6609
Dragon Age II
  • JethroHUN
    ...és megint nem jó a képbeszúrás...
  • JethroHUN
    Akkor tőlem is egy dárdás + egy szimpla

• Pares
    Amikor az Arishok felnyársalja és felemeli a levegőbe Hawket, közben Hawke utolsó levegőért kapkodó nyögéseit lehet hallani... na az brutális, akkor néztem...
  • Különc
  • Pares

Én akkor röhögtem, amikor az én Hawkemnak pont a lábát találta el egy ilyen bazi dárda, keresztül szúrta, de futottam tovább... Brutális látvány volt, ahogy egy méteres lándzsával a lábában fut az ellenfél felé...

• böröczk

áhh, Bözsi atomszívós, mit neki két keresztbe álló dárda a mellkasában..

• Csibusz
    Sziasztok, esetleg nincs meg valakinek az összes kódex? Mivel most fordítom őket, és agyon vannak tördelve, jó lenne látni, hogy hogy is néz ki most:)
    Köszi előre is
  • MerlinW
    Egyébként én nem szoktam értékelni, mert a kutyát sem érdekel a véleményem (tök jó lenne, ha más is így gondolkodna:)), de ha számítana én sem adnék 6-7 pontnál többet neki.

Mint írtam volt, végigjátszottam tisztességesen (~56 óra, minden quest, ami nem volt éppen bugos), de kizárt, hogy még egyszer nekiüljek. A sztori nem jó, de jópofa, a zene a régi, a karakterek közepesek, a játékmenet felejthető, a helyszínek pedig... nos... nem is tudok játékot ami ennyire szegényes lett volna.

Tehát, a főszál egyszer elég volt, nem volt "húbammeg", hogy kíváncsi legyen rá az ember másodszor is, a mellékküldetések (is) pedig gyakorlatikag ugyanazon a 3-4 hangyaf*sznyi területen játszódnak, amelyekből több volt, mint elég 50+ óra alatt.

Lényeg, hogy szép, jó játék volt, de semmivel sem több, mint egy átlagos szerepjáték.
  • Hoz_Hun
    Ja a Mature Dragonnal nem volt semmi gondom ezért egyből a High Dragonra gondoltam. :)
  • MerlinW
    Pedig Kane & Lynch 2-őt még letölteni sem érte meg:)
  • Calver
    szerintem a The Bone Pit nevű küldetésre gondol (Mature Dragon), nem pedig a Mine Massacre-re (High Dragon)... utóbbihoz ténylegesen kell az a felkészültség amit te leírtál, előbbit én legutóbb normal nehézségi szinten úgy picsáztam el h el sem váltottam a főkarakteremről
  • Hoz_Hun
    Köszi.
  • Lacoka12
    a Regroup
  • Hoz_Hun
    Azt láttam, néha csinálta, de melyik az a varázslat?
  • böröczk
    ez mondjuk baromság, ha nem szerepjátékról van szó..
    tomb raiderek bizonyos részeit kihagyni, csak mert nő a főhős..
    dragon agenél meg nem hiszem, hogy a karakterek segge miatt játszik nővel az illető :D
  • Pares
    Maradjunk csak a DA2-nél. Aki 6/10-ad rá, azt nem tudom komolyan venni.
  • Pares
    Milyen szakma? Az szakma, hogy valamiről leírja a saját tapasztalatait meg a véleményét?
  • Lacoka12
    Anders feltudja támasztani a elesett társad
  • Hoz_Hun
    Az kemény. Én magammal vittem Aveline-tanknak, Anders-healer, Varric-range attack, és én aki warrior. Helyettesítsd be magad és vigyél magaddal legalább 15-20 potiont és ne resteld használni. Ne engedj senkit meghalni és legynek szétszorva az embereid. Kis sárkányokat mielőbb verd le.
    Ha jól emlékszem nála van a Champion Armor szóval kotord ki a szájából.
  • Calver
    a Worthplaying 7.5/10-et adott a "Kane & Lynch 2: Dog Days"-re. mindenki, aki 2 pontnál többet ad arra, az vagy egy komplett idióta, vagy egy nagyon jól fizetett idióta - de mindenesetre a véleménye mindenképpen annyit ér, mint egy hangzatos eresztés a szélviharban.

ez igazából a legtökéletesebb "reviewer" teszt - ha K&L2 vagy Damnation (utóbbi évek két legrosszabb játéka) 2 pontnál jobbat kapott náluk, akkor a véleményük figyelmen kívül hagyható, mivel retardáltak.
  • Prince23
    Haha, Worthplaying a SZAKMA legjobbja. Már nem azért :)

lebuj oldal, ezt kikérem az ők nevükben is. Ezt nem kellett volna leírnod.
  • 38tibi38
    Hali. A Bones of Pit küldetés végén,hogy kell kinyírni a sárkányt? Már midneféle taktikát próbáltam de nem megy:(
  • Pares
    Mondjuk Uldredről nem az jut elsőnek eszembe, hogy buzi... Meg mondjuk Irvingről se... Meg azért van egy pár... szóval azért ne nagyon vonjunk párhuzamot a fartúrás és az egyik kedvenc rpg kasztom közt, ok?

