6609
Dragon Age II
-
#5569 Nincs. -
Perszepeta #5568 Én most kezdtem el játszani még csak a játékkal, és biztosan volt már erről szó, de nem tudom végigolvasni a több száz kommentet: nekem az a nagy kérdésem, hogy a nézeten nem lehet valahogy állítani? Mert amikor teljes felülnézetben vagyok akkor látom csak be a területet (itt viszont zavaró, hogy billentyűzettel kell irányítanom), ha meg ráközelítek, akkor alig látok valamit: tehát nincs valami hasonló nézet mint pl a dead space-ben? :) Tudom nem a legjobb hasonlat :D Köszi a választ előre is! -
#5567 én férfinél nem láttam olyan opciót pedig nemessel voltam lehet hogy bug nem tudom -
Although #5566 Elvileg ha férfi nemes vagy úgy is trónra tudsz kerülni Anorával közösen talán nélküle is. De én általában gonosz elfet játszok minden mennyiségbe :) -
#5565 Én is úgy vagyok vele, hogy a szerepjátéknak a lényege, hogy beleélje magát az ember. Női karakterrel ez valahogy nem megy.
(Mármint játékban. Az életben szívesen beléjük élem magam )
Venetica, Tomb Raider, Jade Empire, Beyond Good and Evil stb., nem kifejezett szerepjátékok, azokkal nincs baj. -
#5564 én mind kettő nemel ki szoktam probálni néha vannak meglepik a első részbe csak női karival tudtam trora kerülni és úgy vettem észre a Dao 2 is van ilyen a hercegnél -
#5563 Biztos nem vagy akkor egy Jeanne D'Arc fan -
mike01010101 #5562 Nekem sem. Soha. Nem is játszok olyan játékkal ahol női főhős van, pl a venetica is jó lett volna de a női főhős miatt kihagytam.
-
#5561 Nekem ha healer a karakter csak nő jöhet szóba, talán még zsivány... minden másra ott a Mas... a férfi -
#5560 Worthplaying 6/10 -
Laci82 #5559 Sziasztok.
Van itt olyan aki digitálisan vette meg a cd galaxistól?
Tegnap megrendeltem azt mondták ma küldik,lassan menni kell dolgoznom és még sehol.
Szóval mennyire igaz,hogy az első munkanap küldik nekem a kódot? -
#5558 Már csak a második heylen van -
#5557 Nálam például kizárt dolog, hogy női karakterrel nyomjam végig.. :DD -
#5556 Egy SZEREPjátékban akkor is sokszor meglepő, mennyien csinálnak női karaktert (tomb raider már más dologÖ, nekem pl eszembe nem jutna hapsival lenni, eleve többet kitakar a képernyőből : D -
Hoz_Hun #5555 Van. Persze külön az 1-hez külön a 2-höz. Az 1-hez egyféle és külön egy Artbook, amivel egybe lehetett rendelni. A 2-höz pedig két féle. De azok csak abba különböztek hogy mivel nem volt külön Artbook (a 2-höz) így azt belerakták (meg a képregényt, meg extra interjut). -
Hoz_Hun #5554 Alapvetően én is így vagyok a női karakterekkel. Egy kivétel van: a szerepjátékok. Abba nem tudom beleélni magamat női karakterrel. Bár általában egy idő után végigviszem női karakterrel is, de ott nincs romantikázás meg ilyenek.
Másegyébként nagyon szeretem a női főhősös játékokat. Tomb Raider mai napig az egyik kedvencem. De jó volt a Wet meg az egyéb "feminista" játékok is. -
#5553 Hoppááá! Van ilyen a ME1-2-höz? Na, ennek utánanézek :) -
Hoz_Hun #5552 Én ilyet csak a Mass Effecthez (1 és 2) vettem meg. Szerintem tényleg csak rajongóknak éri meg. -
Hoz_Hun #5551 Már végigjátszottam mindet: DA:O, DA:Awakaning, DLC-k (kivéve a deep roads-ost meg az alternatív darkspawnost), meg a DA2-t is. Csak újrakezdtem a DA1-et mert a 2 után kedvet kaptam hozzá. Most megállapítom, hogy bár hasonló, de még is más a kettő. Sokminden előrelépés volt, de rengeteg visszaesés is. Még nem döntöttem melyik a jobb. Sztoriban mindenképp a DA1. Kivitelezésben DA2 (bár nem minden aspektusában). -
#5550 Igazi rajongónak ez megéri: Dragon Age 2 Official Guide Collector's Edition Books - Piggyback -
Although #5549 Használd a befolyásolási szinten a karakter fejlesztésnél és a végén meglátod:) Nem kétlem lehet a DA2 jobban fog tetszeni neked, de szerintem amikor végére érsz a történetnek te is el fogsz gondolkodni pár dolgon szerintem :) -
#5548 Ezért vagyok MINDIG nővel a játékokban, ha választhatok.
Első végigjátszott játékom amúgy a Tomb Raider II volt, 1997-ben. :) -
Hoz_Hun #5547 Kedvet kaptam és újra nekiálltam a DA1-nek. Hát huh, mintha öregemberekkel játszané. Bementem az options-ba, hogy nem lehete-e valahol gyorsítani a játékot. Pár óra után visszaszoktam... valamennyire. Akárhonnan is nézem a DA1 története heroikusabb. Nagyon furcsa volt újra néma karakterrel és a gyatra szöveg választó menüvel szembesülni. Azért sokat javtottak a DA2-ben meg kell hagyni. -
#5546 Kell hozzá szerintem, amúgy én játszom vele, CityVille és Airline Manager között pont elfér :D -
CAC #5545 Pont most olvastam róla az ipon-on. Fészbukkon kívül is elérhető, vagy kell hozzá mindenképp? -
Although #5544 -
szmöre #5543 Legends-el jatszik vki? -
#5542 Manapság népszerű a metroszexualitás, sajnos... -
#5541 "- nekem is volt bloodelf palám"
Mindenkinek volt :D -
#5540 erről van szó - konkrétan egy Core Design nevű fejlesztőcsapat valaha ezen az ötleten elindulva egy igen sikeres franchise-t épített
na meg:
- nincs buzulás
- a női szinkronhang jobb (bár ez szubjektív)
- nem akarja senki leszopni a virtuális karakterem virtuális péniszét
- sokkal kellemesebb egy női hátsót bámulni 40+ órán keresztül
- említettem már a nincs buzulás részt?
- itt végre jó a karaktergeneráló és nem néz ki szinte minden női karakter úgy mintha pofáncsapták volna őket egy péklapáttal
- a leszbi románccal semmi gond
- nekem is volt bloodelf palám -
#5539 -
#5538 sokan mondják ez, de lehet, hogy inkább azt élvezitek, hogy rátok gerjednek a játékban a férfi npck :D -
#5537 Sokkal jobb egy csinos popót vagy mellet bámulni, miközben játszik az ember. Ezért volt nekem bloodelf female palám :D -
#5536 ez engem is kicsit ledöbbentett... -
#5535 jézusom, itt mennyi hímneműnek van női karaktere : D -
#5534 Ja várjál ezt nem is nekem irtad.. :)) -
#5533 Miért játszol akkor szerepjátékot ha nem tudod beleélni magad? -
#5532 sok szerencsét -
Pares #5531 Én meg úgy tekintek mind a kettőre, mint egy trilógia első és második részére... Mert így is van. -
Pares #5530 Jaj. Hát akkor sok boldogságot!