Alien Swarm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Landing bay speedrun link
szvsz világ legjobb ideje 😛 lehet probálkozni a megdöntéssel 😊
dream69-voltam én 😊
Klemice
ja bocs lehet gamestar volt...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Klemice
King Arthur - The Role-playing Wargame
akkor ez tényleg pillanatnyi szerencse 😊

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

MerlinW
Klemice
be kell menni az obiba és az aktuális pcguru egy felbontott példányát megkeresni és beregelni a kódot az ingyenes játékból 😄

MerlinW
Nem is cseszegetés volt😊 Csak leírtam😊

[merlinw.org]

Én nem szóltam 1 rossz szót se, de mostmár nem offoljuk szét ezt a topicot az én problémámmal.
Zickler
Nem tudjátok hogy hány "Prestige" van. Most elvittem 27-ig, reseteltem és kaptam egy titanium csillagot, sztem nem érte meg, fõleg ezek után is csak ilyeneket kapok.

Battletag: Muhee#2716

MerlinW
A nem "fizetõ vendégeknek" kényelmetlen ugyan, viszont nagyon okos dolog.
Steam nem "fészbuk", hanem egy olyan platform, amibe milliók feccöltek több 100ezret. Szükséges az elõvigyázatosság.

Az ilyen ingyenes játékoknak, pedig pont a Steam reklámozása a a céljuk, hogy vááásáááróóólj😊 Ilyen világban élünk, nem lehet rájuk haragudni😊

[merlinw.org]

A supportnál azt írták a spammerek miatt.
balee4
Most már elsõ helyen van. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

meg a felsorolt játékok közül ez a legjobb <#hehe>

Nem azért van ez így, mert köcsög a valve, gondolom az acctolvajok miatt.
balee4
Hát ez elég nagy köcsökség. Akkor vegyé' vmit occsóé'.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nekem nagyon bejön a game. Bár egy elég gagyi csapatba voltam hogy nekem kellett lennem medic-nek pedig nem szerettem soha semmilyen játékba healelni, aztán még ígyis én rohangáltam mindig legelöl mert a többiek basztak jönni.
zzeN
LOL, lófasz se gondolta volna, bocsi pít<#buck>.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Demos, Free Weekends, and other promotions do not act as qualifying items.
balee4
"A Steam közösség bizonyos funkciói csak akkor válnak elérhetõvé, ha már vannak játékok a Steam fiókodban."
De pl ha Ati-d vagy Nvidia-d van a Hl2 DM és a Lost Coast ingyenes.

Only people using the platform to play games are able to directly connect with others. Eddig soha nem használtam steam-et, eddig kicsit több mint 1 órát Alien Swarm-oztam.
zzeN
He??
Azért h fel tudj vkit venni a friend list-edre, nem kell fizetned semmiért se.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Knabb én megpróbáltalak felvenni friend list-re de mivel soha semmiért nem fizettem steam-en keresztül ezért én nem tok invelni.
nekem szinte végig 600-al töltött és gyorsan lejött de nem megy mert amikor betölt a pálya a se kép se hang csak ugy kilép <#help>
jaja

Positive Mental Attitude

gagax
fõleg hogy ott az add on lehetõség...😄 tuti lesz még pár campaign benne 😄 csak kicsit várni kell😄

és elég jó

Positive Mental Attitude

balee4
Current Players/Peak Today

1. 46,561 64,320 Call of Duty: Modern Warfare 2-Multiplayer
2. 45,636 57,437 Counter-Strike
3. 44,863 60,751 Counter-Strike: Source
4. 42,395 42,395 Alien Swarm

Nem semmi. 😄 Látszik, hogy ingyenes.

balee4
Nekem még mindig nem jött le, 10 kb-nál gyorsabban nem jön.

Attól még jöhetnétek játszani... 😄 elegem van a sok rambóból

Positive Mental Attitude

Narxis
😄DDDDDDDD hát ezen borultam

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

egy Coopos befõttes üvegen olvastam ne becsüld le!!! 😄

Positive Mental Attitude

Fabio Capello
azanév XDXDXDX <#banplz>

Aki egy normálisabb társra áhítozik az Naturlecso-ként megtalál steamen 😄 <#idiota>

Positive Mental Attitude

NEOreg3
engem nem igazán fogott meg, de a team fortress 2 sapkáért már megérte leszedni😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Fabio Capello
1. New world order
2. Internetes Fogadások, Tippmix
3. Starcraft 2
4. Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
5. Need for Speed World (MMORG)
6. Anime
7. Autómodellek
8. German Truck Simulator
9. Maffiózó
10. Alien Swarm

elõre a top5-be 😄

gagax
Haveromnak is ezt produkálja ama game...a minimum neki is pont megvan de azért érdekes hogy van akinek erõsseb gépen is ezt produkálja...na majd talán javítják...😄

Shep
Á kár azt hittem lesz azért pár pálya meg valami minimális történet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bon
VGA játákra alkalmatlan.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

MerlinW
Jah, az csak gyakorlás.

[merlinw.org]

Shep
Single playerben csak pálya van és kész?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fabio Capello
na, easy, normal és hard acsi teljesítve 😄

CPU: Intel Centrino Duo T2500 2 GHz 667MHz FSB
Memória: 2GB DDR SDRAM - 667MHz - PC5300
Grafikus vezérlõ:Intel GMA 950 Dynamic VGA

Elindulni el kellett volna neki...de mind1 így csak felpakolom az asztali gépre.Ha azon se fog menni akkor tuti nem hardwer gond...bár reméljük jó lesz
gagax
egyszerübb ha írsz ide a configot😄 egybõl rálehet mondani h menne e rajta v nem 😄

Lehet tényleg a géppel lesz a baj...de e miatt a játék miatt szedtem le a géprõl a steam-et és tettem fel notira aztán tessék...elvileg pedig mennie kéne..na hátha jó lesz..
Torzonborz
tegnap este nekem is ezt csinálta , aztán jött még 1 15 megás peccs és utána rendesen ment.
ma délelõtt is toltam kicsit....klassz játék , tetszik benne hogy itt tényleg jól össze kell dolgozni. az egyéni hõsködés nem igazán célravezetõ.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

z99999
talán nincs elég vasad hozzá

Pszt.

Énis leszedtem már háromszor, de akárhányszor elinditanék egy játékot a töltés háromnegyedénél fekete lesz a kép és minden hibaüzenet nélkül kidob az asztalra van esetleg valami ötlet hogy mi lehet a baj?
elitehun
Csak az Officer tud parancsokat osztogatni?
Fabio Capello
btw, ahogy elnézem tipikusan az a fajta játék lesz, amit elárasztanak a custommapok 😊

nekem egyelõre bejövõs, eltekintve a rohadék pofalerágóktól, azok tényleg irritálnak 😄

viszont az tuti, hogy ide még epicebb teamwork kell mint a l4d-be...

0Fritz0
Mintha millió fajta újratöltés létezne. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jaka923
Na. kipróbáltam a játékot és nem lett rossz. A fegyverújratöltést egy az egyben a Gears of War-ból copy-zták