Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piszkos  Fred
Na igen, õk egy külön állatfaj 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Jézusom, ne is mondd. 5. topicot nyitották már Talinak, az van most a 9345. oldalon.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Sir Quno Jedi
Jogos igény. Végülis RPG, akkor meg már hagy döntse el a játékos mit is akar kezdeni a karikkal (lásd. sims). 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Piszkos  Fred
Érdekes rajongói vannak a biowarenek (lsd. Mass Effect tali-rajongók) :S

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

wedge31
Reggel hugom, este dugom...<#hehe>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

loool 😄DDDD
Na máris felbukkantak az elsõ vérfertõzõ románc opciót követelõk. Nem telt sokba.

Egy kis olvasnivaló.

Timeline of Thedas

wedge31
Kizártnak tartom hogy ezek ingame képek lennének, Bioware azért adni szokott a minöségre.

Flemeth visszatérése viszont nagyon jól is elsülhet ha valahol összefutunk Morrigenel.

A Darkspawn lelõtt pár F-117 Nighthawk lopakodót és beöltöztek a roncsaikból. Más magyarázat nincs.

Ez az új páncéldizájn röhejes.

wedge31
Két uj screenshots és némi infó a karakterekröl.

Hawke: The choice of male or female hero is the main character of Dragon Age 2, and leads the player through the 10-year history.

Bethany: Hawkes sister is a magician and supports her brother in the battle with fire spells.

Cassandra: The Inquisitor has a burning interest in the hero did Hawkes.

Varric: The dwarf Hawke has accompanied on his travels and is the storyteller in Dragon Age 2nd

Flemeth: The mighty shapeshifts mother of Morrigan from Dragon Age: Origins Dragon Age 2 is also back with the party.

Hát nem tudom ha ezek ingame képek akkor inkább vissza az elsö rész grafjához...

Csak human noble lehet herceg/hercegnõ

Láma!
hát összejönni szerintem lehetne simán, bármelyik karakterrel...😄

a tronraülés... ha csak az volt a gond hogy nem nemes, akkor csak nem lesz kifogása ellened, hamár belédzugott😄DD

pxxl
csak 1 kérdés, nem csak hozzád, hogy Allisterrel (vagy mi a neve) össze lehet jönni, nekem pl sikerült megdönteni egy elf mágus csajjal (dúlt a láv), törpénél is mûködik? és a végén mikor a trónra kerül, lehet "követni"? mert az elfet azért nem akarta, mert nem volt nemes ember. a törpém viszont az lesz, és jó lenne ha lehetne a vége az, hogy ketten ülnek a trónon 😄

All hail the double x!

Láma!
amiota ez a topik van, erõs a késztetés hogy énis újra felrakjam...
azt hiszem meg is teszem, és megvan a hétvégi programom😄

pxxl
jah jó volt 😊 tegnap felraktam megint, most törpével nyomom majd, az eddig kimaradt 😊 törpe csaj, kétkezes balta rulez 😄

All hail the double x!

Ja azt meg kifelejtettem hogy remélem Morrigan illetve Oghren ha nem is nagy de szerepet kapnak a da2-ben! Mondjuk Morrigan-ek csak nagy szerepe lehet ha lesz
Sziasztok! Most vettem észre van topik már a da2-nek.

Remélem jó története lesz!! Mivel a dao-nak jó volt, de nem csak azért tetszett hanem a 6 eredet történet, és a nagyszerû csaták valamint a harcrendszer miatt de ez a daII-ben kicsit másképp lesz de ezen változtatni nem tudunk :S
Most azt olvasni mindenhol, hogy csak konzolon lesz akcióközpontúbb a harc, PCn maradnak a taktikusabb megközelítésnél. Ha ez tényleg igaz akkor megnyugodtam kicsit.

Why so serious?

Upsz, forrást elfelejtettem.

Szósz

Pár concept art:

A törp elvileg a narrátor a csajszi meg egy "Seeker" valami templomos nyomozó aki a karakterünk után érdeklõdik.

pxxl
tudok, csak kevés még az alapanyag 😄 hivatalos oldal is kb ennyi :/

majd ha többet tudunk, meg beindul az oldal rendesen akkor csinálok valamit 😊

All hail the double x!

