Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Müller bazmeg😄DDDDDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ezt a pancser Müllert 😄😄😄😄😄😄:😄

sz4bolcs
Ezeket a kétségbeesett német arcokat xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Ezt a kapust vinni fogják, mint a cukrot :-)

Ha a németek nem lõnek gólt a rendes játékidõben ki fognak esni!
desigo
tetszik ez a meccs
hajt mindkét csapat <#eljen>
LasDen
Kolombia <#idiota>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

igen éppen ezért pont a kolumbiai meccs volt a legjobb és a Holland-Mexikó, ami még színvonalban is hozta az elvártat....

Görög-Costa Rica onnantól lett nagyon érdekes, hogy kiállították Duartét és a hosszabbításban volt állati iram

német, francia meccs nálam eddig csalódás

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ja, úgy tûnik minden nagy csapat "kevesebb gólt akarok kapni, mint az ellenfél" gondolatmenettel állt ki (a több gólt rúgok helyett)
sz4bolcs
Hátõõõ annak köze nem volt lábhoz o_O

Nemet, francia, holland, brazil... mindenki leeresztett az egyenes kieseses szakaszra?

http://gaborszantai.co.uk/

sz4bolcs
Na, ideje megnézni a térképen, merre laknak a kis kedvenceim.

Lahm mit hagyott ki...szép játék volt

sz4bolcs
Az igen, milyen kapusindítás xD

ez bennem is felvetõdött múltkor, hogy ki ez a Musztafi😄

sz4bolcs
Remélem fordítva alakul. Hajrá Algéria :-D

Mor3llo
Én már Ghána ellen is fogtam a fejemet, ahol Khedira volt az irányító egy ideig. Talán utóbbi tette fel a koronát a sok éves Podolski erõltetésre, és fogalmazódott meg végérvényesen, hogy bármi legyen ennek a VB-nek a kimenetele, Löwnek ideje leköszönni.
Négy belsõ védõ, még a szélsõhátvéd poszton is. Ennél még egy Aogo is jobb lenne könyörgöm. Elõszed egy Mustafit, fingom nincsen, hogy honnan, és miért, mert bõ 1 meccs alatt a pali egy egyenest nem tudott rúgni a labdába. Az algériaik gyakorlatilag 1 taktikát követtek: védekezni 10 ember, ha megvan a labda, akkor a lehetõ leggyorsabban kirakni a bal szélre, mert Mustafi nincs ott/nem ért vissza/még fut vissza/le lehet ütközni/gyökkettõvel is le lehet futni.Nonszensz.
Lahm meg kellemesen súlytalankodik eközben a vkp poszton. Jó is ez így, a Nationalelf elvégre így csak a világ legjobb jobbhátvédjét dobja be a dühöngõbe középre.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Én 3-0át tippeltem, de ugyanaz lesz mint a franciák meccsén, 75. perc után 1et bekapnak és csõ.
w77d
pedig fognak nyerni hidd el... csak éppen egy 70-edik perctõl hajrával, a vége pedig 2-0 lesz nekik

2004-es EB kilátástalan vergõdése nem volt ennyire szégyenteljes félideje Németországnak... Döbbenet.
Nulla elképzelés, nulla iram. A védelem meg vicc.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

franciáknál bezzeg ezt senki nem írta😄

sz4bolcs
Gyere, állj át a sötét oldalra, és egybõl izgi lesz :-D

sz4bolcs
Én meg akkor rosálok be, ha a németek nyernek. Nem nagyon látszik az a tudásbeli különbség a két csapat közt..

Hát elég fos ez a meccs is.....

sz4bolcs
Na ez volt a tipikus példa arra, h. Robben miért esik el, ha egy ujjal hozzáérnek...

Igen a nagyobb csapatok kissé flegmán kezelik a dolgokat, de a fortuna meg a "tudás" mellettük áll...

berosálok, ha a németek is pontrúgással fognak nyerni

sz4bolcs
Bazz milyen szemtelenek ezek a zöldek. Az a dupla esernyõ nagyon ollé lett volna :-D

miket védett az algériai kapus

Neuer majdnem ugyanannyi idõt tölt a 16os elõtt mint mögött.
sz4bolcs
De szeretném látni, ahogy Algéria megszopatja a németeket. Csak apám miatt, aki lefikázta a tikitakát aztán elkezdte ajnározni a németeket. Nem esett le neki, hogy ha a németek olyan szarul játszanák a játékukat, mint a spanyolok a tikitakát, akkor õk is hipp hopp pakolhattak volna...

JethroHUN
Nagyon bénáznak most a németek. Csak a szerencse védi õket perpill. De az kitesz magáért.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

1et besodornak és kész😄
Németek pályán sincsenek... 😄😄

Egyébiránt erre számítottam, hogy Algéria kemény dió lesz😉

Nigéria kissé meglepett, mert bennem volt, hogy Fro. simán elintézi õket, de errõl szó nem volt...

semmi szégyenkezni valója nem lesz ennek a 2 afrikai csapatnak, bármi is történt remek kis vb szereplésük volt...

😉

#4430: 😉

Jim Morrison
Vagy hogy algerok gol utan bealljanak vedekezni es tudjon meg meselni nyugodtan...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Szerintem csak izgalmas meccset szeretne, ha a németek lõnének gólt leülne a meccs.
Gundi nagyon szeretné Algériát, ha vezetne😄DD

Jim Morrison
Még a szurkolokat se hallom gunditol... Mennyit tud beszelni.

Kozben egy alger golnak/neuer hibanak orultem volna 😄 gyors gol erosebbik ellen mindig jo :p

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Neuer kezdi a hülyeségeit.DDD

Kellemes meccsnézést!

Vajon Algériának sikerülhet-e a bravúr

Rita79
ráadásul egy jogos 11-est se adtak meg nekik... szóval....

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Ennyi erõvel a topikba is felesleges írni, csak, mert "õ" nagysága megérkezett és rögtön kioszt mindenkit😄DD

Rita79
Szinte biztos hogy nem. Mivel az egy akció "baleset" volt. Nem feltétlenül indulatból jövõ, mint egy harapás.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

a.carkey
El is fogják.

A medve nem játék.

Rita79
A hollandokat meg felesleges kritizálni, gyõztek a rendes játékidõben nem? Akkor meg sztem kár azon agyalni, hogy szerencse, meg mi lett volna ha...

a.carkey
Ezért Hollandia nem egyszerû csapat. Azt csinálnak a pályán amit akarnak. Mexikó meg hogy jól játszott? Nos, inkább náluk van a VB, mint az európaiaknál. És hol van még a vége!? Én nem féltettem õket, éreztem, hogy lesz egy BL döntõ szintû fordulat.

A medve nem játék.

a.carkey
Azért a a tizenhatoson belüli átkarolás és érte semmi után nem volt egyszerû a helyzetük bírói szempontból. A bokaszétrúgásért sárgát már nem is mondom. Kb. nulla szabályos megmozdulása volt a franciáknak egész meccsen. 😄

A medve nem játék.

nem nagyon volt esélyük feltörtni a mexikói védelmet...kétségbeestek látszóan...

plusz Moreno sérülése sem segített a helyzeten, bár nem ezen múlt...hanem, egy szögleten tulajdonképp...

ez van

Rita79
Reméljük több gólos 😊