Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*=f
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Gyûjteni kellene ezeket nem? 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
1.
2.
http://www.youtube.com/watch?v=VwTX8ZIfHjQ
3. Ez viszont 1. kazamata 9. szörny
(___________()
________I_I_____________[]__
I ::::::::::==__==()== ______)::::::====l)>>>>>>
l__l------/----/-----/ /___/
l__l l___l
ez a fegyó kéne
ha nem hiszitek el akko 😞
It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!
It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!
SF-ben nincs ilyen.
Külsõ segédprogrammal lehetne, de..:
Itt inkább arról van szó, hogy a jóakarónak tudomására jut, hogy XY-nak van még egy (vagy több) karaktere, ez azért nem nehéz mert óvatlanul mesélgetik, cserélgetik, árulják a karaktereket, chat-en nyilvánosan mesélgetik, hogy van egy 87-es mágusom X céhben, Y néven, stb.
Elég csak megtudni valakirõl akit nem kedvelünk, hogy multizik, az IP-jét felnyomás után már a support fogja ellenõrizni, ezért kaphat bant.. ettõl még hogy ezzel elérte a célját a kis ellenlábas nem jelenti azt hogy expert lenne aki nézegeti az IP-ket valamilyen segédprogrammal.
Még akkor sem, ha sok ember szereti magáról azt a képet mutatni, hogy veszélyes pro, aki bármit meg tud veled tenni.
Ez legtöbbször blöff és nagyravágyás, hencegés..
Aki igazán pro, és tönkre akar (és tud) tenni, arról nem is fogod megtudni ki volt... 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Hogyan tudja megnézni egy játékos más játékosok ip-címét?
(A fórumon olvasgattam, és ott nyomják fel egymást a népek az azonos ip miatt).
Valahol láttam "karakteráruló" fórumot,de,hogy hol azt nem tudom.
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Nem tudom sok-e ez a 10, majd meglátom egy hét után mennyien harapnak. <#smile>#smile>