4904
-
#4181 Ilyen nálunk is volt:D
Körülnézett és már ment is:) -
Sharx #4180 Sziasztok!
Én is játszok a Shakes & Fidget-el.
s1:23
s4:9
Nagyon szeretem!visszaolvastam a fórumban,,,,
És rájöttem,,,,,
TI NEM VAGYTOK KISPÁJÁSOK! -
#4179 Ez rekord tagság volt...
Esküszöm nem veszek fel senkit.. a sok idiótából elég már..
-
Drogath #4178 Sziasztok!
A 3-as szerveren a "greeen kft akadémia" megnyitotta kapuit a kezdő karakterek előtt, mindenkit szeretettel várunk.Jelentkezni a játékon belül levélben nálam "Drogath" -
#4177 Gyökeresen megfog változni a videóim készítése :)
Nagyon komolyak lesznek szerintem :) -
Rey01 #4176 Ez ien..Nekem momentán soha nem volt szerencsém a kazikulcsokkal!S2(LvL35)
a Második kazikulcsot csak 24-en kaptam
S3(LvL70)ott meg az agyfasz kerget...(sóhaj)
Nem tudsz ennek mit tenni!Türelem(ami nekem nincs)és megkapod előbb-utóbb!
-
#4175 Nem add 3. kazamata kulcsot -
#4174 Kaptam egy dicséretet! -
Rey01 #4173 :S nem tudunk felvételt biztosítani a Chaos Marauders-ben.
Klikkesedjé' :D -
#4172 Ha esetleg van valamelyikőtök céhébe felvétel szóljatok :)
25ös vagyok mage és warrior-al jelenleg CÉH nélkül (S3)
"léc vegy beh a céhd be köce" najó nem csak vicceltem :D
-
#4171 Na végre... sikerült legyőznöm.
-
Kenda #4170 Sziasztok! Eladó s1-en egy 101-es szintű harcos 67 gombáért, és egy 83-mas szintű felderítő 50 gombáért. Akinek kell, az írjon nekem, és megbeszéljük. -
#4169 Háááát.... nem foglalt ahogy nézem -
Rundstedt17 #4168 biztos helyesen már foglalt volt -
#4167 Úgy látom a magyar nyelv is iLYesztő egyeseknek...
-
#4166 Én is ismerek ilyen embereket... -
#4165 Offline játékoknál megosztott, publikus gépen még nagyobb a veszély.
Álljon itt okulásul egy szórakoztató kis sztori: (based on real events)
Volt egy barátom (nevezzük B-nek), akihez járt egy végtelenül rámenős és tapintatlan "haverja" (nevezzük H-nak) akinek anno Amigája volt, a barátomnak meg PC-je, így az Eye of the Beholder 2 (vagy 3) neki volt meg. A srác olyannyira pofátlanul a fejére nőtt, hogy nem csak hogy naponta "vendégségben" ott töltött 3-4 órát B gépe előtt, de már szombatonként is reggel 8:00-kor felverte álmából, hogy jött a szokásos napi "játszására".
No ez így ment egy darabig, mígnem a barátom anyja is megelégelte a dolgot, és szólt a fiának, hogy valamit csináljon, mert ez így nem mehet tovább.
B egyszer egy másik haverjával demókat nézegetett otthon, majd rájöttek a megoldásra: beléptek a játékba, betöltötték H elmentett állását, a megszerzett kulcsokat, fegyvereket, quest item-eket szétdobálták random helyekre, hogy ne találja meg, majd visszavitték a karaktereket ugyanarra a helyre, save game, pokerface. :)
Szokásosan jött másnap H játszani. Betölti az állást, kikerekedik a szeme.. hová lettek a megszerzett tárgyak, basszus, bugos a játék, B pedig fejcsóválva hümmögött, hogy na basszus, de kár..
Ha jól emlékszem nem kellett többször megcsinálni, H lelépett aztán ritkábban jött.. majd elmaradt...
Persze ha lett volna esze lementi egy floppy-ra a mentésfile-okat, és hordozza magával... úgy még másik gépeken is játszhatta volna tovább, esetleg beköltözik egy másik haverja gépe elé és magánéletébe..
HAPPY END
-
#4164 vagy beírja a jobb oldalt levő karakter leírásodhoz hogy "fuck off" ... -
#4163 a "hackelések" egyik oka lehet az is, hogy a játék nem logoltat ki, és ha valaki leül a gép elé, simán hozzáfér a karidhoz, ha nem mentél rá a kilépésre...még az sem kell, hogy shake-játékos legyen, elég, ha csak kellőképpen rosszindulatú, vagy annyira kretén, hogy vicces dolognak tartsa a cuccaid eladását... -
#4162 Inkább idióta:D -
#4161 :)
Nem, csak nem értem.
