6609
Dragon Age II
-
gyonax #1366 Én 47 másodpercig bírtam hallgatni... Aztán mentem aszpirinért. -
#1365 :D ja -
#1364 a nő hangja überBORZALMAS és bámulhatjuk a haját a játék helyett, rohadjon má meg -
#1363 Új video meg interjú. Demot tolják benne. -
#1362 Én női karival begyűjteném grupiba a kalóznőt, meg a sasfülűlányt és persze a nagypáncélos benga csajszit. -
#1361 Azt nem tudom de nálam Isabell fog elöször térdelni az biztos... -
hevesike #1360 Na viszont a kérdés az, hogy ki lesz az utolsó? Ti mit gondoltok?...a törpe vagy a kamarás-mágus? :D (Szerintem Sebastian nem lesz románc...hiszen ő egy DLC ). -
hevesike #1359 Nahát...szóval a pagonyelf barátunk lesz az "egyenes" társ :) Ennek örülök, de vajon miért van így elkeseredve szegény? :D A kalózasszony kicsit jobb kedvvel vág bele a dologba... -
#1358 Miért...lady hawke/isabell párost megnéztem volna -
#1357 Még jó, hogy csak hetero témájúak ezek a képek... -
ratgab #1356 Szép kis összefoglalás! Nagyon szépen köszönöm! (Most megint belém bújt a kisördög, hogy 0 day veszem... pedig a goty-val jobban járnék, hasonlóan az első részhez...)! -
ratgab #1355 Mi az oka a megdöbbenésnek? -
#1354 -
-
Egy csomó olyan dolog lesz ami nagyon hiányzott az egyből és csak nehezen (modulok árán) vagy sehogyan sem volt megoldható.
Egyre jobban várom. -
#1351 Ebböl egynek örülök nagyon, az ijász kari erösitésének, mert a originsban az elején elég nehéz és kevésbé élvezetes kari volt mint a többi.Egy jó pont ML-nak mert nekem is a roguek a kedvenc kasztom.
A páncélos mágus meg már nem mágus szerintem hanem battlemage az igazi varázslók egy szál csuhába rohangálnak. -
Evoluti0N #1350 Igaz. Csak gondolom, h a Mass Effect-hez hasonlóan itt nevén fogják nevezni a karaktert az első résszel ellentétben. -
#1349 Infók a tegnapi és a korábbi videókból. -
Pares #1348 A karakter vezetékneve a DA:O-ban is fix volt (pl.: Cousland). Keresztnevet meg ugyan úgy választhatsz, amilyet akarsz. -
#1347 Az elmúlt hetek hírei. -
#1346 ja meg hozzá kel tenni hogy ö már vagy 30-szor végigtolta:P -
#1345 Mindjárt kulturáltabb ez a videó, mint amiket eddig láttunk. Mondjuk fura, hogy a kutya idézhető abilityből, de legalább nem foglal karislotot. -
#1344 valahogy éreztem, hogy ezért fix a név, és csak a nem változtatható, köszi. -
#1343 Az -
#1342 "beszélő" most a főhős? -
Pares #1341 Hú de várom már! Nagyon kíváncsi vagyok rá! Kár, hogy amikor kijön, pont el kell majd utaznom egy időre, szóval csak később tudom majd kipróbálni az egészet. De a Demó az nem menekül! >D -
#1340 #1331 :p -
#1339 Még egy jó hír a játék az összes platformon gold státuszba került. -
#1338 Nehezebb szinteken maradt a friendly fire, tehát nem igazán lehet majd észnélkül robbantgatni megy fagyasztani.
Az első rész is könnyü volt hard alatt. -
#1337 Normalon tolta ezt elmondta videóba. Van még hard meg nightmare mód is...Azt hiszem ezzel válaszoltam is a kérdésedre. Casual módba inkább akció rpg. Hard/nightmaren a régi pause and play módszer meg elengedhetetlen. Amit mutattak eddig az teljesen meggyőző volt. Karakterek jóval jobban néznek ki, átvezető szintén fasza volt. Nekem nagyon is átjött a DA1es hangulat, a combat is kifejezetten tetszett, főleg az a rock armor volt badass :D -
#1336 Elkezdi a csávó kb 18:00 nal h ez kemény harc lesz.. aham... 3 perc alatt elhullott egy boss és 6-8 ellenfél, ilyen DMC stílusban magasabb szinten 1 perc lesz? komolyan nem fogja (teljesen)hozni az előző rész hangultatát, és a best combat rpg, az a Mass Effect, ott legalább nem néz ki furán amikor 10 cm vastag sugárral lövöldözöl.
Ez az új skilltree néz ki jó ötletnek, és az új környezet, a más történet az ígéretes.
CG előzetesben Hawk is mágus? Lesz akkor vmi közelharcra specializálódott mage, a alap kardozás kardozás feldobva spellekkel, na az még jó ötlet lehet, több képen is láttam olyan botot ami pengés. -
#1335 Itt vissza lehet nézni az egészet. -
#1334 Vannak csapatok amelyek mindig hozzák a minöséget. -
#1333 Aggódtam előzetes infók, képek alapján, de most megvettek teljesen -.-
Maradt az első rész fílingje. 11 nap demóig :y -
#1332 Faszán néz ki nagyon. -
#1331 Elindult az élő stream. Lady Hawke van benne és most jelentették be, hogy gold lett mindhárom platformon. -
#1330 fincsi -
#1329 -
#1328 2 sample DA2 zenéjéből. -
#1327 Na fasza lett a háttér :)