4904
  • Maximus4
    Ilyen nálunk is volt:D
    Körülnézett és már ment is:)
  • Sharx
    Sziasztok!
    Én is játszok a Shakes & Fidget-el.
    s1:23
    s4:9
    Nagyon szeretem!visszaolvastam a fórumban,,,,
    És rájöttem,,,,,
    TI NEM VAGYTOK KISPÁJÁSOK!
  • morcosqtya
    Ez rekord tagság volt...
    Esküszöm nem veszek fel senkit.. a sok idiótából elég már..

• Drogath
    Sziasztok!
    A 3-as szerveren a "greeen kft akadémia" megnyitotta kapuit a kezdő karakterek előtt, mindenkit szeretettel várunk.Jelentkezni a játékon belül levélben nálam "Drogath"
  • Vath
    Gyökeresen megfog változni a videóim készítése :)
    Nagyon komolyak lesznek szerintem :)
  • Rey01
    Ez ien..Nekem momentán soha nem volt szerencsém a kazikulcsokkal!S2(LvL35)
    a Második kazikulcsot csak 24-en kaptam
    S3(LvL70)ott meg az agyfasz kerget...(sóhaj)
    Nem tudsz ennek mit tenni!Türelem(ami nekem nincs)és megkapod előbb-utóbb!

• Vath
    Nem add 3. kazamata kulcsot
  • Vath
    Kaptam egy dicséretet!
  • Rey01
    :S nem tudunk felvételt biztosítani a Chaos Marauders-ben.
    Klikkesedjé' :D
  • UnknownAsshole
    Ha esetleg van valamelyikőtök céhébe felvétel szóljatok :)
    25ös vagyok mage és warrior-al jelenleg CÉH nélkül (S3)
    "léc vegy beh a céhd be köce" najó nem csak vicceltem :D
  • Vath
    Na végre... sikerült legyőznöm.
  • Kenda
    Sziasztok! Eladó s1-en egy 101-es szintű harcos 67 gombáért, és egy 83-mas szintű felderítő 50 gombáért. Akinek kell, az írjon nekem, és megbeszéljük.
  • Vath
    Háááát.... nem foglalt ahogy nézem
  • Rundstedt17
    biztos helyesen már foglalt volt
  • morcosqtya
    Úgy látom a magyar nyelv is iLYesztő egyeseknek...

• Vath
    Én is ismerek ilyen embereket...
  • morcosqtya
    Offline játékoknál megosztott, publikus gépen még nagyobb a veszély.

Álljon itt okulásul egy szórakoztató kis sztori: (based on real events)

Volt egy barátom (nevezzük B-nek), akihez járt egy végtelenül rámenős és tapintatlan "haverja" (nevezzük H-nak) akinek anno Amigája volt, a barátomnak meg PC-je, így az Eye of the Beholder 2 (vagy 3) neki volt meg. A srác olyannyira pofátlanul a fejére nőtt, hogy nem csak hogy naponta "vendégségben" ott töltött 3-4 órát B gépe előtt, de már szombatonként is reggel 8:00-kor felverte álmából, hogy jött a szokásos napi "játszására".

No ez így ment egy darabig, mígnem a barátom anyja is megelégelte a dolgot, és szólt a fiának, hogy valamit csináljon, mert ez így nem mehet tovább.

B egyszer egy másik haverjával demókat nézegetett otthon, majd rájöttek a megoldásra: beléptek a játékba, betöltötték H elmentett állását, a megszerzett kulcsokat, fegyvereket, quest item-eket szétdobálták random helyekre, hogy ne találja meg, majd visszavitték a karaktereket ugyanarra a helyre, save game, pokerface. :)

Szokásosan jött másnap H játszani. Betölti az állást, kikerekedik a szeme.. hová lettek a megszerzett tárgyak, basszus, bugos a játék, B pedig fejcsóválva hümmögött, hogy na basszus, de kár..

Ha jól emlékszem nem kellett többször megcsinálni, H lelépett aztán ritkábban jött.. majd elmaradt...

Persze ha lett volna esze lementi egy floppy-ra a mentésfile-okat, és hordozza magával... úgy még másik gépeken is játszhatta volna tovább, esetleg beköltözik egy másik haverja gépe elé és magánéletébe..

HAPPY END

• datango
    vagy beírja a jobb oldalt levő karakter leírásodhoz hogy "fuck off" ...
  • Shiwo
    a "hackelések" egyik oka lehet az is, hogy a játék nem logoltat ki, és ha valaki leül a gép elé, simán hozzáfér a karidhoz, ha nem mentél rá a kilépésre...még az sem kell, hogy shake-játékos legyen, elég, ha csak kellőképpen rosszindulatú, vagy annyira kretén, hogy vicces dolognak tartsa a cuccaid eladását...
  • Maximus4
    Inkább idióta:D
  • morcosqtya
    :)
    Nem, csak nem értem.
    Vagy vicces, vagy végtelenül imbecilis.
  • Maximus4
    Megint a rosszindulat:P
  • morcosqtya
    Értelmes névadás..
    Harcos.. varázspálcával.

