4904
  • Narxis
    Azért ennyi kockázatot el kell fogadni annak aki ilyenekkel foglalkozik. :)
  • Croano
    jó de ha eladják a cuccodat meg kilépnek a céhből az se kellemes...
  • Narxis
    Nem tudnak vele mit kezdeni, az e-mail fiókodhoz is hozzá kellen, hogy férjenek amikor pass-t akarnának változtatni.
  • amd123
    Hát az is egy lehetőség^^. Vannak roppant kedves emberek...
  • Shiwo
    meg el tudom képzelni, hogy bizonyos netről letölthető botok vannak olyan kedvesek, hogy az accod meg a passod elküldik valakinek titokban, és egy szép napon csak azt veszed észre, hogy nem tudsz belépni
  • Rey01
  • Rey01
    [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2011_04/7dayHP2.jpg[/IMG
  • Rey01
    Óhhhyeaah
  • amd123
    JÓnak mondod... én linuxos vagyok^^
  • Croano
    Miatyánk Microsoft, aki amerevlemezen vagy,szenteltessék meg a teWindowsod, jöjjön el a tefrissítésed, legyen meg ajavítókészleted, miképpen aWindowson, azonképpen azOfficeban is. MindennapiMSNünket add meg nekünk ma,és bocsásd meg a mikalózmásolatainkat, miképpenmi is megbocsátunk aMatávnak. És ne vígy minket azIBMhez, de szabadíts meg azOS/2-től, mert tiéd a Dos, aWindows, és az NT, Mindörökkönörökké ENTER
  • Croano
    érteeem köszönöm:)
  • amd123
    Én kipróbáltam a botot, hogy pontos képet kapjak róla. Semmi értelmét nem látom. Lényege, hogy megadod a progamnak a felhasználód és a jelszavad. Bejelentkezel, és kiválasztod, hogy mit csináljon a karakter. Hogy milyen küldetést fogadjon el: ami ad tárgyakat, vagy a legtöbb aranyat, vagy a legkevesebb időbe kerül(így kalandvágyba is), hogy hány órát dolgozz mikor nincs már semmi kalandvágyad. Esetlegesen ha nagyon unatkozol arénázik is helyetted. Kb. ennyire jó.

Ismétlem önmagam: Szerintem nem sok értelme van, mivel ez a játék kb. annyi időt igényel, hogy jól szórakozz vele maximum másfél óráig. Ezt az élvezetet is annyi nyújtja csupán, hogy nézheted, hogy milyen nagyot ütsz, hogy jó tárgyat szerzel. Más öröm nincs, mivel esztétikai gyönyörben nem részesülsz
    Ne botozzál mert végeredményben nem feltétlen ugyan azt kapod mintha te fejlesztenéd.
  • Shiwo
    a bot elvileg egy olyan program, ami játszik helyetted
  • Maximus4
    Ez nagyon jó,imádom a gyereket:)
  • morcosqtya
    Nagy szezonvégi kesztyűvásár..

• Croano
    Köszönöm.
    A botok mit jelentenek?
  • amd123
    Én is Greenes vagyok, azért raktam ki a WINX jó kis leírását :). A multiban semmi rosszat nem látok. Én magam is 2 karaktert használok a 3mas szerveren, és mivel egyikből sincs hasznom a másik javára, így nem látom be miért lenne rossz^^
  • Croano
    Sziasztok lenne pár kérdésem!
    Mik azok a botok?
    A multizás az, az hogy egy gépről több karakterem is van,mert ha igen akkor a legerősebb karakterem érdekében törölnöm kéne a kisebb karaktereket?
  • Croano
    A WINX-et mi is lealáztuk!

mi=greeen kft akadémia
  • Narxis
    XD
  • morcosqtya
    Tudtam, hogy nem úszom meg már ezt a hétvégét...

• morcosqtya
    napi napi napi ...

• farferi
    Ok.
  • morcosqtya
    Úgy gondolom, hogy senki nem támadt rád, egy választ kaptál.

A céh nem személy, ennél fogva nem "ki" nem "aki" hanem "mi" és "ami" vonatkozik rá.

"arra gondoltam, hogy én vagyok, a céh van ami egyes szám nem többes."

A céh van. / A céhek vannak.
    Teheted többes számba is. Nincs összefüggésben azzal, hogy a céh szó emberi csoportosulást fejez ki, amelyben több személy vesz részt.
    Létezhet több céh is nem csak egy.

Mint ahogy léteznek vállalatok, pártok, zenekarok, szakszervezetek, nemzetek stb stb..
  • amd123
    Nem ugrott senki. A kérdésedből nem lehetett kitalálni(legalábbis számomra nem világos), hogy akit vagy amit -re kérdezel. Te egyszerűen a céhhel kapcsolatban kérdezted azt, hogy a céh szó egyes szám, de többen vannak benne így nem tudod, hogy kell helyesen írni.
  • farferi
    Nincs nekem semmi problémám, miért kell ugrani egyből?Csupán kérdeztem valamit.Inkább az érdekelt volna, hogy amit vagy akit a helyes.Az igés dologgal kapcsolatban meg arra gondoltam, hogy én vagyok, a céh van ami egyes szám nem többes.
  • morcosqtya
    A céh nem ige, hanem főnév. A személyrag ennél fogva nem értelmezett
    (amennyiben esetleg erre gondolsz).

"Viszont többen vannak benne.Akkor most, hogy kell írni?"

Többen vannak (lehetnek) még egy cég-ben is, vagy a képviselő-testületben, a bizottságban, stb stb.
    Többes számban "céhek", "cégek", "bizottságok" és így tovább.. nem értem a problémádat.

• farferi
    Van itt nyelvtanár? Mert ugye a céh szerintem egyes szám.Viszont többen vannak benne.Akkor most, hogy kell írni?
  • Vath
    Nyelvtan kb. egyezik a 0-val.
  • amd123
    hopp, elírtam. Akit MEGTÁMADUNK^^
  • UnknownAsshole
    leülhet egyes.
  • amd123
    Most néztem meg melyik céh a mai szerencsés nyertes(akit megvámtadunk^^) és mikor olvastam a céh leírását... inkább szóljatok ti hozzá, én nem tudok mit mondani erre :)

• amd123
    Szerintem hanyagolhatnánk ezt a témát. Sfgame talán valóban csinálhatnál néha leckét és akkor már némi illemet is tanulhatnál.Ettől eltekintve én amondó vagyok ne firtassuk tovább ezt a témát és le is zárhatnánk valahogy (itt az anyázás és hasonló felesleges levegő, ezesetben fórum mocskolás kategória alatti tárházat értem^^).

Pont
  • sfgame
    megvan!
  • Narxis
    Ejnye! Inkább csináld meg a leckéd nyelvtanból.
  • Maximus4
    Kicsit moderálhatnád magad
  • sfgame
    Mi a bajod te fas povaju moc sok
  • Narxis
    :DDDDDDD

Trükkös! :)
  • datango
    nekem 8 hogy ki a házi gazda (gizda) nekem egy a lényeg, hogy aktív legyen!
    köszönöm, kérem.
  • cSuwwi
    ennyi sztem már elég, írd a mailt és legyél hg, ámen