Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Why so serious?
ha szépeket akarsz hallani róla, inkább konzolos teszteket olvass el 😄
ott a PSM meg az OXM cikkje is XD
Why so serious?
"...próbakör után, természetesen nem vittem végig, mert nem köt le. bezzeg a DAO ... "
Még cáfolja is magát... Leírja, hogy szerinte milyen rossz a történet és végig se tolta...
De a kedvencem a Blizzard vs. Bioware már elõkerül itt is nem csak SW:TOR vs. WOW-nál. Szánalom.
Egyébként már annyi mindent összehordtak a DA2-rõl, hogy már senkinek sem hiszek el semmit. Majd ha megjelenik és már kipróbáltam.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
a fennmaradó két napot legalább eltöltheti azzal az ember, h megalkossa a számára tökéletes fõkaraktert <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
amúgy meg nem az emberekkel van a gond, hanem a DA 2 játékkal. Akkor ezek szerint akinek nem jön be a gamma az egy hülye? akkor sok hülye van köztünk, már nem azért 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Azt látom, hogy bárki a játékkal szemben megy, Te hõsként védelmezni kezded, majd átmész személyeskedésbe, és sértegeted a másikat.
Kicsit kapd már össze magad, barátom, vagy ha nem tudod elviselni azt a "kínt", amit másoktól olvashatsz, akkor legalább fogd vissza magad, egyáltalán nincs szükség arra, hogy mindenkinek szórjad az igét.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
<#hehe>#hehe>
Why so serious?
"a SZTORI SEM DRAGON AGE-s"
Ezmiez? LOL.
"Grafikailag sem lett jobb, sõt.. Nekem kifejezetten nem tetszik ez az új grafika."
Szemüveget neki!
"Még nem is játszottam vele, de már csalódott vagyok"
Úgy kell neked.
"... na ezért is költök inkább Blizzard játékra!"
Troll Alert.
---
Köszi hogy belinkelted ezeket! Jót röhögtem néhány mondaton!
<#taps>#taps>
Why so serious?
Hard+ fokozat = DAO normal+, itt már a csapattagokkal is babrálni kell, nekünk kell a talenteket kiosztani, taktikázni stb.
Még mindig szkeptikus vagyok, de majd meglátjuk. Sajna a videóban is XBox/Normal-on játszik az ipse...
[merlinw.org]
"Csalódott vagyok én is a DA2-t illetõen, hiszen nagyon sokat veszített a hangulatából, nem is beszélve a Dragon Age origins feelingrõl és az RPG/szerepjáték elemek hiányáról sem. Az a gondja a gémnek, hogy túlságosan is konzolosították, így meglehetõsen felpörögtek az akció részek. Konzolon pedig egyértelmûen hack'n slash akció játék lett, de ott legalább forradalmi. ezen kár is tovább elmélkedni. ja és a SZTORI SEM DRAGON AGE-s. a környezet meg végképp sterilnek mondható!
ami jó, hogy a karinak van szinkronja, nem néma hõs ezúttal.
6/10 - próbakör után, természetesen nem vittem végig, mert nem köt le. bezzeg a DAO ... "
"Nagyon elszomorítóak az elsõ részhez képest végzett változtatások... Sajnos egyre több játéknál ez mutatkozik.Mindent leegyszerûsítenek.Ha valaki olvasott a Skyrimrõl,ott is ugyanez a helyzet.Egy kaland/fantasy "kardozós" fps/tps lesz. Minden cég csökkenteni akarja a fejlesztési költségeket és növelni a bevételt.Nekünk meg be akarják adni,hogy a program totál lebutítása valójában tök jó változás. Részemrõl Bioware és Bethesda is kiny*lhatja.... "
"Terveztem a Signature Edition megvásárlását, de a belinkelt cikk után inkább mégsem veszem meg! Egy félkész játékért, illetve egy olyanért, amely az elsõ résznek csak az árnyéka - nem adok ki pénzt, inkább elteszem a Diablo 3-ra... Blizzard legalább normálisan összehozza a játékait és a magas support-ról még nem is beszéltem! (StarCraft - 13 éves, Diablo 2 - 11 éves, WarCraft 3 - 9 éves és még mindig készítenek javításokat a játékokhoz!) Van egyáltalán olyan játékfejlesztõ cég, aki még ennyi év elteltével is támogatja a játékait? Nincs, na ezért is költök inkább Blizzard játékra!
