Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valóban az, de ha valaki így tudja kiélni magát, akkor rá kell hagyni, valószínûleg az életben valami szánalmas figura lehet. Ennyi öröme hadd legyen 😊

Why so serious?

Prince23
Van a harcmesterségen belül, ami 100%-ig visszaadja a staminát, ha benyomod.

wedge31
Hagyjuk, nem mennék bele mélyeben a világ leggyávább dolga interneten keresztül szidní valaki anyját elbújva a bill mögé tudván hogy ezért a világ minden táján minimum pofán csapás jár de itt meguszhatja.
Ez az egy szitok szó engem idegesit de ez az én hibám, sorry.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

SötétBarom
Nem volt erõm nekimenni a dao-nak mégegyszer (eszembe jutott a derp roads 😄D), így nekiálltam még egyszer ennek warriorral. Meglepõ módon, már az Act1.ben találkoztam 3 új questtel :>

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Calver
ó, olyan édes hogy egy közel sem neked célzott (legalábbis én nem látom a "válasz erre" feliratot) hozzászólás után lenyomsz nekem egy passzív-agresszív hisztit. de tényleg. <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

Engem az se zavar ha engem anyáznak, mivel leszarom, hogy valami senkiházi akit sose láttam és sose fogok mit oszt a neten. Ha valaki csak kurvaanyázva tud véleményt mondani arra nem érdemes szót vesztegetni.

Why so serious?

wedge31-et legalább zavarja veled ellentétbe.

Hát igen, az igazságra nehéz mit mondani.

Why so serious?

Szerintem arra várhatunk az örökkévalóságig, hogy az SG-n valaha olyan vita legyen amiben nem anyázik egy idõ után legalább az egyik fél.

Why so serious?

No comment

Igazából ott hibáztál amikor olyasmirõl kezdtél vitatkozni amirõl a leghalványabb fogalmad sincs. A többi már jött magától.

Why so serious?

wedge31
Jó tudni akkor neked nyugodtan bárki szídhatja az anyádat még örülsz is neki, szvsz mindenek van egy határa még az internetes nagypofáju emberkéknek is.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem sose elég sem a stamina sem a manna, ezért elkezdtem nézelõdni és a következõt találtam:

Mageknek: Spirit Ág Death Syphon (hullánként jön 10 % manna fejleszthetõ)

Rouge-oknak: Scoundrel: Follow through skill (Back-to-Back kell hozzá/ 1 % staminát ad minden egyes alap támadás után)

Warriornak: Battlemaster ág (Bolster 5% staminaregen (activálni kell) és Deep Reseres (Passzív skill 10 % regen)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tudod te vagy az a kategória aki miatt mindig is kerültem a Magyar guildokat illetve aki miatt a Aquilonián lévõ magyar guild is szétesett. Káromkodsz, szidod a másik anyját, lehülyézed az embert. De látom jól tudsz angolul gondolom azt is tudod mi az a demo. Ugye azért adják ki, hogy el tud dönteni meg akarod venni vagy sem. Persze okos ember nem csak ez alapján dönt mielõtt vesz valamit. Mert ha megvetted utána már késõ a bánat, én már jártam így még gyerekként és tanultam belõle. Ha egy kicsit okos is vagy tudod rengeteg mindent árulnak szép dobozban, ami nem az aminek látszik. Más is hasonlított játékot, más topikba és itt is, más játékhoz. De te csak egy dolgot hajtogatsz, miután jó páran megerõsítették, hoz_hun,prince23,lwb , egy egyszerû eldöntendõ kérdés alapján amirõl én beszélek nincs benne. És had legyen jogom ítéletet mondani valamirõl és értékelni, ne a te engedélyed keljen hozzá, rögtön az elsõ beszólásodat helyre kellett tenni mert úgy csináltál mint ha te lennél a fõnök itt, holott még szinte semmit se mondtam. Ellenben veled én legalább tudom hibáztam amikor belementem egy értelmetlen vitába veled, meg a két másik nagyon okossal, de te örök életedben mindig mindenben a másikat fogod hibáztatni mindenben.

