6938
-
#4959 De emberhátrányban volt a német csapat, ennek tükrében teljesen korrekt volt az 1-0.
Ettől eltekintve a dinamika egy ismeretlen fogalom volt a számukra, de egy kellően lufi francokkal ennél több felesleges is lett volna.
-
Ferrari23 #4958 Ezt fogod látni pontosan!!!!!! -
IXEMGabeo #4957 nagyot nevetnék, ha a Brazílok a nagy szambájukkal kikapnának 3-0-ra és ebből 2-t lőne Rodriguez...jó lenne ezt látni -
IXEMGabeo #4956 Shürrle kihagyott 2 100%-os helyzetet kb...Benzema utolsó percbéli lövése beakad nálam ez a meccs akkor is 3-1...
franciák csak eladták a labdákat volt olyan periódus mikor megindultak, de Hummels mindig odaért, aki nálam a meccs embere (nem csak a gólja miatt)
Klosét bírom, de Schürrle ahogy beállt többet tett a támadójátékért...
Nem ez volt a legjobb meccs, de azért a legrosszabb sem
Ízlések és pofonok -
Coral Springs #4955 -
IXEMGabeo #4954 ez nagy volt:D -
G_ArchAngel #4953 Nem tudsz ezen már változtatni. Fogadd el a holland-német döntő tényét egygólos német győzelemmel. -
Ferrari23 #4952 Jóvan fiam :D:D:D:D -
IXEMGabeo #4951 Nem volt rossz meccs a Német-Francia;)
végig kézben tartották a mérkőzést a germánok...megérdemelt elődöntő nincs miről beszélni -
TomStorm #4950 Szamba! -
Ferrari23 #4949 Az nem rossz, lehet rendelek én is egyet a tét helyett inkább :D:D:D -
#4948 Én egy szelet pizzát -
#4947 nyer Kolumbia :) -
#4946 mind1, mert a németek elütik bármelyiket majd :) -
Ferrari23 #4945 Na ki mit tesz estére? -
G_ArchAngel #4944 Addig tartsd vissza a levegot, kerlek... -
TomStorm #4943 Lényeg,hogy repülniük kell haza Németeknek minél elöbb -
TomStorm #4942 Akkor legyen Kolumbia:)
Végülis mindegy ki küldi haza takonyzabálót -
G_ArchAngel #4941 Hééé! Én is a németeknek drukkoltam!
Mivel szebbek a német lányismerőseim, mint a franciák... -
Ferrari23 #4940 Ráadásul az mindig úgy meccsel, hogy egyik lábszárán le van csúszva sportszár + védő. Hogy nem törték még el a lábát... -
TomStorm #4939 Attól még szarok voltak hiába nyertek.Mind2 csapat undorító volt ilyen játékkal -
#4938 Én szeretem nézni a németeket:D Müller a kedvencem aki egy rendes focista paródiája.. komolyan mint egy burleszk:DDD -
Ferrari23 #4937 Felőlem mindkét csapat repülhetne haza, jobb lett volna egy Algéria meccs.... -
Ferrari23 #4936 :D:D:D:D:D:D -
#4935 Mindkét csapat szar volt de a németeket csak te meg weed szereted, ezért téged is utálunk :D -
#4934 betaláltak? elég volt az 1 gólos vezetés?
a hülyeség nem Gabe18-nál kezdődik :) -
#4933 bírom ezt a fórumot, ha nyernek a németek, akkor átváltozik egy síró-picsogó homokozóvá :D
arról, hogy a mai meccsen csak 1 gól lett, természetesen csak a németek tehetnek, mert csalták a focit
a franciák meg parádéztak :) -
#4932 Mi esett ki a partjelzőből a kezdőkörben a második félidő kezdetén? Szemüveg? :D -
Ferrari23 #4931 Talán mert a VB-n eddig ők fociztak az említett csapatok közül :D -
#4930 hát nem tudom, remélem Pogba jön helyette, bár ezen a VB-n ő se játszott túl jól -
TomStorm #4929 Miért pont Kolumbia? -
G_ArchAngel #4928 Szinte zero eselyuk lesz 14 brazil es a kozonseg ellen sajnos :( -
Gabe18 #4927 Elég messze voltak tőle. Az utolsó utáni percbe volt egy helyzetük. Közbe a németek minimális erőbedobás mellet 2 helyzetet is kidolgoztak kontrából.
Amúgy amíg 0-0 volt a meccs a franciák a félpályán is alig jöttek át. Ha esetleg egyenlítenek a németek valószínű tudtak volna váltani. -
Ferrari23 #4926 Na akkor estére kérek egy Kolumbia Win-t, majd aztán remélem Kolumbia a németeket elintézi :D -
#4925 Ja, egyébként ez Kroos miért is kellene a Realba? -
TomStorm #4924 Ráadásul amit a meccs elején rúgtak.Utána semmit nem tudtak csinálni,gyengék ezek is. -
#4923 Óriási :DDDDDDDDD -
Ferrari23 #4922 Német győzelemtől lerészegedve nem tudja majd milyen menet :D:D -
TomStorm #4921 Azt,hogy állt volna a szád ha betalálnak Franciák?Lósz@rt elég 1 gólos vezetés,beszélsz itt hülyeséget. -
Ferrari23 #4920 Ott csak Weed fog :D:D