Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Nem értem miért nem lehet nézhetõ idõpontba tenni a meccseket. Pl. a mai Angol-Olaszt kellett volna az Uru-Costa Rica helyett adni, és az Uru meccset éjfél után, hisz náluk inkább van értelmes idõ, mint nálunk.

Erre most tudtam meg, hogy a Német-Portugált holnap nem látom elejétõl fogva. Áh ... Tök tele.

A medve nem játék.

dave9004
rodriguez, djourou, gökhan inler 😄
bakkerman
szerinted akkor VB résztvevõk lennének? 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
Vanczák Vilit még nem akarják honosítani? 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
Xhaka,Behrami,Drmic,Shaqiri rájuk gondolsz? 😄

Eddig olyan mint egy közepesen hajtós német nemzeti bajnokságban látható meccs. Laptopon elzizeg, mig dolgozok a nagy gépen 😊

http://gaborszantai.co.uk/

Coral Springs
Eddig nagyon unalmas ez a meccs, hasonló volt a mûsor hajnalban, talán az még jobb is volt. A svájciak alszanak és ez az egyik oka annak hogy ma sem teljesül a papírforma, ahogy tegnap is írtam. Én egyáltalán nem csodálkozok ezen a VB -n.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

LasDen
tele van ez a svájc echte svájci úriemberekkel 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

precision
nagyon nyomul Svájc, pedig Ecuadorra tettem mixen... így maradhatna 😊

Bazinga!

bakkerman
így hogy nem lesz ott Ribery szimpatikusabbak,fiatalos lendületes csapat,mindenki bizonyítani akar majd,én már várom a meccsüket

SLICK
franciák nyernek, nagy égés lenne ha most is elbasznák a VB-jüket

Zenszkij
hát idén nem lehet fogadni a meccsekre, mert semmi nem papírforma, ez azért szomorú

tököm a franciákba is Honduras lehet hárommal veri õket

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

bakkerman
hát mostmár nem 😄

bakkerman
1-0-ra nyer Svájc

Ki mit vár a meccstõl? Sztem 85 perc 0-0 aztán Svájc talál egy fejesgólt.
szabii98
szerintem x lesz

I met God. She's black

Svájc nyer. (Svájc a titkos esélyes)
Svájc meccsre valami jó tipp? 😄

bakkerman
leggyengébbnek tartott papíron,de látva a tegnapi angol teljesítményt,meg az agyonsztárolt urukét nálam papíron mostmár olasz-costa rica páros a legesélyesebb a továbbjutásra

ressy14
halálcsoportból leggyengébbnek tartottként továbbjutni nagy szám lenne 😄

Dum spiro, spero.

Shep
Ezt nem is ismertem, kösz!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SLICK
ez a jelenet epic volt 😄DDDDD

bakkerman
😄DDDD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

bakkerman
Costa Rica beikszel az angolokkal jó eséllyel tovább is mehetnek,ha az olaszok verik Uruguayt

SLICK
Uruguay benyalhat de jó mélyen.... túlhypeolt szarok. Jól el is ment a mixem rajtuk

szucsy89
DasIsFuck
szerintem nem érdemes, én a hajnali meccset ott akartam, de egyrészt borzasztó a minõsége és még úgy is laggol mint az állat.

Broadsport.hu-n érdemesebb inkább, ha mindenképp magyar közvetítést akarsz.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

[HUN]FaTaL
Én tv-ben nézem úgyhogy ezt a részét passzolom.

De akinek windows 8 van a gépén, az a storeból megpróbálhatja a mindigtv appot is 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Coral Springs
Tegnap egész jól mûködött, nem volt egyetlen akadás sem. Bár lehet hogy máshogy festett volna a kép ha az éjféli meccset korábban adják.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Lacee86
Hát jah... -.-

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Shep
Köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

[HUN]FaTaL
Amikor éppen mûködik, akkor igen.

http://goo.gl/gd6Zi5

Shep
A telesport.hu-n lehet élõben nézni a meccseket HD-ben?

Shep
Ja, igaz 😊

Sziasztok!
Angol, vagy magyar összefoglalómûsort hol találni az elmúlt meccsek történéseirõl? Kicsit lemaradtam (a tegnapi angol-olasz volt az elsõ meccs, amit láttam).
Mindenhol megvolt, csak nem mindenhol adtak meg 😊

http://gaborszantai.co.uk/

Ez most nekem is szépen bejött.Kis reménysugár a Tipp folytatásra:-)
Breki a VB döntõt majd szólj hol nézed,megyek én is megint ha lesz valami tuti hely!
Shep
Nekik szurkolok már vagy 20 éve de kicsit félek ,hogy szétverik a csoportot, mint legutóbb a németek aztán mikor már élesedik a helyzet elfolynak, mint 10 fokban a leesett hó.

Shep
Számomra teljesen meglepõ ,hogy se egy 0-0-s meccs de még csak döntetlen sem volt eddig, ráadásul szinte mindenhol megvolt a 3 gól ami azért szintén nem túl gyakori. Persze lehet, hogy majd most jönnek a dögunalmas meccsek, ki tudja.

Breki33
+1
a.carkey
"A vívókat, kerékpárosokat, jéghokisokat, kéziseket, kenusokat kéne támogatni, nem ezeket a bunkó focistákat... Mert ezekben sikerünk van, és világhírünk! (Rakonczay - óceán átkenuzás rekord pl)"

Jaja. Támadjuk meg az USAt, hogy legyen egy b@szott nagy óceánunk, és húzzunk fel egy stadiont az óceán közepére Rakonczaynak, hogy megvédje a cápáktól, vagy hogy képzelte a tag? 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Jó késõn is volt. 😊

A medve nem játék.

bakkerman
gólok tekintetében elég jó eddig a VB,a meccsek is jók,egyedül a kolumbia-görög ami annyira nem tetszett,az elefánt-japó meccsrõl csak összefoglalót láttam,határeset 😄

szucsy89
igen, olasz gyõzelem 1-2-t tippemtelm a meccs elõtt 😊

Balo elndöntötte!
Coral Springs
Ez az Elefántcsontpart - Japán meccs a VB eddigi legunalmasabb meccse volt. Volt három villanás azt ennyi, sok minden nem történt.

MEdievil
"Nahát ez micsoda csak nem egy fadarab"
<#falbav>

F

báttyó02
na hajrá japók ;}

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Coral Springs
Jobban is teszed te veréb, senkinek sem fogsz hiányozni. <#wave>

Na én húztam ebbõl a topikból,aktív biztos nem leszek.Inkább nem idegesítem magam ilyen gyökerekkel