Most már tudom, hogy nem véletlenül adják csak 9800 Ft-ért a Signature Editiont és még 1600 BioWare pontot is adnak ajándékba... Biztos máshogy nem lehet ezt a szutykot eladni! "
"Katasztrófa, hogy így lebutították ezt a játékot ! Szomorú...
Gyakorlatilag nekem még az a "pici" módosítás se tetszik, hogy válaszokra rögtön kell reagálni. ( nincs idõ fordítani, ha netalán tán nem értenél valamit ) A többirõl már ne is beszéljünk... vicc.... "
"Én is a demo kipróbálása után döntöttem úgy,hogy nem véglegesítem az elõrendelésemet.Sajnos úgy érzem az EA nagyon rossz hatással van a Bioware játékainak színvonalára.Hol vanak a régi nagy nevek és a minõség? "
"Szerintem is kurva jó játék, nemtudom mit sírtok annyit. Én többször is végigjátszottam az Origins-et, és így is eldobtam az agyam amikor a demojával játszottam. "
"DA2 nagy kár, hogy nem az origins/awakening közvetlen folytatása, hanem egy tökúj epizód, nekem leginkább ez a legnagyobb szívfájdalmam vele. "
"De, sajnos engem is elszomorít, hogy ez már csak nevében Dragon Age, és szinte semmit sem ad vissza az elsõ rész hangulatából.
A demóval játszva rájöttem, hogy tényleg egy lebutított, "kaszaboljunk, azt kész" akciójáték lett, ami véleményem szerint sokat elvesz az értékébõl. Nagyon rossz irányba ment el a fejlesztés.
Grafikailag sem lett jobb, sõt.. Nekem kifejezetten nem tetszik ez az új grafika.
Könyörgöm valaki magyarázza már el nekik, hogy ha egy játéknak ilyen sikere van akkor nem kellene homlok egyenest elmenni a fejlesztésekkel más irányba.
Még nem is játszottam vele, de már csalódott vagyok "
"Az a lényeg, hogy a normális játékosok normális játékot várnak a pénzükért, ami tartalmilag és külsõre is igényes, változatos, amit jó elõvenni késõbb is.
Manapság ritka az ilyen, ez tény. Én bízom benne hogy a DA2 is ilyen lesz. "
Mi választjuk ki, hogy a városon belül nappal vagy éjszaka megyünk az adott helyszínre. Egyes küldetések csak adott napszakban érhetõek el.
Ez sztem jó ötlet.
Why so serious?
- lényegében nem mi craftolunk, hanem úgy rendeljük meg a rúnát, potiont stb-t
- ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy pénz mellé alapanyagot is kell találni, pl potionhöz elfroot stb, rúnához meg értékes érceket, lyriumot (ez olyan, mint az awakeningben volt a fémércek keresése)
- recepteket ugyanúgy meg kell szereznünk
- és találnunk kell embereket, akik megcsinálják nekünk (alkimisták stb.)
- igazából nem nagyon változott a dolog az eredményt tekintve, talán reálisabb, hogy a potiont egy igazi alkimista egy laborban csinálja és nem mi két harc között 0 felszereléssel
Ott van pl konzolon az új fight night game. 2óra 20 percével nem is értem mit akartak.De ha ezt is el lehet adni mert konzolosok megveszik akkor nem kell csodálkozni!
Next PC upgrade: 2022
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egy bevált recepten nem szoktak változtatni.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A ME2 utáni csalodás elég volt nekem nem hiányzik, hogy még egy húzó cimük elkurvuljon de majd jövõ héten elsõ kézbõl véleményezem a játékot.
Jethro: ne aggódj, Witcher most már Biztosnágban van. lehet nem fog annyi lét termelni, de legalább egy igazi RPG-t kapunk. DA 2 innentõl kezdve kilõve 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.