Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy szarul is éreztem M-ek oldalán. de azt hitte, az a helyes. Végül nem voltam meggyõzõdve róla. És egyre kevésbé...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahol a varázsló fõnök is bloodmage (mert ezt hosszú ideig kell tanulni, nem alapismeret amit vagy használnak vagy nem, így bizony már régen elkárhozott a fõvarázsló is és vitte magával a többieket a romlásba) ott nem szabad senkit meghagyni, mert bizony a fertõ akármeddig is elérhetett már.
Ha már egyszer választani kell, hogy szabadon kószáló istencsapásai mellé állok vagy egy rendet támogatok ami igyekszik valami szabályozás által féken tartani a potenciális önjáró pusztítókat, akkor az utóbbit választanám minden esetben. A szélsõségeseket meg kipurgálnám (ahogy történik is a játék végén Meredith vesztével) a rendbõl.
Már csak az szomorít el, hogy tulajdonképpen a sztoriba, a végkimenetelbe ez semmilyen szinten nem szól bele. Pont ugyanúgy fellázad mind a rend mind a circle a világ minden táján, függetlenül attól ki mellé állunk. A változás meg kimerül abban, hogy a varázslókat csitítjuk vagy a templar rend tagjait egyesítjük, hogy megoldjuk majd egyszer a távoli jövõben a krízist.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A halál csupán a kezdet...
Mágusok ellen csak az a nyomorék terrorista nem hajlandó küzdeni. Mindenki más belátja a szükségességét. Késõbb meg még igazolódik is döntésük helyessége is. Merill az aki esetleg otthagy ha a templarokat választja az ember. Isabela számára semmit nem jelentenek, fõleg mert õ a karakterrel tart ha eddig eljött vele.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"The trees move. Do you not see it?"
de van egy tippem. elszalad onnét is XD
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Én csak annyit írtam, hogy nem foglalkozom olyan oldalakkal. Véleményem pedig már csak lehet. Ismét én kérek elnézést. Le lehet szállni a magas lóról...
Pares, én értem hogy számodra világszám a DA2, de fogadd már el azt, hogy nem csak a te véleményed létezik... Tetszik a játék, örülj neki, de tök felesleges mindenkit arról gyõzködni, hogy több mint egy erõs B kategóriás stuff.
Én speciel pont lesz*rom, hogyan értékelnek mások bármit is. Felõlem adhattok neki 1 vagy 11 "pontot" is. Van nekem (és sok más embernek is) saját véleményem, ezen nem változtat az sem ha még 1000x leírod, hogy mennyire korszakalkotó ez a játék. Mert nem az.
Ezt a hsz-t is nyugodtan le lehet reagálni a megszokott passzív-agresszív stílusban, az sem fog érdekelni. Gondoltam ezt tisztázom, mielõtt flame-háborút indít valaki ismét egy mondvacsinált okból.
[merlinw.org]
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem ismerem DemonHunterW-t és eddig a lappal sem találkoztam, amit linkelt. De ide való és csak egy sor, nem tudom mi ez a hülye hozzászólás.
[merlinw.org]
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Na ott nekem is sikerült megmurdálnom. A démont és az elsõ bagázst ugyan mindig könnyen lefektettem, de a 2. garnitúra már sok volt a leggeyngült hõseimnek.
Én úgy csináltam meg, hogy életemben elõször futottam. 😊
Kinyírod a démoncsajt és az elsõ adag szörnyet, majd futás vissza a folyóson. Az egyenes szakaszon ki kell szórni az egy személyre ható mágiákat a közeledõ monsztákra, meg kell õket hinteni pár baráti nyílvesszõvel, aztán jöhet a közelharc.
Ezzel a módszerrel elsõre sikerült.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
dispel magicet sincs esélyed használ mert, az a szuperskillje instant!!!
mi értelme van annak hogy 200akat sebez??? méghozzá vagy 20 méter sugarú körben.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
bözsié szebb, viszont a haját, kendõjét lenyúltam, ékszereivel együtt, már csak a ruhája kéne : D majd megoldják a modderek : D
Kumiho #2179
és piros kendõ persze, mert az jobban megy a ruhához : D
Kumiho #2179
elsõben Morrigan, most meg Isabela az áldozat <#nevetes1>#nevetes1>
http://imagerz.com/QFdDXA4GVVY
CSAK a Fradi
http://imagerz.com/QFdDXA4GVgI

Kumiho #2179
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3