Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vath
Hmmm... Hmmm... Kíváncsi vagyok mi fog kisülni a holnapi akcióból (céh kazamatából)😉

morcosqtya
Azt hiszem a leírtakból könnyen következtethetsz rá, hogy igen.
Pontosabb úgy fogalmazni, hogy csalódtam.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Vath
Hát igazad van <#eljen>
és megbántad, hogy kinevezted azt a srácot?

morcosqtya
Nehéz.

Szeretem ÉN magam eldönteni kit veszek fel (és kit nem) a céhembe, esetlegesen kitõl válok meg.
Ne egy kétes megbízhatóságú 12 éves tiszt hívja a 11 éves haverjait akivel aztán jól el-"csá, szeva, szal)-oznak a chat-en, az esetleges normális tagokat pedig pusztán erõfitogtatásból kirúgja.

Volt nálam egy közös suliba járó páros, az egyik gyerek fenyegette a másikat, innen is ki akarta rúgatni.. megkeresett, hogy tegyem ki a másik szûrét, mikor nem tettem akkor meg tiszt akart lenni...

nálunk 29 fõs céhben 1 tisztem van.
Õ indítja a harcokat, én csinálom az adózást, meg esetlegesen a rendet.. 😊
Nálunk mûködik a dolog.. bár igaz, kis céh vagyunk.

Hiába nyaggatnak, amíg nem indokolt, nem nevezek ki senkit.
Volt egy hibám. Egy teljesen értelmesnek tûnõ srácot kineveztem, igaz fiatal volt és naív de illedelmes és értelmes, remek hozzáállással.
Megbecsült tiszt volt, feladatot bíztam rá, ezzel a "felelõsség" természetével is meg kívántam ismertetni (nincs az hátrányára az életben sem), erre egyszer csak minden szó nélkül lelépett egy másik céhbe. Egy levelet se írt, de annyit se hogy "csá, leléptem"..

morcosqtya
Ha pontosan ez állt benne akkor még örülj, semmi katasztrófa nincs.
Majd az ilyenekkel leszel boldog:

"szia felveszel"

"szevasz, vegyél fel de azonnal te pöcs hallod"

"sziabejöhetek?"

végül a kedvencem, 😊))) :

"fel veszel"

Jókat nevettem a leveleken, amiket mutattatok és ma én is megkaptam az elsõt.Rövid volt és tömör: Csá, átjössz?
Maximus4
Oda nem hiszem,hogy bevették volna ezt a férget.De csinált magának egy céhet.Leírom a nevét,hátha összefut más is vele,nehogy bízzon benne.Hû a nevéhez:majom96

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Grr1234
Az ilyen debil minek játszik?

Sir Quno Jedi
Ne aggódj, van aki MINDENKIT kirúg azonnal, amint megteszed tisztnek és átmegy abba a céhbe, aki éppen támad titeket! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Maximus4
Igazad volt múltkor,most megfizettem a tanúlópénzt.Céhes kazi után kineveztem egy embert tisztviselõnek,erre ma kirúgott vagy 5 embert és megtámadta a top 1-es céhet az S2-õn.
Soha többet nem nevezek ki senkit😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Vath
Szevasztok! Sikeresen legyõztem az 5. kazamata szörnyet, de sajna nem adott epicet. Na de ezt skubizzátok: 13 KÖRBÕL 11-SZER VÉDTEM! <#wow1>

morcosqtya
Tekintettel, hogy alacsony szintû felderítõ vagy, a második.

Vath
Szerintetek melyik a jobb?
22-54(~38)
+16 értelem
+16 kitartás
vagy
27-33 (~30)
+24 ügyesség

morcosqtya
1 hónapja ezt a nyomorékot ütöm, napi 5x, most nagy nehezen sikerül.
Erre semmit nem ad.

Vath
Holnap új klaviatúra 😊

amd123
én sokat szívok emiatt, fõleg mágus mágus elleni kûzdelemben😊 . Nem tudom mikor kritezik a másik, és mekkorát. Volt h 1-2 ezer élettel vezettem, azt mégis õ nyert, mert nagyon nagyot kritezett rám.
Ez meg elveri itt a kazás zombir 273 élettel<#mf1>

It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!

Vath
Hát igen, azt hittem elbukom, de nem.

morcosqtya
Üdvözöllek a felderítõk vidám világában...

(miért nem azt indítottam, Istenem!! <#szomoru1>)

amd123
Mekkora vicc ez már😄 Alig van életed, aztán kitérsz kitérsz, és lealázod mindkettõt😄

It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!

Vath
Újabb videó:

bencebence
Mi a neve a 33-asnak?

Fantusz
S4-en keresek gazdit egy 33as mágusnak.

Érdeklõdni lehetõleg privátban, a topicot ne offoljuk szét.

Maximus4
Rosszindulatú vagy!Nem lehet egyszerre több dologra is odafigyelni😛

Vath
<#csodalk>Égnek áll a hajam ettõl

morcosqtya
Láttam már olyan tagot akinek olyasmi volt a neve hogy "nagy Ork harcos" vagy ilyesmi és egy elf mágusnõ volt.. 😊)

Shiwo
hát igen, "értelmes felhasználó" nevet is adhatott volna neki, ugyanannyi lenne az igazság-tartalma...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

morcosqtya
Mimikri:

bencebence
XÐÐÐ tom..ismerem..

Vath
Belga - Zsolti a béka

bencebence
A Zene az zsír.<#smile>

amd123
tiszta jó😊. Nekem nagyon tetszik 😄😄😄. De tök vicces ez a sok kitérés. 😊

Vath
Tessék:

A zene a legjobb <#taps>

Vath
Hmm... a második szörnytõl elég sexy cipõt kaptam 😛
majd videó is lesz 😛

morcosqtya
😊))

Vath
Hát, köszi 😊

Maximus4
Abból többet fogsz kapni.

amd123
jaah. Tehát nem csok olyan eshet, ami "pont" rám jó, hanem kb akármi.

Maximus4
Pénz és TP,meg olyan cucc ami neked nem jó.

amd123
kazamatából mi eshet epicen kívül?

Maximus4
A járvány takarítsa el azt a sok írni nem tudó idiótát!Ahelyett,hogy játszanak,inkább tanulnának!

Sámán
Akiknek feltörték az accát és "elveszett" a karijuk:

Csak egy jelszó emlékeztetõt kell kérni a mail címetekre ahonnan regisztráltatok... -és hopp... már vissza is szereztétek a karit!
<#lama><#nyes>

FeketeVipera 77 SS

amd123
ti milyen gyakran találtok gombát? Csak mert nekem kb minden 7. küldim megdobott egyel😄😄, most meg ilyen 10 percesek vannak, és kb minden második ad, szóval 100%on vagyok egy jóideje, mert mindig felgombázom magam😄😄

😄dd

toysoldier
nem.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

morcosqtya
Itt van három, hátha beugrik még valaki..

Vath
Jajj, de kéne nekem 2 gomba.

Croano
Sziasztok ujra karakter ügyben jövök ide de ha már itt mindenki tud kapni eggyett akkor esetleg nekem is tudtok adni mint azt amit a haveromnak adtam?õ

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

Vath
Egy újabb nap és még pluszban jól eláztam <#wow3>

Maximus4
Nekem van.

morcosqtya
Nekem nincs, de olyan kíváncsi vagyok.. 😊)