Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1-1...

ez váratlan volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zenszkij
a szokásos hulladék játék az angoloktól

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Count Adyn
Marci😄 De amugy határszar egy meccs😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Pirlo, de rafkós volt😄

hát igen ezen a meccsen röhej, de pont a rutin dönthet😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Széééép Góól!!Hajrá Olaszok!
Marchisiooooooooo

Juventino!😊

ejj de szép góól

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

nagy taktikai küzdelem zajlik, várható volt, de nekem tetszik a meccs..van hangulata hiába mondja Mezey, hogy unalmas meccs

petee
<#vigyor1>

btw, az angoloknál milyen kisfiúk játszanak<#nevetes1>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

BAlottellirõl van már GIF ? 😛

juj azt hittem gól😄DD

Sirigu és Verratti is ott vannak 2 PSG-s...

eléggé fiatalított csapattal álltak fel😊 Sterling, Henderson, Sturridge...

Bazze tényleg nincs Buffon-.-
Reméljük nem a szinészi teljesítményben gyõznek az olaszok <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Buffon nem véd😞((

Rooney bal szélen kezd? mi a fene...

Hajrá Olaszország!!A döntõig meg sem állni!
Forza Italy😊 Sosem bírtam az angol válogatottat...

Coral Springs
Szerintem is egyértelmû volt ez a 11 -es, még ha az esésben volt valamennyi rájátszás is. Azért ezt össze se lehet hasonlítani akár a braziloknak megítélt verzióval. Nekem sem tetszik hogy a bírók hibáznak, de ahogy látom egyre többen esnek át a ló túloldalára a bírók szapulásával. <#vigyor0>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Jó meccs volt, tetszett nekem Campbell mûsora, bár erõsen ráépült a Costa Rica -i játék. Az uruguayiak pedig spontán bealudtak, majd a következõ meccsre felébrednek. Eddig az esélyesebb csapatok hajlamosak voltak bealudni, elbízni magukat, ezért is egyre több a meglepetés. Talán az elsõ meccset is nyerhették volna a horvátok, ha nem köcsög a játékvezetõ.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Akkor legalább Wenger papa jobban átgondolja, hogy betegye-e😉))

báttyó02
náluk van kölcsönbe az arsenaltól, már rég óta ittvan amúgy

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DasIsFuck
kölcsön lehet, nekem is arsenal rémlett, de most megnéztem és görögöknél van.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
attól függ, sajnos ott annyira benne volt, hogy a brazilok nyernek, a horvátok semmit nem vállaltak.

Olimpiakosznál láttam a nevét...

nem hallottam még róla és nem is láttam Arsenal mezben játszani...

Dehogy rántották - amint körbefonta rajta a kezét a Costa Rica-i, õ már magasba dobta a kezét, és magával rántotta kábé a másikat.
báttyó02
arsenal nem elég nagy klub?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

még a Brazíl-Horvát 1. félideje is jó volt (szerintem)...

DasIsFuck
nem adjuk meg a lehetõséget, hogy eljátszanak egy ilyet és nem karoljuk át😊

NSO is írja, hogy a legegyértelmûbb 11-es volt😄DD most akkor a firkászok is ilyen barmok lennének?

DasIsFuck
elsõ félidõ itt is kuka, az uruktól ez a meccs úgy lett volna szar ahogy.

a spanyol meccs ellenben az elejétõl a végégi jó volt, mert míg az elsõ félidõ kiegyenlített,izgalmas volt addig a második meg a holland parádé miatt látványos, ehhez fogható meccs még nem volt ezeddig a vb-n.
nyilván ehhez kell, hogy ne ilyen alsó-közép kategóriás dél amerikaiak vagy közepes európai csapatok játszanak egymással.

az ilyen kolumbia-görög vagy uruguay-costa ricácktól nem várok semmit, mert benne van, hogy baromi unalmas meccs lehet a csapatok miatt.

Sok esetben megadnak ilyet, de nem is volt akkora felháborodás, mint a horvátoknál azért ebbõl is érzékelhetõ...talán Ruiz? volt, aki földre vitte, mindenesetre hülyén jött ki, mert nem jó ómen átkarolni valakit és földre vinni...nálam ez 11-es még akkor is, ha Lugano el se érte volna a labdát...

