Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Flemeth visszatérése viszont nagyon jól is elsülhet ha valahol összefutunk Morrigenel.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ez az új páncéldizájn röhejes.
Hawke: The choice of male or female hero is the main character of Dragon Age 2, and leads the player through the 10-year history.
Bethany: Hawkes sister is a magician and supports her brother in the battle with fire spells.
Cassandra: The Inquisitor has a burning interest in the hero did Hawkes.
Varric: The dwarf Hawke has accompanied on his travels and is the storyteller in Dragon Age 2nd
Flemeth: The mighty shapeshifts mother of Morrigan from Dragon Age: Origins Dragon Age 2 is also back with the party.
Hát nem tudom ha ezek ingame képek akkor inkább vissza az elsö rész grafjához...
a tronraülés... ha csak az volt a gond hogy nem nemes, akkor csak nem lesz kifogása ellened, hamár belédzugott😄DD
All hail the double x!
azt hiszem meg is teszem, és megvan a hétvégi programom😄
All hail the double x!
Remélem jó története lesz!! Mivel a dao-nak jó volt, de nem csak azért tetszett hanem a 6 eredet történet, és a nagyszerû csaták valamint a harcrendszer miatt de ez a daII-ben kicsit másképp lesz de ezen változtatni nem tudunk :S
Why so serious?
A törp elvileg a narrátor a csajszi meg egy "Seeker" valami templomos nyomozó aki a karakterünk után érdeklõdik.
majd ha többet tudunk, meg beindul az oldal rendesen akkor csinálok valamit 😊
All hail the double x!
Szvsz mind remekmû.
Nálam Mass Effect 2 legalább annyira bejön, mint anno a Baldurs's gate, vagy KOTOR.
A DA😮 pedig tényleg igazi remekmû lett, a leginkább ez van közel a régi izometrikus RPG-khez.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
OFF: Nekem a mass effect 2 nagyon bejött egyébként.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Nevesített fõhõs aki beszél: Ennek örülök, utálom a játékokban a néma leventéket de nagyon. DA-ban a legepikusabb jeleneteknél is néha csak állt a hõsöm egyhelyben és némán. Vicces volt.
Csak ember lehet: Ez már kevésbé jó hír, bár még belefér. Valamit valamiért ugye. DA-ban fõleg elf karakteriem voltak, hát akkor most lesz sok emberem. 😊 Testreszabható lesz úgyis, lehet nõ meg férfi szóval nagy baj nincs azért.
Új párbeszédrendszer: Nekem tetszett a Mass Effect rendszere, meg logikus, hogy ha a hõsünk úgyis elmondja amit választunk akkor felesleges az egész választ végigolvasni. Hangtónus jelzõt nem igazán értem minek, ME-ben azért a lehetõségek végigolvasásából is lehetett tudni hogy akkor most Shep milyen stílusban fog reagálni.
Új harcrendszer: Na ez már neccesebb, nem igazán értem minek változtatni azon ami tökéletesen mûködött. Ha hasonlóan taktikus megközelítés marad mint az egyben akkor felõlem jöhet. De ha real time klikkelõfesztivált csinálnak belõle (gyk. konzolosítják) akkor ideges leszek.
Why so serious?
A következõket tudtuk meg a párbeszéd rendszerrõl: A szöveg mellett lesz egy "hangtónus" jelzõ is, ami mutatni fogja, hogy az a párbeszédopció kérlelõ/fenyegetõ/közömbös stb. akar-e majd lenni.
Hawke személyisége nem lesz adott, mint mondjuk Commander Shepardé, de még nem árulhatják el, hogy ezt hogy is akarják elérni. Én egy The Witcher megoldásban reménykedek, ahol lesz egy naplóbejegyzés arról, hogy mit gondol a karakter magáról.
Csomó mindent befolyásolhat egy ilyen importált karakter.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az hogy Hawke beszélni fog engem csak akkor villanyozna fel ha azt Lance Henriksen hangján tenné az királyság lenne.
BioWare jolly jokere most az, hogy "azért távolítottuk el xyz játékelemet mert akadályozta a készítõket egy még jobban magával ragadóbb moziszerû történet elmesélésében".
Kijön hivatalosan is a Game Informer akkor majd megtudunk többet, ezek a médiaszerzõdések az exkluzív összefoglalókkal elmehetnének a...
Persze a ME2-ben jó poén volt olyan NPC-kel találkozni akiknek az elsö részben segitetünk igy ismerösként taliztunk, de itt Hawkenak lövése se lesz hogy DA😮-ban kinek milyen küldit csináltam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Te egyébként a szenvedõ fél alatt mire gondoltál? Számomra még nem világos, hogy Hawke és a korábbi karakterünk hogy kötõdik majd össze. A Mass Effect 2-bõl kiindulva kapunk tõle egy emailt 😊
A ME árbeszédrendszerének átvétele alkalmából pedig kiteszek egy fekete zászlót. Egyelõre nagyon elvették a kedvem további BioWare termékek vásárlásától.
Szerintem a két rajongói bázis majdnem ugyanaz, de nem én ülök a EA/BioWare marketing osztályánál.
BioWare fórumokat meg nem olvasok, szóval ebbõl kimaradtam, Mark Meer iránti ellenszenvet nálam csak a hallásom váltotta ki 😊
"The trees move. Do you not see it?"
GenderZealotok és a Mark Meer vs. Jennifer Hale fanok összecsapásai a legcéltalanabb viták sorozata az egész BioWare fórum történetében.
"The trees move. Do you not see it?"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
origins nagyon bejött (pedig nem szeretem az rpg-ket), remélem, ez is lesz olyan jó, mint az elsõ rész
Mondjuk hazudni nem hazudtak, csak ferdítettek 😄DD