Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Abominationökkel nem dugunk. <#ejnye1>

Szúrtam én is 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Én is rá hajtok egyébként. Isabella nem begyere, Aveline meg nem túl nõies...arról nem is beszélve, hogy a döntéseim nemigen teszik a barátommá. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

<#hehe><#eljen> Az nekem is mûködött!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Némi összefoglalás Act I után.Normal fokozaton 1 kis odafigyeléssel nem lehet nagyon csatát veszteni(egyszer sikerült mikor a mage-kat hoztuk ki a barlangból és ott ellent mondtam a night-commandernek -ezt a csatát sikerült vkinek teljesíteni?-). Minden fellelhetö küldetést (remélhetõleg) megcsináltam így 10. szintüként távoztam a rész végén.Némi csalódás kicsit,hogy az inventoryban nincs a tárgyaknak képe,de ezzel egy idö után megbarátkozik az ember(bár némi visszalépés jellege van,hisz elsö részben már "megoldoták" a dolgot ,nem tudom miért nem lehetett átemelni ha már lusták voltak).A barlangok ugye egyformák 3 v 4 van összesen és küldetéstõl függ melyik irányból kell végigmenned rajta(és ha egyszer már jártál benne onnantól mutatja a full térképet-ennél már sztem talán at is jobb lett volna ha ujra fel kell "fedezni" ugyanazt mégis nagyobb illúzioja lenne,mint így látni,hogy a map készítõk lusták voltak másik 4-5-öt rajzolni). Némi keserü szájízzel vettem tudomásul a specializáció leegyszerüsítését(elsö részben legalább egy speciális küldetést kellett megcsinálni és ugy érezte az ember,hogy "specializálódott" rá).Azt is kicsit nehezménysztem mikor a companion-ok küldetéséhez el kellett menni az adott helyszínekre és ott lehetett vele beszélni, még akkor is ha a csapatomba volt(így volt megírva az "anim"). Nekem egyenlöre mindenki a csapatomba maradt , Bethany akart elmenni ill marasztalták ,de rábeszéltem jöjjön velünk.Egyenlöre ennyi az észrevétel. Illetve grafika szép, nekem 1680-ban minden bepakcoslva 2x élsimitással hihg textura és minde egyéb effekt bekapcsolásával is folyamatos(2-3 oránként áll be 10 mp-re -lehet vga memory lesz tele és üríteni kell-). Ati vgam 11.4-es driverrel 1.00-s verzió.
Sir Quno Jedi
Akkor nem sok BW játékot játszhattál. Me1-2 DA1 is errõl szól. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pointer4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tegnap egy kicsit meglepõdtem, amikor a fõhõsnõm lefeküdt Merillel 😄 Ott hempergõztek és smároltak az ágyban, na ilyet még nem láttam játékban 😄
Sir Quno Jedi
Enyimek is bírták szembõl-szembe is, de azért szebb az elbújós módszer. Azé vannak a fedezékek ott.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lacoka12
én sprit heal-os mágusal ott anélkül gyõztem le hogy elbujtam volna és amikor területre hato támadást csinált a csapatott magam köré gyüjtötem

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Van neki egy támadási ciklusa. Ezt kell kifigyelni.
1.Elõször általában simán támad.
2.Gurul, vagy teleportál.
3.Felrepül. Ekkor fedezékbe kell vonulni egy oszlop mögé, mert elkezd területre ható, nagy sebzést kiokádni magából.
4.Ezután leszáll a földre, és idéz magának pár kisbarátot. Na EKKOR KELL ÜTNI! Ekkor a legsebezhetõbb. Érdemes gyorsan megölni a teremtményeit, majd a legerõsebb single target sebzéseket bevetni ellene. 2-3 kör alatt le lehet verni.

Egyébként nekem itt volt az elsõ partihalál. Másodjára már sikerült.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Sir Quno Jedi
Mikor területre készül támadni, olyankor az egész csapatot be kell vinni az oszlopok közé, fedezékbe, amúgy meg a szokás taktikák rajta is mûködnek. Ütni kék! 😄

Azzal az ancient rock wraith-el mit lehet csinálni, hogy megfeküdjön? Fél órai kalapálás után is csak az egyharmadáig ment le az élete, és elfogyott az összes piros ital. Röhögtessem halálra?
Sir Quno Jedi
Én dx11-ben highres textúrákkal toltam végig term. Anélkül olyan homály mocsok, hogy rosszul lettem (kipróbáltam ugyanis nélküle is néhány szituációban, hogy teszteljem). Nem véletlen nem a boxomra vettem meg, ha meg PC, tolják alá a jó gfx-et, vagy ideges leszek.

