290
A Valve ingyenes coop játéka
-
Na megvan végre minden Speedrun is. Még 4 achi és tényleg megvan minden :D -
peter01 #209 A második pályán a liftes rész elég unalmas szokott lenni főleg mikor a sentryk szednek minden alient le. De most pörgős volt mikor hardon tech-el egyedül mentem le a lifeten sentry nélkül löszerrel meg 1 fleamerrel :D A reloadoknál kellett figyelni :D -
épp azt mondom, ezt tette az a 2 ember is :p
apropó, a 3. medál+level 27 után nincs semmi, nincs gomb amire nyomhatsz :p na megyek vissza a játékba osztani az észt
-
Én sem szoktam elfogadni a felkéréseket, én szoktam jelölni játék után az arra érdemeseket:) -
velem jöhetnétek már játszani mert még mindíg nem sikerült Insane-n -
a tf2 topikba is sokuk többnyire nem is ott játszik ahol én, és tudod én nem veszek fel laza kapcsolatra akárkit, főleg úgy, hogy még nem is játszottunk együtt. ez van :) -
nade az esgéseket nem felvenni :| -
nekem jóformán senki sincs felvéve, a játékba is egyik jó menet után felvett 2 ember, ha minden játéknál hagynám ezt akkor káosz lenne, nincs minden egyes emberkére időm amikor csak egy ideig van fenn egy játék, aztán folyton írogasson rám? :p felesleges -
vagy egyedül Solo-ban... :p -
Én mindig készítek egy szobát csak barátoknak, elkezdek játszani, aztán ha jön valaki akkor jön:) Az ismerősök meg normálisak:) -
thx. meguntam online a sok hülyét. ez a teljesítmény :) -
gratula :D -
Most szaggat a játék, vagy lag-ol? Lag-olni (egy g-vel) az hálózati kapcsolat meg az egér szokott. "Szaggatni" pedig a kép. Tehát melyikkel is van probléma?:) -
Na gyerekek, normalon Techhel egyedül végignyomtam az egészet -
Essencia #196 Üdv mindenkinek. Nekem lenne egy olyan problémám, hogy hétfő óta tolom a játékot minden jó volt. És az elmúlt 1-2 napba elkezdett nagyon laggolni. És pedig gépigény megfelel. Valaki segítsen ha van valakinek valami tippje.
Köszönöm előre! -
tesla nerf volt
Alien Swarm
The Vindicator’s grenade explosion effect should no longer crash users running a GTX260 graphics card.
Fixed a bug where marines would continue to be buffed by the Damage Amp if they were standing in it when it expired.
Fixed ammo usage on the Tesla Cannon to properly decrease 4 times a second instead of 2 (doubled clip size to account for this).
Rebalanced Tesla Cannon’s damage to encourage it to be used more as a support weapon.
Tesla Cannon will now use ammo slowly even when it isn’t damaging something.
Fixed Unicode text chat -
Király. Megvan Insanen a game, 3. Promote 27. szint, achik 90%-a. Azt hiszem mindjárt kész vok :D (bár a 100 000 kill szerintem sosem lesz meg) -
obe #193 kösziszépen -
azt nem mondom, h énvagyok a legvérprofibb játékos de tudom a dolgom és egy jó csapattal semmi sem lehetetlen -
Épp ezért kell úgy játszani mint a többi netes co-op játékot. Barátokkal -
az attól függ, pro vagy e? :D nekem az utolsó map kéne insanen, és megvagyok :D -
Állat game.Insane fokozaton izgalmas és nehéz.Már csak ezen a szinten kéne kivinni jó sokszor:D -
keresek olyan játékosokat akikkel végig tudnám vinni Insane fokozaton (a többi 3 már megvan)eddig nem nagyon sikerült mert a legtöbben rambónak hiszik magukat
írjátok le a steam neveteket vagy vegyetek föl, az enyém x_sanya_x (najó nem az enyém de ezen játszok)
-
Ugyan az a hibája, mint a többi netes co-op játéknak: sok a faszláma meg a troll. -
autoaimet ad a hatókörében -
obe #185 srácok...a military flare mire jó azon kívül hogy világít a sötét helyeken? -
Knabb #184 köszi :D
-
Persze csak miután elérted a 27-s szintet -
lobbyban felül lesz egy olyan gomb hogy promote -
Knabb #181 és hogy lehet ezt a promotiont aktiválni, vagy használni vagy hogy lesz aktív? -
Nálunk a végére csak én maradtam, de én is csak 1 ütésnyi élettel éltem túl. Bár szerintem a legnehezebb pálya az 5. volt. -
nem sok, három promotion van, és csillagot kapsz hozzá.
Egy lépés hiányzott az Insanehez, szó szerint :| -
Státuszszimbólum. -
Van valami értelme a promotion-nek? -
Mi most toltuk ki Insane, emiatt nem nulláztam magam, így még is 1 promoció 27. -
tudom, már nagyjából a taktik is fasza, csak megcsúszunk a végén, és kampec :D de ma éjjel megcsináljuk, az tutifix
apropó, ki hol tart? :) nekem most volt meg a második promotionom, és level 5 :) -
Akkor (ha már megvan) rakjátok be item-nek azt az electro pajzsot. ha rádugrik akkor aktiválod a pajzsot és megcsapja a kis dögöt az áram. Vagy ha megvan a medigun akkor a medic magáról is le tudja szedni mert tudja gyógyítani magát -
Knabb #173 Valaki nem jönne játszani? kicsit kivagyok, hogy nyomottakat találok :D rushol, force readyzik...tk-s... valami normális emberrel játszanék már ha lehet :D -
Az ötödik pályáig jutottunk Insanen, de az istennek se megy, a sok facehugger miatt :| elképesztő hogy mennyien vannak és milyen gyorsan rámásznak az emberre, főleg hogy okosak a kis dögök és elsőnek valamiért mindig a medicre ugranak... :D -
Knabb #171 Oké ennek alapján én úgyérzem, hogy nemszóltam :D