Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szúrtam én is 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
1.Elõször általában simán támad.
2.Gurul, vagy teleportál.
3.Felrepül. Ekkor fedezékbe kell vonulni egy oszlop mögé, mert elkezd területre ható, nagy sebzést kiokádni magából.
4.Ezután leszáll a földre, és idéz magának pár kisbarátot. Na EKKOR KELL ÜTNI! Ekkor a legsebezhetõbb. Érdemes gyorsan megölni a teremtményeit, majd a legerõsebb single target sebzéseket bevetni ellene. 2-3 kör alatt le lehet verni.
Egyébként nekem itt volt az elsõ partihalál. Másodjára már sikerült.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Azt vettem észre, mintha a fightok olyanok lennének mint amirõl egy ideje a World of Warcraft arénája szól. Kiosztod a debuffokat (pl. hex), CC (horror) és kinézed egyesével az embereket + átkiteolod õket a másik szobába hogy nyerj egy kis idõt, míg nem jön a többi ellenfél.
Mert mikor Aveline velem volt egyszerûen nem tudtam elég sebzést bevinni, mielõtt megölték volna õt vagy valamelyik magemet (40 másodperces heal néha örökkévalóságig tûnik + a tömegre ható heal hiánya elég húzós néhány szituban), így viszont h két 2kezes warrior van + Varric és Bethany így nekem jobban bejön ez a játékmenet. (Mondom, ez változhat ha elkeni a számat egy boss, de pl a "Bone Pit" küldi végén lévõ bosst így vertem le)
Na röviden csak annyit akartam, hogy szerintem nem létfontosságú a tank még nightmare fokozaton se.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"The trees move. Do you not see it?"
én már végigjátszottam, de egyesek gondolkodás nélkül lelövik a fél játékot...
tisztelet a kivételnek, szerencsére elég sokan ismerik és használják is.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nemtom miért "brutalként" beszéltünk róla haverokkal, no mind1 is
fenris jó tank, sok-sok-sok-sok védelmet kap a spec. képességeibõl, és mivel nem használ agro növelõ dolgokat, éppen annyival kevesebben ütik õt, hogy bõven bírja a tankolást (ellenfelek 70-80%-a azért ígyis mindig vele foglalkozott)
az a maradék pár enemy meg, aki a többieket próbálja ütni, hamar összefut a rugóval, és problem solved 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
ez viszont leköt, még érdekel is a történet
sokkal jobbak a párbeszédek, folyamatosan olyan döntéseket kell hoznom, ami nagyban befolyásolja a játékmenetet, és emellett még csomó váratlan esemény is történik, amelyekre nem is számítok - ezeket nagyban befolyásolják a magaddal vitt karakterek természetesen
a harcot is meg lehet szokni, a játék késõbbi részében már teljesen úgy kell játszani, mint az 1-ben, tehát megállítgatva, taktikázva, különben hamar meghaltok.
nagyon ritkán fordul elõ, hogy sajnálok egy karaktert, mikor meghal, de itt most megtörtént érdekes módon.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Fenris tanknak ? hát ki kellene probálni, de az a kari nem arra lett kitalálva ettöl még tökéletes lehet erre is.
Jogod, mint mindenki másnak, megvan rá, hogy véleményt formálj. Csak te rohadtul visszaélsz ezzel. Ki se próbáltad a teljes játékot, de már ítéleteket mondasz, pontozol, és napok óta itt siratod a szerinted végnapjait élõ BW-t és a szintúgy szerinted meghalt DA-t. Rohadtul unalmas, és szerintem nem csak én gondolom így.
Bár ha ezt csak én gondolom így, akkor szóljatok, én elmegyek, és akkor hagyom Althought, hogy folytassa a kifejtését a csodálatos "véleményének".
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ez mindennek a teteje.
Csak annyit szeretnék látni, hogy a topikban a 70 új hozzászólás közül 30 ne egy alapjába véve értelmetlen vitáról szóljon, hanem a játékról.
fõkarakter dual dagger / assassin / shadow kombó, 2dex/1cunning fejlesztéssel, vadállat
mellé fenris (tanknak is jó, BRUTALon is), varric területsebzésre, és anders gyógyítani / buffolni / stunolni
ezzel a felállással kb 2 vagy 3 csata volt, amiknél le kellett venni hardra, de azt is inkább türelmetlenség miatt, nem azért, mert életképtelen lett volna a csapat
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Mindez része egy questnek, amit felvenni nem, de leadni lelehet éjszaka az Akasztott ember fogadóban az egyik szobában!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mert ilyen a párbeszéd és a harcrendszer is a teljesben. Te annyiban vagy lemaradva tõlünk, hogy nem ismered a "DA-mentes" sztoriját a DA2-nek.
Hawk (Two handed/Berzerker... ez utóbbi mekkora hülyeség volt, na de mindegy)
Aveline (Tank, jól bírja ütést)
Isabella (zárnyitás, íjjászölés)
Anders (Heal)
Bethany volt az elementalistám, de sajnos õ most wardenkedik...
Jó taktikának tûnik!
Egyébként Aveline nálam egész jól beépült, megszerettem. Szívósabb-erõsebb harcos, mint gondoltam volna.
a másik meg, ott van Fenris a buzi emós hajával. õt nem nagyon használom a kirkwalli kalandokra emiatt 😄 Mondjuk a mágusok felköthetik a gatyeszt ellene.
Merril meg egyszerûen nem jön be. Még sírni se tud 😄😄 na de nem azért.
wedge31: egyetértek veled😊 Most már én is ilyen értékelést adnék rá, egy 8 pontosat. eddig tudom 7.5 volt 😄 ez nem az a játék, amire 9.5-10 pontokat lehet szórni.
Merrill tényleg elég gyenge sajnos (régebben fejtegettem is), de én ettõl függetlenül használom, mert aranyos <#gonosz1>#gonosz1>
ally mana/stamina < 50% -> Rally
self mana/stamina < 10% -> Second Wind
Most olyat tervezek, hogy Varic-ot és Isabellát is vinni kéne egyszerre!
Varricot zárnyitós távharcásznak hagyni, míg Isabellát nem ként cunningra fejleszteni (zárnyitáshoz kell), hanem mehetne staminára, dexterityre, constitutionre a sok pont (így talán nem halna olyan hamar szegényke).
Csak még azt nem tudom kit kéne betenni 4. embernek (fõhös jelenleg 2 kezes harcos, de lehet egy ilyen partiba inkább pajzsos tanknak kellene lennie) esetleg egy gyógyítani tudó varázslót?!
Apropó használja valaki egyáltalán az Elf varázslónõt, Merrilt??
Szerintem azzal, hogy nem tanulhat Heal-t eléggé ki van szegényke herélve...
Konkrétan én találtam egyet Act 1-ben Lowtownban (Hightownban elfelejtettem kinyírni õket), majd Act 2-ben egy-egy új banda tûnik fel a színen.
Bármely városrészben kb. 6-7 csapatukat kell levágni és utána megnyílik a fõhadiszállás ahol egy boss-t kell kinyírni és kitakarítani a bandát a városrészbõl.
Kérdés: Találkozott-e valaki Darktown-ban is ilyen bandás misszióval (mert most van egy nevesített csapat, akikkel már 2-jára futottam össze ott!)
8 pontot megérdemel simán a játék a három nagy hibája ellenére is.
Ezt a ijat találtam a végén kár, hogy nem sockettes.
Full champion armor.
amúgy pár száz hozzászólással ezelõtt linkeltem ám mentés generálót.