6609
Dragon Age II
  • Calver
    Aveline küldetése? abba én is belefutottam, örültem is neki rohadtul...
  • Pares
    Ha az utóbbi évek Boss Fight-jait nézem, akkor az én szememben a DA2 messze az első helyen van. Az egész olyan jól meg van csinálva... Szerintem marha látványos volt, és megdöbbentő, amikor azok a szobrok lemásztak az alapzatukról.
  • CAC
    Egyébként tök jó, hogy a végére sikerült elcsesznem a játékot. :(
    A fő szálba túl hamar haladtam, és lett pár Act3-as küldetés, amit nem tudtam így befejezni. :(
  • SötétBarom
    Pont tegnap próbáltam pofánbaszni, 3 tankkal ütöttem vagy 10 percet, mire a figyelmetlenségem miatt elfeküdt Anders. Ki is léptem a picsába. :D
  • CAC
    Köszi a válaszokat!

Nemigen szoktam póóósönöket használni. Mikor ideértem pont eladtam mindenem a városban. Szóval az volt a dolgok menete, hogy amikor kifektettem az első adag segítségül hívott dragonlinget, akkor reménykedve fosztogattam a hullákat, hogy legyen gyógyital, stamina/mana potion, stb.

Egyébként Rogue, Fenris, Anders, Merril volt a parti. Hawke íjazott, amikor fent volt a sárkány. Anders gyógyított, Merril leginkább a dragonlingeket aprította.

Arra lettem volna kíváncsi hogy fentről mikor köp tüzet a szárnyas gyík? Mert néha ugyanazon a ponton állva (a fal mellett lent), nyugodtan lődözhettem ellencsapás nélkül, néha nem.

Egyébként állati sokat kellett mikrózni. A 2 közelharcos karakterrel mindig a sárkány MELLETT kellet maradni, így egyetlen támadása veszélyes csak, azt tudja még Anders kezelni.
  • Sir Quno Jedi
    Két mágus+számszeríjász, anders csapatgyógyítása, merril vérmágiája és iszonyat mennyiségű HP-ja, simán fexik a dög. Egy tank nemárt azért.
  • Hoz_Hun
    Sárkány ellen sárkányfű... :D... fogalmam sincs ütni kell. Szerintem nagyon nem lehet lerövidíteni az időt.
  • Különc
    Nincs rá érdemes taktik, sok a hpja, sokat nem is tudod verni (amíg fent van), ez egy afféle "endurance" fight, időbe telik
  • Calver
    leveszed a nehézséget casual-ra és fél perc alatt elpicsázod?
    esetleg: élesztőpiák és gránátok (sry, nevek nem rémlenek, elsőtől woundot és +40% hp kapsz halál helyett, másodikat meg rádobod a hullára és újra felkel), sok-sok potion, egy vagy két healer, és kellő mennyiségű AoE "csöppségek" ellen, és minimális közelharcos - a kedves sárkány szeret elérhetetlen helyre repülni, és a dühös ökölrázás a levegőbe nem sokat ér ellene.

erről meg eszembe jut Merrill legnagyobb szövege, amin én percekig röhögtem... mikor a kétlábú először belép a Bone Pit-be és feltűnnek a Dragonling-ek: "Oh, how cute! They're like little kittens... that want to eat you!"
  • CAC
    Valakinek van valami ötlete a High dragonos harcra? Le tudtam ugyan győzni, de vissza kéne egy baki miatt korábbra tölteni, és nincs kedvem megint 3/4 órát ütni. Egyébként szvsz ez a legdurvább csata eddig a játékban.
  • CAC
    Köszi!
  • Fenrir
    Sketchy on the Details:

Bugs:

The quest seems to stay in the journal even after turning it in to Sketch. Saying simply, "You took care of the foreign assassins."

If the quest is not completed by Act 3, the assassins will show up as scripted, but Sketch will not appear, making it impossible to complete the quest.
  • CAC
    Akkor ezt buktad, így nem fogod tudni megcsinálni a küldetést.
    Úgy kell csinálni, hogy az első (ha jól emlékszem) 5 könyvet (amik evil tome néven jelennek meg) elpusztítod. Az utolsót (Grimoire) pedig elolvasod. Ekkor ugyanúgy megkapod a 2 abi pontot, és sikerül megcsinálnod a küldetést.
  • blur55
    vagyis nem is, mert az összeset elolvastam, most jut eszembe
  • blur55
    akkor ezt benéztem... kösz
  • CAC
    Nem tolódik t az Act III-ra. Az utolsó könyv a Grimoire, amit nem elpusztítani kell, hanem elolvasni.
  • CAC
    Akkor a sejtésem beigazolódott a kardokkal kapcsolatban. A wikis oldalt ismerem, de csak utólag szoktam olvasni, mert különben elvesztem a saját felfedezés esélyét.

