Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hallod,kiborultam <#falbav>#falbav><#boxer>#boxer>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
éppenhogycsak. <#taps>#taps>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Egyrészt kiábrándító, ha valaki ezeknek bedõl (internettel egyidõs "AOL fizet" "Bill Gates osztja a vagyonát" stb.) több ismerõsömben csalódnom kellett emiatt, ha pedig ezt folyamatosan teszi azt érzelmek nélkül tiltom és törlöm, ne raboljuk egymás idejét ostobaságokkal.
Számomra nem erre való az IWIW.
1 évig ingyen kapok benzint ha kitöltök egy "kérdõívet".
Meg is tettem,aztán jött a következõ ablak,hogy ügyes vagyok,már csak el kell küldenem egy A betût egy megadott számra sms-ben.06 90...hát,hogyne<#levele>#levele>
A levelek egy részébe a Playa Games és a support is beleírja, hogy soha senkinek ne add ki a jelszavadat.
Ennek ellenére felnõtt emberek is bedõlnek a "banktól" érkezõ, hivatalosnak látszó leveleknek, amiben egy nyereményjáték vagy kérdõív keretében bújtatva mellesleg bekérik a jelszavaikat is..
30-50 évet megélt emberek is bedõlnek ennek.
Itt persze az élettõl ellentétben az anyagi tét elenyészõ, de a csalás mindenütt jelen van, itt azért nevetséges mert tizenévesek akarnak arról meggyõzni - az alant látható írásjelek nélküli (és egyéb tekintetben is hibás) szöveg keretében - hogy megbízzak benne, és átadjam a karakteremet arra a rövid idõre, amíg Õ INGYEN ÉS BÉRMENTVE puszta jóságtól vezérelve, Mahatma Gandhi-t megszégyenítõ humanitárius célokból hack-el nekem 1000 gombát... majd visszaadja a karaktert.
A hiszékenyebbek kedvéért:
1. Miért is tenné? Ha bármikor csinálhat 1000 gombát, miért nem magának csinál, és sárkánnyal + napi 10 gombás kalandvággyal + varázsbolt árupörgetéssel egy hónap alatt olyan karaktert húz fel magának amilyet akar. Miért érdeke vajon, hogy pont NEKED csináljon? Puszta jóságból? Gondolkozzunk már racionálisan!
2. Hogyan? Komolyan hihetõ, hogy nincs megoldva a játékban a csalás kiszûrése, komolyan hihetõ, hogy erre nem figyel a Playa Games és a Support? Már csak üzleti okokból kifolyólag is érdekük...
Ha ingyen gombát lehetne ezresével összecsalni, ki venne gombát? ...
3. Hitelt érdemlõ-e egy láthatóan tízéves gyermek által fogalmazott ilyen célú levél tartalma?
Emellett pedig:
Miért kellene csalni? Közhely, de így van: elvész a játék öröme, hitelessége, és a saját döntéseinknek (stratégia, karakterfejlesztés) eredményessége okán érzett elégedettség.
Nem erkölcscsõszként mondom, hanem õszinte tapasztalatból. Rengeteg játékban csaltam amikor elakadtam, kódokkal, engine-nel, közvetlen értékek hexában átírásával stb. stb.
Elõször jó, aztán kell egy határ, meddig "etikus" a csalás.
A legjobb viszont az, ha egy játék nem lehetetlenül nehéz, ugyanakkor van benne kihívás, és lehetetlen benne csalni.
Így a legédesebb a szórakozás.
Megoldás: dicsõség csarnokában nézd meg a hozzád szintben közel álló azonos kasztú karaktereket és ott hasonlítgass.
Nem csak a kiírt összesített stat érték számít, érdemes megnézni mennyi az alap (ráviszed az egeret a statra), hogyan fejleszti a játékos azt a karaktert, a tárgyakkal ugyanis nagyon eltérõ karakterisztikákat lehet kialakítani.
Nem beszélve arról, hogy nagy eltérések lehetnek a hasonló szintû karakterek tárgyai között is (ha épp most teljesített egy kazamatát, lehet, hogy dobott neki egy erõs epic-et stb).
Az italok tovább erõsítik az értékeket.
A harcosodnak ma 33 somja van és annak van 638 ereje és majd csak 63 év múlva fogsz sebezni 3628 éven keresztül?<#idiota>#idiota>
Ez nincs bekategorizálva,hogy mennyinek kell lennie.Erõre,kitartásra és szerencsére gyúrj csak!
#4076 nincs mit. 😊
Beírásával az információs ablakban a tagok aktivitását tudod ellenõrizni, az arany és a gomba helyett a legutóbbi belépés idõpontját írja ki.
Visszaváltás az elõzõ módra szintén /act beírásával lehetséges.
hyperlinket a chat nem kezeli, szövegesen kell beírnod vagy ctrl+c-vel vágólapról beszúrni.
Kiolvasni nem tudod, mert kijelölni sem..
A céh menü alatt, hogy lehet privát üzit küldeni, milyen paranccsal, illetve, hogy tudok ugyanide fórum linket betenni, köszi.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Céhes kazamatát szerveznék a nap folyamán, viszont nem látszik az erre szolgáló ikon (a kard mellett egy hangyányit balra).
Megvan rá a pénzünk, jómagam 60. szintû tisztviselõ vagyok, a céhvezetõnk pedig 33. szintû (bár õ még nem tud olvasni, április végén lesz ötéves.) <#nevetes1>#nevetes1>
Mi lehet a gond?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lvl?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
kicsit sokan rendeltek<#nevetes1>#nevetes1>
Szóval reggelre neked is jóváíródik nyugi 😄
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Frissítettem, kiléptem, beléptem, stb stb.
Van még valaki akinek "nem jött meg"? 😊
Milyen ünnep van ma?