290
A Valve ingyenes coop játéka
  • Zickler
    Na megvan végre minden Speedrun is. Még 4 achi és tényleg megvan minden :D
  • peter01
    A második pályán a liftes rész elég unalmas szokott lenni főleg mikor a sentryk szednek minden alient le. De most pörgős volt mikor hardon tech-el egyedül mentem le a lifeten sentry nélkül löszerrel meg 1 fleamerrel :D A reloadoknál kellett figyelni :D
  • Aquir
    épp azt mondom, ezt tette az a 2 ember is :p
    apropó, a 3. medál+level 27 után nincs semmi, nincs gomb amire nyomhatsz :p na megyek vissza a játékba osztani az észt
  • MerlinW
    Én sem szoktam elfogadni a felkéréseket, én szoktam jelölni játék után az arra érdemeseket:)
  • xXtamasXx
    velem jöhetnétek már játszani mert még mindíg nem sikerült Insane-n
  • Aquir
    a tf2 topikba is sokuk többnyire nem is ott játszik ahol én, és tudod én nem veszek fel laza kapcsolatra akárkit, főleg úgy, hogy még nem is játszottunk együtt. ez van :)
  • Fabio Capello
    nade az esgéseket nem felvenni :|
  • Aquir
    nekem jóformán senki sincs felvéve, a játékba is egyik jó menet után felvett 2 ember, ha minden játéknál hagynám ezt akkor káosz lenne, nincs minden egyes emberkére időm amikor csak egy ideig van fenn egy játék, aztán folyton írogasson rám? :p felesleges
  • Aquir
    vagy egyedül Solo-ban... :p
  • MerlinW
    Én mindig készítek egy szobát csak barátoknak, elkezdek játszani, aztán ha jön valaki akkor jön:) Az ismerősök meg normálisak:)
  • Aquir
    thx. meguntam online a sok hülyét. ez a teljesítmény :)
  • Fabio Capello
    gratula :D
  • MerlinW
    Most szaggat a játék, vagy lag-ol? Lag-olni (egy g-vel) az hálózati kapcsolat meg az egér szokott. "Szaggatni" pedig a kép. Tehát melyikkel is van probléma?:)
  • Aquir
    Na gyerekek, normalon Techhel egyedül végignyomtam az egészet
  • Essencia
    Üdv mindenkinek. Nekem lenne egy olyan problémám, hogy hétfő óta tolom a játékot minden jó volt. És az elmúlt 1-2 napba elkezdett nagyon laggolni. És pedig gépigény megfelel. Valaki segítsen ha van valakinek valami tippje.
    Köszönöm előre!
  • FSpofon
    tesla nerf volt

Alien Swarm

The Vindicator’s grenade explosion effect should no longer crash users running a GTX260 graphics card.
    Fixed a bug where marines would continue to be buffed by the Damage Amp if they were standing in it when it expired.
    Fixed ammo usage on the Tesla Cannon to properly decrease 4 times a second instead of 2 (doubled clip size to account for this).
    Rebalanced Tesla Cannon’s damage to encourage it to be used more as a support weapon.
    Tesla Cannon will now use ammo slowly even when it isn’t damaging something.
    Fixed Unicode text chat
  • Zickler
    Király. Megvan Insanen a game, 3. Promote 27. szint, achik 90%-a. Azt hiszem mindjárt kész vok :D (bár a 100 000 kill szerintem sosem lesz meg)
  • obe
    kösziszépen
  • xXtamasXx
    azt nem mondom, h énvagyok a legvérprofibb játékos de tudom a dolgom és egy jó csapattal semmi sem lehetetlen
  • elitehun
    Épp ezért kell úgy játszani mint a többi netes co-op játékot. Barátokkal
  • Fabio Capello
    az attól függ, pro vagy e? :D nekem az utolsó map kéne insanen, és megvagyok :D
  • Barrett 50 Cal
    Állat game.Insane fokozaton izgalmas és nehéz.Már csak ezen a szinten kéne kivinni jó sokszor:D
  • xXtamasXx
    keresek olyan játékosokat akikkel végig tudnám vinni Insane fokozaton (a többi 3 már megvan)eddig nem nagyon sikerült mert a legtöbben rambónak hiszik magukat
    írjátok le a steam neveteket vagy vegyetek föl, az enyém x_sanya_x (najó nem az enyém de ezen játszok)
  • Hegi90
    Ugyan az a hibája, mint a többi netes co-op játéknak: sok a faszláma meg a troll.
  • Fabio Capello
    autoaimet ad a hatókörében
  • obe
    srácok...a military flare mire jó azon kívül hogy világít a sötét helyeken?
  • Knabb
    köszi :D
  • Zickler
    Persze csak miután elérted a 27-s szintet
  • Fabio Capello
    lobbyban felül lesz egy olyan gomb hogy promote
  • Knabb
    és hogy lehet ezt a promotiont aktiválni, vagy használni vagy hogy lesz aktív?
  • Zickler
    Nálunk a végére csak én maradtam, de én is csak 1 ütésnyi élettel éltem túl. Bár szerintem a legnehezebb pálya az 5. volt.
  • Fabio Capello
    nem sok, három promotion van, és csillagot kapsz hozzá.

Egy lépés hiányzott az Insanehez, szó szerint :|
  • balintk
    Státuszszimbólum.
  • elitehun
    Van valami értelme a promotion-nek?
  • Zickler
    Mi most toltuk ki Insane, emiatt nem nulláztam magam, így még is 1 promoció 27.
  • Fabio Capello
    tudom, már nagyjából a taktik is fasza, csak megcsúszunk a végén, és kampec :D de ma éjjel megcsináljuk, az tutifix

apropó, ki hol tart? :) nekem most volt meg a második promotionom, és level 5 :)
  • elitehun
    Akkor (ha már megvan) rakjátok be item-nek azt az electro pajzsot. ha rádugrik akkor aktiválod a pajzsot és megcsapja a kis dögöt az áram. Vagy ha megvan a medigun akkor a medic magáról is le tudja szedni mert tudja gyógyítani magát
  • Knabb
    Valaki nem jönne játszani? kicsit kivagyok, hogy nyomottakat találok :D rushol, force readyzik...tk-s... valami normális emberrel játszanék már ha lehet :D
  • Fabio Capello
    Az ötödik pályáig jutottunk Insanen, de az istennek se megy, a sok facehugger miatt :| elképesztő hogy mennyien vannak és milyen gyorsan rámásznak az emberre, főleg hogy okosak a kis dögök és elsőnek valamiért mindig a medicre ugranak... :D
  • Knabb
    Oké ennek alapján én úgyérzem, hogy nemszóltam :D