Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Azért ennyi kockázatot el kell fogadni annak aki ilyenekkel foglalkozik. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Croano
jó de ha eladják a cuccodat meg kilépnek a céhbõl az se kellemes...

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

Narxis
Nem tudnak vele mit kezdeni, az e-mail fiókodhoz is hozzá kellen, hogy férjenek amikor pass-t akarnának változtatni.

amd123
Hát az is egy lehetõség^^. Vannak roppant kedves emberek...

It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!

Shiwo
meg el tudom képzelni, hogy bizonyos netrõl letölthetõ botok vannak olyan kedvesek, hogy az accod meg a passod elküldik valakinek titokban, és egy szép napon csak azt veszed észre, hogy nem tudsz belépni

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

/forumkepek/2011_04/7dayHP2.jpg[/IMG
Óhhhyeaah
amd123
JÓnak mondod... én linuxos vagyok^^

It\'s gonna be Legen.... wait for it ... and I hope you\'re not lactose intolerant because the last part of this word is DARY!

Croano
Miatyánk Microsoft, aki amerevlemezen vagy,szenteltessék meg a teWindowsod, jöjjön el a tefrissítésed, legyen meg ajavítókészleted, miképpen aWindowson, azonképpen azOfficeban is. MindennapiMSNünket add meg nekünk ma,és bocsásd meg a mikalózmásolatainkat, miképpenmi is megbocsátunk aMatávnak. És ne vígy minket azIBMhez, de szabadíts meg azOS/2-tõl, mert tiéd a Dos, aWindows, és az NT, Mindörökkönörökké ENTER

Croano
érteeem köszönöm😊

amd123
Én kipróbáltam a botot, hogy pontos képet kapjak róla. Semmi értelmét nem látom. Lényege, hogy megadod a progamnak a felhasználód és a jelszavad. Bejelentkezel, és kiválasztod, hogy mit csináljon a karakter. Hogy milyen küldetést fogadjon el: ami ad tárgyakat, vagy a legtöbb aranyat, vagy a legkevesebb idõbe kerül(így kalandvágyba is), hogy hány órát dolgozz mikor nincs már semmi kalandvágyad. Esetlegesen ha nagyon unatkozol arénázik is helyetted. Kb. ennyire jó.

Ismétlem önmagam: Szerintem nem sok értelme van, mivel ez a játék kb. annyi idõt igényel, hogy jól szórakozz vele maximum másfél óráig. Ezt az élvezetet is annyi nyújtja csupán, hogy nézheted, hogy milyen nagyot ütsz, hogy jó tárgyat szerzel. Más öröm nincs, mivel esztétikai gyönyörben nem részesülsz<#ejnye1><#idiota>
Ne botozzál mert végeredményben nem feltétlen ugyan azt kapod mintha te fejlesztenéd.

Shiwo
a bot elvileg egy olyan program, ami játszik helyetted

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Maximus4
Ez nagyon jó,imádom a gyereket😊<#gun>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

morcosqtya
Nagy szezonvégi kesztyûvásár..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Croano
Köszönöm.
A botok mit jelentenek?

amd123
Én is Greenes vagyok, azért raktam ki a WINX jó kis leírását 😊. A multiban semmi rosszat nem látok. Én magam is 2 karaktert használok a 3mas szerveren, és mivel egyikbõl sincs hasznom a másik javára, így nem látom be miért lenne rossz^^

Croano
Sziasztok lenne pár kérdésem!
Mik azok a botok?
A multizás az, az hogy egy géprõl több karakterem is van,mert ha igen akkor a legerõsebb karakterem érdekében törölnöm kéne a kisebb karaktereket?

Croano
A WINX-et mi is lealáztuk!

mi=greeen kft akadémia

Narxis
XD

morcosqtya
Tudtam, hogy nem úszom meg már ezt a hétvégét...

morcosqtya
napi napi napi ...