sajnalom azert ezt a gamat kar erte 😞

pont az volt jo benne hogy fasza grafikaval kaptunk egy jo kis rpgt erre csianltak belole egy gyenge diablo utanzatot ( pc-s szemmel ) amugy meg egy jo kis konzolos ide oda ugralok frocsog a ver meg kemenykedek jatek csak ez nagyon keves nekem legalabbis ..

ennek szeritem amugy vege ebbol a gamabol mar sose lesz jo rpg.. remenykedem hogy lesz majd valaki aki meg ol az ilyen stilusba idot es energiat bar tudom hogy erre a mai rohano vilagba mar nics kereslet 😛
Ja, elhúzott, egy idõre. De holnap, ha délután feljövök, akkor megint azt fogom látni, hogy 70 új hozzászólás, és abból megint a felét õ írta, de a játékkal még mindig nem játszott. Á, hagyjuk inkább tényleg.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Fec papa
Szerintem meg még most is róla beszélünk, a csóka ezen az oldalon nem is írt már, feljetsük el.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Akkor így utólag elnézést kérek azért az egy kifejezésért.

Különben meg: Ugyan engem és másokat is hányszor illettek már ennél sokkal durvább szavakkal is (például ebben a topikban is). Igen, az anyukámra vonatkozókkal is. A mondanivalómból viszont ez az indulatszó semmit se von le. A véleményem ugyan az maradt: hogyan jön õ ahhoz, hogy agyonkritizálja a BW-t, DA-t és reklámoz helyettük más fejlesztõk más játékait, amikor nem is játszott magával a játékkal? Ez nálam a trollkodás és a pofátlanság definícióját is kimeríti. Akár hányszor feljövök, hogy beleolvassak a topikba, azt látom, hogy Although okoskodik, sõt mi több, már pontozza is a játékot! Elképesztõ.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Calver
szerintem meg legalább két moderátor látogatja rendszeresen a topicot, és ha majd õket valami zavarja szépen kicsapkodják az embereket <#gonosz1>
aki meg pár indulatszón így kiakad, azt üdvözlöm az interneten, örüljön h már nem a hittanórákon ül - bár több a káromkodás, de itt max verbálisan akarják hátulról elkapni.

wedge31
Azt soha semmi se indokolja, hogy valakinek az édesanyját a szádra vedd, ha egy kicsi gerinced is volna így lehigadva elnézést kérnél.

2 elhamarkodott indulatszóért? Szóval az, hogy itt napok óta alaptalanul kritizálja a játékot, a fejlesztõket, meg mindent ezek körül, az nem zavar senkit. Értem.

<#falbav>

jahogy hat koszi 😄
ezt a hozzaszolast is siman lehetne reportolni...fogjad mar vissza magad.

Calver
és siker. fuckyeah.

Persze.
Felmész a játék saját oldalára és ott megveszed (merhogy ez nem mod, hanem hivatalos kiegészítõ amit pénzért vesztegetnek vagy ha éppen olyan változatában vetted meg a játékot akkor pénzbe már nem kerül de regisztrálod a játékodat és letöltöd majd aktiválod a DLC-t). Aztán felrakod és aktiválod. Ennyi a menete a dolognak.
Ha aktiváltad akkor egy plusz helyínként jelenik meg a Black Emporium Kirkwall városában ahol tudsz venni a kérdéses lötyibõl.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Sir Quno Jedi, SaGa Jr:

Köszi!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

meglehet!:op
de ott adott nemi kritet is

anti hero

es tudatok esetleg errol nekem valami linket adni honnet tudom letolteni es hogy is mukodik ez pontosan ?
Calver
köszi, megvan, közbe találtam még másik leírást is... Champion armort sikerült is már lecserélni Ser Isaac páncéljára, már csak azt kéne megtalálni, amire ténylegesen cserélni akarom <#nevetes1>

Jah meg annyi hogy utana a file-t bemasolod override konyvtarba
editor exe-vel megnyitod a 2da.rim-et latni fogsz egy listat ott kikeresed az itemvariation-t raklikkelsz.Ekkora latni fogod a listat a modelekkrol.Megkeresed azt a modelt amit at akarsz irni es kikeresed hogy mire.pl kikeresed a kezdo pancelt es a champion armort.Majd a G2DA_collunm7 sorban az erteket at irod. ezutan save as itemvariation.gda es kesz is
CAC:
Találod õket vagy éppenséggel veszed ahogy haladsz elõre a sztoriban. Va negy halom boltos akiknél körülnézhetsz (van olyan árus is aki csak bizonyos napszakban érhetõ el , mint például a dokkoknál a csatornában ténykedõ boltos esténként). Minden Act-ben frissül a készletük.

AnubisEE:
A Dark Emporium DLC által betett "boltban" lehet venni erre szolgáló löttyöt. Az alapjátékban nincs erre módod.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Black emporiom eye of the maker potival aszem
Calver
ezer köszönet.
és még egy kérdés: a cucc modeljének megváltoztatásához pontosan melyik értéket írtad át? nézegettem, de az istennek se találom <#rolleyes>

Sziasztok !
lehetoseg van arra hogy ujra talenteljem a karaktereket valahol ?
vagy valahogy 😛
zorrobomber
fallout nyúlás, imho

szerintem cska optikai tuning, de nem tudom pontosan

anti hero

Sir Quno Jedi
Nem tudom mennyi valódi elõnyt ad a messy kill itt a DA2-ben, mivel én sem találtam még róla pontos leírást. Lehet hogy van neki. Én használgattam több karimnál is efféle cuccokat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

<#vigyor4><#alien2><#alien><#taps><#eljen><#nevetes1><#eplus2><#vigyor2><#vigyor> Nem 100-as az tuti! 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!

Pares:
3. Értem. No és hol lehet 'rúna recepthez' jutni? Emlékeim szerint eddig csak a Dark Emporiumban találtam, de az is szerencse rúna volt, ami mindössze több cuccot eredményezett a hullák átvizsgálásakor.
Btw csak akkor találok több aranyat az elesetteknél, ha azzal a karakterrel kutatom át a testeket, akinél ez a varázstárgy van, vagy globálisan hat a partira?

Sir Quno Jedi:
Tehát akkor ez csak a vizuális élmény miatt ad pluszt, harcrendszerbeli elõnye nincs. Akkor eladom jól.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Jah, igazad van. Bár a nemtörténik semmit, Én úgy gondoltam... 😊
Sir Quno Jedi
Nem. Ha legyõzöd az akareterõddel (pl. ahcosként), akkor automatikusan le is szúrod. Ha viszont egy mágus segít neked (Merril-t pl. elbájolja, õ nem volt nekem jó), akkor az van amit írtam, életben hagyhatod.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rage47
a DLC kard iszonyat ronda😄
SRY,
Nem "Sir Quno Jedi" -nek ment, hanem "Pares" -nak az elözõ...
Oh, csak a felet rakta be a kepnek :-/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Semmi nem történik, az utolsó pillanatban legyõzöd az akaraterõddel... 😊
Rage47
Nekem Anders segített ott.
Sir Quno Jedi
Messy kill-re szétrobbannak véres cafatokra az ellenfelek, mikor kinyírod õket.

Sir Quno Jedi
Játék végsõ részéig nem rúnáztam páncélt, mert túl gyorsan cserélõdik ahhoz. A kompányionok páncéljába lehet tenni armor növelõ rúnát, amennyit csak tudsz, de a végjátékig szvsz. ez is felesleges.

Fegyóba meg ésszerû pl. Bianca-ba tenni, mivel az végig VArric-kal marad és szintet lép vele együtt. Ugyanígy, spéci fegyónak ott a Blade of Mercy Fenris-nek és így tovább. De ez sem az elején lesz...

A kezdõ, de jó tõtökbe érdemes valami jó kis elemnátlis runát tenni, oszt hajrá, késõbb arra sem lesz szükség, illetve késõbb lesz destruction rúna, ha két rúna megy bele, akkor egy destruction, meg egy elemi.

Én minden slotot betömtem végül megfelelõ rúnával mindenkinél. 😄