6938
-
G_ArchAngel #4919 Tobb szerintem, iden bekesebbek vagyunk, sokkal tobb az egyetertes, elfogadas, holnap pedig kez a kezben vonulhatunk a Budapest Prideon -
Ferrari23 #4918 Hát igazából a csoportkőr óta nagy nulla a meccsek színvonala. Kivétel kolumbia, belgium.... Remélem a kettő közül nyer valamelyik. De az az érzésem az eddig nagy nulla Argentína is bemákol majd 1 gólt és tovább megy. -
#4917 mintha csak most lett volna xDD -
Gabe18 #4916 A németek 4 éve szétrohanták a meccseket anglia meg argentína ellen 4 gólokat rúgva. Az elődöntőre meg elbuktak egy 0-ás meccsel. Színpatikus "vesztes" szerepkör megvolt.
Hát most úgy tűnik totál energiatakarékolás megy. 1-0? Elég. Jöjjön az ellenfél ha tud.
Amúgy Schürle lábában simán benne volt a biztos győzelem. -
#4915 4 éve is ennyi hőbörgés volt a meccsek miatt a fórumon? :D -
#4914 Micsoda szar egy mecs volt ez.
Franciák meg úgy játszottak, mintha ők vezettek volna. Algériában több harcosság volt, mint a csigazabálókban. -
Ferrari23 #4913 https://www.youtube.com/watch?v=U3mC7J9aaIw -
#4912 nna ez meg is volna :) -
Ferrari23 #4911 Hát német edző rendszeresen :D :D -
#4910 az finom kis védés volt a végére... -
#4909 Melyik eszi? -
#4908 Elképzelhető, de hogy ettől szarabb meccset nem tudnak majd nyújtani abban biztos vagyok :) -
Ferrari23 #4907 Kibaszott nagy nulla meccs volt, németek verhetik mellüket :D:D micsoda meccs. :D:D Fikazabáló a nagy örömre ki is eheti fikáját :D:D -
#4905 én támogatok egy olyan kezdeményezést,hogy a ma esti meccstől függetlenül kolumbia bennt van a 4 között,és hozzuk vissza pl.: a Zusát :D -
Ferrari23 #4904 Esti meccstől meg már előre félek, hogy egy színdarabot látunk majd :D:D:D:D:D Nejmar meg társai a levegőtől is össze esnek majd.... -
TomStorm #4903 Játszanak már normálisan VB szintre a közönségnek legalább.Idióta 2 csapat,szégyen b+ -
G_ArchAngel #4902 nem tudom mennyi idos vagy, de hiaba nekem sem tetszik, hogy gyilkoljak a labdarugast, ezen a szinten nincs olyan, hogy "bemakoljak", talan a jatszoteren a haverokkal ott elofordul, itt 90+ jatekido van a nemetek ellenfelei szamara, hogy nyerjenek, nem eltek vele. PONT -
Ferrari23 #4901 Hát mai teljesítmény alapján nem bánnám, ha mindkét csapat kiesne a gecibe :D -
#4900 Ó marad még elég topic számára :D -
#4899 pfúj :D -
#4898 nekem is ez az érzésem,hogy 1-0-val a 4 között is tovább mennek,a döntőt meg már bemákolják -
#4897 Én bevezetném ,hogy csak csoportkör van meg döntő, hogy ki játssza azt meg kisorsolják, vagy pókeren eldöntik, mert ezek az egyenes kieséses meccsek dögunalmasak szinte mindig. Persze emlékszünk pár kivételre de inkább csak szenvedés megy. -
TomStorm #4896 Biztos nem mert döntő utáni nap zárják a topikot:) -
#4895 egyik csapat sem érdemel döntőbe jutást... -
#4894 Ezek a hülye németek még tényleg bemákolják a VB-t, de akkor aztán irgalom nekünk, mert weed egy hétig hót részegen fogja itt verni a mellét! -
G_ArchAngel #4893 senki nem fut, mindenki lassu, mi van ezzel a ket csapattal??? -
TomStorm #4892 Itt az esély Franciák elött és egyszerüen nem élnek vele.Németeknek meg elég egy gól és továbbjutnak,hihetetlen komolyan-.- -
Ferrari23 #4891 Jaja, ezért is röhögtem, amikor nyomta gundel, hogy a németek uralják a meccset, meg végig a franciákat baxtatta, hogy nincs meg bennük az átütő erő meg stb faxságok :D:D -
#4890 ez a német válogatott semmivel sem jobb a franciáknál... volt egy mák góljuk és annyi... remélem kiegyenlítenek még a franciák -
G_ArchAngel #4889 En ketszer belealudtam, legszarabb meccsek kozott dobogon van a mai... -
#4888 ijj de lecsúszott xD -
#4887 én is -
#4886 a németek precízen csusszanak be a 4 közé. De az esti meccs jó lesz,HÁMESZ Rodriguez,Neymar,csiágu szilva ezek -
Zenszkij #4885 unalmas alibifocit tolnak a németek, egyedül Kolumbia tolta eddig jól, ma nekik szurkolok! -
#4884 annyira unalmas ez ma,hogy bealszok rajta... -
Ferrari23 #4883 Hát ma se fosom össze magam az izgalomtól..... -
#4882 meggyógyult aztán jön belőle a felgyülemlett okosság :D -
#4881 Nézők is mennek haza...:c -
#4880 na Gundi belekavarodott :D -
#4879 munkavállalási feltétel: ne szeresse a focit :D