6609
Dragon Age II
  • MerlinW
    270.51 tegnap jelent meg.
  • Pares
    Már nem azért, de a megjelenés előtt már kint volt...
  • TDC Geronimo
    Külső helyeknél azért lemegy 30 környékére is de jóval jobb
  • Bhalage
    ezt a homokratyizast szerintem sem kene eroltetni, tok szimpatikus host sikerult csinalnom, erre jon az Anders, el is kuldtem a picsaba...

nem kene atesni a lo tulso oldalara... zz

amugy en most jutottam egy az act3ra es igazabol naogny tetszik a jatek, a combat szokhato, de nekem jobban bejott az da:o beli combat, de a dumak es a tortenet tetszik, qunarikat tenyleg nagyon jol megcsinaltak, qunari magek meg picsadurvak :D:DD::D ilyen kene a csapatba!! : )
  • Bhalage
    ne bassz este megkukkantom :o
  • CAC
    Nekem meg 2 vadászgörényem. :P
  • Lacoka12
    nekem pandám van
  • bendáj17
    érdekes nekem is nod 32 van semmi gond nem volt eddig.
  • Csibusz
    őőő utánanézett, lényeg az, hogy akinek NOD32 van fent... Hát az sajnos csinálja.. Ez van gyerekek
  • Nexus10
    azért mondom. ugy nézem az összes atw.hu-s oldalt blokkolja nekem. elnézést a pánikkeltésért :D
  • bendáj17
    nekem teljesen jól müködik.
  • Nexus10
    nemtom. lehet csak az én Nod-om gecizik :D
  • Csibusz
    Ujujj nem jó az oldalunk?? :/
    Na szólok a bossnak :)
  • Nexus10
    bocsesz
  • Nexus10
    http://tinyurl.com/5t729go

hmmm...
  • phoenix1
    Egy dolgot nem értek, hogy mire volt jó ez az Anders és Hawke románc? Úgy értem Hawke egy tökös csávó, míg Anders kompanion bla, bla, bla kis rózsaszál. Miért nem akkor egy csinos nővel vagy már mindenkép kihagyhatatlan akkor egy hasonló kaliberű macsóval smárol? A tökös bikából ripsz-ropsz egy kis nádszál kisasszonnyá változik át, most őszintén az ember már nem tud rá úgy tekinteni mint a játék elején.
  • BlackShadow
    no sikerült kijátszani első körben .. 42 óra és elméletileg mindent megcsináltam

da:o-hoz nem hasonlítom, teljesen más játékként kezeltem, így egész jó lett

story egész korrekt, bár néhol hiányoltam elég sok mindent
    ami nagyon nagyon zavart az - nem tekintve a társak "öltöztetését" - hogy kb egész játék alatt volt v 2 féle kinézetű felszerelésem - mágus - majd a végén a champion set.. hát ez nagyon siralmas.. főleg h társak is végig uúgy néztek ki :\ remélem majd jön ki mod hozzá
  • TDC Geronimo
    Kijött új nvidia beta driver. Előtte very highba 10-15 fps volt kb gtx 470el most 40-60 minden csutkára tolva. Nem gondoltam volna, hogy egy nyamvadt driver ennyit hozhat...
  • Hans von Luck
  • Lacoka12
    akkor nem a directx van a gond valami a gépen mert nálam is volt ilyen egy másik játéknál el olvastam mit hiányolt és újra raktam
  • Hans von Luck
    Nem, Win7-em van 32-bites...
  • Lacoka12
    xp rendszered van,mert akkor elő fordulhat mivel xp-re nem csinálták
  • Hans von Luck
    Igen, az igaz, de azt olvastam a Gamepodos tesztben ha van dx10-es kártyád -mint nekem- akkor fut dx10-ben...a render dx11-re kattintva és high beállításokra állítva...ez így működik is, játszottam így, de egy idő után -vagy pedig azonnal jön a kék halál...
    ...azért ez rohadt idegesítő...
  • Cashx
    Directx 9 csak medium-ig van támogatva, a high beállításhoz directx 11 kell (és egy azzal kompatibilis kártya).
  • Fenrir
    Milyen directx-szel?
  • Hans von Luck
    Ja, a VGAm Ati 4850-es 1GB...
  • Hans von Luck
    Új patch -1.01, új driver -Ati 11.3 mégis kék halál Win7 32-bit alatt ha feljebb állítom mediumról a grafikát...ötlet vkinek?
    THX
  • Fenrir
    Ki a franc akarja megmenteni őt? :D
  • Különc
    Visszavonom azt hogy a 2 kezes warriornak nincs helye a csapatban, kicsit átgondoltabban fejlesztettem és meg vagyok elégedve, szituáció függően még jobban is teljesít a roguenál, ha lehetne macrot írni írnék egy no brainer cleave-assail-blood frenzy macrot megspékelve egy Haste-el és arra verném a fejem a billentyűzeten.

