Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
Konkrétan: sehogy.
Amit eladtál az ment is a történelem süllyesztõjébe..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Nyilvánvaló.
Itt arról beszéltem, hogy nem ugyanazt jelenti a két kifejezés, sõt merõben mást.

Ha egy ügyes hacker segédprogramokkal betör egy rendszerbe, jogok nélkül, az "hackelés". Jelen esetben egy teljesen ismeretlen orosz 14 éves hacker feltöri a jelszavadat, az e-mailcímedet, stb, az hackelés.

Ha odaadod a jelszavadat a 10 éves osztálytársadnak, Tóth Jocókának, aki számtech órán belép és elherdálja a dolgaidat, kirúgja a tagokat, vagy lemondatja a karaktered céhvezetõségét a saját karakterének javára (és így megszerzi a céhet, téged meg kirúg), az NEM hackelés, hanem jogosulatlan karakterhasználat, skill nem kell hozzá, maximum, hogy tudja használni a billentyûzetet meg mozgatni az egeret.

Nota bene, "hackelni" hackerek tudnak.
Jelszóval belépni, és játszani a nagymamám is...

amd123
Hogyan lehet visszaszerezni a fegyverárusnál eladott dolgokat?

It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!

datango
tud kellemetlenséget okozni egy feltört karakteren. (engem még nem törtek fel egyik online játékban sem. Kopp-kopp)

gondolj bele, ha volt pénzed, elszórják <-> ha netán gombád is volt, elgórják azt is.
céhbe voltál és esetleg tisztviselõ, ne adj isten vezetõ voltál -> kirúgják az összes céhtársadat, valahogy törlik a céhet...
amik rajtad voltak ruhák, tárgyak , eszközök bedobják a fegyverárushoz -> persze vissza lehet szerezni de akkor is kárt tettek vele...

nagyjából ennyi jutott eszembe 😛

morcosqtya
Én mindig megkérdezem, hogyan lopták el?
- Feltörték.
- Jó, de hogyan, ki, mit tudsz errõl?
- Az osztálytársamnak megadtam a jelszavam...

Ez nem feltörés, hanem önszándékú átadás gyakorlatilag..

Sir Quno Jedi
mer buták

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

kisgabo
hmm.... pedig mien sokan panaszkodnak karakterlopásra. akkor nem értem.

Sir Quno Jedi
Megjegyzés: Hiába "lopják" el a jelszavad, az emilcímed nélkül semmit sem érnek vele...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gradravo
hogy betámadtuk õket

kisgabo
nagyon nem jó hasonlat... 😄

én nem bizom botra a karim, amibe gombár öltem, nehogy lepattanjon a jelszó... de, bizonyos esetekben bizony jól jöhet, nem mindig van idõd, elvéve a család v meló elõl, akkor jól jön. nem kell feltétlen elkönyvelni 1 hét kiesést, pl.

de tény, igy /bot/ értelmetlen játszani. ez olyan, mint csittel végigvinni monoton, rohanva 1 óra alatt egy játékot, ami némi gondolkodással, ésszel, szórakozással összekötve 5 lenne.

régen pc-n azzal a gyurmással megküzdöttem... 😄

Shiwo
botozni egy játékban olyan, mintha megbíznál valakit azzal, hogy keféljen a nõddel...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

morcosqtya
Neki mi a baja?

morcosqtya
Egyetértek.

1. mi értelme van így játszani? Játék az?
2. minden nap eltölt nagyrészt mindenki 90-120 percet a net elõtt, nem kell kockának lenni ehhez, abba meg belefér, hogy elhasználja a 100 kalandvágyat.

Maximum akkor tudom elképzelni ha kórházban lennék vagy nyaralnék, pda-n nincs flash támogatás, laptopom nincs...
Bár akkor meg rábíznám egy megbízható céhtársamra a karaktert. Szerencsére nálunk van olyan akiben vakon megbízom, kezemet tûzbe tenném érte, aggodalom nélkül.

De ez eléggé eseti dolog..
Menyasszonyomra is rábíznám de se ideje erre, se energiája.. meg nem is nagyon szereti az ilyesmit. Komoly felelõsség növelni egy statot, belépni céhharcra vagy nekimenni a kazamata-boss-nak.. 😊

Maximus4
Én azt mondom,ha nincs idõd ne játszál.Ha van egy kis becsület benned,ez nem fair más játékosokkal szemben.
Minden játék elrontója egy ilyen vagy ehhez hasonló "csalás".
Én is kipróbáltam és sajna mûködik.De ennyi elég is volt belõle.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

kisgabo
teljesen jó bot, ha nincs idõd, precizen eltologatja a küldetést.

hátránya, nem vásárol a boltban, küldetést tp vagy arany fügvényében választja, ha neadjisten lenne egy pöpec fegyver, de rossz idõ/tp/arany aránnyal, akkor nem azt választja.

ha nincs az embernek aznap ideje, jó segédeszköz, de elveszi a játék értelmét, és a céhes élet is kimarad.

Gradravo

datango
biztos tele van jelszó lopással...
xefande azt mondta hogy kliens oldalról semmit sem lehet csalni.
egyszer megpróbáltam hogy a windows ba átálítottam az idõt hogy több kalandvágyam legyen... hát nem jött be 😄

Maximus4
Ezt nem kellett volna😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

botok itt tölthetõk le

(megjegyzés németek által,német oldal)

http://www.sfbot.de/?page_id=2

morcosqtya
"botozás" alatt mit értesz?