Különc
Kérdés: valaki próbálta a letölthetõ high resolution textúrákat és a directx 11-et? Tegnap beállítottam, de nagyon kicsi volt az FPS, van már arra valami fix hogyan lehetne 11-ben játszani normálisan?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Különc
Épp mióta Fenris csatlakozott a csapatomhoz azóta nem használom Avelinet és tankot se egyáltalán. (Lehet hogy ez késõbb változni fog, hiszen végülis még az elején vagyok a játéknak)

Azt vettem észre, mintha a fightok olyanok lennének mint amirõl egy ideje a World of Warcraft arénája szól. Kiosztod a debuffokat (pl. hex), CC (horror) és kinézed egyesével az embereket + átkiteolod õket a másik szobába hogy nyerj egy kis idõt, míg nem jön a többi ellenfél.

Mert mikor Aveline velem volt egyszerûen nem tudtam elég sebzést bevinni, mielõtt megölték volna õt vagy valamelyik magemet (40 másodperces heal néha örökkévalóságig tûnik + a tömegre ható heal hiánya elég húzós néhány szituban), így viszont h két 2kezes warrior van + Varric és Bethany így nekem jobban bejön ez a játékmenet. (Mondom, ez változhat ha elkeni a számat egy boss, de pl a "Bone Pit" küldi végén lévõ bosst így vertem le)

Na röviden csak annyit akartam, hogy szerintem nem létfontosságú a tank még nightmare fokozaton se.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Calver
én most viszem másodszorra mágussal, pont arra törekszem, h belõjem úgy a taktikákat, h ne kelljen nagyon megállítgatni, csak AoE és cross-class kombók esetén - elvileg így is lehet játszani, majd meglátjuk mi sül ki belõle...

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
valaki nem akar fejlécbe berakni egy "spoiler taget használd, vagy ráderesztjük Bongót, a bantu négert, akinek kedvenc idõtöltése a nemi erõszak"?
én már végigjátszottam, de egyesek gondolkodás nélkül lelövik a fél játékot...
tisztelet a kivételnek, szerencsére elég sokan ismerik és használják is.

Rage47
én is erre utaltam, csak nem akartam spoilerezni
Lacoka12
én a act 2 nél az anyát sajnálom amikor úgy tértem vissza a mélyutakrol hogy a teso nem jött vissza

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

SötétBarom
O_O

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Rage47
<#nemtudom>
BEAST
O_O

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

j0nNyKa
tényleg, nightmare, my bad
nemtom miért "brutalként" beszéltünk róla haverokkal, no mind1 is

fenris jó tank, sok-sok-sok-sok védelmet kap a spec. képességeibõl, és mivel nem használ agro növelõ dolgokat, éppen annyival kevesebben ütik õt, hogy bõven bírja a tankolást (ellenfelek 70-80%-a azért ígyis mindig vele foglalkozott)
az a maradék pár enemy meg, aki a többieket próbálja ütni, hamar összefut a rugóval, és problem solved 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Rage47
most vagyok act2-nél, és sokkal jobban tetszik, mint az 1, igaz azt végig sem bírtam játszani, mert beleuntam
ez viszont leköt, még érdekel is a történet
sokkal jobbak a párbeszédek, folyamatosan olyan döntéseket kell hoznom, ami nagyban befolyásolja a játékmenetet, és emellett még csomó váratlan esemény is történik, amelyekre nem is számítok - ezeket nagyban befolyásolják a magaddal vitt karakterek természetesen
a harcot is meg lehet szokni, a játék késõbbi részében már teljesen úgy kell játszani, mint az 1-ben, tehát megállítgatva, taktikázva, különben hamar meghaltok.
nagyon ritkán fordul elõ, hogy sajnálok egy karaktert, mikor meghal, de itt most megtörtént érdekes módon.
Persze, torzítottam, hát hogyne. Ha meg töröltetni akarod a hozzászólásaidat, akkor meg menj a moderátor topikba, és szóljál ott.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Elhiszem, én még nem probáltam, nightmaren elsöre a biztosra mentem.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Terminátor14
Én is õt használom tanknak hardon, simán jó. 😊

CSAK a Fradi

Írtam, belementem egy értelmetlen vitába, de kérd a moderátort törölje õket, én már kiírtam nyugodtan törölheti. Egyébként megint torzítasz de mindegy.

wedge31
Gözöm nincs mi az a brutal.
Fenris tanknak ? hát ki kellene probálni, de az a kari nem arra lett kitalálva ettöl még tökéletes lehet erre is.

