6609
Dragon Age II
-
SovereignX #3608 Üdv emberek!
Nem tudjátok van itt is olyan gomb amit ha lenyomva tartasz mutatja a területen lévő használható dolgokat? Testek, ládák megnézhető cuccok stb?
Előre is kösz a választ! -
#3607 brrrr... miért hallgat szép új világunkban mindenki a hangos kisebbségre?
mondjuk nekem nem gond, úgyis női karival nyomulok, de ettől függetlenül undorítónak találom. meh.
mondjuk Isabella meg Merril közel sem ilyen nyomulós, bár lehet h azért, mert szegénykék otthon ülnek -
#3606 [#hehejó ez a Dao 2 -
#3605 Nane! Nightmaren a az ellenfél assassin képes ellopni a healing potit is tőlem :S 2-őt lenyúlt harc közben és felhasználta magára, beszarás!!!!!!!!!!!!!!! -
#3604 Anders is erőteljesen nyomul :D -
#3603 akkor ne hidd -
ratgab #3602 Be is rendeltem! -
#3601 Ne hidd, hogy ettől tovább tart a játék, ha előbb csinálod meg a sidequesteket akkor későbbre már alig lesznek, és ugyanannyi idő alatt fejezed be, sajnos nem hosszú a game:S. -
#3600 Első chapternél tartok, csak elsőre megcsináltam az a secondary questet, amiben fenris csatlakozik és utána elmentem hozzá dumálni és bepróbálkozott. Amúgy még nem mentem deep roadra, és a mellékküldikből is a fenrises van kész csak azt választottam elsőnek nem tudtam, hogy ő lesz benne. -
Pares #3599 Jó, akkor nem hiszem el.
Különben meg muszáJ. -
ratgab #3598 Ok! Meggyőztél! Signature Edition az enyém lesz -
Pares #3597 Hasonló a helyzet nálam is. -
#3596 Bioware forumon a meleg szerveztek teljes válszélességgel nyomulnak asszem Drgon Age 2 topcban is a meleg párkapcsolatot követelö topic a legnépszerübb. -
#3595 lassan 19 óránál tartok, és még bele se fogtam a főszálba (első 50 aranyas küldetés), szóval... -
#3594 ez vicc egyik hülyegyerek ilyet szól minden questet megcsinált mindent végigolvasott és 15 óra se volt :D xDDD hát az vicc. -
ratgab #3593 Látom elég szorgalmasan tolod! Hány órát raktál bele eddig a játékba?
És hány "chapter" van benne összesen? Én még csak az elsőnél tartok... -
#3592 Ez elég durva, Fenris most próbálkozott be nálam pedig férfi karakterrel vagyok:S. Összetört szív ikonnal válaszoltam neki, hogy nem érdekel :D Azért ez durva, most már nem csak opció a meleg párkapcsolat a gameben, hanem be is próbálkoznak a társak:D Nincs bajom a melegekkel, csak fura, hogy ez ennyire általános lett, hogy már a gameben is nyomulnak:S -
#3591 Aki még meg akarja venni a Signature Edition-t az siessen, mert március 10.-től az ára felmegy a CD Galaxisnál és egy ezressel drágább lesz - 10 990 Ft! -
#3590 ha nem akarod el hinni akkor nem kell nem muszály és azt is mondtam akkor hogy nem nehéz játék -
#3589 A géped megfelelő a játék futtatásához!
Illetve frissítsd a videokártyád illesztőprogramját! -
#3588 Nekem az lenne a problámém, ha crackeltem a gamet és elinditanám, azt irja hogy a Dragon Age 2 működése leállt. Valaki tudna esetleg valami gyógymódot a hibára? -
Pares #3587 Most melyik játékra gondolsz? Úgy emlékszem az Originsra írtad múltkor, hogy 30 óra alatt egy komplett, nem sietős, mindentelolvasós stílussal kijátszottad. Ez pedig, kérlek szépen, meg merem kockáztatni, hogy lehetetlen.
