6938
-
sempronius18 #2114 Igen Magyarország is részben azért tart ott ahol amiket te leírtál.
A tények leírása ne legyen már rasszizmus, mert akkor nem tud az adott nemzet, vagy népcsoport szembe nézni velük. -
j0rmungandr #2113 Meglepődnék ha az összes afrikai csapat búcsúzna a csoportkörökben. -
#2112 jaja
sajnos az afrikaiakat csak a pénz érdekli
semmi más
szomorú
-
#2111 *Természetesen nem a magyar és afrikai kultúrális különbségekről akartam beszélni, vagy arról hogy sosem fogunk kijutni az említett felfogás miatt, csak rávilágítani hogy egy olyan dolog miatt rasszistázol ami "természetes" velejárója egy nemzetnek. -
#2110 Kultúrális különbségekről beszélt, vagy ha nem helyesbítek helyette is. Ez olyan minthogy a magyar népnek is vannak kultúrális sajátosságai(ahány ember annyifele mennek, vagy ejjráérünkarramég, vagy ami inyenvan azt elviszem) nincs ezzel semmi gond, 1000éve ez van és ez is lesz, hasonlóképp egy afrikai válogatott sem lesz pl egységes annyira hogy komolyabb vb helyezést elérjen mert nem alakult ki, ráadásul hozzájön az is hogy mindig azt játsszák amit az aktuális edző leoktat nekik, miután elmegy kezdődik minden elölről, lépcsőzetes szakmai munka nem nagyon van, se focikultúra. Pénz van, meg érdekek vannak, legalábbis igény mindenképp.
Szánalmas dolog ilyen miatt rasszizmussal dobálózni. -
#2109 Igen, mondta ezt Ekotto, de azt is mondta, hogy ő edzéstől edzés végéig profi. Előtte, utána nem foglalkozik a focival, de amíg kell igen. Neki ez nem szerelem, meg játék meg apjafasza, hanem munka. Olyan munka, mint a vízszerelés. De ettől még nem lesz rosszabb játékos, mint bárki más.... -
#2108 elvégre ha az olasz maffiáról csináltak már kismillió filmet, a fifáról is kell egy. -
G_ArchAngel #2107 De nem mindenki, miért kell par hülye alapján nemhogy egy nemzetet, hanem egy kontinensnyi embert lehúzni? Vannak fekete barátaid? Voltál egyszer is afrikai országban?
Szeretnéd, hogy eljöjjön ide egy külföldi - legyen az akar nyugat-európai fehér - es par faszfej miatt mondja azt, hogy az összes magyar beképzelt, irigy, csak saját magával foglalkozó seggfej, aki leszarja az országát es ez miatt ér nyakig a szar Kelet-Európában? -
TomStorm #2106 Uru-Angol meccs tuti hajtós lesz ma.Mind a kettőnek kellenek a gólok és a győzelem de én megteszem az Angolokat,megyek is -
TomStorm #2105 Pocsék mozdulattal visszaütötte a támadókhoz a labdát.Gyenge ő már,ez van sajnos. -
TomStorm #2104 Azért tegnap is sikerült bekapnia 2 gólt.És mennyit védett ki?Nemsokat -
#2103 Kicsit más: láttátok A közös szenvedély beharangozóját? Meglepődtem, nem tudtam, h ilyen témában film fog készülni. Augusztustól reklámozzák a mozikban. -
karajjj #2102 A tegnapi szerintem nem rajta múlt, de az előző igen.
