100 millióba került a StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De mindegy is: 60 dollár az ára + a 2 kieg. (ezeket sem fogják ingyen adni), ráadásul garantált a többmilliós eladás.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az SC1-el régen játszottam haverokkal...De amikor én megpróbáltam az egységeket normálisan a valóságnak megfelelõ taktikai formációkba betenni...Nem sikerült...Magával a játékkal az a bajom, hogy tényleg csak a klikkelgetésrõl szól...A noob haverjaim is csak rusholni vagy pedig az anál turbó anyahajókkal tudtak csak jönni...:@ Ezért hagytam abba a játékot...Akármilyen fajta védelmet találtam ki pl.: kurva sok légvédelmi egység (AA-launcher+lépegetõk+extra fejlesztések) a buzi anyahajók ellen...Jó esetben a 12 anyahajóból lehullott 3-4 db belõlük. De mégis letarolták a seregem meg a bázisom... Aztán havernak bemondtam kösz, de ezzel a sutyó inbalanszós szarral soha többet nem játszok...Egyszerûen azt utáltam meg a játékba, hogy egyedül a protossoknak van csak ilyen anál kuró eszköze ami ellen nincs szinte semmi ellenszer... A zergeketek meg a terranokat mégis elbírtam picsázni...A protosokkal meg mondjuk sose voltam meg nem is akarok lenni velük... Az SC2-t meg le se töltöm és megse veszem...na peace.
Arab money
Sértés az igazi stragégiákra nézve.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
sc2-rõl beszéltem. ja ha nem próbáltad, és nem fogod az adást:
50 apm-em van a kibaszott játékban, el is olvasod??? platina liga...
"klikk:
apm-em 50-70. 1-ben esélyem se lett volna erõsebb ligában, itt platina vagyok, "
MJ rulz Pink Team The Only One
Maga a játék: 20 millió
Legalábbis a legtöbb helyen ezt írják.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Ráadásul az SC1, ha jól emlékszem, annyira fos, hogy minden spell-t külön neked kell indítani. Hogy normálisan tudj használni több speckósabb egységet, ahhoz úgy kell kattintgatnod az irányítópanelen, mint egy zavarodott idióta. XD
Warcraft 3-ban már ezt javították.
Ráadásul külön kell menedzselned az egységeidet, ha valami formációt szeretnél elérni. ÉS ez még a SC2-ben is így van -> LOÁL. Nem tudod elosztani õket a terepnek megfelelõen pl.
És akkor most szépen töltsd le a Total Annihilation Spring-et (spring + Balanced Annihilation mod) és nézd meg, hogy az mennyivel fejlettebb ilyen téren. Ebben a játékban ha 6-10 egység irányításával bohóckodsz, akkor a legnagyobb noob is percek alatt széttapos. Mer' itt ugyanis kurvára nem arra megy el a klikkek többsége, hogy egy nyomorult egységet egyáltalán meg tudjál mozdítani.
Az SC1 idegbeteg klikkelõ idiótáknak van kitalálva = koreaiak.
Mondjuk õk egyébként is egy gázos népség...
http://springrts.com/
https://twitter.com/foodlfg
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ha kiadod a parasztnak a parancsot hogy ugrojon a lávába az 1 action.
ha 1 perc alatt másodpercenként 60 parasztot löksz a lávába az 60 apm
V9ykn8_TZL0
remake:
teljesen más taktika, más egységek (tudod mert ugyanaz a neve, attól még nem ugyanaz amit tud, képvisel, amire használható), más játékmenet, stílus. a 2-nek annyi köze van egymáshoz, hogy mindkettõ rts.
klikk:
apm-em 50-70. 1-ben esélyem se lett volna erõsebb ligában, itt platina vagyok, simán verhetõ 200-as apm is. tulajdonképpen harc kitvételével felesleges a sok apm, ott meg azért fel lehet pörögni 100-ra, bõven elég.
és a másik klikk:
ha te a gépet azért vered mert gyorsabban klikkelsz, nem sok közöd van a játékhoz, ami kurvára nem baj, csak faszért kell hozzászólni? miért kell beleugatni amihez segg hülyék vagytok, én se megyek osztani az észt wow topicba, fizikás cikkhez (max elolvasom). ez az sg. elárulom, a gép olyan hülye (no kreat.) hogy simán vered 1-2 trükkel pár perc alatt. úgy 30féleképpen.
és nem vagyok elvakult fan, nyugodtan lehet szapulni teszem azt a cod-ot (azt is szeretem), mert annak aztán vannak hibái dögivel. sõt, ezt is lehetne. csak éppen nem távolról ugatva a holdat.
MJ rulz Pink Team The Only One
Gépigény elég gyenge. Szar grafikához mérten ez nem is meglepõ. Nem tudom, hogy mit fejlesztettek a blizzardosok, de hogy nem a grafikával foglalkoztak, az biztos. Ennél már csak az új Diablo grafikája nevetségesebb (meg a WoW-é persze xD). <#hehe>#hehe>
És az SC sorozat tényleg a klikkelgetésrõl szól. Már a gépet is csak úgy tudod megverni, hogy gyorsabban klikkelsz annál, mint amikor vesztettél ellene... xD
Inkább játszatok ezzel:
http://springrts.com/
https://twitter.com/foodlfg
A SC1-ben így tudtad megverni a koreai SC gyíkot: klikk-klikk-klakk-klikk-klikk.
A Klikkfeszt 2-ben ez sokkal nehezebb: klikk-klikk-klakk-klikk-klakk(!)-klikk...
"Minimum
Windows XP/Windows Vista/Windows 7 (Legújabb szervízcsomaggal)"
Esélyem sincs. Évezredek óta nem találok egyik kútban sem szerVÍZet <#falbav>#falbav>