Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit eladtál az ment is a történelem süllyesztõjébe..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Itt arról beszéltem, hogy nem ugyanazt jelenti a két kifejezés, sõt merõben mást.
Ha egy ügyes hacker segédprogramokkal betör egy rendszerbe, jogok nélkül, az "hackelés". Jelen esetben egy teljesen ismeretlen orosz 14 éves hacker feltöri a jelszavadat, az e-mailcímedet, stb, az hackelés.
Ha odaadod a jelszavadat a 10 éves osztálytársadnak, Tóth Jocókának, aki számtech órán belép és elherdálja a dolgaidat, kirúgja a tagokat, vagy lemondatja a karaktered céhvezetõségét a saját karakterének javára (és így megszerzi a céhet, téged meg kirúg), az NEM hackelés, hanem jogosulatlan karakterhasználat, skill nem kell hozzá, maximum, hogy tudja használni a billentyûzetet meg mozgatni az egeret.
Nota bene, "hackelni" hackerek tudnak.
Jelszóval belépni, és játszani a nagymamám is...
It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!
gondolj bele, ha volt pénzed, elszórják <-> ha netán gombád is volt, elgórják azt is.
céhbe voltál és esetleg tisztviselõ, ne adj isten vezetõ voltál -> kirúgják az összes céhtársadat, valahogy törlik a céhet...
amik rajtad voltak ruhák, tárgyak , eszközök bedobják a fegyverárushoz -> persze vissza lehet szerezni de akkor is kárt tettek vele...
nagyjából ennyi jutott eszembe 😛
- Feltörték.
- Jó, de hogyan, ki, mit tudsz errõl?
- Az osztálytársamnak megadtam a jelszavam...
Ez nem feltörés, hanem önszándékú átadás gyakorlatilag..
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
én nem bizom botra a karim, amibe gombár öltem, nehogy lepattanjon a jelszó... de, bizonyos esetekben bizony jól jöhet, nem mindig van idõd, elvéve a család v meló elõl, akkor jól jön. nem kell feltétlen elkönyvelni 1 hét kiesést, pl.
de tény, igy /bot/ értelmetlen játszani. ez olyan, mint csittel végigvinni monoton, rohanva 1 óra alatt egy játékot, ami némi gondolkodással, ésszel, szórakozással összekötve 5 lenne.
régen pc-n azzal a gyurmással megküzdöttem... 😄
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
1. mi értelme van így játszani? Játék az?
2. minden nap eltölt nagyrészt mindenki 90-120 percet a net elõtt, nem kell kockának lenni ehhez, abba meg belefér, hogy elhasználja a 100 kalandvágyat.
Maximum akkor tudom elképzelni ha kórházban lennék vagy nyaralnék, pda-n nincs flash támogatás, laptopom nincs...
Bár akkor meg rábíznám egy megbízható céhtársamra a karaktert. Szerencsére nálunk van olyan akiben vakon megbízom, kezemet tûzbe tenném érte, aggodalom nélkül.
De ez eléggé eseti dolog..
Menyasszonyomra is rábíznám de se ideje erre, se energiája.. meg nem is nagyon szereti az ilyesmit. Komoly felelõsség növelni egy statot, belépni céhharcra vagy nekimenni a kazamata-boss-nak.. 😊
Minden játék elrontója egy ilyen vagy ehhez hasonló "csalás".
Én is kipróbáltam és sajna mûködik.De ennyi elég is volt belõle.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
hátránya, nem vásárol a boltban, küldetést tp vagy arany fügvényében választja, ha neadjisten lenne egy pöpec fegyver, de rossz idõ/tp/arany aránnyal, akkor nem azt választja.
ha nincs az embernek aznap ideje, jó segédeszköz, de elveszi a játék értelmét, és a céhes élet is kimarad.
xefande azt mondta hogy kliens oldalról semmit sem lehet csalni.
egyszer megpróbáltam hogy a windows ba átálítottam az idõt hogy több kalandvágyam legyen... hát nem jött be 😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
morcosqtya: ha rendes ember akarok lenni, tényleg csak ez marad, vagy átmegyek más céhbe (valamelyik karakterrel, de itt is ez a gond, egy szerveren több karakter), vagy elajándékozom.
nem tudom, mit kéne tenni, de köszönöm a segítséget.
A support pedig igencsak flegma, nem válaszoltak nekem sem és még sokaknak más ügyekben sem.
Ebbõl kifolyólag valószínûleg le van érdekelve az azonos e-mail címed, nem hiszem, hogy komolyan foglalkoznak akár büntetendõ akár elõsegítõ ügyekben (sajnos).
ez a kellemetlen. a supportos nem fogja díjazni, ha egy karakterhez megadok három ímélcímet, hogy válogass, komám...
hát most mit tegyek? másik szerverre nem fogom tudni átvinni a karaktert. vagy hazudok, vagy nekiadom egy szerencsés ismerõsnek a fölösleget.
A multizás tiltott egyazon szerveren.
Azaz szerverenként csak egy karaktered lehet, nem 3.
Szerverek között mehet a dolog.
Ha s1-en van egy karaktered de mellette s3-on (stb) is egy, az megengedett.
Egy szerveren is lehet több karakter ugyanarról a géprõl(IP) használva amennyiben eltérõ valós személy a tulajdonos (pl. öcséd, fiad, stb). (megjegyzem, ezt ellenõrizni nem tudják, nem jön ki hozzátok az FBI vagy a BSA..) így gyakorlatilag bármikor hivatkozhatsz erre.
Egyazon céhen belül nem lehet azonos géprõl (IP) származó két karakter. Vagyis ELVILEG nem játszhat veled a fiad, barátnõd UGYANABBAN a céhben sem.
Ezek az írott szabályok.
én ezt nem is tudtam, hogy ilyet nem lehet. de hát most már úgysem tudom a karakterek neveit átvariálni. legfeljebb azt mondom kötözködés esetén, hogy az egyik az egyik fiamé, a másik a másiké, a harmadik meg az enyém. jobb nem jut az eszembe. <#shakehead>#shakehead>
Ez elvileg tiltott dolog,és csak egyszer harcoljatok olyan céh ellen aki ezekre utazik.Bemószerolnak a fórumba a góréknál és törlik azt a 3 karaktert.Legalább választottál volna(ha a tiéd)eltérõ neveket.