6938
-
TomStorm #2154 Neee szakadok:DD -
j0rmungandr #2153 Nagyon durva:D -
#2152 Enyeamát se a szívinfarktus fogja :DDDDD azért az mekkora már,hogy a kapufát támasztja mikor az irániak a 16-oson belül vannak? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gabe18 #2151 Szerintem meg szörnyű egy meccs. Kapuig alig bírnak elvergődni a felek. Rengeteg hiba ha lendületből mehetnek, a felállt védelmek ellen meg teljes tanácstalanság.
Az mondjuk igaz, az Afrikaiak mintha a félidő vége felé megpróbáltak volna valami erőket mozgósítani. -
#2150 atyaúristen -
#2149 mtv is beújíthatna ilyeneket :D am így érthető miért imádják annyira a mexikóiak a focit :D
-
Zenszkij #2148 én sem tudtam mi hiányzik egy újabb kiba..... reklám -
G_ArchAngel #2147 Jo ez a meccs, nem igazan akarnak dontetlent szerintem, foleg az Elefantcsontok. -
#2146 X -re tettem tippmixen... remélem bejön :) -
j0rmungandr #2145 Megalabda a pályán. -
#2144 Na nem tudtam mi hiányzik. Dani a kommentár, de nézzük a jó oldalát, legalább az angol meccset nem ő viszi majd. -
holeee #2143 Hello Srácok!
Mint focirajongó kérnék tőletek egy kis segítséget. Nagy versenyben vagyok egy Led Tv-ért egy online menedzser játékban. Mivel az oldal nem rég indult és a béta teszt megy a VB alatt, ezért nyereményjátékkal és Hívd meg a barátodat akcióval próbálják a felhasználókat vonzani. Minden regisztráció után kapok plusz ticketet, mellyel új asztalhoz ülhetek be és ezáltal több pontot szerezhetek. Aki esetleg kipróbálná, az jelezze nekem privátban. A játék az élő meccsek eseményei alapján számol pontokat valós időben, tehát azonnal. Nem rossz kis játék. A tv-re viszont nagyon rámentem:D Előre is köszönöm azoknak a sporttársaknak a segítségét, akiknek megesik rajtam a szívük:)
-
IXEMGabeo #2142 mióta a Juventusnál van új erőre kapott:D Milanban nem volt a régi -
j0rmungandr #2141 Pirlo ha nem öregedne még 1000 múlva is futna és passzolgatna a pályán. -
#2140 Pirlo is szarik bele az egészbe 30 on felül -
IXEMGabeo #2139 istenem mennyi baromságot képesek vagytok összehordani:DDD
Eto't pedig nem szidni bőven elérte, amit akart és a válogatottban is kitette szívét lelkét korábban...ő is már 30-on felül van...mit érdekli az egész -
SergioAmigo #2138 http://sportrajongo.hu/?/a/cikk/id/vb_2014_kessel_fenyegettek_es_kiraboltak_az_arsenal_legenda_feleseget_es_gyerekeit_190614 -
#2137 Kár hogy ígyis kiesnek!Főleg ha megint a Gerrard -Henderson tengely játszik... -
#2136 Hasonlóképp. Rég láttam ennyire vérbeli angolosan játszó válogatottat, ami kifejezetten tetszik. Kellett már egy angol edző na. -
#2135 +1 -
#2134 mindenképpen jól jársz :D én ezért szoktam a Realra fogadni,ha nyernek akkor pénz jön,ha nem nyernek,akkor az érzelmileg jó nekem :D -
TomStorm #2133 ++ -
#2132 én Urugayra tettem mixen de az Angoloknak szurkolok... fura kettős érzés :D :D -
#2131 Az angolok már olyan régóta értékelhetetlenek világversenyen, hogy valamikor ki kell jöjjön a lépés nekik. Remélem ma egy győzelemmel el is indulnak ezen az úton, hogy pénzt hozzanak a konyhára.
