Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dartonita
Te inkabb egy konyvklubba lepj be,es ne szennyezd tovabb a baromsagaiddal a forumot.

aki akar belépni írjon bacsid nek aki nem hiszi el haggya ezt figyelmen kívül!
te világ 4 lépjetek be a céhembe nem bánjátok meeeg most vóót céh támadás 18 fõs céh ki kapott a mikor 52es szintû vot a legkisseb!
jóvan bocs te *asz

*=f
toysoldier
takarodjon már innen mindenki, aki itt árulja a szar karakterét -.-

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Ohh valakinek kell egy 123 as szintü? elsõ 5 kazi késsz! [email protected]
Vath
Ohh... igaz

Maximus4
Már gondoltam rá😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

morcosqtya
"uuiuu"

Gyûjteni kellene ezeket nem? 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Shiwo
lásd #4230, ilyen üzeneteket, amik lámának nézik az embert, eddig csak shake-es levél formájában láttam, fura volt így sima fórum-postként

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Maximus4
<#taps><#violent><#boxer>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Vath
???

Shiwo
jah...elõször nem is tudtam, hogy mi a fura, de végül rájöttem, hogy hiányzik a shake-féle levél-design a szöveg körül...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

UnknownAsshole
már ide is kezdenek átcsoportosulni az értelmiségiek? :-D
Vath
Na szóval... Megvan végre a 3. kazamata kulcs 😊 Itt van 3 kis videó, amit KÖTELEZÕ ( vagy nem 😛) megnézni.
1.

2.
http://www.youtube.com/watch?v=VwTX8ZIfHjQ
3. Ez viszont 1. kazamata 9. szörny

Vath
Még ma 3 videó, kifog jönni!!!

l__l------/----/-----/ /___/
l__l l___l

ez a fegyó kéne
nincsenek csak ha a szülei ítélik szoba fogságra
datango
és miért vannak büntetések? nekem egy haverom se jelezte még hogy büntetésbe lenne, ha csak nem a szüleik nem kûldték õket még szobafogságba..

Maximus4
De miért kiabálsz?

De mért akarod te fejleszteni?
VILÁG 4 AKINEK KELL SEGÍTENI FEJLÕDNI MERT ESETLEG BÜNTETÉSBE VAN AZ SZÓLJON ÉS FEJLESZTEM NEKI(AKÁRKINEK)[email protected]

ha nem hiszitek el akko 😞
Most azt várod, hogy valaki adja meg neked a jelszavát?
VILÁG 4 AKINEK KELL SEGÍTENI FEJLÕDNI MERT ESETLEG BÜNTETÉSBE VAN AZ SZÓLJON ÉS FEJLESZTEM NEKI(AKÁRKINEK)[email protected]
Az. És az is lesz. De nem kell ehhez szerencse, venni fogják ezt, mint a cukrot. 😊)
amd123
Amúgy sok sikert, mert nagy szerencse lenne ha valóban sikerülne.

It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!

Hidd csak el, hogy meg fogják venni. Ha neked nem kell, akkor ne írj. Hirdetem max. egy hónapig, és el lesz adva. 😊
amd123
Hagyd már ezt a 10.000 Forintot. Soha senki nem veszi meg ennyiért😊...

It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!

Bár nem kell, van nekem jobb is. Az is eladó: 163-as, és 10ezer Forint.
Mennyibe kerül?
felhasználó!
Maximus4
Mi az a "felhaszni"? <#wilting>

Egy 126 szintü felhaszni eladó s4en világ 4en [email protected] ide írj!
Nahát, miféle emberek vannak. Köszönöm a választ.
morcosqtya
Nagyon valószerûtlen, hogy bárhol is meg tudná nézni...
SF-ben nincs ilyen.
Külsõ segédprogrammal lehetne, de..:

Itt inkább arról van szó, hogy a jóakarónak tudomására jut, hogy XY-nak van még egy (vagy több) karaktere, ez azért nem nehéz mert óvatlanul mesélgetik, cserélgetik, árulják a karaktereket, chat-en nyilvánosan mesélgetik, hogy van egy 87-es mágusom X céhben, Y néven, stb.
Elég csak megtudni valakirõl akit nem kedvelünk, hogy multizik, az IP-jét felnyomás után már a support fogja ellenõrizni, ezért kaphat bant.. ettõl még hogy ezzel elérte a célját a kis ellenlábas nem jelenti azt hogy expert lenne aki nézegeti az IP-ket valamilyen segédprogrammal.

Még akkor sem, ha sok ember szereti magáról azt a képet mutatni, hogy veszélyes pro, aki bármit meg tud veled tenni.
Ez legtöbbször blöff és nagyravágyás, hencegés..

Aki igazán pro, és tönkre akar (és tud) tenni, arról nem is fogod megtudni ki volt... 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Vath
Tudtom szerint nincs ilyen.

Jó estét mindenkinek!
Hogyan tudja megnézni egy játékos más játékosok ip-címét?
(A fórumon olvasgattam, és ott nyomják fel egymást a népek az azonos ip miatt).
Még jó, hogy az tilos. Azért fórum az van. 😊
Maximus4
Halvány fingom sincs😞
Valahol láttam "karakteráruló" fórumot,de,hogy hol azt nem tudom.

Hol hirdessem máshol?
Te!!! Akkor ugyanabban a céhben vagyunk!! 😊))
topike97
gyepref0s a neve.

Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97

Akkor nem fog menni. Ez van 😊
datango
10 ezer sok... hiába dobtál bele annyit gombába... 10 ezerér az emberek már komplett játékot vesznek meg <#nevetes1>

Mi a neve?
topike97
Én s1-en vettem egy 128-as szintû mágust 700 Ft-ért.

Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97

Maximus4
Itt biztos nem fognak.Ha hirdeted más helyen is akkor talán.

Jólvan. Na, mivel ilyen kedves vagy, most kivételesen nagyon barátian megkapod 130-ért. 😊)

Nem tudom sok-e ez a 10, majd meglátom egy hét után mennyien harapnak. <#smile>
Maximus4
Dehogynem.Írd ide a bankszámlaszámod és utalom is.Ha készpénzbe kell akkor holnap ráérek és tudnánk találkozni.

Köszönöm. Neked odaadom akcióban 150ezerért, nem vennéd meg? <#nevetes1>