Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Az,hogy te belefektettél annyit,az senkit nem fog érdekelni szerintem.Kb. 3 ezret kapnál érte talán,de persze annyiért nem adod el😊De ez csak magánvélemény,legyen szerencséd😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Szerintem 10ezer nem sok érte, ahhoz képest, hogy egy több mint egy éve nyomva van, és több mint 10ezer bele van fektetve.
Maximus4
10 ezerért????<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

Nem akarlak elkeseríteni,de ha nem találsz egy milliomos apuci kedvencét,akkor az a nyakadon marad😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sziasztok! Eladó s1-en egy 163-as szintû mágus karakter 10 ezer Forintért.
Akinek kell, az írjon nekem, és megdumáljuk.
morcosqtya
Mindegyiken.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Burdi
melyik serveren írogatnak ilyeneket?😄most kicsit visszaolvastam és elég sok az ilyen tehetséges ember 😄😄D

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Maximus4
De mi a bánatnak akar addig is bejönni?De gondolom a bónuszok kellenének neki.

Narxis
Érdemes megfontolni, legjobbharcos. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#wilting>

Maximus4
nc

amd123
jelentkeztem. Örülnél ha bevennél😊

It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!

amd123
Én csak elsõbõl a 7., a másodikat meg csak most kezdtem el. Abból 2., vagy 3.-nál járok.(nem sok idõm van játszani, talán napi 1 óra maximum^^)

It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!

3 kazi 2
1 kazi 7. szörny

én a 9. kaziba a nyolcadikat nem toom megcsinálni
toysoldier
nekem a 6-ból a 8as jön, a 7-bõl meg az 5ös

Barlangi Küklopsz a 9-ben 2-3 ütéssel agyonvert kb 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

morcosqtya
Grat!
Nálam a 6. és 7.-bõl is csak a 10-es fõboss van hátra de nem tudom õket még leverni.
Fagysárkánnyal szenvedek a 8-asból, a 9-esben meg azt se tudom mi van de ott esélyem nincs harcosként..

toysoldier
elsõ 5 kazamata kész (:

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Kb én is itt járok

Vath

Legyõzve sikeresen a Kõóriás. A 3. kazamata kulcs még mindig nincs meg, és
természetesen szerintem a videó elején az én "ismertetõjelem".

Kemények vagytok!

Maximus4
Ilyen nálunk is volt😄
Körülnézett és már ment is😊

Sziasztok!
Én is játszok a Shakes & Fidget-el.
s1:23
s4:9
Nagyon szeretem!visszaolvastam a fórumban,,,,
És rájöttem,,,,,
TI NEM VAGYTOK KISPÁJÁSOK!

morcosqtya
Ez rekord tagság volt...
Esküszöm nem veszek fel senkit.. a sok idiótából elég már..

Sziasztok!
A 3-as szerveren a "greeen kft akadémia" megnyitotta kapuit a kezdõ karakterek elõtt, mindenkit szeretettel várunk.Jelentkezni a játékon belül levélben nálam "Drogath"
Vath
Gyökeresen megfog változni a videóim készítése 😊
Nagyon komolyak lesznek szerintem 😊

Ez ien..Nekem momentán soha nem volt szerencsém a kazikulcsokkal!S2(LvL35)
a Második kazikulcsot csak 24-en kaptam<#unalmas>
S3(LvL70)ott meg az agyfasz kerget...(sóhaj)
Nem tudsz ennek mit tenni!Türelem(ami nekem nincs)és megkapod elõbb-utóbb!
<#circling>
Vath
Nem add 3. kazamata kulcsot <#rinya>

Vath
Kaptam egy dicséretet! <#worship>

:S nem tudunk felvételt biztosítani a Chaos Marauders-ben.
Klikkesedjé' 😄
UnknownAsshole
Ha esetleg van valamelyikõtök céhébe felvétel szóljatok 😊
25ös vagyok mage és warrior-al jelenleg CÉH nélkül (S3)
"léc vegy beh a céhd be köce" najó nem csak vicceltem 😄
Vath
Na végre... sikerült legyõznöm.