Engem ne kategorizálj, ha megkérhetlek. Kösz.

Jogod, mint mindenki másnak, megvan rá, hogy véleményt formálj. Csak te rohadtul visszaélsz ezzel. Ki se próbáltad a teljes játékot, de már ítéleteket mondasz, pontozol, és napok óta itt siratod a szerinted végnapjait élõ BW-t és a szintúgy szerinted meghalt DA-t. Rohadtul unalmas, és szerintem nem csak én gondolom így.

Bár ha ezt csak én gondolom így, akkor szóljatok, én elmegyek, és akkor hagyom Althought, hogy folytassa a kifejtését a csodálatos "véleményének".

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Értem gyerekek: Szóval ha feljön az ember egy fárasztó nap után a fórumra, hogy belekukkantson a topikba, és meglássa, hogy ismét ugyan az az ember osztja az _értelmetlen_ hülyeségeit, mint már azelõtt pár napja egyfolytában, és erre egy pöppet begõzölt fejjel leír 2db káromkodást (amiért késõbb bocsánatot kér), az rögtön gyáva, nagypofájú és szánalmas. Az tök mindegy, hogy az, akirõl szólni akart, mit csinált, hogy telitrollkodta a topikot. Persze, hogy mindegy. Sõt, akinek kicsit "jobban" nem tetszik a játék, az még a pártjára is áll. Értem én. Az tök mindegy, hogy valaki itt agyba fõbe lekritizál mindent úgy, hogy ki se próbálta az egész játékot. És a félreértések elkerülése végett: Nekem tök mindegy, ha valakinek nem tetszik. Írja le a véleményét nyugodtan. Õ dolga. De ha valaki itt litániákat ír napokon keresztül, közben még be is vallja, hogy fogalma nincs a játék 95%-áról, az már kicsit sok. Sõt, ennek tetejébe még saját magát tapasztaltabbnak is tartja meg még kitudja minek, mint a többiek. És a végén még õ lesz a megsértõdött, hogy szegénynek nem engedi kifejteni a véleményét egy ilyen magamfajta senkiházi, aki csak káromkodni tud.

Ez mindennek a teteje.

Csak annyit szeretnék látni, hogy a topikban a 70 új hozzászólás közül 30 ne egy alapjába véve értelmetlen vitáról szóljon, hanem a játékról.

j0nNyKa
*brutalon, nem nightmaren, és lehet, nagyon is

fõkarakter dual dagger / assassin / shadow kombó, 2dex/1cunning fejlesztéssel, vadállat
mellé fenris (tanknak is jó, BRUTALon is), varric területsebzésre, és anders gyógyítani / buffolni / stunolni

ezzel a felállással kb 2 vagy 3 csata volt, amiknél le kellett venni hardra, de azt is inkább türelmetlenség miatt, nem azért, mert életképtelen lett volna a csapat

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Talkative Man kocsmaban most lattam csak, poen :-)
Kiegészíteném: Minden Actban van elvileg 1 banda Lowtownban, Hightownban és a Dokkoknál!

Mindez része egy questnek, amit felvenni nem, de leadni lelehet éjszaka az Akasztott ember fogadóban az egyik szobában!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
A demó tökéletes mértékben megmutatta milyen a harcrendszer maxon (legeslegelején) és minimalizálva is és a párbeszédek felépítését, milyenségét a lehetõ legjobban prezentálták. Gondolok én az Investigate-re meg a Flemethes "regényre".

Mert ilyen a párbeszéd és a harcrendszer is a teljesben. Te annyiban vagy lemaradva tõlünk, hogy nem ismered a "DA-mentes" sztoriját a DA2-nek.

wedge31
Aveline alapember volt nálam, sajnos érdekes mod nincs több tank a csapatban, anélkül meg szerintem nem lehet nightmaren boldogulni.

Nálam jelenleg egy viszonylag életképes csapat:

Hawk (Two handed/Berzerker... ez utóbbi mekkora hülyeség volt, na de mindegy)
Aveline (Tank, jól bírja ütést)

Isabella (zárnyitás, íjjászölés)

Anders (Heal)

Bethany volt az elementalistám, de sajnos õ most wardenkedik...

Kösz a tanácsot! Ma már nem kezdek el megint játszani, majd holnap!

Jó taktikának tûnik!