Sir Quno Jedi
Multizz nyugodtan, egy IP-rõl akár 120 karival, bot-olhatsz is, a kutya le se nem szarja. Válassz olyan nevet a karaktereidnek, ami egyedi, írj neki egyedi bemutatkozást a karlapjukon és kerülj bármiféle jelet, ami arra utalna, hogy egy ember karijai. Ennyi kb. Ja és kerüld az idióta céheket, mint ellenfél.

értem, köszönöm, témát befejezem <#worship>
Grr1234
Én igen. Egy hónapig semmi válasz, írtam még egyet, és 15 perc múlva már megváltoztatták...

mennyi idõt vehet igénybe egy ilyen névváltoztatás? csinált már ilyet valaki?
Maximus4
Én?Dehogy😄

amd123
Amúgy nem azért kérdeztem, mielõtt felmerülne a gyanú, hogy én is mindenképp kirpbóáljam. Nekem a linux miatt nem igazán kivitelezhetõ ilyen windowsos alkalmazás. Pusztán érdeklõdtem😊

It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!

toysoldier
csak nem célzol valamire? <#gonosz1>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Miért van az ha cheat-rõl van szó te megjelensz?😛 <#wave>

toysoldier
sztem nem tilos, sokan csinálják

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Maximus4
Szerintem nincs hozzá ilyen csalás.

amd123
A botozás tiltott dolog? Csak mert nem régen volt, hogy olvasgatok sf fórumokat, és egyik gyerek szabály szerûen terjesztett(vagy terjeszt) egy botot, amivel mint mondta nap közben szokott játszani, hogy ha nincs otthon, akkor is tudjon fejlõdni.

datango
nem nagyon van admini felügyelet, láttam én már kacifántos nevet is de hiába nem tiltották ki...

(sóhajt),(tanácstalan).
Maximus4
Egészen addig,amíg nem száll rád egy másik céhtag.

akkor talán a hasonló nevet sem <#kacsint>
Maximus4
Le sem sz@rják az azonos ip-t szerintem,de te tudod.

morcosqtya
nm.

maximus: erre nem is gondoltam, valóban jó ötlet. (bár a névváltoztatás után is azonos ip-cím marad).
morcosqtya: ha rendes ember akarok lenni, tényleg csak ez marad, vagy átmegyek más céhbe (valamelyik karakterrel, de itt is ez a gond, egy szerveren több karakter), vagy elajándékozom.
nem tudom, mit kéne tenni, de köszönöm a segítséget.
morcosqtya
Vagy váltasz céhet, belépsz egy másik szimpatikus társaságba.

A support pedig igencsak flegma, nem válaszoltak nekem sem és még sokaknak más ügyekben sem.
Ebbõl kifolyólag valószínûleg le van érdekelve az azonos e-mail címed, nem hiszem, hogy komolyan foglalkoznak akár büntetendõ akár elõsegítõ ügyekben (sajnos).

Maximus4
A beállításoknál próbálkozz a jelszóval és az email címmel.

hát igen. csakhogy ahány karakter, annyi ímélcím, természetesen mindegyikrõl szépen eltakarítva a beérkezett levelek, de melyikrõl regisztráltam melyiket? <#nemtudom>
ez a kellemetlen. a supportos nem fogja díjazni, ha egy karakterhez megadok három ímélcímet, hogy válogass, komám...
Maximus4
Amit még csinálhatsz,kilépsz kettõvel a céhbõl és aztán kérsz névmódosítást.

igen, igazatok van, megtaláltam az erre vonatkozó szabályokat.
hát most mit tegyek? másik szerverre nem fogom tudni átvinni a karaktert. vagy hazudok, vagy nekiadom egy szerencsés ismerõsnek a fölösleget.
morcosqtya
Ha nem lenne világos:

A multizás tiltott egyazon szerveren.
Azaz szerverenként csak egy karaktered lehet, nem 3.
Szerverek között mehet a dolog.
Ha s1-en van egy karaktered de mellette s3-on (stb) is egy, az megengedett.

Egy szerveren is lehet több karakter ugyanarról a géprõl(IP) használva amennyiben eltérõ valós személy a tulajdonos (pl. öcséd, fiad, stb). (megjegyzem, ezt ellenõrizni nem tudják, nem jön ki hozzátok az FBI vagy a BSA..) így gyakorlatilag bármikor hivatkozhatsz erre.

Egyazon céhen belül nem lehet azonos géprõl (IP) származó két karakter. Vagyis ELVILEG nem játszhat veled a fiad, barátnõd UGYANABBAN a céhben sem.

Ezek az írott szabályok.

morcosqtya
Az meg a legjobb mód jelen helyzetben, hogy felhívja a multizásra a figyelmet. 😊

Grr1234
Lehet nevet megváltoztatni. Írj supportnak.

hááát, öööö, izé...
én ezt nem is tudtam, hogy ilyet nem lehet. de hát most már úgysem tudom a karakterek neveit átvariálni. legfeljebb azt mondom kötözködés esetén, hogy az egyik az egyik fiamé, a másik a másiké, a harmadik meg az enyém. jobb nem jut az eszembe. <#shakehead>
Maximus4
Az utolsó 3 karakter nem ugyanaz az emberé,ugye?áááá,hogy lenne😛

Ez elvileg tiltott dolog,és csak egyszer harcoljatok olyan céh ellen aki ezekre utazik.Bemószerolnak a fórumba a góréknál és törlik azt a 3 karaktert.Legalább választottál volna(ha a tiéd)eltérõ neveket.

add nekem majd én "felesztjed" xd