A másik küldetés alatt mit értesz? Az Act2-ös bérgyilkosost? Mert az nálam érdekes mód tök jól működött. A felvonás végére csak a főszál küldetése maradt, amit természetesen utolsóként meg is csináltam.
  • blur55
    hi! a forgotten knowledge küldetést akarnám megcsinálni, megtaláltam az összes evil tome-ot, de nem kaptam meg a küldetés hátralévő részét. most vagyok az act II-ben, ez kitolódik a IIIik részre, mert akkor továbbmegyek a történetben ha lehet
  • bendáj17
    ezt is jó tudni majd erre is figyelek ha végigjátszom. Köszi.
  • Fenrir
    A Lost Swords megcsinálható, a DA2 wiki-jén ott a leírás, hogy mennyi van belőle és hol lehet összeszedni őket.

A másik küldetésénél az a probléma, hogy ha készen van és leadod akkor nem tűnik el a naplódból. Tehát lezáródik, megkapod érte az xp-t és a jutalmat, de még mindig nyitottnak jelzi.
  • wedge31
    Egyenlöre nem tudni.
  • CAC
    Azt lehet tudni, hogy mikor jön ki a patch?
  • CAC
    :(
    Nekem mondjuk a szóban forgó orgyilkosossal nem volt gond. Bejártam egész Lowtownt, több helyen rám támadtak, és egyszer (gondolom az utolsó bandánál) meglett a küldetés.

A Lost Swords gyanús még. Párat már odavittem a qunarihoz...igaz többes számban van a kard.
  • MerlinW

• TBTPumpa
    A végén újra csatlakozik hozzád, és a következő DLC-kben is melletted lesz majd!
  • wedge31
    Közel 100 fix lesz benne.
  • Fenrir
    Bugos, van 2-3 ilyen küldetés. Act 2-ben pl amikor meg kell ölni különböző orgyilkosokat akkor a küldetés a leadása után nem tűnik el a naplódból, stb.

Remélem nemsokára javítják mert még mágussal nem játszottam végig és azzal adósa vagyok a játéknak.
  • CAC
    Sokáig nem tudtam foglalkozni a játékkal, de most visszaültem elé. Az Act3-nál tartottam, és belefutottam egy küldetésbe, ami lehet, hogy bugos.
    A Wounded Coast-ba kell mennem, és egy elrabolt (tán csajt) visszahoznom a banditáktól. Nem messze a terület belépési pontjától jobbra, egy völgyben ott is áll a banditák vezére, de nem lehet vele semmit sem csinálni.

Itt mit kéne tennem?
  • Pares
    Bocsi, kifelejtettem a !!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!-t.
  • Pares
    Kár érte, igen. Bár olyan szempontból "jó" fordulat, hogy újabb érzelmekre ható dolog került a történetbe.

A legbrutálisabb és legemlékezetesebb az marad számomra, amikor Hawke megtalálta az anyját, akit feldarabolt és újra összerakott az az őrült. Az az egész jelenet egyszerre brutális, groteszk és abszurd volt, főleg hogy így búcsúztak el...
  • bendáj17
    igen nagy kár nekem Bethany tetszett a legjobban (eddig)
  • Fenrir
    Kár, hogy a testvérünk mindenképpen kiesik, sokkal érdekesebb karakterek mint pl Anders vagy Merill.
  • Pares
    Althougy barátunk szerintem még mindig a Demóval veszekedik.
  • TBTPumpa
    Minek? Pár oldalt visszaolvas itt a fórumban úgyis le van írva - sőt ennél durvább dolgok is már Spoiler nélkül. Amúgy meg a játékot már szinte mindenki végigjátszotta legalább egyszer. Aki nem, az így járt!
  • Pares
    spoiler!
  • Pares
    Több lehetséges megoldás is van!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha magaddal viszed Bethanyt és Anderst, akkor van lehetőséged megmenteni, viszont egy jó időre elmegy tőled, mert csatlakozik a Szürke Kamarásokhoz (Grey Wardens). A másik lehetőség, hogy nem viszed magaddal Anderst, akkor meghal mindenképp. Ha meg eleve nem viszed magaddal Bethanyt, akkor meg elfogják a Templarok és csatlakozik a Circle of Magi-hoz, szintén jó időre elválva tőled. Minden esetre mindenképp egy időre kiesik a csapadból.
  • MerlinW
    Nem kellett volna magaddal vinned vagy Anders-t is vinned kellett volna.
  • TBTPumpa
    Ha csak őt viszed magaddal akkor mindenképp meghal.
    Ha Anders és Bethany is a csapatban van, akkor a csajból Templar lesz, ha egyáltalán nem viszed magaddal akkor belép a Körmágusok közé!
  • Gery Sniper
    Hi! Most tartok ott, hogy végeztem az expedícióval, és Bethany a végén kinyúvadt! Ez mindenképpen benne van a történetben, vagy csak nem őt kellett volna vinnem?
  • Pares
    Mea Culpa! Azt hittem a 267.24-esre gondolt!