Szimpla, Vanguard>Reaver>2 hand Spec, többi dísz

Bár továbbra is fenntartom, hogy a friendly fire miatt nagyon észnél kell lenni, ma is sikerült a tankon kívül mindenkit 1 hitelnem figyelmetlenség miatt.
  • AnubisEE
    hat en a 2 kezes warrioral :D van nekei egy ilyen kepesege hogy beleharap az elenfelbe es feltoli a hp jat valamit kis heal kis poti de minden borul kb 2 utesbol. A boss hp enemyk maradnak csak azokal meg nyilvan kicsit jatszani kell de semmi komoly . Na igen a rock wraith ott kelett rendesen pausalnom es iranyitani a dolgokat de par visszatoltes utan az is meglett .
  • Hoz_Hun
    Ezzel egyetértek, de...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Meredith bár egy fanatikus hülye, nem volt ennyire szemét csak miután megszerezte az idolból készített kardot, ami teljessen gajravágta, mint a Varrik báttyát. Orsino-nál nem tudok ilyen "mentő" körülményről. Mostanra azaz érzésem támadt, hogy ebben a világban a Temlároknak és a Chantrynak igaza van. Amikor a DA2 elkezdtem és ACT.III. végéig (elsőre) a mágusok pártját fogtam. De már nem így látom; köszönhetően Andresnek és Orsinonak.
  • JethroHUN
    elviszik Gamlent (tipp)
  • Hoz_Hun
    Isabellát, Merrilt, vagy gondolom romantikus partnert. Ha az sincs passz. De ez nem biztos csak tippelek.
  • Fenrir
    Act III végén kit fognak elrabolni, ha mondjuk a testvérem halott?
  • Calver
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mert Orsino egy I-D-I-Ó-T-A. így, nagybetűvel. ha az ember kicsit is olvas a sorok között, akkor elég egyértelműen kiderül, hogy egy inkompetens barom, aki behódol egy másik komplett idióta nyomásának (Meredith, aki messze túl "heroikus" halált kapott ahhoz képest amiket tett), ezzel szépen lassan lehetetlen helyzetbe hozva kismágusokat - van egy-két helyzet ahol kinyilvánítják nemtetszésüket, mert ugye baromira nem számított Grace-nek (tetkósarcú kiscsaj), hogy Orsino küldött "békíteni", tippre nem véletlenül.
    a végső vérmágiás aranyköpésének már csak "szimbolikus jelentése" volt - idiótán élt, idiótán döglött meg. nem kár érte.
  • kiserik
    Simán működik. A 2h warri iszonyat durva. Én hardon játszom, de Anders-t nem nagyon viszem magammal, inkább valaki mást + Varric, Merrill párost, de szinte mindegy, hogy kit visz az ember magával. Nightmare-hez kell healer, de alatta nem fontos.
  • dartonita
    Anders,Merrill,Varric+2h warri?
    Es ugy megis ki tankolt?Ne mar,ezt a setupot meg normalon is megzabalja a rock wraith vagy a sarkany.
    Nightmare-t nem probaltam,a hullamokban random helyeken spawnolo ellenfelek teljesen kiabranditoak voltak igy is,a visszarohangalas pedig szinten nem vonz.
  • Hoz_Hun
    Egy igazi különc leszel Különc! :D
  • Különc
    Ja, jól fogok mutatni Mageként a templarokat választva
  • Hoz_Hun
    Azért hogy szivassanak. Én is így jártam. Ezután (+Andres féle akció) a Templars és a Chantry mellé állok, minden kétség nélkül.