• ToCsEk

• Szabi1991
    betámadtak minket, legyőztük őket, majd visszatámadtunk :D
  • emixa
    s2-n most támad minket egy "támadj meg" nevű, egytagú céh, 67. szintű és nincs semmi felszerelése. mi lehet ez? egy kamikáze mazó zombi?
  • datango
    igen, nem tudod visszavásárolni <- bocsánat én elírásom, ezt úgy értettem hogy visszaszerzed majd idővel küldetések alapján, mert a program nagyjából úgy van ahogy ez lenni szokott az ilyen tipusú játékoknál. ha értékeli a játék hogy nincs rajtad ruci nagyobb a dropp arányú küldi...
  • Grr1234
    Úgy értette, hogy máshonnan tudsz szerezni cuccokat, akár jobbakat is.
  • morcosqtya
    Nem lehetséges.
    Nincs ilyen opció.
  • amd123
    Azért kérdeztem, mert írta Datango, hogy "amik rajtad voltak ruhák, tárgyak , eszközök bedobják a fegyverárushoz -> persze vissza lehet szerezni de akkor is kárt tettek vele..."
    Ezért kérdeztem, hogy lehetséges-e.
  • morcosqtya
    Konkrétan: sehogy.
    Amit eladtál az ment is a történelem süllyesztőjébe..
  • morcosqtya
    Nyilvánvaló.
    Itt arról beszéltem, hogy nem ugyanazt jelenti a két kifejezés, sőt merőben mást.

Ha egy ügyes hacker segédprogramokkal betör egy rendszerbe, jogok nélkül, az "hackelés". Jelen esetben egy teljesen ismeretlen orosz 14 éves hacker feltöri a jelszavadat, az e-mailcímedet, stb, az hackelés.

Ha odaadod a jelszavadat a 10 éves osztálytársadnak, Tóth Jocókának, aki számtech órán belép és elherdálja a dolgaidat, kirúgja a tagokat, vagy lemondatja a karaktered céhvezetőségét a saját karakterének javára (és így megszerzi a céhet, téged meg kirúg), az NEM hackelés, hanem jogosulatlan karakterhasználat, skill nem kell hozzá, maximum, hogy tudja használni a billentyűzetet meg mozgatni az egeret.

Nota bene, "hackelni" hackerek tudnak.
    Jelszóval belépni, és játszani a nagymamám is...
  • amd123
    Hogyan lehet visszaszerezni a fegyverárusnál eladott dolgokat?
  • datango
    tud kellemetlenséget okozni egy feltört karakteren. (engem még nem törtek fel egyik online játékban sem. Kopp-kopp)

gondolj bele, ha volt pénzed, elszórják <-> ha netán gombád is volt, elgórják azt is.
    céhbe voltál és esetleg tisztviselő, ne adj isten vezető voltál -> kirúgják az összes céhtársadat, valahogy törlik a céhet...
    amik rajtad voltak ruhák, tárgyak , eszközök bedobják a fegyverárushoz -> persze vissza lehet szerezni de akkor is kárt tettek vele...

nagyjából ennyi jutott eszembe :P
  • morcosqtya
    Én mindig megkérdezem, hogyan lopták el?
    - Feltörték.
    - Jó, de hogyan, ki, mit tudsz erről?
    - Az osztálytársamnak megadtam a jelszavam...

Ez nem feltörés, hanem önszándékú átadás gyakorlatilag..
  • Sir Quno Jedi
    mer buták
  • kisgabo
    hmm.... pedig mien sokan panaszkodnak karakterlopásra. akkor nem értem.
  • Sir Quno Jedi
    Megjegyzés: Hiába "lopják" el a jelszavad, az emilcímed nélkül semmit sem érnek vele...
  • Gradravo
    hogy betámadtuk őket
  • kisgabo
    nagyon nem jó hasonlat... :D

én nem bizom botra a karim, amibe gombár öltem, nehogy lepattanjon a jelszó... de, bizonyos esetekben bizony jól jöhet, nem mindig van időd, elvéve a család v meló elől, akkor jól jön. nem kell feltétlen elkönyvelni 1 hét kiesést, pl.

de tény, igy /bot/ értelmetlen játszani. ez olyan, mint csittel végigvinni monoton, rohanva 1 óra alatt egy játékot, ami némi gondolkodással, ésszel, szórakozással összekötve 5 lenne.

régen pc-n azzal a gyurmással megküzdöttem... :D