6609
Dragon Age II
-
#3568 hány óra KB a gameplay? tudom h senki nem játszotta még végig meg nem is játszhatta de hírekből kb mennyi? -
Pares #3567 Csak nekem kezdődött máshogy a játék, mint a demóban? Mármint Varric és Cassandra kissé más szöveget nyomatott, mint a Demóban. Ráadásul a "túlzó" részben Bethany is máshogy nézett ki emlékeim szerint (pontosabban a mellei :P). Ezen kívül a kameraállások is mintha mások lettek volna néhol. Kellemesen meglepődtem. -
nagypite #3566 Mágusok nem kicsit op-k. Mióta ketten vannak a csapatban hardon olyan mintha easy lenne.
Találkoztam egy mature dragon-nal a tankkkal elkezdtem körülötte rohangálni és nem talált el... wtf taktika -
#3565 Csak arra jók hogy eladd őket -
unusual #3564 Ez engem is érdekelne. ;) -
#3563 Kérdés. A junk cuccokat azokat hol a szöszben tudom kijavítani vagy fegyvert esetleg felszerelést csinálni belőlük? Vagy egyáltalában lehet, vagy csak arra jók, hogy eladjam őket? -
Nos #3562 Még nagyon az elején vagyok. A grafika és a környezet változatossága ugyan eléggé elmarad a várakozásaimtól, de a story jó lesz. Azt hiszem nekiszaladok.
(Ja, és le a konzolokkal!!!)
:) -
#3561 jó, értem én, de legalább beszúrhattam ezt a fasza videót :p -
#3560 árnyalatok, árnyalatok... magnificent bastard vagy anti hős lehetsz, complete monster már esélytelen - ami pl a KotOR-ban simán játszott -
#3559 tényleg? -
Bhalage #3558 alap, viccelsz van renegade pólóm
ilyen oO -
#3557 Azt majd utána. Amúgy a gonosz sem gonosz itt, csak inkább kicsit érzéketlen, kemény szívű ember. ME1-2-ben sem lehetsz igazán gonosz. -
#3556 Valaki tudna linkelni egy müködö TLK (Talktable) Editort a DA2-höz? TY. -
Bhalage #3555 én meg nagyongonosz karival fogok menni -
freddirty #3554 Nagyszerű, köszi! -
#3553 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy vicces, hogy egy hidegkékszemű, majdnem fehéresszőke, ápolt, konzervatív frizurájú, nemesarcélű, díszes fullvértes nő a karakterem (aki abszolúte good és udvarias) és pont hogy kiderül, hogy egész magas rangú nemesek vagyunk és lehet küzdeni a nemesi házunk/jogaink visszaszerzéséért. Illik a szerepéhez 10/10 :D
-
Bhalage #3552 nem, kimentem a bébikémmel érte. -
Bhalage #3551 ez így van!
feltelepítettem, hgoy megnézem, hogy is működik ez, és egy release date checker lefut amikor indul a játék is kiírja, hogy marc11én lehet indítani. -
#3550 Ez nem lehetséges, hanem biztos. Ugyanis a védelem nem engedi aktiválni, míg hivatalosan nem jelenik meg (azaz EU-ban márc. 11.). DE az EXE fájlt lecserélve netről egy már aktivált USA, vagy távol keleti verzióval máris játszhat aki akar. -
freddirty #3549 A cdgalaxis oldalán az van hogy lehet, hogy csak az EU megjelenés napjától lehet játszani az EU verzióval. Valaki aki megvette már itthon az tudja ezt konfirmálni? -
#3548 Futárral? :o -
Bhalage #3547 tegnap :o) -
#3546 Ma megjött valakinek aki cdgalaxisbol rendelt SE kiadást? -
unusual #3545 -
#3544 Én most néztem meg a profilomat, a letölthető soundtrack-el együtt 15 dlc-m van a signature edition-el. -
mzprox #3543 Tud valaki valami jó összefoglalót a különböző classokról/képességekről? esetleg mehetne vmi linka bannerbe.
(mellesleg nagyon nem komálom ezt az új irányzatot, bonusztárgyak, dlc-k.. egy értelmes dlc nincs ellenemre, de ez a sok apróság igen.. már civ5-höz is dlc-ben adják ki azokata civeket, amiknek az adatai elrejtve benne voltak az első kiadásban is) -
#3542 Tehát a dobozban lévő plusz kóddal aktiválva a bonus content-et, meg letöltve a Black Emporiumot a bioware accunkról (és telepítve). -
#3541 Röviden akkor összefoglalom, hogy miért nincs különbség a signature és a sima között, ha a cdgalaxisban veszed meg. A sima edetionhöz, kapsz egy 3500 forintos bioware pontokat tartalmazó cuccot, amiből meg tudod venni az exiled prince DLC-t, az emporiumot amiben a kutya van meg alapból adják a simához is, csak be kell ütni a kódot ami a dobozban van külön mellékelve, így hát vettél egy sima dragon age-t és megvan hozzá mindkét DLC-d ami megjelent eddig. A signaturebe meg alapbol benne van mindketto, de nincs sok értelme, mert a hozzáadott bioware pontokat igy meg nem tudják elkölteni csak később. Szóval mindenkinek ajánlom hogy simát vegyen meglesz hozzá mindkét DLC ingyen és legálisan. -
#3540 Players who obtain the Black Emporium in Dragon Age II will also obtain a mabari war hound. This mabari can be summoned as a fifth party member akin to a Ranger summoning animals. -
#3539 CVG 9, szánalmasan rövid teszt
rpg műfajhoz meg pláne -
#3538 akkor passz :S -
#3537 Nemigazán, mert nekem sima dobozos van és mégis van kutyám. -
#3536 Kutya csak a signature edition-höz jár ha jól tudom. -
#3535 Mikor már a városban haza tudsz menni akkortól van asszem. Haza is kell hozzá menni. De az is elképzelhető, hogy a dobozban lévő bonus kód miatt adta. -
#3534 Characters-->Tactics -
#3533 Ebben hol lehet beállítani azt hogy a velem lévő mágus töltse vissza az életerőt ha már kevés? -
#3532 Nekem nincs sehol a kutyám.Hol lehet megszerezni? Vagy meg kell nyitni a skill tree-n valahol? -
Bhalage #3531 honlapon fent vannak, ha erre gondolsz -
#3530 Valaki összeszedhetné a bonus item kódokat. :) -
#3529 Kutya idézhető quickbar-ról, ha megidézed ott van, ha nem akkor odahaza alszik többnyire (és unatkozik). ÉS nem foglal slot-ot, ő az 5. kari.