Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Ez az egy szitok szó engem idegesit de ez az én hibám, sorry.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"The trees move. Do you not see it?"
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Mageknek: Spirit Ág Death Syphon (hullánként jön 10 % manna fejleszthetõ)
Rouge-oknak: Scoundrel: Follow through skill (Back-to-Back kell hozzá/ 1 % staminát ad minden egyes alap támadás után)
Warriornak: Battlemaster ág (Bolster 5% staminaregen (activálni kell) és Deep Reseres (Passzív skill 10 % regen)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
pont az volt jo benne hogy fasza grafikaval kaptunk egy jo kis rpgt erre csianltak belole egy gyenge diablo utanzatot ( pc-s szemmel ) amugy meg egy jo kis konzolos ide oda ugralok frocsog a ver meg kemenykedek jatek csak ez nagyon keves nekem legalabbis ..
ennek szeritem amugy vege ebbol a gamabol mar sose lesz jo rpg.. remenykedem hogy lesz majd valaki aki meg ol az ilyen stilusba idot es energiat bar tudom hogy erre a mai rohano vilagba mar nics kereslet 😛
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Különben meg: Ugyan engem és másokat is hányszor illettek már ennél sokkal durvább szavakkal is (például ebben a topikban is). Igen, az anyukámra vonatkozókkal is. A mondanivalómból viszont ez az indulatszó semmit se von le. A véleményem ugyan az maradt: hogyan jön õ ahhoz, hogy agyonkritizálja a BW-t, DA-t és reklámoz helyettük más fejlesztõk más játékait, amikor nem is játszott magával a játékkal? Ez nálam a trollkodás és a pofátlanság definícióját is kimeríti. Akár hányszor feljövök, hogy beleolvassak a topikba, azt látom, hogy Although okoskodik, sõt mi több, már pontozza is a játékot! Elképesztõ.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
aki meg pár indulatszón így kiakad, azt üdvözlöm az interneten, örüljön h már nem a hittanórákon ül - bár több a káromkodás, de itt max verbálisan akarják hátulról elkapni.
<#falbav>#falbav>
Felmész a játék saját oldalára és ott megveszed (merhogy ez nem mod, hanem hivatalos kiegészítõ amit pénzért vesztegetnek vagy ha éppen olyan változatában vetted meg a játékot akkor pénzbe már nem kerül de regisztrálod a játékodat és letöltöd majd aktiválod a DLC-t). Aztán felrakod és aktiválod. Ennyi a menete a dolognak.
Ha aktiváltad akkor egy plusz helyínként jelenik meg a Black Emporium Kirkwall városában ahol tudsz venni a kérdéses lötyibõl.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Köszi!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
de ott adott nemi kritet is
anti hero
Találod õket vagy éppenséggel veszed ahogy haladsz elõre a sztoriban. Va negy halom boltos akiknél körülnézhetsz (van olyan árus is aki csak bizonyos napszakban érhetõ el , mint például a dokkoknál a csatornában ténykedõ boltos esténként). Minden Act-ben frissül a készletük.
AnubisEE:
A Dark Emporium DLC által betett "boltban" lehet venni erre szolgáló löttyöt. Az alapjátékban nincs erre módod.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
és még egy kérdés: a cucc modeljének megváltoztatásához pontosan melyik értéket írtad át? nézegettem, de az istennek se találom <#rolleyes>#rolleyes>
lehetoseg van arra hogy ujra talenteljem a karaktereket valahol ?
vagy valahogy 😛
anti hero
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Pares:
3. Értem. No és hol lehet 'rúna recepthez' jutni? Emlékeim szerint eddig csak a Dark Emporiumban találtam, de az is szerencse rúna volt, ami mindössze több cuccot eredményezett a hullák átvizsgálásakor.
Btw csak akkor találok több aranyat az elesetteknél, ha azzal a karakterrel kutatom át a testeket, akinél ez a varázstárgy van, vagy globálisan hat a partira?
Sir Quno Jedi:
Tehát akkor ez csak a vizuális élmény miatt ad pluszt, harcrendszerbeli elõnye nincs. Akkor eladom jól.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem "Sir Quno Jedi" -nek ment, hanem "Pares" -nak az elözõ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fegyóba meg ésszerû pl. Bianca-ba tenni, mivel az végig VArric-kal marad és szintet lép vele együtt. Ugyanígy, spéci fegyónak ott a Blade of Mercy Fenris-nek és így tovább. De ez sem az elején lesz...
A kezdõ, de jó tõtökbe érdemes valami jó kis elemnátlis runát tenni, oszt hajrá, késõbb arra sem lesz szükség, illetve késõbb lesz destruction rúna, ha két rúna megy bele, akkor egy destruction, meg egy elemi.
Én minden slotot betömtem végül megfelelõ rúnával mindenkinél. 😄