6609
Dragon Age II
-
Pares #1406 Én is megmondtam. És eddig nagyon úgy néz ki, hogy azt a bizonyos "fogadást" is megnyerem, amit már nem is tudom kivel kötöttem meg itt, még jó, jó, jó sok hozzászólással ezelőtt, amikor ugyebár volt az a nagy szarozás, hőbörgés és elégedetlenség, látván néhány konzolos képet, 3 hónappal a megjelenés előtt. Igazam lesz. Mert rohadt jó lesz a DA:O, majd meglátjátok... -
Evoluti0N #1405 Az első résznél is egy kicsit túlzásba estek már. Habár még mindig jobb, mint a fegyveres, felszereléses dlc-k a ME2-ben. Ha nem fog több tartalom külön dlc-ben megjelenni, mint az első részben, akkor még az elfogadható. Vagy legyen sok ingyenes dlc. -
nagypite #1404 Azért az gáz lenne, ha a játék jelentős részét dlc-ben adnák ki -
MrAndree #1403 Most mondanám, hogy én megmondtam előre, de nem mondom. :) -
#1402 -
#1401 bazz kezdem azt hinni hogy a játékban nem is lesznek tárgyak mindent csak dlc-böl tudunk megszerezni -
ratgab #1400 DLc-ből sose elég...főleg az ingyenesekből!!! -
#1399 Már az első résznél is sok item DLC kaptunk, de ez már tényleg sok lesz. :D -
#1398 BioWare
Are you all excited for the demo?? We need your downloads! Once we reach 1 million, we'll unlock two in game items! Rally your forces February 22! -
unusual #1397 Nekem is egyre jobban bejön a game! :) Tuti végig tolom ezt is többször. :-) -
Pares #1396 Az ME2-nél túlzásba vitték a spoilereket, amit vissza is hallottak a hivatalos fórumon a fórumozóktól, ezért gondolom most taktikát váltottak, és vissza vettek egy kicsit a kiszivárogtatásból, aminek én nagyon örülök! -
#1395 Mutattak,de csak konzolos verzióból voltak a képek meg a videok. -
#1394 így vagyok én is:D -
#1393 Nem tudom miért nem kezdtek el többet mutatni a játékból hamarabb. Fórumot is olvasgatva nem én vagyok az egyetlen, aki szkeptikus volt nagyon az infók alapján, de az utóbbi 1-2 hétben 180 fokot fordult a véleményem a játékról és kurvára várom már :D -
#1392 na végre értelmes képek és videók, így már kezd tetszeni a játék:) -
#1391 látom a mage megint a "csíter" kaszt lesz -
#1390 -
#1389 Pc demo gameplay
-
nagypite #1388 jó lesz ez -
Pares #1387 A fák kivételével (amik sajna ugyan olyan randák, mint az első részben) minden szebb lett. A textúrák élesebbek, szebb a megvilágítás, meg az egész látványvilág szerintem elég nagyot fejlődött! -
#1386 wowosak a fák -
Pares #1385 Faszán néz ki! -
#1384 Eleinte szkeptikus voltam az új grafikával kapcsolatban, amikor nyár végén kijöttek az első képek. Azóta megtetszett az új art stlye. Ez a cikk pedig elég meggyőző szerintem. A grafikára (sem) lesz panasz. -
#1383 Technology of Dragon Age II
Vannak új képek is. -
#1382 nem kicsit realisztikus :D -
#1381 Én is szoktam, de mindig megbánom mert általában spoilerekbe futok. -
#1380 http://kotaku.com/#!5761264/first-look-at-felicia-day-as-an-eleven-assassin-in-dragonage-webseries
és egy kép:
-
#1379 Készül egy 6 részes élöszereplös Dragon Age minisorozat, amiben a föszereplö Felica Day(The Guild) lesz, ime egy rövid interju angolul: -
#1378 Csak olvasgattam a DA Wikit. -
Hoz_Hun #1377 Értem, köszi. -
#1376 Volt egy ugynevezett Signature Edition, de igazi CE nem lesz. -
Hoz_Hun #1375 Ebből leaz gyűjtői kiadás? Bocs a láma kérdésért. -
#1374 nekem tényleg megfájdult a fejem:D -
#1373 A szemetek... -
#1372 Abban biztos vagyok, hogy nem a kinézete alapján jöttél rá. :D -
hevesike #1371 Aki esetleg még nem olvasta, hallotta :D
"Hello Dragon Age 2 fans.
Happy Valentine’s Day to one and all. We know many of you have romance on your minds today, so we thought we would confirm for you the potential romance characters in Dragon Age 2.
You can choose to romance:
Isabela
Fenris
Merrill
Anders
Keep in mind that all Dragon Age 2 romances are optional, so you can choose to follow these subplots or not as you prefer. All four NPCs also have other non-romance subplots that you can again choose to follow if you want to learn more about these characters. To learn more about the romances, you will need to play Dragon Age 2.
So, if you are romantically inclined during your Dragon Age 2 playthroughs, you now know who you can pursue. Pitch your woo accordingly."
Tehát törpe románc továbbra sem lesz xD -
ratgab #1370 Jó reggelt kivánok!! -
#1369 Most jöttem rá h Isabela az az Isabela lesz akitól az Originsben a Duelist specializációt lehetett megszerezni. -
#1368 Inkább a demot adják, ne ezeket a vacak spoiler videókat ontsák már mindenhonnan. -
vato loco #1367 Ez az igazi interracial. ^^