Alien Swarm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké
Azt a steam automatice intézi, próbáld úgy keresni, hogy a pinget növekvõ sorrendbe állítod és akkor ott lesz a legkissebb ping-ü szerverek közt.

Positive Mental Attitude

Nemtalálom 😞 nemkell hozza vmi patch?
Pedig van, egy Bmeg nevezetû magyar szerver, csak az mindíg tele van.

Positive Mental Attitude

Amm ti holjatszotok?nemtalalok 1 magyar szervert se vagymit....
MerlinW
Nem hiszem, mert egyrészt itt nem kapsz semmit az acsikért, másrészt 1-2 nap alatt be lehet gyûjteni mind.

[merlinw.org]

itt is lesz olyan pálya mint TF 2-n, amire acsigyûjtõk járnak, bootok vannak bent, nem támadnak
Köszi
grebber
Igen az!

Next PC upgrade: 2022

Jah és ugye akkor tök ingyenes most ez a jatek?
Sziasztok!
Ma töltöm ezt a játékot és hát ez most hogyvan?Tudom van 1 kampánya de ott csak egyedül vagy?
És a multiba meg ugyvan hogy van 1 pálya ott vagyunk 4en és szétzuzzuk a szörnyeket?
Mer szntem jojatek de nemtom hogy hogyvan ez...
Jah és azthalottam hogy lehet a multis részébe mikrofonozni..Ez igaz?
Válaszokat elõre köszönöm!!
Üdv! Ma töltöm le ezt a játékot! Majd holnap esetleg, összejöhetnénk néhányan, hogy egy normálisat játszunk! 😊

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"

Fabio Capello
Steamhack, minden valves játékhoz van... :|

Myrddraal
Van erre az achikra is vmi hack, egyik srácnak is néztem megvan minden achija, és még 1 órát se töltött a játékkal. Igaz nem tudom ennek mi értelme...

Dead
Ez több mindenkinél megfigyelhetõ. Ennek a gyereknek, akinek 100% achija van is csak 53K killt ír a total. Szerintem valami programhiba lehet.

csak tipp volt amúgy nemtudom 😊

Positive Mental Attitude

Dead
Nincs semmi + mapem, csak az eredetiek. Mi számít unofficalnak? Play with Friends-et tolok állandóan. Kb 2x nyomtam publicon.

Lehet, hogy valami unofficial szerveren voltál...esetleg custom mapon

Positive Mental Attitude

Dead
Az mitõl van, hogy a total kill és az achiban a kill különbözõ számérték?
Egyenlõ volt 3 napja, akkor toltam utoljára, és mikor most beléptem steambe az achiban annyi volt, amennyin hagytam a total killem viszont vagy 300-al visszaesett. <#nemtudom>

Jaka923
Neki már az összes achievement megvan. Nem semmi!

Barrett 50 Cal
Am mi ez a Security Expert?

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Jaka923
Látom, ezt a linket még senki nem vetette fel, úgyhogy én megteszem. Half-Life 2: Episode 3 rajongóknak érdekes lehet.

xXtamasXx
nekem csak egyszer fagyott ki úgy, h bezárta az egészet

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

koschwarz
tegnap olyan fagyást produkált, hogy resetelni kellett e gépet...TERMÉSZETESEN akkor, amikor véééégre egy egész jó team jött össze.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

én pl ma segítettem egy csókának megszerezni

Positive Mental Attitude

Zickler
Megnéztem és 0.0%, de pl. a Security Expert tegnap még 0.0% volt amikor már tegnap elõtt volt fent egy csomó olyan videó youtube-n amiben megcsinálták.

Battletag: Muhee#2716

MerlinW
Nézd meg Steamen a global stats menüben😊

[merlinw.org]

Zickler
Szerintetek van már olyan állat, akinek megvan a 100 000 kill?

Zickler
Hát jah... de már 12,938 megvan.

100 000 killért lehet dolgozni 😄
Zickler
Na megvan végre minden Speedrun is. Még 4 achi és tényleg megvan minden 😄

A második pályán a liftes rész elég unalmas szokott lenni fõleg mikor a sentryk szednek minden alient le. De most pörgõs volt mikor hardon tech-el egyedül mentem le a lifeten sentry nélkül löszerrel meg 1 fleamerrel 😄 A reloadoknál kellett figyelni 😄
Aquir
épp azt mondom, ezt tette az a 2 ember is :p
apropó, a 3. medál+level 27 után nincs semmi, nincs gomb amire nyomhatsz :p na megyek vissza a játékba osztani az észt

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

MerlinW
Én sem szoktam elfogadni a felkéréseket, én szoktam jelölni játék után az arra érdemeseket😊

[merlinw.org]

xXtamasXx
velem jöhetnétek már játszani mert még mindíg nem sikerült Insane-n <#zavart1>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Aquir
a tf2 topikba is sokuk többnyire nem is ott játszik ahol én, és tudod én nem veszek fel laza kapcsolatra akárkit, fõleg úgy, hogy még nem is játszottunk együtt. ez van 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Fabio Capello
nade az esgéseket nem felvenni :|

Aquir
nekem jóformán senki sincs felvéve, a játékba is egyik jó menet után felvett 2 ember, ha minden játéknál hagynám ezt akkor káosz lenne, nincs minden egyes emberkére idõm amikor csak egy ideig van fenn egy játék, aztán folyton írogasson rám? :p felesleges

Aquir
vagy egyedül Solo-ban... :p

MerlinW
Én mindig készítek egy szobát csak barátoknak, elkezdek játszani, aztán ha jön valaki akkor jön😊 Az ismerõsök meg normálisak😊

[merlinw.org]

Aquir
thx. meguntam online a sok hülyét. ez a teljesítmény 😊

Fabio Capello
gratula 😄

MerlinW
Most szaggat a játék, vagy lag-ol? Lag-olni (egy g-vel) az hálózati kapcsolat meg az egér szokott. "Szaggatni" pedig a kép. Tehát melyikkel is van probléma?😊

[merlinw.org]

Aquir
Na gyerekek, normalon Techhel egyedül végignyomtam az egészet

Üdv mindenkinek. Nekem lenne egy olyan problémám, hogy hétfõ óta tolom a játékot minden jó volt. És az elmúlt 1-2 napba elkezdett nagyon laggolni. És pedig gépigény megfelel. Valaki segítsen ha van valakinek valami tippje.
Köszönöm elõre!
FSpofon
tesla nerf volt

Alien Swarm

The Vindicator’s grenade explosion effect should no longer crash users running a GTX260 graphics card.
Fixed a bug where marines would continue to be buffed by the Damage Amp if they were standing in it when it expired.
Fixed ammo usage on the Tesla Cannon to properly decrease 4 times a second instead of 2 (doubled clip size to account for this).
Rebalanced Tesla Cannon’s damage to encourage it to be used more as a support weapon.
Tesla Cannon will now use ammo slowly even when it isn’t damaging something.
Fixed Unicode text chat

Arab money

Zickler
Király. Megvan Insanen a game, 3. Promote 27. szint, achik 90%-a. Azt hiszem mindjárt kész vok 😄 (bár a 100 000 kill szerintem sosem lesz meg)

kösziszépen
xXtamasXx
azt nem mondom, h énvagyok a legvérprofibb játékos de tudom a dolgom és egy jó csapattal semmi sem lehetetlen <#wink>

elitehun
Épp ezért kell úgy játszani mint a többi netes co-op játékot. Barátokkal