86
-
Ry0K3N #46 Ja csak fél milla előrendelése volt több mint 1 hete. Tuti bukni fog.
-
Ry0K3N #45 Na jó akkor kis felvilágosítás a stratégia játékokról mint műfajról: WIKI , meg lehet nézni az alfajtákat és a saját kis kedvencet besorolni. És már miért lenne sértő a stratégia jelző? Mert helyzetfelismerésen alapul hogy mi ellen mit kell és hol kell támadni? Ész nélkül nem győzhetsz nem egy eset bizonyítja ezt hiába gyors valaki. Had ne linkeljem már be a straégia mint szó jelentését is :D mert bizony mindegyik ilyen játékra elmondható akár sértő akár nem. -
gulyasandras #44 "Kíváncsi leszek a játék fórumbejegyzéseire a megjelenés utáni napokban, ott azonnal lehet látni mennyien is vették meg eredetiben(mikor lesz már Razor crack?!!)"
Mivel a gépemen nem futna (a minimált sem teljesíti), illetve szeretném egyben végigjátszani az egészet, ezért csak 2 év múlva veszem meg.
Jár még hasonló cipőben valaki? -
FoodLFG #43 És ? Kit érdekelnek a magyarok. Koreaiakról volt szó.
És ki mondta, hogy a spring olyan jó ? El vagy tévedve, azt olvasd, amit írtam.
Lehet, hogy szar, de az SC és SC2 még szarabb.
És nem reklámoztam, ez egy teljesen ingyenes játék. Senkinek nincs anyagi haszna belőle. -
FoodLFG #42 9 millió éve fejlesztik ezek a szerencsétlenek (állítólag profik). A grafika pedig fos. Ha nem látod, akkor vak vagy.
Ha megnézted volna a springet, akkor láthattad volna, hogy nekem nem a graf számít. De ettől még az SC2 grafikája szar marad. -
Lowosan #41 Akkor mi az igazi stratégia számodra ha az RTS nem az? A körökre osztott? Csak mert én kíváncsi vagyok mit tartasz annak. -
#40 Az RTS név sértő. RTS az nem stratigéia. Az nevezzük őket realt time akárminek, de ne stratiégiának. Annak vicc és sértő. -
vg #39 "ráadásul garantált a többmilliós eladás."
Ugyan már! Hatalmasat fog bukni a játék, és a PC utolsó - nagy - játéka lesz. A következő részek 100%, hogy konzolra fognak jönni. Kíváncsi leszek a játék fórumbejegyzéseire a megjelenés utáni napokban, ott azonnal lehet látni mennyien is vették meg eredetiben(mikor lesz már Razor crack?!!)... -
#38 A barmirasokszuperhajó tényleg idegesítő húzás, bár a legtöbben ott szokták megutálni a játékot, amikor ostromtankokat visznek ellenük. Anyahajók ellen meg a lockdown mellett a legjobb az EMP shockwave, rájöklövöd, pajzs máris nulla. De ez csak egy módszer a sokból. Igazából a legfontosabb a megelőzés: tudnod kell, mire készül a másik, és rögtön lépni ellene, mert ezen múlik nagyon sok. Régen nálam is annyiból állt a játék, hogy csomó nyersanyagot összeherdálni, aztán venni 12 csatacirkálót, de battle.neten nem sokáig él az ember ilyen taktikával. Később meg személyesen mutattam meg a "csak az análhajó a jó hajó" taktikás ismerősöknek, hogy pár másodperc alatt szét lehet azokat is szedni, ha tudja az ember, hogyan kell.
Na nem stratégiaoktatást akartam, csak egy példát arra, hogy nem kiegyensúlyozatlan a játék. (Illetve igazából az: aki jobb, annak a javára billen a mérleg. :D) -
tttttom #37 Megsúgom neked barátom, hogy mi a legfrissebb verzióval nyomtuk. :) -
Ry0K3N #36 "anál turbó anyahajókkal" x"D eztetszik, de elég lett volna 4 ghost és szétlockdownolod haverod fejét, SC 1 benn nincs über egység mindennek van ellenszere. Bár azért nem árt a legutóbbi pachen játszani. -
Ry0K3N #35 Azok nem RTS-ek "Genre:Strategy" mindegyik esetben, de ahoz még a DEFCON-t hozzáteheted. A supcomnál is azért számít a gyorsaság ha lassú vagy halott vagy mert az ellen egyszerűen túlexpel. Mikor meg már nagyon kiterjed mindkét játékos és többfrontos csak azon múlik hogy milyen gyorsan reagálsz, nézzetek meg csak pár jobbfajta netes replayt. King arthur.. azt majd meglátjuk igéretesnek tűnik cska nehogy pofáraesés legyen belőle, majd kiderül. Nálam eddíg a legclikfestmentesebb rts a SW:EaW volt és a Sins of a Solar Empire. -
Carbine #34 Amennyiben az emlékezetem nem csal, az körökre osztott játék, nem valósidejű. -
#33 nekem a heroes 3 a kedvenc rtsem
O.o -
#32 :DDD -
gulyasandras #31 Nem volt az tíz év (állítólag).
De mindegy is: 60 dollár az ára + a 2 kieg. (ezeket sem fogják ingyen adni), ráadásul garantált a többmilliós eladás. -
#30 King Arthurt-t többe nézem... -
Carbine #29 SupCom is valamilyen szinten klikk-fest. csak nem 500 méteresek a pályák. -
tttttom #28 Supreme Commander nem maradt ki? :S
Az SC1-el régen játszottam haverokkal...De amikor én megpróbáltam az egységeket normálisan a valóságnak megfelelő taktikai formációkba betenni...Nem sikerült...Magával a játékkal az a bajom, hogy tényleg csak a klikkelgetésről szól...A noob haverjaim is csak rusholni vagy pedig az anál turbó anyahajókkal tudtak csak jönni...:@ Ezért hagytam abba a játékot...Akármilyen fajta védelmet találtam ki pl.: kurva sok légvédelmi egység (AA-launcher+lépegetők+extra fejlesztések) a buzi anyahajók ellen...Jó esetben a 12 anyahajóból lehullott 3-4 db belőlük. De mégis letarolták a seregem meg a bázisom... Aztán havernak bemondtam kösz, de ezzel a sutyó inbalanszós szarral soha többet nem játszok...Egyszerűen azt utáltam meg a játékba, hogy egyedül a protossoknak van csak ilyen anál kuró eszköze ami ellen nincs szinte semmi ellenszer... A zergeketek meg a terranokat mégis elbírtam picsázni...A protosokkal meg mondjuk sose voltam meg nem is akarok lenni velük... Az SC2-t meg le se töltöm és megse veszem...na peace. -
Carbine #27 Hearts of Iron 1-3, Supreme Ruler. -
#26 -
Ry0K3N #25 Mond egy igaz RTS-t kérlek akkor. -
Ry0K3N #24 "A SC1-ben így tudtad megverni a koreai SC gyíkot: klikk-klikk-klakk-klikk-klikk." -Tinman- -
Big Bad Ryder #23 A StarCraft 2 az első pillanattól kezdve e-sportnak készült. A klikkelgetéshez annyit, hogy hiába klikkelsz te 180 apm-et ha közben hülye vagy a játékhoz és a taktikákhoz, tehát csak klikkeléssel nem lehet meccset nyerni. Akinek nem tetszik az úgyse veszi meg mert nem érdekli, tehát nem tudom miért szól hozzá hülyeségeket. A játékpiacon mindenki megtalálhatja a maga szájízének megfelelőt. Személy szerint én a civilization játékokokat és a WC3, SC féléket is szeretem... -
#22 egyszerűen csak 10 évig ennyi x ember fizetése összeadva, plusz a reklám költségek(?), ugye ezt országos tv-ken adták, nem túl olcsó móka -
#21 Mert igaza is van. Ez nem stragéiga. Max. annak csúfolják...
Sértés az igazi stragégiákra nézve.
-
#20 koreaival nem is fog játszani, mert vannak régiók -
#19 SC = single 1x letol, örökre elfelejt. -
kissssss #18 pontosan. -
#17 és akkor láss csodát, és olvass:
sc2-ről beszéltem. ja ha nem próbáltad, és nem fogod az adást:
50 apm-em van a kibaszott játékban, el is olvasod??? platina liga...
"klikk:
apm-em 50-70. 1-ben esélyem se lett volna erősebb ligában, itt platina vagyok, " -
Ry0K3N #16 Erre találták ki a magadfajta panaszkodó núboknak a ligákat, tudod ez arra jó hogy a szintednek megfelelő ellenfelet kapj így nem kell összeszarnod magad a koreai 350 apm-es őrültektől. -
gulyasandras #15 Battle.net frissítése: 80 millió
Maga a játék: 20 millió
Legalábbis a legtöbb helyen ezt írják.
-
#14 szörnyű mi van itt, ennyi hülye embert :| -
Loverman #13 Már bocs de itt élek pár évtizede (ide születtem sajnos), a magyarok ezerszer gázosabb népség, elég csak rádnézni. az a legnagyobb vicc hogy a hsz végén reklámozod a szarodat -
Loverman #12 Ja mert a jó játékok a grafikától függnek mi? a hozzád hasonlóaknak biztosan... -
NovaTerra #11 Biztos sok koreait ismersz, vagy éltél Koreában. De az is lehet, hogy általánosítás nagymestere vagy. -
FoodLFG #10 Lehet, hogy a gép könnyen megverhető, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy ha sokat klikkelsz, akkor alapból jobb vagy. Mindenféle stratégia nélkül is.
Ráadásul az SC1, ha jól emlékszem, annyira fos, hogy minden spell-t külön neked kell indítani. Hogy normálisan tudj használni több speckósabb egységet, ahhoz úgy kell kattintgatnod az irányítópanelen, mint egy zavarodott idióta. XD
Warcraft 3-ban már ezt javították.
Ráadásul külön kell menedzselned az egységeidet, ha valami formációt szeretnél elérni. ÉS ez még a SC2-ben is így van -> LOÁL. Nem tudod elosztani őket a terepnek megfelelően pl.
És akkor most szépen töltsd le a Total Annihilation Spring-et (spring + Balanced Annihilation mod) és nézd meg, hogy az mennyivel fejlettebb ilyen téren. Ebben a játékban ha 6-10 egység irányításával bohóckodsz, akkor a legnagyobb noob is percek alatt széttapos. Mer' itt ugyanis kurvára nem arra megy el a klikkek többsége, hogy egy nyomorult egységet egyáltalán meg tudjál mozdítani.
Az SC1 idegbeteg klikkelő idiótáknak van kitalálva = koreaiak.
Mondjuk ők egyébként is egy gázos népség...
http://springrts.com/ -
#9 legyen igazad -
#8 Ergo: klikk-verseny...
-
#7 vagyis másodpercenként egyet:D