol..
Viszont ha szempont az is, hogy milyen társaságban akarod a céhes életet élni akkor a helyedben óvatos lennék az S4-el.
Én az S2 / S3-at javasolnám.
Fenti véleményem kapcsán fenntartom, hogy szabad vélemény amivel senkit nem kívántam megbántani, a leírtak nem MINDEN tagra vonatkoznak, akinek nem inge ne vegye magára! Trendeket vázoltam. Ha gondolod megfogadod, ha nem nem.
Majd válaszol más is itt.
Hogy lehetsz ennyire hülye?
nem tûnik fel?Pont Ápr.1-én...