4904
-
sfgame #4221 felhasználó! -
#4220 Mi az a "felhaszni"? -
sfgame #4219 Egy 126 szintü felhaszni eladó s4en világ 4en [email protected] ide írj! -
emixa #4218 Nahát, miféle emberek vannak. Köszönöm a választ. -
#4217 Nagyon valószerűtlen, hogy bárhol is meg tudná nézni...
SF-ben nincs ilyen.
Külső segédprogrammal lehetne, de..:
Itt inkább arról van szó, hogy a jóakarónak tudomására jut, hogy XY-nak van még egy (vagy több) karaktere, ez azért nem nehéz mert óvatlanul mesélgetik, cserélgetik, árulják a karaktereket, chat-en nyilvánosan mesélgetik, hogy van egy 87-es mágusom X céhben, Y néven, stb.
Elég csak megtudni valakiről akit nem kedvelünk, hogy multizik, az IP-jét felnyomás után már a support fogja ellenőrizni, ezért kaphat bant.. ettől még hogy ezzel elérte a célját a kis ellenlábas nem jelenti azt hogy expert lenne aki nézegeti az IP-ket valamilyen segédprogrammal.
Még akkor sem, ha sok ember szereti magáról azt a képet mutatni, hogy veszélyes pro, aki bármit meg tud veled tenni.
Ez legtöbbször blöff és nagyravágyás, hencegés..
Aki igazán pro, és tönkre akar (és tud) tenni, arról nem is fogod megtudni ki volt... :) -
#4216 Tudtom szerint nincs ilyen. -
emixa #4215 Jó estét mindenkinek!
Hogyan tudja megnézni egy játékos más játékosok ip-címét?
(A fórumon olvasgattam, és ott nyomják fel egymást a népek az azonos ip miatt). -
Kenda #4214 Még jó, hogy az tilos. Azért fórum az van. :) -
#4213 Halvány fingom sincs:(
Valahol láttam "karakteráruló" fórumot,de,hogy hol azt nem tudom. -
Kenda #4212 Hol hirdessem máshol? -
Kenda #4211 Te!!! Akkor ugyanabban a céhben vagyunk!! :))) -
#4210 gyepref0s a neve. -
Kenda #4209 Akkor nem fog menni. Ez van :) -
#4208 10 ezer sok... hiába dobtál bele annyit gombába... 10 ezerér az emberek már komplett játékot vesznek meg -
Kenda #4207 Mi a neve? -
#4206 Én s1-en vettem egy 128-as szintű mágust 700 Ft-ért. -
#4205 Itt biztos nem fognak.Ha hirdeted más helyen is akkor talán. -
Kenda #4204 Jólvan. Na, mivel ilyen kedves vagy, most kivételesen nagyon barátian megkapod 130-ért. :))
Nem tudom sok-e ez a 10, majd meglátom egy hét után mennyien harapnak. -
#4203 Dehogynem.Írd ide a bankszámlaszámod és utalom is.Ha készpénzbe kell akkor holnap ráérek és tudnánk találkozni. -
Kenda #4202 Köszönöm. Neked odaadom akcióban 150ezerért, nem vennéd meg? -
#4201 Az,hogy te belefektettél annyit,az senkit nem fog érdekelni szerintem.Kb. 3 ezret kapnál érte talán,de persze annyiért nem adod el:)De ez csak magánvélemény,legyen szerencséd:) -
Kenda #4200 Szerintem 10ezer nem sok érte, ahhoz képest, hogy egy több mint egy éve nyomva van, és több mint 10ezer bele van fektetve. -
#4199 10 ezerért????
Nem akarlak elkeseríteni,de ha nem találsz egy milliomos apuci kedvencét,akkor az a nyakadon marad:D -
Kenda #4198 Sziasztok! Eladó s1-en egy 163-as szintű mágus karakter 10 ezer Forintért.
Akinek kell, az írjon nekem, és megdumáljuk. -
#4197 Mindegyiken. -
#4196 melyik serveren írogatnak ilyeneket?:Dmost kicsit visszaolvastam és elég sok az ilyen tehetséges ember :D:DD -
#4195 De mi a bánatnak akar addig is bejönni?De gondolom a bónuszok kellenének neki. -
#4194 Érdemes megfontolni, legjobbharcos. :D -
Szabi1991 #4193 -
#4192 nc
-
#4191 jelentkeztem. Örülnél ha bevennél:) -
#4190 Én csak elsőből a 7., a másodikat meg csak most kezdtem el. Abból 2., vagy 3.-nál járok.(nem sok időm van játszani, talán napi 1 óra maximum^^) -
Sharx #4189 3 kazi 2
1 kazi 7. szörny
-
sfgame #4188 én a 9. kaziba a nyolcadikat nem toom megcsinálni -
#4187 nekem a 6-ból a 8as jön, a 7-ből meg az 5ös
Barlangi Küklopsz a 9-ben 2-3 ütéssel agyonvert kb :D -
#4186 Grat!
Nálam a 6. és 7.-ből is csak a 10-es főboss van hátra de nem tudom őket még leverni.
Fagysárkánnyal szenvedek a 8-asból, a 9-esben meg azt se tudom mi van de ott esélyem nincs harcosként.. -
#4185 első 5 kazamata kész (: -
Sharx #4184 Kb én is itt járok -
Legyőzve sikeresen a Kőóriás. A 3. kazamata kulcs még mindig nincs meg, és
természetesen szerintem a videó elején az én "ismertetőjelem". -
Sharx #4182 Kemények vagytok!