6609
Dragon Age II
  • Prince23
    Nincs.
  • Perszepeta
    Én most kezdtem el játszani még csak a játékkal, és biztosan volt már erről szó, de nem tudom végigolvasni a több száz kommentet: nekem az a nagy kérdésem, hogy a nézeten nem lehet valahogy állítani? Mert amikor teljes felülnézetben vagyok akkor látom csak be a területet (itt viszont zavaró, hogy billentyűzettel kell irányítanom), ha meg ráközelítek, akkor alig látok valamit: tehát nincs valami hasonló nézet mint pl a dead space-ben? :) Tudom nem a legjobb hasonlat :D Köszi a választ előre is!
  • Lacoka12
    én férfinél nem láttam olyan opciót pedig nemessel voltam lehet hogy bug nem tudom
  • Although
    Elvileg ha férfi nemes vagy úgy is trónra tudsz kerülni Anorával közösen talán nélküle is. De én általában gonosz elfet játszok minden mennyiségbe :)
  • MerlinW
    Én is úgy vagyok vele, hogy a szerepjátéknak a lényege, hogy beleélje magát az ember. Női karakterrel ez valahogy nem megy.
    (Mármint játékban. Az életben szívesen beléjük élem magam )

Venetica, Tomb Raider, Jade Empire, Beyond Good and Evil stb., nem kifejezett szerepjátékok, azokkal nincs baj.
  • Lacoka12
    én mind kettő nemel ki szoktam probálni néha vannak meglepik a első részbe csak női karival tudtam trora kerülni és úgy vettem észre a Dao 2 is van ilyen a hercegnél
  • Különc
    Biztos nem vagy akkor egy Jeanne D'Arc fan
  • mike01010101
    Nekem sem. Soha. Nem is játszok olyan játékkal ahol női főhős van, pl a venetica is jó lett volna de a női főhős miatt kihagytam.
  • Különc
    Nekem ha healer a karakter csak nő jöhet szóba, talán még zsivány... minden másra ott a Mas... a férfi
  • Prince23
    Worthplaying 6/10
  • Laci82
    Sziasztok.
    Van itt olyan aki digitálisan vette meg a cd galaxistól?
    Tegnap megrendeltem azt mondták ma küldik,lassan menni kell dolgoznom és még sehol.
    Szóval mennyire igaz,hogy az első munkanap küldik nekem a kódot?
  • Prince23
    Már csak a második heylen van
  • SötétBarom
    Nálam például kizárt dolog, hogy női karakterrel nyomjam végig.. :DD
  • böröczk
    Egy SZEREPjátékban akkor is sokszor meglepő, mennyien csinálnak női karaktert (tomb raider már más dologÖ, nekem pl eszembe nem jutna hapsival lenni, eleve többet kitakar a képernyőből : D
  • Hoz_Hun
    Van. Persze külön az 1-hez külön a 2-höz. Az 1-hez egyféle és külön egy Artbook, amivel egybe lehetett rendelni. A 2-höz pedig két féle. De azok csak abba különböztek hogy mivel nem volt külön Artbook (a 2-höz) így azt belerakták (meg a képregényt, meg extra interjut).
  • Hoz_Hun
    Alapvetően én is így vagyok a női karakterekkel. Egy kivétel van: a szerepjátékok. Abba nem tudom beleélni magamat női karakterrel. Bár általában egy idő után végigviszem női karakterrel is, de ott nincs romantikázás meg ilyenek.
    Másegyébként nagyon szeretem a női főhősös játékokat. Tomb Raider mai napig az egyik kedvencem. De jó volt a Wet meg az egyéb "feminista" játékok is.
  • IMYke2.0.0.0
    Hoppááá! Van ilyen a ME1-2-höz? Na, ennek utánanézek :)
  • Hoz_Hun
    Én ilyet csak a Mass Effecthez (1 és 2) vettem meg. Szerintem tényleg csak rajongóknak éri meg.
