100 millióba került a StarCraft II

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"anál turbó anyahajókkal" x"D eztetszik, de elég lett volna 4 ghost és szétlockdownolod haverod fejét, SC 1 benn nincs über egység mindennek van ellenszere. Bár azért nem árt a legutóbbi pachen játszani.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Azok nem RTS-ek "Genre:Strategy" mindegyik esetben, de ahoz még a DEFCON-t hozzáteheted. A supcomnál is azért számít a gyorsaság ha lassú vagy halott vagy mert az ellen egyszerûen túlexpel. Mikor meg már nagyon kiterjed mindkét játékos és többfrontos csak azon múlik hogy milyen gyorsan reagálsz, nézzetek meg csak pár jobbfajta netes replayt. King arthur.. azt majd meglátjuk igéretesnek tûnik cska nehogy pofáraesés legyen belõle, majd kiderül. Nálam eddíg a legclikfestmentesebb rts a SW:EaW volt és a Sins of a Solar Empire.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Amennyiben az emlékezetem nem csal, az körökre osztott játék, nem valósidejû.

Davidus
nekem a heroes 3 a kedvenc rtsem

O.o

V9ykn8_TZL0

Davidus
😄DD

V9ykn8_TZL0

Nem volt az tíz év (állítólag).

De mindegy is: 60 dollár az ára + a 2 kieg. (ezeket sem fogják ingyen adni), ráadásul garantált a többmilliós eladás.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Tinman
King Arthurt-t többe nézem...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SupCom is valamilyen szinten klikk-fest. csak nem 500 méteresek a pályák.

Supreme Commander nem maradt ki? :S

Az SC1-el régen játszottam haverokkal...De amikor én megpróbáltam az egységeket normálisan a valóságnak megfelelõ taktikai formációkba betenni...Nem sikerült...Magával a játékkal az a bajom, hogy tényleg csak a klikkelgetésrõl szól...A noob haverjaim is csak rusholni vagy pedig az anál turbó anyahajókkal tudtak csak jönni...:@ Ezért hagytam abba a játékot...Akármilyen fajta védelmet találtam ki pl.: kurva sok légvédelmi egység (AA-launcher+lépegetõk+extra fejlesztések) a buzi anyahajók ellen...Jó esetben a 12 anyahajóból lehullott 3-4 db belõlük. De mégis letarolták a seregem meg a bázisom... Aztán havernak bemondtam kösz, de ezzel a sutyó inbalanszós szarral soha többet nem játszok...Egyszerûen azt utáltam meg a játékba, hogy egyedül a protossoknak van csak ilyen anál kuró eszköze ami ellen nincs szinte semmi ellenszer... A zergeketek meg a terranokat mégis elbírtam picsázni...A protosokkal meg mondjuk sose voltam meg nem is akarok lenni velük... Az SC2-t meg le se töltöm és megse veszem...na peace.

Hearts of Iron 1-3, Supreme Ruler.

Rage47
<#confused>
Mond egy igaz RTS-t kérlek akkor.

"A SC1-ben így tudtad megverni a koreai SC gyíkot: klikk-klikk-klakk-klikk-klikk." -Tinman-

A StarCraft 2 az elsõ pillanattól kezdve e-sportnak készült. A klikkelgetéshez annyit, hogy hiába klikkelsz te 180 apm-et ha közben hülye vagy a játékhoz és a taktikákhoz, tehát csak klikkeléssel nem lehet meccset nyerni. Akinek nem tetszik az úgyse veszi meg mert nem érdekli, tehát nem tudom miért szól hozzá hülyeségeket. A játékpiacon mindenki megtalálhatja a maga szájízének megfelelõt. Személy szerint én a civilization játékokokat és a WC3, SC féléket is szeretem...

FSpofon
egyszerûen csak 10 évig ennyi x ember fizetése összeadva, plusz a reklám költségek(?), ugye ezt országos tv-ken adták, nem túl olcsó móka

Arab money

Molnibalage
Mert igaza is van. Ez nem stragéiga. Max. annak csúfolják...
Sértés az igazi stragégiákra nézve.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Rage47
koreaival nem is fog játszani, mert vannak régiók
Tinman
SC = single 1x letol, örökre elfelejt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pontosan.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

csuszi
és akkor láss csodát, és olvass:
sc2-rõl beszéltem. ja ha nem próbáltad, és nem fogod az adást:
50 apm-em van a kibaszott játékban, el is olvasod??? platina liga...

"klikk:
apm-em 50-70. 1-ben esélyem se lett volna erõsebb ligában, itt platina vagyok, "

MJ rulz Pink Team The Only One

Erre találták ki a magadfajta panaszkodó núboknak a ligákat, tudod ez arra jó hogy a szintednek megfelelõ ellenfelet kapj így nem kell összeszarnod magad a koreai 350 apm-es õrültektõl. <#idiota>

Battle.net frissítése: 80 millió

Maga a játék: 20 millió

Legalábbis a legtöbb helyen ezt írják.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Rage47
szörnyû mi van itt, ennyi hülye embert :|
Már bocs de itt élek pár évtizede (ide születtem sajnos), a magyarok ezerszer gázosabb népség, elég csak rádnézni. az a legnagyobb vicc hogy a hsz végén reklámozod a szarodat

Ja mert a jó játékok a grafikától függnek mi? a hozzád hasonlóaknak biztosan...

