6609
Dragon Age II
  • bendáj17
    a 2 dlc-t próbálta már valaki?
  • wedge31
    Nem jó hír...
  • Seth
    Nemnagyon lesz új helyszín
  • Seth
    De ezt csak olvastad nem? Lehet hogy az act 1 a leghosszabb ,nekem volt 19 óra,a többi meg lesz minimum 10-10 óra mondjuk. Van még tennivaló bőven
  • wedge31
    Én már alig várom az új helyszineket ez a menj ugyan oda százszor quest rendszer nem nagyon tetszik
  • enlightened
    Hát de most tényleg, még ki se jött a game, és mindjárt vége:S Ez így nem járja, minden side questet megcsináltam. Ami rövid az rövid:S
  • Seth
  • enlightened
    na kész az act 1, most elkezdem elölről, mert innen már túl hamar vége van:S
  • Seth
    Én is csak lesek,hogy 50-es íjakat lootolok,én meg 25-ös kétkezessel kapirgálok. A mágusok,rougeok is 30-as cuccokkal vannak felszerelve. Balansz meg a szomszédban
  • Calver
    Aveline, Elemental Aegis kitápolva (60% resist), hozzá egy Indomitable (knockdown resist) és ollé - átmegy az egész tiszta DAO-ba
  • Murder3
    valaki dobjon egy modot amibe ha mágust indítok a növérem marad élve...
  • JethroHUN
    a warrior pedig eléggé gyenge, a 2-heanded is, a pajzsostól nem is várom el a dpst, de 2H-s főkarit indítottam és alig sebez, 34et mutat inventory ablakban, Varriknak 48at de jóval nagyobbat sebez. Bethany 31de mégis 2x akkor az alap sebzése egy ellenfelen mint nekem. Avelin meg kemény 9
  • Calver
    Origins-hoz képesti tápság azért erősen meg lett nyirbálva - már nincsenek teljesen "broken" kombók...

szipp-szipp, hiányzol Paralysis Explosion
  • Calver
    mármint hogy érted?
  • Calver
    Fenris női karakteremnél is bepróbálkozott, mire válaszul elküldtem a picsába... mágussal talán nála a legegyszerűbb Rivalry pontokat gyűjteni, már rühell (bár az érzés kölcsönös) és alig használtam

Merill biztos kis aranyos, csak én Anders cipeltem az elején magammal - neki van alapból Heal-je, Merill-nél meg sem lehet tanulni - így kimaradtak a pontok, Friendship nélkül meg csak nem olyan táp. meg amúgy is, Anders-t csípem. btw, a cuccok által adott blood mage bónuszok (+1 mana/hp) rá is vonatkoznak, vagy csak Blood Mage specelt főkarakterre?
  • Rage47
    másnak is feltűnt, hogy eszméletlen igénytelen a karakterválasztó?
  • Terminátor14
    Én már túl vagyok rajta, és azért vannak még bőven mellékküldik. Bár az igaz, hogy az elején több volt.
  • wedge31
    Nem szoktam oda menni, benyomom a területre ható paralizist utána jöhet a tűz, meg még a villám jött be nekem.

Azt nem tudom, hogy itt is van e olyan mint a DA:O-ban hogyha bizonyos spelleket sorba tettél kaptál egy nagyobb hatásut a végére, itt még nem vettem észre ilyet
  • enlightened
    Na va negy rossz hírem. Most olvastam, hogy itt is mint mindenhol az az Act 1 a leghosszabb, és ott vannak side questek sok. Act 2 és 3 azok rövidebbek és kb csak main plot van :S. Szóval aki túl van az Act 1- en onnan már nincs sok :(
  • ZZ88
    Akkor a hagyományos nemes módban kezdem, a mágus karakter az originsban is a 2. kör volt.
  • enlightened
    Ja azt néztem én is, hogy egy fire rain ha jó helyre teszed letakarítja őket simán:S. Aztán a maradékot kell szétszedni már csak. Viszont nightmaren vigyázni kell, mert téged is sebez minden amit kilősz ha belemész.
  • enlightened
    valaki nem tud egy listát az összes questről? Jó lenne tudni hányadán állok a game-el!
  • wedge31
    Itt undoritóan táposak a mágusok, én már le is csökentettem a számukat a partyban.
  • ratgab
    Én is azt indítottam! Törpe nemest!
  • ratgab
    Holnaptól állítólag 1000Ft-tal drágább lesz a játék!
  • ZZ88
    Az Oiginsban a bűvharcos mágus karakterem lett a legerősebb. Remélem itt is lesz hasonló.
  • Mephike
    Akkor csak én indítottam törpét anno az Origins-ben? Most is azt indítottam volna :(
    Természetesen az alap kinézetet átgyúrtam egy sokkal zordabb arcra.
  • ZZ88
    Kösz, megnyugodtam.
  • wedge31
    Alakithatod.
  • ZZ88
    A karakter kinézetét itt is mi alakíthatjuk, mint az Originsben?
  • Renjike
    ne is mond ráadásul nekem most pénzem sincs :S á de ahogy megjön a assassin's creed bortherhood egyből spórolok rá :D
  • SZEG007
    Ugye azért vicces ez, mert azért lehetünk most csak emberel, mert Orgins-ba a játékosok töredéke játszott csak nemes emberen kivül mással(konkrétan 5% kezdett törpét).Kiváncsi vagyok hányan rakták meg a férfi karakterükkel Zevrant mert erre nem tudom a választ, de azért sejtem hogy nem tul sokan.
    Ugye Bioware is furcsán viselkedik pár száz ember csinál magának egy batárnagy több száz oldalas topicot és egyböl két meleg románc lehetöséget biztosit számukra, de ugynez volt Talival ott is indult egy topic több száz oldalal, és lás csodát még dughatová is tették a Mass Effect kettöbe.Eléggé hülyén mérlegelnek, ha egy elhanyagolhato kisebbség elkezd a forumukon hözöngeni akkor beraknak dolgokat, de ha a teljes PC-s játékos bázis kér taktikai kameranézetet akkor le se szarják.

Nem akartok egy topicot inditani hogy következö részbe már a kutyát is dugni lehessen?
  • Seth
    Lesz még bőven ugyanannyi
  • Renjike
    nightmaren 70-80 óra is lehet a játék amit egybe lenyomsz a próbálkozások és halálokat nem is számoltuk bele :)
  • ZZ88
    Én holnap szerzem be a cuccost, nehéz volt kibírni eddig is.
  • Pares
    Mivel ki nem állhatja a mage-eket, ezért nem fog nehezemre esni megválni tőle...
  • enlightened
    Na megcsináltam a side questeket megyek a deep roadsra, remélem azért még lesznek side questek és nem a foszál megy végig innentol:S
  • Seth
    Merrill nagyon aranyos, olyan kis butuska,naiv leányzó. Első körben őt kapom el :)
  • Terminátor14
    Van, és "meglepő módon" ugyanaz, mint ami az Origins-ben volt.
  • enlightened
    Fenris, egy az egybe bepróbálkozott, de nem spoilerezek, minden férfi karinál be fog:D A törött szívet nyomjátok rá még az elején, mert akkor tisztázódik, hogy nem akartok vele semmi "olyat", ha csak elterelitek a szót később megint be fog próbálkozni. Nem tom nekem csak az a bajom, hogy eleinte tök keménynek tűnt ez a Fenris srác, azt kiderült ez a dolog és azóta, tökre megváltozott a róla alkotott kép.