Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
Azt azért vedd figyelembe, hogy itt nincs annyi mellékküldetés. Nincs pl chantrers board meg a többi ilyen válaszd ki a listáról a küldetést dolog. Azaz csak egy helyen találtam ilyet, ott is volt vagy két küldetés.

Nekem ez nem baj, az értelmes küldetéseket szeretem, nem az xp/loot grindingot.

JethroHUN
pontosan ez az amit már régóta mondogatok, h a 30 órát nem éri majd el, és egy fõterület Kirkwall nem lehet akkora, hogy ne keljen ugyan oda 10x vissza menni vmiért, nem csak rövid de még unalmas is lesz. Nem értem mi baj volt a Deeproadsal... de ha az a jó ha ugyan oda vissza kell menned 10x megölni 3 ellenfelet, fölvenni vmi tárgyat.

Ez a pár sor amit írtál szinte ugyan az amit mondogatnak páran, a demo vagy egyéb infók alapján. Az pedig szerintem elég nagy hiba h nem tart sokáig egy-egy dungeon, nem azért akarok egy játékkal játszani h párbeszédeket és átvezetõ videókat nézzek.. amibõl jó sokat pakoltak be.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

wedge31
Ez némiképp megnyugtat, ezek szerint teljesen más stilusban játszunk.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

lwb
Igen, de nem hiszem hogy pc-re. PS3-ra viszont megveszem, csak nem 0 day. Vagy még nem tudom, lehet hogy mégis megveszem 0 day.

lwb
Nekem 35 óra volt az alap DA😮 awakening meg a késõbbi dlc-k nélkül. Csak azokat a mellékküldetéseket vittem abban végig, amelyek érdekeltek.

Itt kb mindet végigvittem, amit felajánlott, így volt 25 óra. Nem nyomtam el a dilaogue-okat, soha nem szoktam.

És veszed?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Ez a név nekem nem mond semmit...

Prince23
Castlevanian: LOS-nak pont ennyi a játékideje, de azt egy percet sem untam. epic volt.

lwb
A demo után kellemes csalódás 10-ból 8. Az egy 10-ból 9 volt. Pici csalódás, de így is jó játék.

Prince23
Ja nekem is, nem azért. de én nézem az "igazságot". nem lapulok meg pc vagy xbox mellett. egyik pártján sem vagyok, amelyik platform bejön adott game-nél és mûfajnál természetesen amellett állok ki.
hogy hogy értem ezt?
Battlefield 3 - egyértelmû PC
Castlevania, xmen origins - konzol

Sõt Pc-n még magától is megy harcolni ha hagyod

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
30-40h ? a DA😮-ot 85h alatt toltam végig elsõre és nem untam egy pillanatra sem. Ez a 25h ha igaz piszok kevés egy rpg-nek.

Hát a leírásod alapján már én is elbizonytalanodtam... lehet érdemesebb nem 0 day venni tényleg....

lwb
Lehet. De a pc-sbõl csak a demot láttam. A különbség egyelõre annyi, hogy a pc-n csak egyszer kell klikkelni, konzolon minden ütés elõtt nyomogatni kell a gombot (mint egy akciójátékban).

Grafikailag tökegyforma, ami fejlõdés a konzolon, de pc-n kb ugyanaz a szint, mint az 1.

lwb
A társak öltözete változik, tudunk hozzá találni upgrade-eket, amik variálják. De nem vesznek fel bármit, amit mi mondunk. Nem nagy dolog, Morrigant se sokan öltöztették át sztem az 1-ben. Max Flemeth után a másik szinte ugyanolyanra.

A játék hosszúsága igazából kb elég volt. Nem örültem volna, ha csak azért lesz 30-40 óra, mert még több feleslges harcot tettek bele. A gyors harcrendszer egyetlen elõnye, hogy nem tart sokáig.

Szerintem azért kérdezte, hátha van különbség a konzolos és pc-s verzió között!

De sokban nem térhet el a két verzió!

lwb
Húsz éve PC-m van, elsõsorban pc-s játékos vagyok. Emellett van xboxom és ps3-am is.