Biztos sok koreait ismersz, vagy éltél Koreában. De az is lehet, hogy általánosítás nagymestere vagy.
Lehet, hogy a gép könnyen megverhetõ, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy ha sokat klikkelsz, akkor alapból jobb vagy. Mindenféle stratégia nélkül is.

Ráadásul az SC1, ha jól emlékszem, annyira fos, hogy minden spell-t külön neked kell indítani. Hogy normálisan tudj használni több speckósabb egységet, ahhoz úgy kell kattintgatnod az irányítópanelen, mint egy zavarodott idióta. XD
Warcraft 3-ban már ezt javították.

Ráadásul külön kell menedzselned az egységeidet, ha valami formációt szeretnél elérni. ÉS ez még a SC2-ben is így van -> LOÁL. Nem tudod elosztani õket a terepnek megfelelõen pl.

És akkor most szépen töltsd le a Total Annihilation Spring-et (spring + Balanced Annihilation mod) és nézd meg, hogy az mennyivel fejlettebb ilyen téren. Ebben a játékban ha 6-10 egység irányításával bohóckodsz, akkor a legnagyobb noob is percek alatt széttapos. Mer' itt ugyanis kurvára nem arra megy el a klikkek többsége, hogy egy nyomorult egységet egyáltalán meg tudjál mozdítani.

Az SC1 idegbeteg klikkelõ idiótáknak van kitalálva = koreaiak.
Mondjuk õk egyébként is egy gázos népség...

http://springrts.com/

https://twitter.com/foodlfg

Davidus
legyen igazad

V9ykn8_TZL0

IMYke2.0.0.0
Ergo: klikk-verseny...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Davidus
vagyis másodpercenként egyet😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
action/minute
ha kiadod a parasztnak a parancsot hogy ugrojon a lávába az 1 action.
ha 1 perc alatt másodpercenként 60 parasztot löksz a lávába az 60 apm

V9ykn8_TZL0

Seth
ha elárulod mi az az apm talán én is képbe kerülök 😊

PSN ID.: Beegabor

csuszi
na a 3 hozzáértõ megszólalt:
remake:
teljesen más taktika, más egységek (tudod mert ugyanaz a neve, attól még nem ugyanaz amit tud, képvisel, amire használható), más játékmenet, stílus. a 2-nek annyi köze van egymáshoz, hogy mindkettõ rts.
klikk:
apm-em 50-70. 1-ben esélyem se lett volna erõsebb ligában, itt platina vagyok, simán verhetõ 200-as apm is. tulajdonképpen harc kitvételével felesleges a sok apm, ott meg azért fel lehet pörögni 100-ra, bõven elég.
és a másik klikk:
ha te a gépet azért vered mert gyorsabban klikkelsz, nem sok közöd van a játékhoz, ami kurvára nem baj, csak faszért kell hozzászólni? miért kell beleugatni amihez segg hülyék vagytok, én se megyek osztani az észt wow topicba, fizikás cikkhez (max elolvasom). ez az sg. elárulom, a gép olyan hülye (no kreat.) hogy simán vered 1-2 trükkel pár perc alatt. úgy 30féleképpen.

és nem vagyok elvakult fan, nyugodtan lehet szapulni teszem azt a cod-ot (azt is szeretem), mert annak aztán vannak hibái dögivel. sõt, ezt is lehetne. csak éppen nem távolról ugatva a holdat.

MJ rulz Pink Team The Only One

Warezoljuk!

Gépigény elég gyenge. Szar grafikához mérten ez nem is meglepõ. Nem tudom, hogy mit fejlesztettek a blizzardosok, de hogy nem a grafikával foglalkoztak, az biztos. Ennél már csak az új Diablo grafikája nevetségesebb (meg a WoW-é persze xD). <#hehe>

És az SC sorozat tényleg a klikkelgetésrõl szól. Már a gépet is csak úgy tudod megverni, hogy gyorsabban klikkelsz annál, mint amikor vesztettél ellene... xD

Inkább játszatok ezzel:
http://springrts.com/

https://twitter.com/foodlfg

Tinman
Felháborító kérdés!

A SC1-ben így tudtad megverni a koreai SC gyíkot: klikk-klikk-klakk-klikk-klikk.
A Klikkfeszt 2-ben ez sokkal nehezebb: klikk-klikk-klakk-klikk-klakk(!)-klikk...

"Minimum
Windows XP/Windows Vista/Windows 7 (Legújabb szervízcsomaggal)"

Esélyem sincs. Évezredek óta nem találok egyik kútban sem szerVÍZet <#falbav>

Mi került 100 m-be ezen a remaken?
← ElőzőOldal 2 / 2