Ok.
morcosqtya
Úgy gondolom, hogy senki nem támadt rád, egy választ kaptál.

A céh nem személy, ennél fogva nem "ki" nem "aki" hanem "mi" és "ami" vonatkozik rá.

"arra gondoltam, hogy én vagyok, a céh van ami egyes szám nem többes."

A céh van. / A céhek vannak.
Teheted többes számba is. Nincs összefüggésben azzal, hogy a céh szó emberi csoportosulást fejez ki, amelyben több személy vesz részt.
Létezhet több céh is nem csak egy.

Mint ahogy léteznek vállalatok, pártok, zenekarok, szakszervezetek, nemzetek stb stb..

amd123
Nem ugrott senki. A kérdésedbõl nem lehetett kitalálni(legalábbis számomra nem világos), hogy akit vagy amit -re kérdezel. Te egyszerûen a céhhel kapcsolatban kérdezted azt, hogy a céh szó egyes szám, de többen vannak benne így nem tudod, hogy kell helyesen írni.

Nincs nekem semmi problémám, miért kell ugrani egybõl?Csupán kérdeztem valamit.Inkább az érdekelt volna, hogy amit vagy akit a helyes.Az igés dologgal kapcsolatban meg arra gondoltam, hogy én vagyok, a céh van ami egyes szám nem többes.
morcosqtya
A céh nem ige, hanem fõnév. A személyrag ennél fogva nem értelmezett
(amennyiben esetleg erre gondolsz).

"Viszont többen vannak benne.Akkor most, hogy kell írni?"

Többen vannak (lehetnek) még egy cég-ben is, vagy a képviselõ-testületben, a bizottságban, stb stb.
Többes számban "céhek", "cégek", "bizottságok" és így tovább.. nem értem a problémádat.

Van itt nyelvtanár? Mert ugye a céh szerintem egyes szám.Viszont többen vannak benne.Akkor most, hogy kell írni?<#nevetes1>
Vath
Nyelvtan kb. egyezik a 0-val.

amd123
hopp, elírtam. Akit MEGTÁMADUNK^^

UnknownAsshole
leülhet egyes.
amd123
Most néztem meg melyik céh a mai szerencsés nyertes(akit megvámtadunk^^) és mikor olvastam a céh leírását... inkább szóljatok ti hozzá, én nem tudok mit mondani erre 😊

amd123
Szerintem hanyagolhatnánk ezt a témát. Sfgame talán valóban csinálhatnál néha leckét és akkor már némi illemet is tanulhatnál.Ettõl eltekintve én amondó vagyok ne firtassuk tovább ezt a témát és le is zárhatnánk valahogy (itt az anyázás és hasonló felesleges levegõ, ezesetben fórum mocskolás kategória alatti tárházat értem^^).

Pont<#wink>

megvan!
Narxis
Ejnye! Inkább csináld meg a leckéd nyelvtanból.

Maximus4
Kicsit moderálhatnád magad<#ejnye1>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Mi a bajod te fas povaju moc sok
Narxis
😄DDDDDD

Trükkös! 😊

datango
nekem 8 hogy ki a házi gazda (gizda) nekem egy a lényeg, hogy aktív legyen!
köszönöm, kérem.

cSuwwi
ennyi sztem már elég, írd a mailt és legyél hg, ámen

shit happens

dartonita
En nem!
De mondjuk en szeretek kilogni a sorbol 😄

amd123
Én is támogatom<#eljen>

topike97
Én is támogatom 😊

Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97

Maximus4
Alakul ez😄

támogatom
toysoldier
<#eljen>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

<#eljen>

#4253 <#eljen>

cSuwwi
meg kell szavaztatni a topikban. akkor itt a lehetõség.
részemrõl +1 neked

shit happens

Maximus4
Én már rég vállaltam volna.

cSuwwi
- vállalja vki a házigazdaságot
- topicbanlist.js
- probléma megoldva

shit happens