Sziasztok! Eladó s1-en egy 101-es szintû harcos 67 gombáért, és egy 83-mas szintû felderítõ 50 gombáért. Akinek kell, az írjon nekem, és megbeszéljük.
Vath
Háááát.... nem foglalt ahogy nézem <#nevetes1>

biztos helyesen már foglalt volt

morcosqtya
Úgy látom a magyar nyelv is iLYesztõ egyeseknek...

Vath
Én is ismerek ilyen embereket...

morcosqtya
Offline játékoknál megosztott, publikus gépen még nagyobb a veszély.

Álljon itt okulásul egy szórakoztató kis sztori: (based on real events)

Volt egy barátom (nevezzük B-nek), akihez járt egy végtelenül rámenõs és tapintatlan "haverja" (nevezzük H-nak) akinek anno Amigája volt, a barátomnak meg PC-je, így az Eye of the Beholder 2 (vagy 3) neki volt meg. A srác olyannyira pofátlanul a fejére nõtt, hogy nem csak hogy naponta "vendégségben" ott töltött 3-4 órát B gépe elõtt, de már szombatonként is reggel 8:00-kor felverte álmából, hogy jött a szokásos napi "játszására".

No ez így ment egy darabig, mígnem a barátom anyja is megelégelte a dolgot, és szólt a fiának, hogy valamit csináljon, mert ez így nem mehet tovább.

B egyszer egy másik haverjával demókat nézegetett otthon, majd rájöttek a megoldásra: beléptek a játékba, betöltötték H elmentett állását, a megszerzett kulcsokat, fegyvereket, quest item-eket szétdobálták random helyekre, hogy ne találja meg, majd visszavitték a karaktereket ugyanarra a helyre, save game, pokerface. 😊

Szokásosan jött másnap H játszani. Betölti az állást, kikerekedik a szeme.. hová lettek a megszerzett tárgyak, basszus, bugos a játék, B pedig fejcsóválva hümmögött, hogy na basszus, de kár..

Ha jól emlékszem nem kellett többször megcsinálni, H lelépett aztán ritkábban jött.. majd elmaradt...

Persze ha lett volna esze lementi egy floppy-ra a mentésfile-okat, és hordozza magával... úgy még másik gépeken is játszhatta volna tovább, esetleg beköltözik egy másik haverja gépe elé és magánéletébe..

HAPPY END

datango
vagy beírja a jobb oldalt levõ karakter leírásodhoz hogy "fuck off" ...

Shiwo
a "hackelések" egyik oka lehet az is, hogy a játék nem logoltat ki, és ha valaki leül a gép elé, simán hozzáfér a karidhoz, ha nem mentél rá a kilépésre...még az sem kell, hogy shake-játékos legyen, elég, ha csak kellõképpen rosszindulatú, vagy annyira kretén, hogy vicces dolognak tartsa a cuccaid eladását...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Maximus4
Inkább idióta😄

morcosqtya
😊
Nem, csak nem értem.
Vagy vicces, vagy végtelenül imbecilis.

Maximus4
Megint a rosszindulat😛

morcosqtya
Értelmes névadás..
Harcos.. varázspálcával.

ToCsEk

<#rinya>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

betámadtak minket, legyõztük õket, majd visszatámadtunk 😄

s2-n most támad minket egy "támadj meg" nevû, egytagú céh, 67. szintû és nincs semmi felszerelése. mi lehet ez? egy kamikáze mazó zombi?
datango
igen, nem tudod visszavásárolni <- bocsánat én elírásom, ezt úgy értettem hogy visszaszerzed majd idõvel küldetések alapján, mert a program nagyjából úgy van ahogy ez lenni szokott az ilyen tipusú játékoknál. ha értékeli a játék hogy nincs rajtad ruci nagyobb a dropp arányú küldi...

Grr1234
Úgy értette, hogy máshonnan tudsz szerezni cuccokat, akár jobbakat is.

morcosqtya
Nem lehetséges.
Nincs ilyen opció.

amd123
Azért kérdeztem, mert írta Datango, hogy "amik rajtad voltak ruhák, tárgyak , eszközök bedobják a fegyverárushoz -> persze vissza lehet szerezni de akkor is kárt tettek vele..."
Ezért kérdeztem, hogy lehetséges-e.