86
  • Davidus
    action/minute
    ha kiadod a parasztnak a parancsot hogy ugrojon a lávába az 1 action.
    ha 1 perc alatt másodpercenként 60 parasztot löksz a lávába az 60 apm
  • Seth
    ha elárulod mi az az apm talán én is képbe kerülök :)
  • csuszi
    na a 3 hozzáértő megszólalt:
    remake:
    teljesen más taktika, más egységek (tudod mert ugyanaz a neve, attól még nem ugyanaz amit tud, képvisel, amire használható), más játékmenet, stílus. a 2-nek annyi köze van egymáshoz, hogy mindkettő rts.
    klikk:
    apm-em 50-70. 1-ben esélyem se lett volna erősebb ligában, itt platina vagyok, simán verhető 200-as apm is. tulajdonképpen harc kitvételével felesleges a sok apm, ott meg azért fel lehet pörögni 100-ra, bőven elég.
    és a másik klikk:
    ha te a gépet azért vered mert gyorsabban klikkelsz, nem sok közöd van a játékhoz, ami kurvára nem baj, csak faszért kell hozzászólni? miért kell beleugatni amihez segg hülyék vagytok, én se megyek osztani az észt wow topicba, fizikás cikkhez (max elolvasom). ez az sg. elárulom, a gép olyan hülye (no kreat.) hogy simán vered 1-2 trükkel pár perc alatt. úgy 30féleképpen.

és nem vagyok elvakult fan, nyugodtan lehet szapulni teszem azt a cod-ot (azt is szeretem), mert annak aztán vannak hibái dögivel. sőt, ezt is lehetne. csak éppen nem távolról ugatva a holdat.
  • FoodLFG
    Warezoljuk!

Gépigény elég gyenge. Szar grafikához mérten ez nem is meglepő. Nem tudom, hogy mit fejlesztettek a blizzardosok, de hogy nem a grafikával foglalkoztak, az biztos. Ennél már csak az új Diablo grafikája nevetségesebb (meg a WoW-é persze xD).

És az SC sorozat tényleg a klikkelgetésről szól. Már a gépet is csak úgy tudod megverni, hogy gyorsabban klikkelsz annál, mint amikor vesztettél ellene... xD

Inkább játszatok ezzel:
    http://springrts.com/
  • Tinman #2
    Felháborító kérdés!

A SC1-ben így tudtad megverni a koreai SC gyíkot: klikk-klikk-klakk-klikk-klikk.
    A Klikkfeszt 2-ben ez sokkal nehezebb: klikk-klikk-klakk-klikk-klakk(!)-klikk...

"Minimum
    Windows XP/Windows Vista/Windows 7 (Legújabb szervízcsomaggal)"

Esélyem sincs. Évezredek óta nem találok egyik kútban sem szerVÍZet
  • Zaraki Kenpachi
    Mi került 100 m-be ezen a remaken?