Néha szoktak ilyen lepkés pillanatai lenni, de a hollandok ellen nagyon nem ment neki. -
TomStorm #2101 A látottak alapján Real-nak se ártana:) -
Zenszkij #2100 Talán az elefántokban van némi elszántág. Őket mindig is kedveltem. -
Zenszkij #2099 Már előtte is a prémium miatt húzták a szájukat, megkapták a lóvét most ideje távozniuk. Mellesleg a belső ellentétek is erre vezethetők vissza van aki hajtana, de a többi lexarja, ezért konfliktus van. Ekotto is lenyilatkozta, hogy nem érdekli semmi, csak a pénz. Akkor miről beszélsz? Afrikai csapatokat ez jellemzi. Mellesleg a jobb szereplésük afrikai vb-n volt, ahol megpróbálták magukat még jobban eladni. Kár ezen rágódni. Képességük megvan hozzá, de fejben sose lesznek ott. Az összes búcsúzni fog a csoportmeccsek alatt. -
sempronius18 #2098 Ilyen kiutazásos balhét láttál te már Európai válogatottól?
Most ok volt, hogy ment néha Ghánának, Nigériának, Kamerunnak, de ez a menés is csak negyeddöntőt jelent maximum és nem tudják általánosítani csak üdítő kivételek. -
karajjj #2097 el sem hiszem, hogy a barca végre kapust vett :D -
G_ArchAngel #2096 És amikor ment Ghánának, Kamerunnak, Nigériának, akkor miert nem ment Afrikának? Nem igazán értem az összefüggést az európai klubokban, Európában élő afrikai játékosok es a fekete kontinens gazdagságának problémái kozott, de gondolom majd elmagyarázod -
sempronius18 #2095 Most rasszista vagyok, ha azt mondom, hogy meg kell nézni az idei Kameruni válogatott VB történetét kiutazásostól, Eto'o - Song ellentéttől, a mutatott játéktól, ezen a balhén át és megértjük, hogy miért tart ott Afrika ahol? -
#2094 ez gyors volt :D bár bemutatta hogy igen tehetésges :) -
G_ArchAngel #2093 Padlón vannak -
G_ArchAngel #2092 Most ironia ez vagy nem jott at, hogy idegileg padlock vannak?
Egy zsoldos leszarná, hogy milyen eredménnyel mennek haza, csak megkapja a zsoldját. Nekem ugy tűnt, hogy a kameruniak meg az utolsó percekben is próbálkoztak, mindamellett hogy sok hülye szabálytalanságot követtek el. -
Zenszkij #2091 zsoldosok, semmi nem jelent nekik a hazájuk, csak a prémiumok, meg a pénz, szándékosan kiestek, hogy mehessenek nyaralni -
#2090 -
G_ArchAngel #2089 Szimpatikus, hogy Van Gaal és Robben is látja, hogy szarok voltak -
#2088 -
#2087 Horvát-Mexico utoló meccs dönt, hogy melyikük megy tovább. Ez lesz még jó meccs! -
#2086 Nekem is ez jutott eszembe 2002 kapcsán. VB, EB győzelem, és bumm. Halál fáradtan megérkeznek Japánba ... -
Stockbauer33 #2085 http://sportgeza.hu/futball/2014/vb/cikkek/spanyolorszag_chile/# -
#2084 Lol, ezek a spanyolok, most nagyon nem találták a fonalat :D
Ha csak a végeredményeket nézzük, akár dzsudzsiék is szaladgálhattak helyettük xD -
#2083 majd meglátod, hogy hazaküldik a csilizabálókat a horvátok:) -
#2082 Hát...ezekhez a kameruniakhoz csak ennyit tudok hozzáfűzni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
G_ArchAngel #2081 10-en vannak, 4 gombóc utan nekem sem lenne kedvem összeizzadni a mezem -
Coral Springs #2080 Ezt a kameruni bandát még a magyar válogatott is így elpicsázná. A horvátok csak lazán tolják. -
#2079 #2058 ;DD
Kivancsi vagyok milyen oddsot adott ez :D -
#2078 nézem én is, nem gondoltam volna, hogy ennyire sima lesz -
G_ArchAngel #2077 Mar csak en nézem? -
G_ArchAngel #2076 Ez szep szaladgálás volt -
#2075 olyan volt mint mikor Terry letérdelt valakit csak úgy (talán BL elődöntőn?)