6609
Dragon Age II
  • Pares
    Akart? Nálam nekem kellett volna megkérnem rá.
  • wedge31
    Fenrisnek én nemet mondtam amikor csatlakozni akart és többet nem láttam.
  • Pares
    Először is nem kérdik, hanem ők döntik el, másodszor Te maximum "motiválhatod" egy kicsit őket, hogy maradjanak veled. Ha mégis ellened döntenek, akkor vagy elmennek, és nem jönnek vissza, vagy elmennek, és később ellenfélként térnek vissza. Társtól függ.
  • bendáj17
    köszi majd megfontolom hogy mi legyen vele.
  • Különc
    Nem próbáltam ki ezért kérdem, hogy mi történik ha nemet mondasz, mikor kérdezik hogy csatlakozhatnak-e? Nem lesznek elérhetők azután? Vagy nagy adag rivalryval indulnak?
  • Pares
    Na igen. Csak hogy én nem is akartam, hogy visszaálljon. A kis buznyák.
  • Calver
    mindkettő elég hisztis, mondjuk Fenris úgy-ahogy magához tér a végére, na meg ő kétségtelenül kevesebbszer váltotta ki a "jó fej, berúgnám" érzést belőlem... Jack meg szerencsére halállista elején van, közvetlenül a tömeggyilkos mögött, szóval nálam is könnyű és a legkevésbé sem heroikus volt az elhullása

#5961: amit Pares felsorolt, azon kívül másik verzió is van, mégpedig
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha elég magas (max?) Rivalry/Friendship (nálam előbbi volt), és "rászólsz" később, akkor visszaáll hozzád.
  • Pares
    A végén csak egy maradhat alapon gyorsított eljárásban segítettem a Teremtőhöz.
  • bendáj17
    és utána mit tettél vele? (még nem vittem végig csak azért kérdezem)
  • Pares
    Fenris jól kibaszott velem... közvetlenül a vége előtt adtam neki ajándékot (kardot), hú, megköszönte, minden, majdnem fullos friendly, aztán amikor először tettem próbára a lojalitását, jól elárult a szemét. Nem baj, utána volt még 10 másodperce átgondolni, mit és hol kúrta el.
  • SötétBarom
    Jack egy faszkalap volt. Fenris jó arc viszonylag.
    Jacket én megbasztam, aztán beküldtem a csőbe.
  • Calver
    női Fenris már megvolt, csak Jack-nek hívták
    (és kiskanállal vertem volna agyon legszívesebben )
  • SötétBarom
    Szerintem Aveline férfi karakternek jobb lett volna. Fenris meg nőnek.
  • Pares
    Az igen nagy jelenet volt!
  • Fec papa
    Az egy másik őr. :)
  • Crusader
    Szia,
    Nem, sajnos Avelinnel nem lehet romantikázni. Ha nagyon ügyes csűröd-csavarod max kapsz 1 csókot.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy, az igencsak cool, amikor megkér, hogy segíts Neki, összejönni az egyik templarral (a név most nem jut eszembe) aztán a kocsmában jön a kínos hallgatás miközben egymással szemben ültök, iszogattok, és várjátok, hogy befusson Avelin. lol. Persze Avelin megfutamodik, és nem megy oda, csak int a háttérből.
  • Különc
    Nekem abban a fightban ami szemet szúr, hogy "hőkövető" tűzlabdákat fúj, ezért csak annyit lehet tenni, hogy mindenkit távol tartasz egymástól hogy ne kapjon be több ember sebzést
  • Gideon Wieth
    Upsz sorry, most nézem, hogy már volt :-)
  • Gideon Wieth
    Hogyan szerezz Mass Effect 2-t :-)
  • lwb
    Kár, hogy az ME2-t már rég megvettem. PC-re is és PS3-ra is. Ez az akció nekem nem akció.
  • Lacoka12
  • Calver
    ...és csöppet félreértettem (avagy "szelektíven olvastam"), mert te a szobrokról beszéltél, én meg a sárkányról, de hátööö...
    mindenesetre a szobrok is egencsak ütősek voltak, bár az is lehetett volna csöppet rövidebb - a tizedik után már kezdtem úgy érezni, h "basszameg, Kirkwall kézműveseinek kurva sok ideje van"
  • Pares
    Én azt hittem először, hogy ez egy vicc... Mondjuk az is igaz, hogy nem friss játék már a ME2. De akkor is. Nagyon fasza akció.
  • wedge31
    Itt van minden részletesen.