Túl kéne lépni ezen a konzolos-pc-s hülyeségen. Nyugaton kb minden gamernek van konzol is a pc mellé.

"boxos leak"

Köszönjük szépen a leírást! Így már hitelesebb a kritika<#eljen>

Játékidõ kevés sajnos ez alapján, társak öltöztetésének hiánya fájó pont, ismétlõdõ dungeonök nem jó hír, a többi emészthetõ számomra...

Prince23
Mondja ezt egy konzolos?

Prince23
Sztem konzolos lehet, de panaszai jól súgják, hogy õsPC-s a DA-t illetõen.

Én és Pares is ezt szajkózzuk immár a demó megjelenése óta, de sokan nem fogták fel, mit akarunk mondani.

Nem azt mondom, hogy igazunk van, de nem a Demó alapján kéne leírni ezt a játékot (sokan egy akcióra kihegyezett demó alapján ezt teszik, ami számomra érthetetlen és ebbõl képzõdik mindig a flame)

drop
http://www.livestream.com/electronicarts/video?clipId=pla_216663d7-520c-436d-b642-157fc6642240&

live játék fejlesztövel

És szinte minden Bioware játék elsõ 20 perce harcból áll és nem beszélgetõs részekbõl.

Why so serious?

lwb
Végigvittem a boxos leakelt változatot. Néhány info spoiler nélkül:

- a játék kb 25 óra, de sztem nem kevesebb a tartalom, csak gyorsabb a harc, ezért rövidebb
- a játék queststruktúrája (!) a gothicokra emlékeztet, azaz chapter jellegû, bár chapterek nincsenek nevesítve, de mégis olyan érzése van az embernek
- a sztori kivételesen nem világmegmentõs, ez nekem jobban tetszett, mint az 1-é, igazából a történettel volt a legkisebb bajom
- ahhoz hogy kiderüljön, hogy mennyire variálható a történet még egyszer végig kell tolni, de szerintem eléggé sok helyen számít, hogy mit mondunk vagy döntünk
- nincs benne kevesebb vagy rövidebb párbeszéd, mint az 1-ben volt
- az inventory rendszer okés, nem annyira kaotikus mint az 1, vértet csak Hawke tud felvenni, fegyvert és gyûrût, amulettet mások is (ezen felül minden mást a junk-ba tesz és nincs is semmi hasznuk azon kívül, hogy el lehet õket adni)
- a harc pont olyan, mint a demoban
- ami nagyon nem tetszett: sokszor megyünk ugyanabba a dungeonbe (összesen talán ha 4-5 dungeon fajta van, ezek tökegyformák), ez elég unalmas - viszont soha nem tart sokáig, nincs benne DA😮-s Deep Roads féle hosszadalmas grinding hál' Istennek
- nekem a varázslók kicsit túlerõsnek tûntek már megint
- a csapattagokkal nem menet közben lehet beszélgetni, hanem amikor a történet úgy dönt és ilyenkor el kell menni a házukba/törzshelyükre stb. (kb mint a mass effect 2-ben)

összességében nem rossz. a harcot elkúrták, nagyon jrpg-s lett, de a többi a megszokott bioware színvonal. megveszem, ha megjelenik, de nem pc-re és valószínûleg várok vele egy keveset, hogy lejjebb menjen az ára.

Ez Konzolos vagy Pc-s véleménye?

Ezzel én tisztában vagyok. De az RPG-k elsõ 20 perce sem filozofálgatásból áll eddigi ismereteim szerint...

Majd kiderül, de azért ha (és itt a feltételes módon a hangsúly) tényleg eléri az elsõ rész nívóját és sokan az elõre ok nélkül (ezt azért gondolom, mert csak egy 40 perces demóból ítélnek, amibõl hosszú távú hangulatot nem lehet leszûrni) Haterkedõk közül el kezdik Isteníteni, azért jót fogok mosolyogni!

Prince23
a demó elsó fele a teljes játék elsõ 10-20 perce egyébként! érintetlen.

