Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vath
Ma 20% gomba akció van! Rendelek egy 80-as kiszerelést 😉

3 kazamata szörnyet vertem le 1 nap alatt és nem kaptam semmit.Ne már.
Vath
Jajj ez nagyon nagy, leestem a székrõl <#buck> <#nevetes1> (A kutyás)

morcosqtya
Gondoltam, hátha ma még nem léptél fel és hiányzik... 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Maximus4
Menj te a bánatos....😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

morcosqtya
lécci írd ki, köcce!

😊

Maximus4
Ez nagyon jó,tetszik😄
Én is kiírnám,de ott vannak a kazis videóink és nem fér már ki😞
Bár lehet,hogy feláldozom és rámegyek az egyik leggyakrabban használt szó kihangsúlyozására,a "lécci"-re😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

morcosqtya
De kaptam erre olyan levelet is, hogy
"vegyél fel lécci, én jó magyar vagyok!"

😊)

morcosqtya
Ha ismersz már valamennyire akkor tudod, hogy én is..
Ki is írtam mert unom már...
Ennek ellenére ugyanúgy kapom ezeket a leveleket.
Értelmezési gondokkal is küszködnek sokan.

Maximus4
Szerintem csak én veszem a szívemre az ilyen üzeneteket,vagy ennyire maradi vagyok.Ezektõl a mai "szlengektõl" a falra mászok!

morcosqtya
Erre szokás mondani, hogy:

..."szóval érted"...

Maximus4
<#banplz>

Ez pedig arra a kérdésemre jött,hogy mennyire aktív játékos,mert mi csak olyanokat keresünk aki napi szinten játszik!
<#boxer><#gun><#levele><#gonosz2><#ejnye1><#kocsog><#gunyos1><#violent>
(remélem nem hagytam ki smiley-t😊

morcosqtya
Lehet, hogy a nagymamájáékhoz gondolta..
Írj vissza neki, hogy most ne, mert el vannak engedve a kutyák.. 😊)

Maximus4
Ez a "okádni tudnék az ilyen üzenetektõl" fajta levél😞

Köszönöm.
Fabio Capello
yep

Jó estét mindenkinek. A céhünk lelkesen készül az elsõ közös kazamatára, össze is kuporgattuk az anyagi hátteret. A céhes csatákhoz hasonlóan itt is tíz órányi idõnk van az "elõjátéktól az orgazmusig"? <#nevetes1>
Vath
Ma nem nagyon írt a fórumra senki 😞
kivétel Maximus <#nyes>

Maximus4
Ismét egy remekül ragzó' ember😊

Akkor én se panaszkodok.
morcosqtya
kb. 4 hete nem kapok semmit.
A statisztika világa kemény dolog..

De szerencsés vagy, hogy mindig kapsz valamit.Nálam ritkán dobja a 25 százalékot.
Vath
Két új kazamata írtásom is lencse végre akadt.
Szirén:

és Víziglompf:

nos, semmi.Mondjuk ráérünk csak 100k kell.Chrome van nálam.
de...már adnia kellet vna!frissíts 1et a(z) Internet/Opera/Mozilladon és sztam adja!Am nem muszáj 50-es t.viselõ,lehet tag/vezetõ csak legyen 50
hopp, még egy kérdés.Most lettem 50. szintû és nem jött fel a céhes kazi ikonja.Persze, még nincs rá pénz de azért megjelenhetett volna.Vagy nem 50. szintû tisztviselõnél jelenik meg?
Hoppá,ezt tényleg nem tudtam.Köszi.
toysoldier
minden sikeres céhkazi után kap a céh +2% arany bónuszt és tp bónuszt

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Vath
A bónuszok minden sikeres céhkazamatánál növekszik 2%-ot.

Hogyan?Ezt írd már le légyszíves mert nem tudom.
toysoldier
céhkazizni nem a tp miatt kell, hanem azért mert fejlõdik tõle a céh.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

ez egy kicsit lelombozó.Ennyi pénzt elkölteni ennyiért?A céhben is mindig én mondom, hogy ne költsük céhharcokra inkább fejlõdjünk meg gyûjtsünk a céhes kazira ott sok tp van, de ezek szerint rosszul gondoltam.
Vath
Hát, igen, jól látod.