Vagy vicces, vagy végtelenül imbecilis. -
#4160 Megint a rosszindulat:P -
#4159 Értelmes névadás..
Harcos.. varázspálcával.
-
-
Szabi1991 #4157 betámadtak minket, legyőztük őket, majd visszatámadtunk :D -
emixa #4156 s2-n most támad minket egy "támadj meg" nevű, egytagú céh, 67. szintű és nincs semmi felszerelése. mi lehet ez? egy kamikáze mazó zombi? -
#4155 igen, nem tudod visszavásárolni <- bocsánat én elírásom, ezt úgy értettem hogy visszaszerzed majd idővel küldetések alapján, mert a program nagyjából úgy van ahogy ez lenni szokott az ilyen tipusú játékoknál. ha értékeli a játék hogy nincs rajtad ruci nagyobb a dropp arányú küldi... -
#4154 Úgy értette, hogy máshonnan tudsz szerezni cuccokat, akár jobbakat is. -
#4153 Nem lehetséges.
Nincs ilyen opció. -
#4152 Azért kérdeztem, mert írta Datango, hogy "amik rajtad voltak ruhák, tárgyak , eszközök bedobják a fegyverárushoz -> persze vissza lehet szerezni de akkor is kárt tettek vele..."
Ezért kérdeztem, hogy lehetséges-e. -
#4151 Konkrétan: sehogy.
Amit eladtál az ment is a történelem süllyesztőjébe.. -
#4150 Nyilvánvaló.
Itt arról beszéltem, hogy nem ugyanazt jelenti a két kifejezés, sőt merőben mást.
Ha egy ügyes hacker segédprogramokkal betör egy rendszerbe, jogok nélkül, az "hackelés". Jelen esetben egy teljesen ismeretlen orosz 14 éves hacker feltöri a jelszavadat, az e-mailcímedet, stb, az hackelés.
Ha odaadod a jelszavadat a 10 éves osztálytársadnak, Tóth Jocókának, aki számtech órán belép és elherdálja a dolgaidat, kirúgja a tagokat, vagy lemondatja a karaktered céhvezetőségét a saját karakterének javára (és így megszerzi a céhet, téged meg kirúg), az NEM hackelés, hanem jogosulatlan karakterhasználat, skill nem kell hozzá, maximum, hogy tudja használni a billentyűzetet meg mozgatni az egeret.
Nota bene, "hackelni" hackerek tudnak.
Jelszóval belépni, és játszani a nagymamám is...
-
#4149 Hogyan lehet visszaszerezni a fegyverárusnál eladott dolgokat? -
#4148 tud kellemetlenséget okozni egy feltört karakteren. (engem még nem törtek fel egyik online játékban sem. Kopp-kopp)
gondolj bele, ha volt pénzed, elszórják <-> ha netán gombád is volt, elgórják azt is.
céhbe voltál és esetleg tisztviselő, ne adj isten vezető voltál -> kirúgják az összes céhtársadat, valahogy törlik a céhet...
amik rajtad voltak ruhák, tárgyak , eszközök bedobják a fegyverárushoz -> persze vissza lehet szerezni de akkor is kárt tettek vele...
nagyjából ennyi jutott eszembe :P -
#4147 Én mindig megkérdezem, hogyan lopták el?
- Feltörték.
- Jó, de hogyan, ki, mit tudsz erről?
- Az osztálytársamnak megadtam a jelszavam...
Ez nem feltörés, hanem önszándékú átadás gyakorlatilag.. -
#4146 mer buták -
#4145 hmm.... pedig mien sokan panaszkodnak karakterlopásra. akkor nem értem. -
#4144 Megjegyzés: Hiába "lopják" el a jelszavad, az emilcímed nélkül semmit sem érnek vele... -
#4143 hogy betámadtuk őket -
#4142 nagyon nem jó hasonlat... :D
én nem bizom botra a karim, amibe gombár öltem, nehogy lepattanjon a jelszó... de, bizonyos esetekben bizony jól jöhet, nem mindig van időd, elvéve a család v meló elől, akkor jól jön. nem kell feltétlen elkönyvelni 1 hét kiesést, pl.
de tény, igy /bot/ értelmetlen játszani. ez olyan, mint csittel végigvinni monoton, rohanva 1 óra alatt egy játékot, ami némi gondolkodással, ésszel, szórakozással összekötve 5 lenne.
régen pc-n azzal a gyurmással megküzdöttem... :D