Alien Swarm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
[merlinw.org]
Ma töltöm ezt a játékot és hát ez most hogyvan?Tudom van 1 kampánya de ott csak egyedül vagy?
És a multiba meg ugyvan hogy van 1 pálya ott vagyunk 4en és szétzuzzuk a szörnyeket?
Mer szntem jojatek de nemtom hogy hogyvan ez...
Jah és azthalottam hogy lehet a multis részébe mikrofonozni..Ez igaz?
Válaszokat elõre köszönöm!!
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Egyenlõ volt 3 napja, akkor toltam utoljára, és mikor most beléptem steambe az achiban annyi volt, amennyin hagytam a total killem viszont vagy 300-al visszaesett. <#nemtudom>#nemtudom>
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Positive Mental Attitude
Battletag: Muhee#2716
apropó, a 3. medál+level 27 után nincs semmi, nincs gomb amire nyomhatsz :p na megyek vissza a játékba osztani az észt
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[merlinw.org]
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Köszönöm elõre!
Alien Swarm
The Vindicator’s grenade explosion effect should no longer crash users running a GTX260 graphics card.
Fixed a bug where marines would continue to be buffed by the Damage Amp if they were standing in it when it expired.
Fixed ammo usage on the Tesla Cannon to properly decrease 4 times a second instead of 2 (doubled clip size to account for this).
Rebalanced Tesla Cannon’s damage to encourage it to be used more as a support weapon.
Tesla Cannon will now use ammo slowly even when it isn’t damaging something.
Fixed Unicode text chat
Arab money
Battletag: Muhee#2716