Csáá!
Azt szeretném kérdezni az erõsebbektõl(LvL90-???)hogy mikortól dobja ezeket az újfajta kazis cuccokat?LvL Kb.
Jól láttam a tapasztalatot?1422? Mi még kicsik vagyunk ehhez, de ennyi tp jár.Én azt hittem több.
Fabio Capello
Ha mákja van. Ha a buildje egy kicsit is eltér a tökéletestõl (ami mint tudjuk nem létezik), akkor a mágus kazamatateljesítménye kb. így írható le:

win-win-win-vagy 30 bukta-winwinwin-30 bukta-winwinwin.

A felsõbb szinteken baromi nehéz haladni már mágussal, az egyéb statbéli különbségek miatt (kitartás, erõ, ügyesség), így csak a krit marad (10-bõl egy ütés) - csak ugye tíz ütést nem élünk meg a kazamatában.

Én most épp abban a stádiumban vagyok, hogy lassan megint leverhetek pár szintet (igaz kurvasok pénz és ital által), de a meccseim többsége - zárójelben az ellenfél:

normál(krit)-highdamage(normál)-krit(normál).

Csak ugye nekem van 170k életem potival, neki meg csont nélkül 780k. Hiába sebzek rá átlag 100-140k-t, annyival több élete van, hogy egyszerûen nem lehet leverni, ha csak kurvanagy mákom van.

Vath

Itt a mi büszkeségünk 😊

Nem gyengén nyomod ezt a játékot.Én örülök ha az egyik karimnak tudok gombát venni.A másik kettõ a kísérletezõ,mikor jó a tp, a pénz, a szerencse ,ilyesmi.
Sir Quno Jedi
Nézd, Von Doom néha betámad és leverem többnyire 😄 Amúgy szépen verem a mágusokat és az íjászokat is, csak lassan nem merem õket ütni, mert a sajátjaim! 😄 Ritkán arénázok már, úgy meg sok pontot lemaradok és nehéz behozni folyton.

Lényeg, hogy minden téren jól képzett legyél. Bár most kezdem eladni a régebbi kazitárgyakat, meg cserélem újabbra õket. Volt mikor 9 kazitárgy is volt rajtam... Hajaj... 😄

Jó dolog a harcos, csak kaziban bõdületesen nehéz már ilyenkor. Egy varázsló lehetetlen harcokat is megnyerhet egy-két szerencsés kritikal-lal, de a harcosnak végig kell magát verekednie. Van pl. egy 198-as mágusom s1-en, az azért jobban halad kaziban.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

morcosqtya
Grat!
Néztem, Zúzós Cicával a No.1 harcos vagy a szerveren.
Mennyire tudod magad tartani az azonos szintû felderítõk és mágusok ellen?
Te tudod használni a harcost még ezen a szinten is?

Lurtz-ot azért nem nagyon veri meg senki ahogy elnézem..

Vath
Ok. Köszönöm

Sir Quno Jedi
Hmmm, felverekedtük magunkat azért a 2. helyre s3-mon. Ejnye. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Grr1234
Ha nem sürgõs, akkor várd meg, amíg lesz megint akció. +20% gomba.

morcosqtya
Gombaárusra kattintasz, SMS, kiválasztod az összeget (kisebbet célszerûbb, a 18-as pack egy gombája 27,77778 Ft, míg a 67-es pack egy gombája 27,98507 Ft) majd tovább, egy új képernyõre dob, ad egy "mopay xyzu" kódot ahol mopay után természetesen egy négyjegyû szám áll. Ezt arra a pillanatra arra az accountra generálja a rendszer.
Megad egy emelt díjas SMS - telefonszámot (0690-643-443) ahová el kell küldened a kapott kódot.
Azonnal megkapja a jelet, már küldi is a gombát.
Visszatérve a játékképernyõre frissítsd az oldalt, vagy válts menüpontot.
Elõfordul, hogy küldetésben vagy éppen és nem kapod meg a gombát. Ekkor a csata lezajlása után megkapod (vagy ha közben veszel valamit a boltban) 😊.

morcosqtya
Star Wars Episode I.
Tatooine, Watto's shop.
Watto válasza Qui Gon Jinn-nek.
😊

Vath
Majd tervemben áll gombát rendelni. Szükségem lenne egy kis segítségre, hogy, hogyan kell, JÓL megcsinálni? Persze SMS-be.

Vath
Skót elmetrükkök? 😛

morcosqtya
Nem jóó ha mondom!
Rám nem hatnak az elmetrükkök, rááám csak a péééénz haaat!!

Vath
Õk már tudnak valamit, amit mi nem 😄

Narxis
Kurva jók 😄DDDD

Kedvenced nekem is a kedvencem, ez a szokásos jedi elmetrükk. xD

fel veszel 😄DDDD áá kész

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.