Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ez nem baj, az értelmes küldetéseket szeretem, nem az xp/loot grindingot.
Ez a pár sor amit írtál szinte ugyan az amit mondogatnak páran, a demo vagy egyéb infók alapján. Az pedig szerintem elég nagy hiba h nem tart sokáig egy-egy dungeon, nem azért akarok egy játékkal játszani h párbeszédeket és átvezetõ videókat nézzek.. amibõl jó sokat pakoltak be.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Itt kb mindet végigvittem, amit felajánlott, így volt 25 óra. Nem nyomtam el a dilaogue-okat, soha nem szoktam.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
hogy hogy értem ezt?
Battlefield 3 - egyértelmû PC
Castlevania, xmen origins - konzol
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Grafikailag tökegyforma, ami fejlõdés a konzolon, de pc-n kb ugyanaz a szint, mint az 1.
A játék hosszúsága igazából kb elég volt. Nem örültem volna, ha csak azért lesz 30-40 óra, mert még több feleslges harcot tettek bele. A gyors harcrendszer egyetlen elõnye, hogy nem tart sokáig.
Túl kéne lépni ezen a konzolos-pc-s hülyeségen. Nyugaton kb minden gamernek van konzol is a pc mellé.
Játékidõ kevés sajnos ez alapján, társak öltöztetésének hiánya fájó pont, ismétlõdõ dungeonök nem jó hír, a többi emészthetõ számomra...
Nem azt mondom, hogy igazunk van, de nem a Demó alapján kéne leírni ezt a játékot (sokan egy akcióra kihegyezett demó alapján ezt teszik, ami számomra érthetetlen és ebbõl képzõdik mindig a flame)
live játék fejlesztövel
Why so serious?
- a játék kb 25 óra, de sztem nem kevesebb a tartalom, csak gyorsabb a harc, ezért rövidebb
- a játék queststruktúrája (!) a gothicokra emlékeztet, azaz chapter jellegû, bár chapterek nincsenek nevesítve, de mégis olyan érzése van az embernek
- a sztori kivételesen nem világmegmentõs, ez nekem jobban tetszett, mint az 1-é, igazából a történettel volt a legkisebb bajom
- ahhoz hogy kiderüljön, hogy mennyire variálható a történet még egyszer végig kell tolni, de szerintem eléggé sok helyen számít, hogy mit mondunk vagy döntünk
- nincs benne kevesebb vagy rövidebb párbeszéd, mint az 1-ben volt
- az inventory rendszer okés, nem annyira kaotikus mint az 1, vértet csak Hawke tud felvenni, fegyvert és gyûrût, amulettet mások is (ezen felül minden mást a junk-ba tesz és nincs is semmi hasznuk azon kívül, hogy el lehet õket adni)
- a harc pont olyan, mint a demoban
- ami nagyon nem tetszett: sokszor megyünk ugyanabba a dungeonbe (összesen talán ha 4-5 dungeon fajta van, ezek tökegyformák), ez elég unalmas - viszont soha nem tart sokáig, nincs benne DA😮-s Deep Roads féle hosszadalmas grinding hál' Istennek
- nekem a varázslók kicsit túlerõsnek tûntek már megint
- a csapattagokkal nem menet közben lehet beszélgetni, hanem amikor a történet úgy dönt és ilyenkor el kell menni a házukba/törzshelyükre stb. (kb mint a mass effect 2-ben)
összességében nem rossz. a harcot elkúrták, nagyon jrpg-s lett, de a többi a megszokott bioware színvonal. megveszem, ha megjelenik, de nem pc-re és valószínûleg várok vele egy keveset, hogy lejjebb menjen az ára.
Why so serious?
egy másik fórumról.
és milyen igaza van neki IS. egyáltalán nem méltó folytatás!
És ez pont így jó! A megjelenés után törjék fel a játékot, és ne elõtte, mert így csak az EA-val és a BioWare-val lesz kicseszve!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
ez msot 80% akcio es 20% rpg sajnos. tehat NEM, nem lett igazuk a vedoknek.
minek serial a preinstalled mar kinnvan egy ideje
meg ha nincs is crack (es ez eddig nem warez 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Nem. <#crazya>#crazya>
nem tudja vki esetleg a clonedvd installálásához szükséges serialt?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Why so serious?
szép sorban minden képesség leírása és egy kis "hogyan kombózzunk" útmutató is hozzá... meg specializációk is itt vannak, de ez egyelõre félig van csak kész.
képességeket és kombókat elnézve azt hiszem én maradni fogok a "jól bevált" kétkezes harcos + három mágus stílusnál (mindenkinél kirakva heal-t ofc), a csillagokat lesebezni az égrõl jó móka, valamint van egy csomó képessége 2H harcosnak ami apró pici szilánkokra szedi szét a megfagyasztott ellenfeleket <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB