Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Én is kiírnám,de ott vannak a kazis videóink és nem fér már ki😞
Bár lehet,hogy feláldozom és rámegyek az egyik leggyakrabban használt szó kihangsúlyozására,a "lécci"-re😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"vegyél fel lécci, én jó magyar vagyok!"
😊)
Ki is írtam mert unom már...
Ennek ellenére ugyanúgy kapom ezeket a leveleket.
Értelmezési gondokkal is küszködnek sokan.
..."szóval érted"...
Ez pedig arra a kérdésemre jött,hogy mennyire aktív játékos,mert mi csak olyanokat keresünk aki napi szinten játszik!
<#boxer>#boxer><#gun>#gun><#levele>#levele><#gonosz2>#gonosz2><#ejnye1>#ejnye1><#kocsog>#kocsog><#gunyos1>#gunyos1><#violent>#violent>
(remélem nem hagytam ki smiley-t😊

Írj vissza neki, hogy most ne, mert el vannak engedve a kutyák.. 😊)

A statisztika világa kemény dolog..
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Azt szeretném kérdezni az erõsebbektõl(LvL90-???)hogy mikortól dobja ezeket az újfajta kazis cuccokat?LvL Kb.
win-win-win-vagy 30 bukta-winwinwin-30 bukta-winwinwin.
A felsõbb szinteken baromi nehéz haladni már mágussal, az egyéb statbéli különbségek miatt (kitartás, erõ, ügyesség), így csak a krit marad (10-bõl egy ütés) - csak ugye tíz ütést nem élünk meg a kazamatában.
Én most épp abban a stádiumban vagyok, hogy lassan megint leverhetek pár szintet (igaz kurvasok pénz és ital által), de a meccseim többsége - zárójelben az ellenfél:
normál(krit)-highdamage(normál)-krit(normál).
Csak ugye nekem van 170k életem potival, neki meg csont nélkül 780k. Hiába sebzek rá átlag 100-140k-t, annyival több élete van, hogy egyszerûen nem lehet leverni, ha csak kurvanagy mákom van.
Lényeg, hogy minden téren jól képzett legyél. Bár most kezdem eladni a régebbi kazitárgyakat, meg cserélem újabbra õket. Volt mikor 9 kazitárgy is volt rajtam... Hajaj... 😄
Jó dolog a harcos, csak kaziban bõdületesen nehéz már ilyenkor. Egy varázsló lehetetlen harcokat is megnyerhet egy-két szerencsés kritikal-lal, de a harcosnak végig kell magát verekednie. Van pl. egy 198-as mágusom s1-en, az azért jobban halad kaziban.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Néztem, Zúzós Cicával a No.1 harcos vagy a szerveren.
Mennyire tudod magad tartani az azonos szintû felderítõk és mágusok ellen?
Te tudod használni a harcost még ezen a szinten is?
Lurtz-ot azért nem nagyon veri meg senki ahogy elnézem..
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Megad egy emelt díjas SMS - telefonszámot (0690-643-443) ahová el kell küldened a kapott kódot.
Azonnal megkapja a jelet, már küldi is a gombát.
Visszatérve a játékképernyõre frissítsd az oldalt, vagy válts menüpontot.
Elõfordul, hogy küldetésben vagy éppen és nem kapod meg a gombát. Ekkor a csata lezajlása után megkapod (vagy ha közben veszel valamit a boltban) 😊.
Tatooine, Watto's shop.
Watto válasza Qui Gon Jinn-nek.
😊
Rám nem hatnak az elmetrükkök, rááám csak a péééénz haaat!!