Azt is írják, hogy két hét alatt eladtak 1 millát a játékból.
  • Gubberx
    ürüjjé neki ha még nincs mass effect kettőd de vettél dragon age 2-t :D
  • Pares
    ...
  • SötétBarom
    "As a special thank you to our fans for supporting Dragon Age 2 and helping it gain fantastic early success, we would like to present you with Mass Effect 2 for your PC absolutely free!!
    dragonage.bioware.com/me2offer"

WOT?
  • Pares
    Értem. Mondjuk én is tudtam, hogy ez nem éppen a barát/ellenség skála. Merrill esetében pedig ezek szerint teljesen logikus a kimaxolt rivalry, mert bár haverja voltam, ajándékokat adtam neki, de azért meg tudtam fékezni, ha kellett. Szerintem érdekesebb, jobb ez a rendszer, mint az Originsban (Morrigan Disapproves -1000000), meg eleve más skilleket kapnak, ha barátok, vagy riválisok.
  • Pares
    Ja. Mellesleg a Kotorban sem volt valami fantáziadús a végső harc...
  • Outlander
    Ez egy olyan dolog, amiről szerintem sokan nem tudnak, de bizony Rivalry mellett is tisztelnek, követnek, sőt romantikáznak is a társak (Ha full Rivalry mellett rögtön elhagynának a társak, akkor nem lenne értelme a Rivalry-s passzív skilleknek). Talán kicsit furának tűnik, de, Friendship és a Rivalry nem feltétlenül szeret-nem szeret dologról szól, hanem arról hogy a társakkal mennyire értesz egyet és mennyire támogatod őket. Ahogy a dragonagewiki ír erről: lehet hogy jobb barátai vagyunk egy társunknak, ha a Rivalry útját választjuk, mert ezzel megakadályozhatjuk hogy önmagukra nézve hülyeséget csináljanak.
    Lehet hogy nem értenek veled egyet, de belátják a hogy te is harcolsz egy ügyért, ami mellett kiállsz. A játék pedig pont azért vonultat fel ennyire különböző társakat, hogy nehéz döntéseket hozz, s ne legyél mindenkivel országos cimbora.
  • viruska
    Szervusztok. Valaki tud valami hírt, hogy állnak a fanatikus fordítók a játék magyarításával? :)
  • Calver
    vagy hogy még közelebb maradjunk, avagy fantasy és kissárkány: Baldur's Gate 2 sárkányait mindenképpen üti. szegény Firkaag maradt nagyon meg, akire először negyed órát készültem, válogattam a szükséges buffokat, kitaláltam h vajon hogy csapjam le... majd felbuffolva rárontottam, és levágtam durván 15 másodperc alatt, legnehezebb nehézségi szinten, úgy h annyit nem tudott mondani, h ni, én meg elsétáltam a játék egyik legerősebb kardjával.
    később már nem is szaroztam ennyit a "srácon", levittem mágia-ellenállását meg mentőit, majd egy Slay Living-be belehalt.

nos, ezekhez képest High Dragon-os harc igencsak kellemes. az ejjdemodern játékok főellenségeihez, akiket nagy általánosságban átkozott quick-time event-ek keretében kell elpicsázni, na ahhoz képest meg maga a kánaán. nekem egy gondom volt vele - a harcból túl sok időt nyúl le a "csöppségekkel" való pofozkodás, amíg kedves sárkány csak sütteti a hasát a sziklákon...
  • Pares
    Hát azon játékok Boss Fightjait tudom értékelni, amikkel az utóbbi években játszottam. De hogy csak "házon" belül maradjak: szerintem mind a ME1-2-nél és az Originsnél is jobb volt a Boss Fight. Sokkal. Most nem a befejezésről vagy történetről beszélek, hanem magáról a harcról. Szerintem nagyon jól összerakták.
  • bendáj17
    kell neki valamilyen térkép ha jól tudom Anders szürke kamarás segíthet ebben.
  • CalebJoe
    beszéltem már mindenkivel a 2 törpével is de egyik se adott semmit
  • Különc
    Minden játék bossfightjait vagy a kalandjátékokét? Első esetben nem értek egyet ha a másik akkor pedig részben
  • Fenrir
    Előtte egy másik kölcsönad neked és abból megy el a pénz.
  • CalebJoe
    Van ez a the deep road expedition és a törpe nem veszi el tőlem a pénzt ez valami bug vagy én csinálok rosszul valamit?
  • Pares
    Egyébként érdekes dolog történt, most hogy így másodszorra is végigjátszottam. Merrill fullos rivalryval is románcozott velem. Elismerte, hogy igazam volt, amikor elleneztem a munkásságát, meg ilyenek. Kicsit meglepődtem, hogy miután kidobott a házából, nem sokra rá feljött hozzám Hightown-ba "bocsánatot" kérni... Aztán egy darabig még maradt...

Tényleg, Avelinnel is lehet romantikázni?
  • Pares
    Nekem egyedül a Lost Sword meg egy másik, valami ősi démon felkutatásával kapcsolatos küldi maradt meg, amiket nem fejeztem be...