Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden böfögésed egy szarság.Régen volt már user itt SG-n aki így idegesített mint te talán még soha
Görögökhez hasonlítod Olaszokat.Ilyen meccs láttán.Hallod te nagyon hülye vagy.
"Holland(remélem kiesnek)"

Aha, majd a dontoben.

http://gaborszantai.co.uk/

Coral Springs
A két afro, Sturridge és Sterling játéka nagyon bejött, úgy csináltak bohócot az olasz védelembõl ahogy akartak. <#eljen> A Rooney meg egy vicc volt, az egyetlen jó megmozdulásán kívül csak luftot lõtt. Legalább egy helyzetét belõhette volna a döntetlenhez. Az olaszok meg számomra olyanok mint a görögök, egyik kutya másik eb. Ráadásul azonos színben is játszanak.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Jól bírják a stúdióba is😞)
YaY még egy E.part-Japán meccs mára??<#idiota>
Nekik se volt egyszerü dolguk azért.Nem úgy mint ugye egy Holland(remélem kiesnek) csapatnak vagy egy Brazilnak.De legalább volt foci ezen a meccsen
Ennyi,jó meccs volt.A VB 2 legkomolyabb felnõtt csapatát láttuk.Ez a Foci így kell ezt mind2 csapatnak gratulálok,azt kaptam amit vártam eredménytõl függetlenül
Jakuza1
Vakeger riporter meg azt se latja, hogy Pirlo kapufat lo. 😛

ForzaInter
Na az angoloknak ezzel a vb véget is ért.😄 a Simán kizúgnak a csoportból..

Yo, Bitch!

ressy14
Elfáradtak az angolok, ez már marad így.

Dum spiro, spero.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Zenszkij
buzi holland nem fújta be, tiszta 11es volt

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Az 11-es lett volna Angolok javára
Mekkora goool Balotelli!
DasIsFuck
ez már az angol szövetség problémája😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Attól tartok 2.félidõben Rooney keményebbre fogja fogni,átveszi az irányítást
nem nagyon találsz jobbat pedig😉

Robinsonnál és Jamesnél azért még mindig jobb szerintem, és viszonylag fiatal is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na mára lépek...

Japán-Elefántcsont meccset is meglesem, de innen távozom. Jó8

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DasIsFuck
mondjuk úgy, hogy kevés hart meccset láttam és még így is arról marad meg bennem, hogy potya kapus, nem rossz kapus, csak egy angol válogatott kapujába nekem nem elég jó.

visszanézve Hartot nem értem miért nem ment vissza a kapujába😄 ez tényleg az õ gólja lett volna, de Balotelli zsenialitása is egyben

DasIsFuck
én meg végre egy vb/eb-n tudok szimpatizálni az angolokkal😄

szerintem nagyon erõs támadó soruk van, csak egy jó osztogató/irányító hiányzik a középpályáról.
Gerrard most sem nagyon mûködik olyan jól.

Ez is egy vélemény😊
Ahoz képest 1-1
Jakuza1
Tipikusan a Chelsea-s focijat probaljak tolni, hogy 10 ember vedekezi a teruletet aztan kontra. Egy fos foci.

Mutass akkor egy videót ahol potyázott a szezonban...emlékeim szerint bajnok lett a Man. city és az õ teljesítménye is kiváló volt...

de hagyjuk is, mert erre a meccsre kellene koncentrálni

Szépen kifejelte mondjuk.Nekem tetszik az Angolok focija is de az Olaszok jobbak persze😊
DasIsFuck
😄
tûrhetõ?
hol a leggyengébb a ManCity?hol nem egy klasszis áll?XD

hart is olyan mint Weidenfeller a németeknél, kitud fogni nagyon jó napokat, de minden ilyenre jut 20 borzasztó potya nap.

amit balotelli helyzeténél csinált az komédia, rosszul jött ki, aztán még kint is maradt kb a 16-os szélénél, hogy be lehessen emelni a labdát fölötte.
ha rögtön visszafut akkor már nincs lehetõség emelésre.
Ha bemegy, akkor teljesen az õ hibája és nem kicsi hiba.

Nekem megfelel ez a riporter,semmi gondom nincs vele nem az a lényeg
pedig Hart viszonylag egy tûrhetõ kapus😄 Robinsonnál és a potya Jamesnél mindenképpen jobb

DasIsFuck
nyilván irreális elvárásai voltak😄

DasIsFuck
inkább egy újabb angol kapus teljesítmény lett volna, teljesen Hart-on múlt.

dave9004
de amúgy nem tudom mit hajtja h mennyire szar a meccs. tényleg azt akarja h inkább aludjunk?
DasIsFuck
nem értem miért nem gundel közvetíti a nap meccsét vagy az a másik(nem az aki szokott riporterkedni néha😄)

Balotelli milyen laza volt, de Jagielka kifejelte😮 ez bosszant, mert a vb gólja lehetett volna xD

Mezei barom...

Forma 1-ben is rengeteg ostobaságot mondott

kapufa ááá

olaszok vezethetnének itt😄

Jim Morrison
Ez a kommentár rossz nem a meccs 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

aztaaaaa Balo majdnem😄

Darmian ez helyzet volt:/

dave9004

néha megesik 😄
erõnléti edzõ lesérül meccs közben😄 ilyet se hallottam még

beszarás lerúgtak valakit a szakmai stábból?😄DD

Ivószünet b+ beindult a meccs omg
ezt elbaltázták az olaszok még az ünneplés hevében voltak...

Megint üresen hagyták az Angolt bár az nem volt gól.Most az lett reméltem tanulnak belõle
ivó szünet mekkora😮😄

Neeee kezdõdhet elölrõl lol
Mi van itt? 😄DD

dave9004
milyen szar meccs? 😄 1-1