Amúgy pedig hajrá Olaszország! -
#2130 'Azér, mert a Kolumbia - Elefántcsontpart meccset x re tettem, az Uruk pedig verni fogják Angliát, 'azér. -
sempronius18 #2129 Nincs ott olyan jó és bő termés a szélsőséges időjárás miatt, csak mióta a kizsákmányoló fehér ember odavitte a modern mezőgazdaságot. -
Zenszkij #2128 mert mi rákényszerültünk a fejlődésre a fos éghajlat miatt, míg Afrikában a jóidőben, a bő termésben erre nem szorultak rá annyira -
sempronius18 #2127 Unalmasak lesznek a mai meccsek kell más téma a napra. :) -
Zenszkij #2126 Szerintem ma Anglia jó szokásához híven elbukik. Vagy döntetlen lesz vagy kikapnak. Fogadni azonban nem mernék rá. Kolumbia-Elefántcsontpart halál dögunalom lesz. Mindegyik beáll majd védekezni, és próbálnak egy gólt betuszkolni. Japán-görög szintén felejtős. -
sempronius18 #2125 Akkor már idegesítem és felteszem a kérdést, hogy miért van az, hogy Európa jutott el arra a fejlettségi szintre, hogy pár ezer emberrel uralma alá tudja hajtani és kizsákmányolni a kontinenst és nem fordítva? -
Zenszkij #2124 -
Nyiri #2123 Szerintem váltsunk át focira :) -
Zenszkij #2122 nem a nemzetükről írtam, hanem a focistákról, miközben megfogalmaztam eszembe se jutott, hogy feketebőrűek, ne húzd már rá mindenre a rasszizmust, csak azért mert különbözik a véleményünk
Dzsudzsákékról ugyanez a véleményem -
#2121 Ebben még mindig nem látok semmi rasszistát, ja de, mert odaírta - haha.
Most az megint egy másik kérdés hogy miért került erre a sorsa afrika, illetve hogy ezerrel használják ki az országot a nyugatiak még mindig, meg a rabszolgaság még egy ma is létező intézmény más néven, de tény ami tény, hogy itt tart ez a kontinens. Akik ide kikerültek a legjobbak, de egy kis pénzszag tönkreteszi őket. Egyszerűen nem érett meg ez a kultúra arra hogy egységes legyen hosszútávon. -
G_ArchAngel #2120 Innen indult
"Most rasszista vagyok, ha azt mondom, hogy meg kell nézni az idei Kameruni válogatott VB történetét kiutazásostól, Eto'o - Song ellentéttől, a mutatott játéktól, ezen a balhén át és megértjük, hogy miért tart ott Afrika ahol?" -
sempronius18 #2119 Értelek, de itt az a lényeg, hogy például itt van nálunk a fő pénzéhes kutya a Nagy László nevű kézilabdázónk, aki bármennyire pénzéhes, ha eljön a világversenyre (amit nem mindig tesz meg) akkor van annyi esze, hogy szívét-lelkét kiteszi a pályára és alárendeli magát a csapatnak, mert tudja, hogy ez nem csak a válogatottnak, de neki is az érdeke.
Ezt egy Eto'o aki volt, hogy évi 20 millát keresett az Anzsiban egyszerűen nem látja be és egyszerűen arra nem képes, hogy egy olyan alapvető az ő javát is szolgáló célért összefogjon, mint a VB szereplés.
Felmerül a kérdés ilyenkor, hogyha a stábbal együtt 30 ember képtelen összefogni a VB-ért akkor az egész nemzettől nagyobb távlatokban mit várunk.
Persze mielőtt bárki leírná néha vannak balhék az Európai csapatoknál is lásd az előző VB a Franciákat (mondjuk ott is Evra és Anelka balhézott de hagyjuk), de az Afrikaiaknál már ez a rendszeres Togo 2006, a konfederációs kupán Nigéria most Kamerun stb.
Érdekes egyébként, hogy még nem kerestek Európában nagy pénzeket csak a játék örömért tolták nem voltak ilyen telhetetlenek a pályán pedig lelketlenek. pl Kamerun 1982, 1990 és Nigéria 1994.
Egyszerű lelkek pedig akik érdekes dolgokban hisznek nálunk is vannak néz be az NWO topikba. :) -
Susarc #2118 mocskos K anyukáját!
-
#2117 Szóval most szégyelljem magam ha azt mondom hogy az afrikai nemzeti válogatottak nem elég egységesek, összetartóak, mer itt biz k*rvára nem bőrszínről meg jó rossz emberekről volt szó. -
G_ArchAngel #2116 Itt az a baj, hogy globális véleményt nyilvánított ki egy általa nem ismert nemzetről, emberek tömegéről. Ráadásul pont olyan kontinensről, ahol azért meg vannak ártatlan lelkek, akik cserekereskedelemben és a mindennapok tiszta boldogságban hisznek, nem a kapitalizmusban.
En tudom, hogy vannak kapzsi feketék, akik saját barátaikat eladnák £800-ért (személyes tapasztalat), de van ilyen ázsiai es európai is.
Ellenben van olyan fekete, aki lehet rövid ismertettseg utan előbb segítene rajtad, ha bajban vagy, mint a gyerekkori barátod.
Azt is tudjuk, hogy a magyar sportolóknak mennyire fontos a vagyon, sport autó, luxus ribanc... Nem bőrszín függő mennyire leszel szar ember, miután megszaladt. -
sempronius18 #2115 Hát max Elefántcsontpart jut tovább talán.
Én a VB előtt Nigériától vártam valamit, de most már az Iráni meccs után hajrá Bosnyákok.