6609
Dragon Age II
  • Renjike
    hány óra KB a gameplay? tudom h senki nem játszotta még végig meg nem is játszhatta de hírekből kb mennyi?
  • Pares
    Csak nekem kezdődött máshogy a játék, mint a demóban? Mármint Varric és Cassandra kissé más szöveget nyomatott, mint a Demóban. Ráadásul a "túlzó" részben Bethany is máshogy nézett ki emlékeim szerint (pontosabban a mellei :P). Ezen kívül a kameraállások is mintha mások lettek volna néhol. Kellemesen meglepődtem.
  • nagypite
    Mágusok nem kicsit op-k. Mióta ketten vannak a csapatban hardon olyan mintha easy lenne.
    Találkoztam egy mature dragon-nal a tankkkal elkezdtem körülötte rohangálni és nem talált el... wtf taktika
  • Seth
    Csak arra jók hogy eladd őket
  • unusual
    Ez engem is érdekelne. ;)
  • Pluskast
    Kérdés. A junk cuccokat azokat hol a szöszben tudom kijavítani vagy fegyvert esetleg felszerelést csinálni belőlük? Vagy egyáltalában lehet, vagy csak arra jók, hogy eladjam őket?
  • Nos
    Még nagyon az elején vagyok. A grafika és a környezet változatossága ugyan eléggé elmarad a várakozásaimtól, de a story jó lesz. Azt hiszem nekiszaladok.

(Ja, és le a konzolokkal!!!)

:)
  • robotnyk
    jó, értem én, de legalább beszúrhattam ezt a fasza videót :p
  • Calver
    árnyalatok, árnyalatok... magnificent bastard vagy anti hős lehetsz, complete monster már esélytelen - ami pl a KotOR-ban simán játszott
  • robotnyk
    tényleg?
  • Bhalage
    alap, viccelsz van renegade pólóm
    ilyen oO
  • Sir Quno Jedi
    Azt majd utána. Amúgy a gonosz sem gonosz itt, csak inkább kicsit érzéketlen, kemény szívű ember. ME1-2-ben sem lehetsz igazán gonosz.
  • St0RmTr00pEr
    Valaki tudna linkelni egy müködö TLK (Talktable) Editort a DA2-höz? TY.
  • Bhalage
    én meg nagyongonosz karival fogok menni
  • freddirty
    Nagyszerű, köszi!
  • Sir Quno Jedi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Amúgy vicces, hogy egy hidegkékszemű, majdnem fehéresszőke, ápolt, konzervatív frizurájú, nemesarcélű, díszes fullvértes nő a karakterem (aki abszolúte good és udvarias) és pont hogy kiderül, hogy egész magas rangú nemesek vagyunk és lehet küzdeni a nemesi házunk/jogaink visszaszerzéséért. Illik a szerepéhez 10/10 :D
  • Bhalage
    nem, kimentem a bébikémmel érte.
  • Bhalage
    ez így van!
    feltelepítettem, hgoy megnézem, hogy is működik ez, és egy release date checker lefut amikor indul a játék is kiírja, hogy marc11én lehet indítani.
  • Sir Quno Jedi
    Ez nem lehetséges, hanem biztos. Ugyanis a védelem nem engedi aktiválni, míg hivatalosan nem jelenik meg (azaz EU-ban márc. 11.). DE az EXE fájlt lecserélve netről egy már aktivált USA, vagy távol keleti verzióval máris játszhat aki akar.
  • freddirty
    A cdgalaxis oldalán az van hogy lehet, hogy csak az EU megjelenés napjától lehet játszani az EU verzióval. Valaki aki megvette már itthon az tudja ezt konfirmálni?
  • TDC Geronimo
    Futárral? :o
  • Bhalage
    tegnap :o)
  • TDC Geronimo
    Ma megjött valakinek aki cdgalaxisbol rendelt SE kiadást?
  • unusual
  • Gubberx
    Én most néztem meg a profilomat, a letölthető soundtrack-el együtt 15 dlc-m van a signature edition-el.
  • mzprox
    Tud valaki valami jó összefoglalót a különböző classokról/képességekről? esetleg mehetne vmi linka bannerbe.
    (mellesleg nagyon nem komálom ezt az új irányzatot, bonusztárgyak, dlc-k.. egy értelmes dlc nincs ellenemre, de ez a sok apróság igen.. már civ5-höz is dlc-ben adják ki azokata civeket, amiknek az adatai elrejtve benne voltak az első kiadásban is)
  • Sir Quno Jedi
    Tehát a dobozban lévő plusz kóddal aktiválva a bonus content-et, meg letöltve a Black Emporiumot a bioware accunkról (és telepítve).
  • enlightened
    Röviden akkor összefoglalom, hogy miért nincs különbség a signature és a sima között, ha a cdgalaxisban veszed meg. A sima edetionhöz, kapsz egy 3500 forintos bioware pontokat tartalmazó cuccot, amiből meg tudod venni az exiled prince DLC-t, az emporiumot amiben a kutya van meg alapból adják a simához is, csak be kell ütni a kódot ami a dobozban van külön mellékelve, így hát vettél egy sima dragon age-t és megvan hozzá mindkét DLC-d ami megjelent eddig. A signaturebe meg alapbol benne van mindketto, de nincs sok értelme, mert a hozzáadott bioware pontokat igy meg nem tudják elkölteni csak később. Szóval mindenkinek ajánlom hogy simát vegyen meglesz hozzá mindkét DLC ingyen és legálisan.
  • Sir Quno Jedi
    Players who obtain the Black Emporium in Dragon Age II will also obtain a mabari war hound. This mabari can be summoned as a fifth party member akin to a Ranger summoning animals.
  • Prince23
    CVG 9, szánalmasan rövid teszt
    rpg műfajhoz meg pláne
  • Gubberx
    akkor passz :S
  • Sir Quno Jedi
    Nemigazán, mert nekem sima dobozos van és mégis van kutyám.
  • Gubberx
    Kutya csak a signature edition-höz jár ha jól tudom.
  • Sir Quno Jedi
    Mikor már a városban haza tudsz menni akkortól van asszem. Haza is kell hozzá menni. De az is elképzelhető, hogy a dobozban lévő bonus kód miatt adta.
  • Seth
    Characters-->Tactics
  • grebber
    Ebben hol lehet beállítani azt hogy a velem lévő mágus töltse vissza az életerőt ha már kevés?
  • Seth
    Nekem nincs sehol a kutyám.Hol lehet megszerezni? Vagy meg kell nyitni a skill tree-n valahol?
  • Bhalage
    honlapon fent vannak, ha erre gondolsz
  • TVelvet
    Valaki összeszedhetné a bonus item kódokat. :)
  • Sir Quno Jedi
    Kutya idézhető quickbar-ról, ha megidézed ott van, ha nem akkor odahaza alszik többnyire (és unatkozik). ÉS nem foglal slot-ot, ő az 5. kari.