  • Hoz_Hun
    Már végigjátszottam mindet: DA:O, DA:Awakaning, DLC-k (kivéve a deep roads-ost meg az alternatív darkspawnost), meg a DA2-t is. Csak újrakezdtem a DA1-et mert a 2 után kedvet kaptam hozzá. Most megállapítom, hogy bár hasonló, de még is más a kettő. Sokminden előrelépés volt, de rengeteg visszaesés is. Még nem döntöttem melyik a jobb. Sztoriban mindenképp a DA1. Kivitelezésben DA2 (bár nem minden aspektusában).
  • IMYke2.0.0.0
    Igazi rajongónak ez megéri: Dragon Age 2 Official Guide Collector's Edition Books - Piggyback
  • Although
    Használd a befolyásolási szinten a karakter fejlesztésnél és a végén meglátod:) Nem kétlem lehet a DA2 jobban fog tetszeni neked, de szerintem amikor végére érsz a történetnek te is el fogsz gondolkodni pár dolgon szerintem :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezért vagyok MINDIG nővel a játékokban, ha választhatok.
    Első végigjátszott játékom amúgy a Tomb Raider II volt, 1997-ben. :)
  • Hoz_Hun
    Kedvet kaptam és újra nekiálltam a DA1-nek. Hát huh, mintha öregemberekkel játszané. Bementem az options-ba, hogy nem lehete-e valahol gyorsítani a játékot. Pár óra után visszaszoktam... valamennyire. Akárhonnan is nézem a DA1 története heroikusabb. Nagyon furcsa volt újra néma karakterrel és a gyatra szöveg választó menüvel szembesülni. Azért sokat javtottak a DA2-ben meg kell hagyni.
  • Fenrir
    Kell hozzá szerintem, amúgy én játszom vele, CityVille és Airline Manager között pont elfér :D
  • CAC
    Pont most olvastam róla az ipon-on. Fészbukkon kívül is elérhető, vagy kell hozzá mindenképp?
  • Although
  • szmöre
    Legends-el jatszik vki?
  • wedge31
    Manapság népszerű a metroszexualitás, sajnos...
  • Fpocok
    "- nekem is volt bloodelf palám"

Mindenkinek volt :D
  • Calver
    erről van szó - konkrétan egy Core Design nevű fejlesztőcsapat valaha ezen az ötleten elindulva egy igen sikeres franchise-t épített
    na meg:
    - nincs buzulás
    - a női szinkronhang jobb (bár ez szubjektív)
    - nem akarja senki leszopni a virtuális karakterem virtuális péniszét
    - sokkal kellemesebb egy női hátsót bámulni 40+ órán keresztül
    - említettem már a nincs buzulás részt?
    - itt végre jó a karaktergeneráló és nem néz ki szinte minden női karakter úgy mintha pofáncsapták volna őket egy péklapáttal
    - a leszbi románccal semmi gond
    - nekem is volt bloodelf palám
  • Fpocok
  • I.C.ram
    sokan mondják ez, de lehet, hogy inkább azt élvezitek, hogy rátok gerjednek a játékban a férfi npck :D
  • Fpocok
    Sokkal jobb egy csinos popót vagy mellet bámulni, miközben játszik az ember. Ezért volt nekem bloodelf female palám :D
  • I.C.ram
    ez engem is kicsit ledöbbentett...
  • böröczk
    jézusom, itt mennyi hímneműnek van női karaktere : D
  • cikasz
    Ja várjál ezt nem is nekem irtad.. :))
  • cikasz
    Miért játszol akkor szerepjátékot ha nem tudod beleélni magad?
  • Lacoka12
    sok szerencsét
  • Pares
    Én meg úgy tekintek mind a kettőre, mint egy trilógia első és második részére... Mert így is van.
  • Pares
    Jaj. Hát akkor sok boldogságot!