Prince23
Két Rogue-val óvatosan kell játszadozni, sebzésük ugyan halálos is, csak kissé gyengék. én ha lehet 2 harcost egy roguet és egy mágust (Anders vagy Bethany powa) viszek magammal.

Egyébként Aveline nálam egész jól beépült, megszerettem. Szívósabb-erõsebb harcos, mint gondoltam volna.
a másik meg, ott van Fenris a buzi emós hajával. õt nem nagyon használom a kirkwalli kalandokra emiatt 😄 Mondjuk a mágusok felköthetik a gatyeszt ellene.
Merril meg egyszerûen nem jön be. Még sírni se tud 😄😄 na de nem azért.

wedge31: egyetértek veled😊 Most már én is ilyen értékelést adnék rá, egy 8 pontosat. eddig tudom 7.5 volt 😄 ez nem az a játék, amire 9.5-10 pontokat lehet szórni.

Calver
hát, szerintem szinte semmi...

Merrill tényleg elég gyenge sajnos (régebben fejtegettem is), de én ettõl függetlenül használom, mert aranyos <#gonosz1>

Calver
rakd be taktikák közé, nálam is úgy van harcosnál... mégpedig:
ally mana/stamina < 50% -> Rally
self mana/stamina < 10% -> Second Wind

És Rally nélkül milyen lehetõség vannak (esetleg egy warrior nélküli partyban???)

Most olyat tervezek, hogy Varic-ot és Isabellát is vinni kéne egyszerre!

Varricot zárnyitós távharcásznak hagyni, míg Isabellát nem ként cunningra fejleszteni (zárnyitáshoz kell), hanem mehetne staminára, dexterityre, constitutionre a sok pont (így talán nem halna olyan hamar szegényke).

Csak még azt nem tudom kit kéne betenni 4. embernek (fõhös jelenleg 2 kezes harcos, de lehet egy ilyen partiba inkább pajzsos tanknak kellene lennie) esetleg egy gyógyítani tudó varázslót?!

Apropó használja valaki egyáltalán az Elf varázslónõt, Merrilt??
Szerintem azzal, hogy nem tanulhat Heal-t eléggé ki van szegényke herélve...

És azt észre vettétek, hogy Kirkwallban éjszaka bandák garázdálkodnak?

Konkrétan én találtam egyet Act 1-ben Lowtownban (Hightownban elfelejtettem kinyírni õket), majd Act 2-ben egy-egy új banda tûnik fel a színen.

Bármely városrészben kb. 6-7 csapatukat kell levágni és utána megnyílik a fõhadiszállás ahol egy boss-t kell kinyírni és kitakarítani a bandát a városrészbõl.

Kérdés: Találkozott-e valaki Darktown-ban is ilyen bandás misszióval (mert most van egy nevesített csapat, akikkel már 2-jára futottam össze ott!)

Van sok más forrás ahonnan lehet infot, leírást gyûjteni, de a demo is megmutat pár dolgot, hasonlít ahhoz amit vártál vagy nem. De mindegy..ha meg tudjátok oldani, töröltessétek ki az összes beírásomat úgyse volt semmi értelme, legalább Pares nyugodt lesz. Sõt ezúton kérem a moderátor ha olvassa és lehetséges törölje ki a beírásaimat.

VAn olyan is, csak azt külön kell aktiválni!

wedge31
54h alatt végére értem lv23-as karival.
8 pontot megérdemel simán a játék a három nagy hibája ellenére is.

Ezt a ijat találtam a végén kár, hogy nem sockettes.

Full champion armor.

Mar ne haragudj de ha demo alapjan iteled meg a jatekot akkor nem igazan ertelek.
Blood Mage/spirit healer paros a legdurvabb, Sose fogysz ki a Hpbol folleg ha cuccokban is ragyursz
Calver
ugye? engem is az a rész tartott vissza attól h DA2 elõtt lezúzzam elsõ részt mindenestül.
amúgy pár száz hozzászólással ezelõtt linkeltem ám mentés generálót.

Calver
death syphon nem éri meg, follow through-t passzolom (de tippre az sem), de mindkettõnél van egy sokkal jobb: Warrior Rally képessége. olyan szintû mana/stamina regenerációt ad h fejlesztett verzió, hogy soha nem fog senki kifogyni kakaóból... kivétel a warrior, de neki meg ott van Second Wind.

Ezt én nem hibának nevezném wedge. Egy normális nemzetközi guildban egy ilyenért elõszór szólnak, másodszorra repülsz és nem kell hozzá semmilyen moderátor. De szerintem te ezt ugyanúgy tudod mint én. És kösz amiért legalább te szóltál.