Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem akarlak elkeseríteni,de ha nem találsz egy milliomos apuci kedvencét,akkor az a nyakadon marad😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Akinek kell, az írjon nekem, és megdumáljuk.
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!
It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!
1 kazi 7. szörny
Barlangi Küklopsz a 9-ben 2-3 ütéssel agyonvert kb 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nálam a 6. és 7.-bõl is csak a 10-es fõboss van hátra de nem tudom õket még leverni.
Fagysárkánnyal szenvedek a 8-asból, a 9-esben meg azt se tudom mi van de ott esélyem nincs harcosként..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Legyõzve sikeresen a Kõóriás. A 3. kazamata kulcs még mindig nincs meg, és
természetesen szerintem a videó elején az én "ismertetõjelem".
Körülnézett és már ment is😊
Én is játszok a Shakes & Fidget-el.
s1:23
s4:9
Nagyon szeretem!visszaolvastam a fórumban,,,,
És rájöttem,,,,,
TI NEM VAGYTOK KISPÁJÁSOK!
Esküszöm nem veszek fel senkit.. a sok idiótából elég már..
A 3-as szerveren a "greeen kft akadémia" megnyitotta kapuit a kezdõ karakterek elõtt, mindenkit szeretettel várunk.Jelentkezni a játékon belül levélben nálam "Drogath"
a Második kazikulcsot csak 24-en kaptam<#unalmas>#unalmas>
S3(LvL70)ott meg az agyfasz kerget...(sóhaj)
Nem tudsz ennek mit tenni!Türelem(ami nekem nincs)és megkapod elõbb-utóbb!
<#circling>#circling>
Klikkesedjé' 😄
25ös vagyok mage és warrior-al jelenleg CÉH nélkül (S3)
"léc vegy beh a céhd be köce" najó nem csak vicceltem 😄
Álljon itt okulásul egy szórakoztató kis sztori: (based on real events)
Volt egy barátom (nevezzük B-nek), akihez járt egy végtelenül rámenõs és tapintatlan "haverja" (nevezzük H-nak) akinek anno Amigája volt, a barátomnak meg PC-je, így az Eye of the Beholder 2 (vagy 3) neki volt meg. A srác olyannyira pofátlanul a fejére nõtt, hogy nem csak hogy naponta "vendégségben" ott töltött 3-4 órát B gépe elõtt, de már szombatonként is reggel 8:00-kor felverte álmából, hogy jött a szokásos napi "játszására".
No ez így ment egy darabig, mígnem a barátom anyja is megelégelte a dolgot, és szólt a fiának, hogy valamit csináljon, mert ez így nem mehet tovább.
B egyszer egy másik haverjával demókat nézegetett otthon, majd rájöttek a megoldásra: beléptek a játékba, betöltötték H elmentett állását, a megszerzett kulcsokat, fegyvereket, quest item-eket szétdobálták random helyekre, hogy ne találja meg, majd visszavitték a karaktereket ugyanarra a helyre, save game, pokerface. 😊
Szokásosan jött másnap H játszani. Betölti az állást, kikerekedik a szeme.. hová lettek a megszerzett tárgyak, basszus, bugos a játék, B pedig fejcsóválva hümmögött, hogy na basszus, de kár..
Ha jól emlékszem nem kellett többször megcsinálni, H lelépett aztán ritkábban jött.. majd elmaradt...
Persze ha lett volna esze lementi egy floppy-ra a mentésfile-okat, és hordozza magával... úgy még másik gépeken is játszhatta volna tovább, esetleg beköltözik egy másik haverja gépe elé és magánéletébe..
HAPPY END
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem, csak nem értem.
Vagy vicces, vagy végtelenül imbecilis.
Harcos.. varázspálcával.
<#rinya>#rinya>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nincs ilyen opció.
Ezért kérdeztem, hogy lehetséges-e.