Alien Swarm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
írjátok le a steam neveteket vagy vegyetek föl, az enyém x_sanya_x (najó nem az enyém de ezen játszok<#smile>#smile>)
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Battletag: Muhee#2716
Egy lépés hiányzott az Insanehez, szó szerint :|
apropó, ki hol tart? 😊 nekem most volt meg a második promotionom, és level 5 😊
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
[merlinw.org]
Alien Swarm
Fixed crash to desktop on certain graphics cards
Fixed matchmaking sending you to the wrong mission
Fixed not being able to earn the “Ammo Technician” achievement
Fixed not being able to open particle systems in the editor
Arab money
[merlinw.org]
-2010-es árfolyamra hivatkozni? Vicc?
50$ = 11.000Ft
50€ = 13.500Ft
50€-20%VAT = 40€ = 10.800Ft
Most lehet, hogy csak 17% a VAT 50€-ra, de az ebbõl a szempontból lényegtelen. Általában majdnem ugyanazon az áron jön Európába minden. Ami az értékarányú adókülönbségbõl jön, az nem a Valve-nak megy, hanem az uniónak.
Valve amerikai cég. a €=$ "átverést" pl. az unión belüli cégek játsszák. Akik kintrõl hozzák be a cuccokat és feketén árulják online. Az EU-s adózási és adóztatási rendszert nem ismerem annyira, hogy kit mikor és mi alapján adóztatnak meg, annak utána kell járni, de ez sem változtat a tényen, hogy NEM a Valve a g*ci, hanem ilyen Európa.
[merlinw.org]
meg lehet olyan akciókat csinálni amit boltban nem, pl az új stalker játékot fél áron adták annak akinek megvolt valamelyik régi.
free weekendeket ahol ki lehet próbálni a multis top gameket meg nem is említem. Nagyon jó kis csomag a steam. Van ami drága, és nekónk inkább a leértékelt cuccokat kell nézni, de így is annyi jó játék van ott, hogy lehet játszani hónapokig egy-egy leárazás után😊
alien swarmon meg azért az indie game beütés mellett a valve féle igényesség is érzõdik sok apróságban. és patchelték is, nem csak "csontot dobtak" 😊
Alien Swarm
Fixed weapon switch key in the 360 controller config
XP and level are stored in the Steam Cloud
Fixed duplicate rows in the "Find Public Games" screen
Reduced screen shake when you have high ping
Fixed dedicated server always starting in LAN mode
Fixed custom item button binds not displaying properly on HUD
Fixed full network updates causing duplicate client ragdolls to spawn
Added console commands to change game access on the fly (make_game_public and make_game_friends_only)
Fixed welding icon sometimes getting stuck above player's head
Fixed HUD elements being cut off in ultra wide resolutions
Removed cheat flag from a number of cosmetic console commands
Now firing, meleeing, or reloading while welding will break you out of the weld
Fixed spectators earning achievements
Fixed infinite ammo exploit
Fixed XP exploit
Arab money
-leborulok az érveid elõtt! Hogy én erre nem gondoltam! Hogy mindenki csinálja akkor biztosan jogos is!
-mellesleg nem szokásom trollkodni, hanem provokálni szoktam , többnyire sikeresen (ugye?) .
Lehet hogy a te szimpla életfelfogásodban ez trollkodást jelent, de ezért csak a saját személyiségfejlõdésedet okolhatod , hogy ilyen internetes közhelyekkel jössz , mintha számítana bármit is ( gondolod te ) .
Steam-nek jelenleg 25-30 millió aktív (azaz fizetõ) felhasználója van, nem tüntetnek az emberek, van akinek nem tetszik, de leszarja, illetve van aki csak leszarja. Egyébként is 4-500 Ft különbségrõl beszélünk, ezt nyugaton meg sem érzik. A dollár=euro dolgot nem õk találták ki, sokan csinálják amióta létezik az Euro. Az EU adó (VAT) 15-25% között van (értékfüggõ). Ha van is hasznuk rajta, akkor is minimális.
Ha nem tetszik, nyitsz egy US bankszámlát és fizetsz dollárral. Ilyen egyszerû😊
Pár ezzel foglalkozó oldal:
steamunpowered.eu
Steamprices
[merlinw.org]
Arab money
Most dobnak egy csontot mint ez a játék és attól világgá kell menni?
Lángszóró nélkül nem ment volna.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Bár az igaz, hogy még ÁFA-val együtt is kevesebb talán dollárral mint euróval.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude