290
A Valve ingyenes coop játéka
  • MerlinW
    Ez jó:) A második (Fixed matchmaking) már hiányzott:)
  • MerlinW
    Szerkesztettem, gondoltam nem leszek harsány. Nem jövök zavarba, amit kivágtam, azért vágtam ki, mert nem gondoltam komolyan. Ha azt írtam volna amit komolyan gondolok rólad, nos.. azért itt büntipont jár.
  • FSpofon
    közben itt van még egy patch :P

Alien Swarm

Fixed crash to desktop on certain graphics cards
    Fixed matchmaking sending you to the wrong mission
    Fixed not being able to earn the “Ammo Technician” achievement
    Fixed not being able to open particle systems in the editor

• MerlinW
    Oké reménytelen. Mindig, azaz mindig 20-25% értékkülönbség volt a dollár és az euró között. Mindegy, téma részemről lezárva.
  • readswift
    -gratulálok a gyors kieditáláshoz, aztán nehogy zavarba jöjj itt a végén én is kiszállok...
  • readswift
    -nem az én szám nagy hanem te vagy az átlagost meghaladó méretű fanboj ( fanneandervölgyi? )

-2010-es árfolyamra hivatkozni? Vicc?
  • MerlinW
    Tessék érvek. Aztán fejezzük be a témát.

50$ = 11.000Ft
    50€ = 13.500Ft

50€-20%VAT = 40€ = 10.800Ft

Most lehet, hogy csak 17% a VAT 50€-ra, de az ebből a szempontból lényegtelen. Általában majdnem ugyanazon az áron jön Európába minden. Ami az értékarányú adókülönbségből jön, az nem a Valve-nak megy, hanem az uniónak.

Valve amerikai cég. a €=$ "átverést" pl. az unión belüli cégek játsszák. Akik kintről hozzák be a cuccokat és feketén árulják online. Az EU-s adózási és adóztatási rendszert nem ismerem annyira, hogy kit mikor és mi alapján adóztatnak meg, annak utána kell járni, de ez sem változtat a tényen, hogy NEM a Valve a g*ci, hanem ilyen Európa.
  • FSpofon
    meg tegyük hozzá hogy azért a valve legalább a saját játékait (meg pár más fejlesztő is a steamen mint a tripwire) olcsóbban adja a keleti régiókban, nem fizetünk annyit mint egy német pl akár euro van akár dollár. a nagy kiadók sajnos annál maradnak hogy annyiért adják mint a bolti euros ár.
    meg lehet olyan akciókat csinálni amit boltban nem, pl az új stalker játékot fél áron adták annak akinek megvolt valamelyik régi.
    free weekendeket ahol ki lehet próbálni a multis top gameket meg nem is említem. Nagyon jó kis csomag a steam. Van ami drága, és nekónk inkább a leértékelt cuccokat kell nézni, de így is annyi jó játék van ott, hogy lehet játszani hónapokig egy-egy leárazás után:)

alien swarmon meg azért az indie game beütés mellett a valve féle igényesség is érződik sok apróságban. és patchelték is, nem csak "csontot dobtak" :)

Alien Swarm
    Fixed weapon switch key in the 360 controller config
    XP and level are stored in the Steam Cloud
    Fixed duplicate rows in the "Find Public Games" screen
    Reduced screen shake when you have high ping
    Fixed dedicated server always starting in LAN mode
    Fixed custom item button binds not displaying properly on HUD
    Fixed full network updates causing duplicate client ragdolls to spawn
    Added console commands to change game access on the fly (make_game_public and make_game_friends_only)
    Fixed welding icon sometimes getting stuck above player's head
    Fixed HUD elements being cut off in ultra wide resolutions
    Removed cheat flag from a number of cosmetic console commands
    Now firing, meleeing, or reloading while welding will break you out of the weld
    Fixed spectators earning achievements
    Fixed infinite ammo exploit
    Fixed XP exploit
  • readswift
    ". A dollár=euro dolgot nem ők találták ki, sokan csinálják amióta létezik az Euro. Az EU adó (VAT) 15-25% között van (értékfüggő). Ha van is hasznuk rajta, akkor is minimális."

-leborulok az érveid előtt! Hogy én erre nem gondoltam! Hogy mindenki csinálja akkor biztosan jogos is!
  • readswift
    Jólvanakkor :D

-mellesleg nem szokásom trollkodni, hanem provokálni szoktam , többnyire sikeresen (ugye?) .

Lehet hogy a te szimpla életfelfogásodban ez trollkodást jelent, de ezért csak a saját személyiségfejlődésedet okolhatod , hogy ilyen internetes közhelyekkel jössz , mintha számítana bármit is ( gondolod te ) .
  • MerlinW
    Jó az 6-nak is:) HL1-2, TF1-2, L4D1-2
  • MerlinW
    Komolyan, Te vagy az SG egyik legnagyobb (legbutább?) troll-ja:) Bárhova beírsz mindenki a fejét fogja:)

Steam-nek jelenleg 25-30 millió aktív (azaz fizető) felhasználója van, nem tüntetnek az emberek, van akinek nem tetszik, de leszarja, illetve van aki csak leszarja. Egyébként is 4-500 Ft különbségről beszélünk, ezt nyugaton meg sem érzik. A dollár=euro dolgot nem ők találták ki, sokan csinálják amióta létezik az Euro. Az EU adó (VAT) 15-25% között van (értékfüggő). Ha van is hasznuk rajta, akkor is minimális.

Ha nem tetszik, nyitsz egy US bankszámlát és fizetsz dollárral. Ilyen egyszerű:)

Pár ezzel foglalkozó oldal:
    steamunpowered.eu
    Steamprices
  • FSpofon
    mondj jobb finanszírozni való céget annál akik a 3 legjobb PC játékból kettőt csináltak, és mellé minden idők legjobb online fps-ét
  • readswift
    ... ez inkább arról szól , hogy fax se akarja a valvet finanszírozni.

Most dobnak egy csontot mint ez a játék és attól világgá kell menni?
  • Zickler
    Pedig annyira az sem durva ha mindenki tudja a dolgát. Mi 3 ra elvittük az 5. mapig, de az már tényleg kegyetlen, ott már tényéeg nagyon kell tkarékoskodni a lőszerrel.
  • Fabio Capello
    mi most insanen dolgozunk, három és fél óra alatt egy mapot tudtunk megcsinálni, a másodikat két és fél óra alatt nem tudtuk megcsinálni :D:D:D kegyetlen az insane mód... :|
  • 0Fritz0
    Az utolsó küldetés elég izgalmasra sikeredett, de végül meglett. :)

Lángszóró nélkül nem ment volna.
  • wednes
    Ez egyébként nem csak a játékoknál van így. Mondjuk tény, hogy a dollár árra azért az ÁFÁ-t rá kell/kéne számolni.
    Bár az igaz, hogy még ÁFA-val együtt is kevesebb talán dollárral mint euróval.
  • SZilaJMaGGoT
    Persze abból a szempontból egyetértek veled, hogy szopás... :/
  • SZilaJMaGGoT
    Hát figyelj, itt arról van szó, hogy a célközönség nem magyarország és a hasonló csóró országok. Ha elakarnál adni valamit egy bizonyos áron és lenne egy csóró jelentkező rá, eladnád neki fillérekért? Nem hiszem... :)
  • Knabb
    Engem az zavar benne hogy euróban számol és ami amerikában 50dollár az itt 50 euró :D eléggé fer nem? :D
  • TheGrinder
    Jó a steam, csak 1 nagy baja van sz.tem, ami legalábbis engem nagyon zavar, mégpedig: benne vagyok steam group -okban és ha küldenek értesítést ami napi 3-4 és ha pont akkor játszom más játékkal, mint pl: 1 órája a GTAIV esetében akkor lerakja tálcára ami nagyon idegesítő tud lenni.
  • Rizsa93
    senkise tud még semmit a kilép hibaüzenet nélküli hiba ellen?
  • balintk
    vegyél fel.
  • Knabb
    én jövök... why not?
  • balintk
    Valakinek nincs kedve letesztelni ezt a custom mapot? Eddig ketten vagyunk.
  • Knabb
    Én meg tök ismeretlentől a Magyarország group csetjén megkaptam a speedball 2nek a kulcsát :D mert senki sem tolta és ki akarta próbálni multiban :D és olyan szar játék, hogy azóta sem tettem fel újra de legalább megvan :D
  • Narxis
  • readswift
    Kb annyit ér a steam.
  • D4v3
    Én anno fél éve megkerestem a legolcsóbb játékot, ami kemény 0.3€ volt, megvettem, és azóta teljes értékű az acc.-om. Szerintem ennyit megér mindenkinek.
  • razz
    Landing bay speedrun link
    szvsz világ legjobb ideje :P lehet probálkozni a megdöntéssel :)
    dream69-voltam én :)
  • Klemice
    ja bocs lehet gamestar volt...
  • Klemice
    King Arthur - The Role-playing Wargame
    akkor ez tényleg pillanatnyi szerencse :)
  • MerlinW
    Csak ezeket lehet Steam-en regisztrálni
  • Klemice
    be kell menni az obiba és az aktuális pcguru egy felbontott példányát megkeresni és beregelni a kódot az ingyenes játékból :D
  • MerlinW
    Nem is cseszegetés volt:) Csak leírtam:)
  • peter01
    Én nem szóltam 1 rossz szót se, de mostmár nem offoljuk szét ezt a topicot az én problémámmal.
  • Zickler
    Nem tudjátok hogy hány "Prestige" van. Most elvittem 27-ig, reseteltem és kaptam egy titanium csillagot, sztem nem érte meg, főleg ezek után is csak ilyeneket kapok.
  • MerlinW
    A nem "fizető vendégeknek" kényelmetlen ugyan, viszont nagyon okos dolog.
    Steam nem "fészbuk", hanem egy olyan platform, amibe milliók feccöltek több 100ezret. Szükséges az elővigyázatosság.

Az ilyen ingyenes játékoknak, pedig pont a Steam reklámozása a a céljuk, hogy vááásáááróóólj:) Ilyen világban élünk, nem lehet rájuk haragudni:)
  • peter01
    A supportnál azt írták a spammerek miatt.