Sajnos ilyen színészek a mai játékosok mit tudunk tenni?

2-0 után az Ausztrál gólig valóban egysíkú játék volt, de 2-1 után, ami még az elsõ félidõben esett Cahill gól végig pörgõs meccs volt...úgy mondhatni a Spanyol-Hollanddal együtt a legjobb mérkõzés volt...

ez a félidõ pedig szintén nagyon ott volt fõleg a fordítás miatt is, meg Costa Rica mutatott játéka valóban erõs produktum volt...vb 3. legjobb meccse volt/lett😉

Jakuza1
Hagyjuk mar, senki nem vitte foldre elorevetodott feldoba a kezeit az egelbe, ugyanugy tuljatszva az egeszet, mint elotte a szogletnel amikor megloktek hatulrol kicsit es ugy csinalt, mintha egy teherauto ment volna neki hatulrol. Meglehet nezni avisszajatszast is, meg hozza se ernek kezzel, de mar az egben van mindket keze, mintha elkialtotta volna valaki magat, hgoy "ez itt egy bankrablas, kezeket fel!"

DasIsFuck
elsõ félidõ úgy volt szar ahogy.
kb majdnem bealuttam rajta.

kellettek az ausszik hozzá, hogy ne legyen olyan mint ez a kolumbia-görög meccs.

Az igaz, hogy általában az ilyesmit nem veszik észre...
Abból a szempontból hasonló volt a Fredes szituációhoz csak ott méginkább látszódott, hogy Fred el akar esni...engem is zavar a színészkedés, de itt Luganot földre vitték nem kérdés a 11-es...

szerintem a Chile-Ausztrál meccs elejétõl a végéig izgalmas volt a vb legjobb mérkõzése, de úgy tûnik mást néztünk😮

Jakuza1
Atkaroltak es az nem ugyanaz, es ilyen 147 van minden szogletnel.

Kolumbia gyõzelme nem volt meglepetés😉 selejtezõk során tudni lehetett, hogy erõs csapatuk van még Falcao nélkül is...

DasIsFuck
én sem tartom olyan nagyra õket, pont emiatt.
De gyenge csoportba kerültek.

DasIsFuck
olyan nagyon-nagy ne vigye el, inkább ilyen bundesliga,premier league közép csapatba lenne jó helye, aztán meg akár a csillagos ég.

ez azért sokkal inkább 11-es volt, mint Fredé, mert az nem volt az...

itt lerántották Luganot

ressy14
csak én hittem hogy Falcao nélkül gyengék a kolumbiaiak? 😄

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
Az a vicc, hogy amíg azt a Neymar-t körbeszopkodja az egész sajtó, meg világ top 3-ba emlegetik, de egy Suareznek a közelébe nem ér, fõleg nem cr vagy messi közelébe akik meg már bizonyítottak vmit.

meglepetést várok az angoloktól is, szerintem most akár az elõdöntõbe is elverekedhetik magukat.

fúú Uruguaynak nagyon nehéz dolga lesz😮OO úgy látszik nagyon Suarezre épült ez a csapat, amiért kár, mert több van bennük...

Costa Rica nagy meglepetést okozott, de hatalmas grat nekik, kis csapatként akarták a sikert és az edzõjük mentalitása is tetszik

ez a Campbell gyerek már most egy csiszolatlan gyémánt remélem elviszi valami nagyobb klub

Nagyon jo eddig a golatlag, de ha az idiota jatekelvezetok nem fosztjak meg Mexikot goloktol, meg jobb is lehetne.

http://gaborszantai.co.uk/

ressy14
holland, kolumbia, meg ez

Dum spiro, spero.

Láma!
melyik 3? csak kettõ nem? holland meg ez

DasIsFuck
Ennyit érnek Suarez nélkül...

a továbbjutást meg a "vb" gyõzelmet már fújhatják.

Megmentették a napot a costa ricaiak, mert a 2. félidõig borzalmas volt az összes addigi félidõ.
Tegnap a chile-ausztrália is ilyen volt, az ausztrálok feltámadása megmentette a meccset.

dave9004
melyik 3?