Egyedül Chuck Norris képes 30 óra alatt kijátszani olyan stílusban az Originst, amilyenre én gondolok... Várjunk csak!
-
#3586 én nekem 30 óra körül van a végigjátszás mégse sietek meg minden elolvasok és még élvezem is -
Pares #3585 Egy nyugis, mindentelolvasós, körülnézős, kiélvezgetős végigjátszás biztos több ennél. Tudod vannak emberek, akik végigsprintelnek az egészen, átugornak minden videót, nem olvasnak el semmit, nem szarakodnak az apróságokkal. Az olyanoknak az Origins is 30 óra volt...
A játékidő hossza minden ember saját játékstílusától függ. -
ShaiHulud #3584 erdekes nekem e8200, radeon 5770, 2 giga rammal siman megy jol 1920x1080ban very highon, hires texturakkal, 11.4-es driverrel, difuse szar offal. aa nelkul ofc, de siman birja a 2xaat is. -
#3583 Video review by GameTrailers:
http://www.gametrailers.com/video/review-dragon-age/711452
Holnap pedig megérkezik a Dragon Age 2 Signature Edition hozzám is! -
#3582 A játékidő olyan emberek alapján akik már végigtolták:
Normalon fokozaton 30-40 óra volt.
Nightmare fokozaton ez akár 80-90 óra is lehet, mivel ott minden sarkon több ezren támadnak rád és sok időt kell tölteni a taktikázással. -
#3581 de a mázli az hogy már magyarosítják -
#3580 Szia, a játékhoz nem árt angol tudás, nem kötekedés, de ha most nem tudod ezt, akkor a későbbieket se fogod tudni:S Ráadásul a sztoriból se fog lejönni semmi. -
Gabee667 #3579 Hello
Kirkkwall városában vagyok a The deep roads exepedition föküldetésnél három részböl áll, elször 50 arany kell enki aztán a másodikat is megcsináltam de a harmadiknál nem tudom mit akar még. Elre is thx. -
#3578 DA 1 se volt hosszú DLC nélkül eléggé hamar végigvittem .... á m1 remélem a 2 höz is lesz minimum annyi és olyan tartalmú DLC mint az 1 hez. -
mike01010101 #3577 DA 2 Játékidő -
#3576 Rosszul olvastad, az Origins volt kb annyi dlc-kel együtt, a 2. pedig rövidebb. -
#3575 én "tobb mint 100 órát" olvastam itt ott.... -
DemonHunterW #3574 Az első értékelések! -
mike01010101 #3573 Nem rossz játék ez (úgy 80%-ot adnék ár pár óra után) de szerintem technikailag nem nőt fel az elvárásokhoz.
Én egyáltalán nem értek azzal egyet, hogy egy RPG-nél nem fontos a grafika. Maga a "videojáték" is egy vizuális műfaj. 2011-ben fontos a grafika is. Lesz 1-2 olyan rpg idén ahol a grafika is csúcson lesz nem csak a tartalom. Nem flame-nek szánom ezt, ez a véleményem. -
#3572 40 óra? csak? -
mike01010101 #3571 Rövidebb mint az első rész, úgy 40 óra körül írták átlagosan, (persze ki hogy játszik) -
#3570 Én is pont most nyirtam ki a bányában egy mature dragont nightmaren, piszok vicces, hogy ha támadás közben arrébb állok már nem talál el, valszeg kiveszem a csapatból az egyik mágust mert igy már nincs semmi kihivás a játékban.
Meg kezd unalmas lenni mindig ugyan arra a helyszinre kell vissza menni, pedig még csak 11h játszok mi lesz így 45- 50 óránál ? sokkal több helyszin kellett volna szerintem. -
mike01010101 #3569 A kamera kezelést és szerintem a FOV-t megváltoztatták a demóhoz képest, előnyére változott a játék ezekkel az apróságokkal.