• Calver
    ennek igen egyszerű oka van
  • Pares
    Nem tudom, szerintem még a ME2 se volt 3 hétig az első helyen...

És micsodák lesznek tények? Az, hogy pár unatkozó ember néhány lebuj oldalon ír egy 6/10-es értékelést? Vagy kb. akár melyik review annyit ér, amennyit akár kinek a véleménye. Szóval erős túlzás "tényekről" beszélni.
  • Calver
    erre ott van ellenpéldának Edwin, aki egyál... ööö... izé... mégsem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    durva BG2 spoiler: Edwin lich-é akarta magát változtatni, ami nem úgy sült el, ahogy kellett volna... egy ideig az Edwina névre hallgatott

de igazi ellenpéldának ott van Xzar, bár neki megvan annyi előnye a témában, h teljesen őrült.
    mondjuk Dragon Age-ben pont nincs akkora szakadék a nemek között: mindkét részben voltak erős női pofozógépek is, lásd Meredith vagy Ser Cauthrien...

ME-ben meg azért kezd mindenki, akinek van funkcionális hallása női karaktert, mert a férfi szinkronhang köröket ver Stephen Hawking-ra monotonitásban.
  • Prince23
    Mindig csak a rossz jut eszedbe:D és még te mondod hogy negatív lennék :D

linkeltem a Gamekapocsét, a gamer365-ét is, amelyek mind 8 pont felettiek lettek. ha neked azok rosszak, hát legyen az.
    m,asnapság tényleg kezd divattá válni, hogy csak a 9 pont feletti tesztek a jók :S
  • Prince23
    No de csak a megjelenési első hétvégén volt. azért min. 3-4 hétig "illő" lenne tartani a frontot első helyen:)

ki mondta hogy ennyire negatív vagyok, egy szóval sem mondom rá hogy szar game :D csak ezek már lassan tények.
  • Pares
    Mondjuk Anders ezt az egészet pont alátámasztja...

Nem értek egyet veled, de nekem is jobban bejön a nőnemű mage.
  • Pares
    És? De volt első helyen is, méghozzá az összes platformon, amire megjelent. Te tényleg ennyire negatív vagy?
  • Pares
    Unalmas, hogy mindig csak a rosszabb értékeléseket linkeled be.
  • Pares
    Az ebbe a topikba írkálóknak szerintem 90% legalább egyszer kijátszotta a DA:O-t.
  • Prince23
    Patch 1.01
    9 megás
  • Hoz_Hun
    OFF
    Meg is van: Androgén-inszenzitivitási szindróma.
    ON
  • Hoz_Hun
    Ez pontosan így van. Sőt vannak olyanok akiknek hormonzavar miatt nem lép működésbe a Y kromoszómája és full nőnek fejlődnek ki. Persze általában van némi defektjük itt-ott. Genetikailag férfiak viszont kinézetre nők.
  • MrAndree
    Ilyen messzire nem jutottam el ezzel a gondolatmenettel. :)
  • MerlinW
    Tehát az összes pap buzis?:)
  • IMYke2.0.0.0
    Azt ugye mindenki tudja, hogy egészen zigóta korunkig nők vagyunk****? :))))

**** = most lusta vagyok utánanézni, biológia óra emlékeim ezt sugallják.
  • MrAndree
    Nálam ez kasztfüggő. Például van egy olyan elméletem, hogy egy szoknyában rohangáló és bottal pörgő-forgó férfiember (ismertebb nevén varázsló) borzalmasan buzis. :) Ergo, mágus csak nő lehet nálam. harcos meg csak férfi mert a kétkezes pallossal szaladgáló vékony csajoktól is frászt kapok. A rogue az egy szürke terület, de többnyire csaj. Persze Mass Effectben is többnyire csajt kreáltam. Lehet egy pszichiáter erről tudna írni egy mélyelemzést. De a hangok azt mondták, hogy orvosokkal ne álljak szóba.
  • MerlinW
    Nincs, ez ilyen. Nyomogasd az R bill.-t bőszen, vagy space-el állítgasd meg és nézelődj a karaktereket váltogatva.