Szerintem tuti nem lesz hentfesztiválabb, mint a DA😮! Elvégre a demóba nem rakhatnak a 40 perc játékidõbõl 30 perc dialógust, így az nem mérvadó!

Nem neked akartam írni, hanem magamra!

Bioware játékoknál a bevezetõ rész mindig harc szokott lenni (kb. a Kotor óta így van), a demo csak ezt mutatta meg, az RPG elemekbõl semmit (nincs karakter kreáló, zárt inventory, a skillek egy rész is zárva). Bár továbbra se értem, hogy ugyanaz a harcrendszer felgyorsítva mitõl lett hirtelen akciójáték, de nem vitatkozom. Bár szívesen csinálok egy videót a Diablo 2rõl, lelassítom a felére, de szerintem az meg akkor se lesz taktikai RPG.

Why so serious?

Prince23
"Az elsõ rész egy kiváló fantasy/kaland rpg(szerepjáték) volt,ez meg egy pörgõs akciójáték(majdnem,hogy hack'n slash) lett,fele annyi tartalommal,játékidõvel,lebutított dialógusokkal,inventoryval,stb... "

egy másik fórumról.

és milyen igaza van neki IS. egyáltalán nem méltó folytatás!

Prince23
Osztom a véleményedet, ezen vagyok én is. A konzolos változatok még a PC-re is ráragadtak sajnos, mondjuk néhány fokkal jobb konzolhoz képest a harcrendszer testreszabhatósága.

TBTPumpa
Csak kár, hogy Fake... Március 8.-a elõtt nem valószínû, hogy lesz Crack!
És ez pont így jó! A megjelenés után törjék fel a játékot, és ne elõtte, mert így csak az EA-val és a BioWare-val lesz kicseszve!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

_Atti_
Kering valami már..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Skidrow

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

csak jatekoknal nem szokott jellemzo lenni, hogy adott nevnel a folytatas teljesen mas stilusu jatekka valik :\ ez sok ember nem tetszesenek a fo oka. aki szereti a konzolos akciobohockodasokat annak a da2 remek jatek lesz ez biztos. de aki az rpg elemeket kedveli jobban, annak a dao marad a kedvenc dragon age nev alatt.

azzal erveltek hogy " ez csak a konzol verzio, a pc-s nem ilyen lesz" hat ilyen lett, egy konzol akciojatek ugrabugra harcanimaciokkal, es csomo ellenfellel amit masshentelhetsz. nagyon remelem hogy a teljes jatek nem azt az utat jarja majd amit a demo, hogy minden sarkon harc van, es a dialogusoknal csak 1-1 mondat valtozik a vegkimenetel meg ugyanaz marad.

ez msot 80% akcio es 20% rpg sajnos. tehat NEM, nem lett igazuk a vedoknek.

AnarchoiD

minek serial a preinstalled mar kinnvan egy ideje

meg ha nincs is crack (es ez eddig nem warez 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Nyiss.

Nem. <#crazya>
Kongy
Nincs warez topik.

nem tudja vki esetleg a clonedvd installálásához szükséges serialt?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Lacoka12
<#hehe>

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

<#hehe>
Mindig élmény olvasni amikor felnõtt emberek ovisként viselkednek...

Why so serious?

Shiwo
megtörtént 21:20-kor..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

De rég be kellett volna már vennem a mait...<#nevetes1>

Calver
ha valakit a "kõkemény" flémelés közben esetleg még érdekel:
szép sorban minden képesség leírása és egy kis "hogyan kombózzunk" útmutató is hozzá... meg specializációk is itt vannak, de ez egyelõre félig van csak kész.

képességeket és kombókat elnézve azt hiszem én maradni fogok a "jól bevált" kétkezes harcos + három mágus stílusnál (mindenkinél kirakva heal-t ofc), a csillagokat lesebezni az égrõl jó móka, valamint van egy csomó képessége 2H harcosnak ami apró pici szilánkokra szedi szét a megfagyasztott ellenfeleket <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Ahogy gondolod...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én már bevettem. 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB