Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DasIsFuck
Igen, de ugyanakkor az sem igazságos, ha az marad meg az ilyen helyzetekbe a közvéleménybe, hogy ez meg az miatt a vesztes jobban megérdemelte volna a továbbjutást..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

SLICK
POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

benőmenő
Tudtam. Amint nem nézem a meccset rögtön gól! 😄
bakkerman
na tessék 😄 a francia Balotelli 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

GOOOOOOL 1:0
Franciák!!
bakkerman
egyszerû szimpatizánsként azért én mondhatom azt,hogy szerintem XY érdemelte volna meg...nem oszt nem szoroz,de azért na,1-1 meccsre az ember megkedveli ezeket a küzdõ csapatokat,akik borsot törnek a csúcsgázsiért focizó,sztárocskák orra alá.

Nem megy be nem akar😊Hajrá Franciák!!
DasIsFuck
a foci továbbra sem pontozásos sportág.
Nincs olyan, hogy ki érdemli meg jobban, mert az érdemli meg aki végül tovább is tud jutni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

a.carkey
Megint b+ mit csinált a cserefrancia! Áh.

A medve nem játék.

Jó kis meccs ez is😊
bakkerman
ma is elmondható az,ami az elmúlt két napban...a kisebbnek vélt csapat érdemelné meg jobban a továbbjutást,de van egy olyan gyanúm,hogy ez ma se fog bekövetkezni

gabi89
Franciáknak nagyon nem megy a gól szerzés. Elõzõ meccsen is emberelõnyben is csak szenvedtek. 😞 Benzema is olyan impofens ma mint a Madridban szokott.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Az az érzésem, hogy aki gólt talál az beáll védekezni és 1-0 marad.
Kombinatívabb játékra kényszeríti a csapatokat. Ha nem lenne les, akkor meg lehetne csinálni hogy 1-2 embert ott hagyok az ellenfél kapujánál és 50 méterrõl rugdosom oda nekik a labdát.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

a.carkey
Undorító franciák! Roppant durvák.

Ha Suarez harapása akkora eltiltást ért utólag, akkor ez minimum 100 meccs.

A medve nem játék.

Nem azt nem értem, hogy miért volt les, hanem hogy mire jó ez a szabály? Azon kívül, hogy még egy dolog ami miatt lehet anyázni a bírót, meg vitatkozni.
Zenszkij
jó a meccs

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Les mert elõrébb volt. Nem kell túl bonyolítani.
És nem a les segíti a támadó focit, hanem kétes les helyzetnél, amikor a partjelzõ nem biztos benne hogy les-e vagy nem, akkor a támadó focit kéne segíteni, tehát nem beinteni. A valóságban ez pont fordítva mûködik, egy partjelzõ se meri felvállalni, és minden kétes esetben beintik...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bakkerman
+1

Jim Morrison
Lehet de örülnék ha nigéria rúgna elõször gólt, még az elsõ félidõben, utána lenne nagyonnagyon jó a meccs 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ezt a les szabályt sosem értettem... Nem gól, mert nem vágta le a körmét a nagylábujjáról és az belógott...
Azt is mondogatják, hogy a támadó focit segíti, de én csak azt látom hogy hátráltatja.
Mor3llo
jó de õk franciák
ezt csak a németeknél kell megjegyezni, ahol az érintettek nagyrészénél az anya/apa német
na, hát itt még ez sincs meg, csõcsokik 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
öö..a francia keret fele fekete 😄 lehet keveset is mondtam 😄

Coral Springs
Szerintem a franciák kitömik a négereket, remélem hogy így is lesz.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Jim Morrison
Nyögvenyelõs meccset várok, remélem nem így lesz.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SLICK
"... és mindent meg fognak tenni, hogy túlSZAR.. túlszárnyalják a franciákat."

kommentátori baki <#idiota>

LasDen
nem kell olvasni szart és akkor nem fogod látni.
magic...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
Facebook nekem már nem is dobja be a trollfocis posztokat hírfolyamba. Mondjuk az eredeti(???) troll football jobb 😄

Lacee86
1 napig... Trollfocin ha vmit felkapnak, az megy 2 hétig. És qva unalmas...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bakkerman
mindig arra szállnak rá,aki a legutóbb csinálta,mai meccseken Müller vagy Valbuena bedobja magát akkor 1 napig róluk fognak cikkezni. Ez ilyen

Lacee86
Hát lehet, h Robben sokat színészkedik, de azért odáig el is kell ám jutni. Plusz, elég sokan megtennék a helyében, amennyire erre van kihegyezve minden manapság. Nem mondom, h ez jó, de eléggé rászálltak ezzel Robira.

sz4bolcs
Gondolom szívbõl, õszintén megbánta. Azért nem csinálja azóta. :-D

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Robben a holland Dombi Tibor 😊
Mondjuk azzal a különbséggel, hogy Robben azért nem csak futni és esni tud. 😊
Shep
Na most, hogy is van? Nigériaiak is hõbörögtek a pénzért?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mor3llo
2011-ben a Bochum ellen is volt, hogy utólag egy esetért, ahol színészkedett, elnézést kért
gondolom akkor is gyökérkedett, nem?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

sz4bolcs
Jaa, hogy volt egy 3. ami a 16oson kívül kívül történt, és földobta magát.. hát istenem xD egy ilyen gyökér játékos max fricskából nyilatkozik ilyet arról az esetrõl utólag..

sz4bolcs
Amúgy ilyen esetekre simán bevezetném, h. bíróként megítélem a 11-est, aztán sárgalap a színészkedõnek, simán különválasztható a kettõ..

sz4bolcs
Nekem is ez a véleményem, a másik viszont méginkább az, akkor is, ha Robben sokkal gyérebb színészi alakítást nyújt.

Akárhogy is esett. Jogos a tizi.

sz4bolcs

Errõl van szó amúgy? Mert itt maga az esés talán hitelesebb is, mint annál a másik gifnél. Támasztólábat úgy behajlítani nagyobb mûvészet, mint ezt összehozni. Az meg, hogy mit nyilatkozik.. 10-bõl 9x esik így el, akkor is, ha azokért nem kér bocsánatot, ez talán nem a szent grál...

ergo kijavitottad, amit nem kellett volna, de igy mar ertem (y)

http://gaborszantai.co.uk/

Mor3llo
én is arra írtam, amelyik a gifen van, ez pedig az elsõ félidõben történt 😊 õ is erre írta, csak hogy Robben nem arra mondta, hogy feldobta magát

Szerintem te nem olvastad el rendesen amit irt. O az elso 11-rol beszelt.

Lacee86
Ezen a meccsen valóban nem voltak jobbak, mint a görögök. DE: miért, a görögök mit csináltak korábban? Rém gyenge, passzív játékot mutattak be, és körülbelül 270+x percig kiesésre álltak a csoportkörben.

Mor3llo
Illik elolvasni a cikket is. Robben nem arra tizenegyes-esetre monda, hogy feldobta magát, hanem egy korábbira.

Amúgy nem is értem, lehet elvakultan nem szeretni egy játékost, na de ezen a kissé lassított gifen nem látni, hogy elõször eltalálják hátulról a jobb lábát, majd az elõlrõl érkezõ védõ elkaszálja a balt is....no, az már a képzelõerõ magasiskolája.

Molnibalage
Azért az részben szegénységi bizonyítvány a görögökrõl. Amikor 5 v 2-ben nem tudtak gólt rúgni egyszerûen röhögnöm kellett...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ja es 10 emberrel megusztak 60 percen keresztul, ami semmiseg...

szép mûesés! a jobb lába olyan erõs lehet mint egy bivalyé,nehéz lehetett idõben megrogyasztani,hogy "szépen" nézzen ki az esés......