Elvileg ma friss infók itt.

MerlinW
C'mon mate, u can do betta' <#hawaii>

[merlinw.org]

A Bioware nálam még sosem lõtt mellé, legalábbis az RPG, és a "buta rpg" kategóriában.

Szvsz mind remekmû.

Nálam Mass Effect 2 legalább annyira bejön, mint anno a Baldurs's gate, vagy KOTOR.

A DA😮 pedig tényleg igazi remekmû lett, a leginkább ez van közel a régi izometrikus RPG-khez.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

pxxl
ideiglenesen banner ha kell 😊

All hail the double x!

Úgy tünik ez egy fantasy mass effect lesz a dragon age világban. Akár jó is lehet, de a hardcore rpg vonaltól biztos hogy el kell köszönni.
OFF: Nekem a mass effect 2 nagyon bejött egyébként.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Hm, hát érdekes dolgok lesznek itt.

Nevesített fõhõs aki beszél: Ennek örülök, utálom a játékokban a néma leventéket de nagyon. DA-ban a legepikusabb jeleneteknél is néha csak állt a hõsöm egyhelyben és némán. Vicces volt.

Csak ember lehet: Ez már kevésbé jó hír, bár még belefér. Valamit valamiért ugye. DA-ban fõleg elf karakteriem voltak, hát akkor most lesz sok emberem. 😊 Testreszabható lesz úgyis, lehet nõ meg férfi szóval nagy baj nincs azért.

Új párbeszédrendszer: Nekem tetszett a Mass Effect rendszere, meg logikus, hogy ha a hõsünk úgyis elmondja amit választunk akkor felesleges az egész választ végigolvasni. Hangtónus jelzõt nem igazán értem minek, ME-ben azért a lehetõségek végigolvasásából is lehetett tudni hogy akkor most Shep milyen stílusban fog reagálni.

Új harcrendszer: Na ez már neccesebb, nem igazán értem minek változtatni azon ami tökéletesen mûködött. Ha hasonlóan taktikus megközelítés marad mint az egyben akkor felõlem jöhet. De ha real time klikkelõfesztivált csinálnak belõle (gyk. konzolosítják) akkor ideges leszek.

Why so serious?

BioWare írói legalább a fórumokon válaszolgatnak, mert sok dolguk nincs már.

A következõket tudtuk meg a párbeszéd rendszerrõl: A szöveg mellett lesz egy "hangtónus" jelzõ is, ami mutatni fogja, hogy az a párbeszédopció kérlelõ/fenyegetõ/közömbös stb. akar-e majd lenni.

Hawke személyisége nem lesz adott, mint mondjuk Commander Shepardé, de még nem árulhatják el, hogy ezt hogy is akarják elérni. Én egy The Witcher megoldásban reménykedek, ahol lesz egy naplóbejegyzés arról, hogy mit gondol a karakter magáról.

miezmár, crysis warhead? 😄
SötétBarom
Van egy két elég "globális" dolog, amibe belekavar a karakterünk.. A Circle kiirtása/megmentése, Az elfek, a törpe királyság sorsa, stb-stb.

Csomó mindent befolyásolhat egy ilyen importált karakter.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

wedge31
Reméljük majd okosabak leszünk a Games Com után, mindenesetre a több választható faj és eredet hiányozni fog ez volt a DA😮 egyik allappilére.

Az hogy Hawke beszélni fog engem csak akkor villanyozna fel ha azt Lance Henriksen hangján tenné az királyság lenne.

Hogy egy másik szemszögbõl élhessük át a történteket.

BioWare jolly jokere most az, hogy "azért távolítottuk el xyz játékelemet mert akadályozta a készítõket egy még jobban magával ragadóbb moziszerû történet elmesélésében".

Kijön hivatalosan is a Game Informer akkor majd megtudunk többet, ezek a médiaszerzõdések az exkluzív összefoglalókkal elmehetnének a...

wedge31
" Game will use imported save from Dragon Age: Origins" - de mégis minek mikor nem vihetjük tovább a karinkat ? Morrigan létezö vagy nem létezö isten gyereke miatt esetleg.

Persze a ME2-ben jó poén volt olyan NPC-kel találkozni akiknek az elsö részben segitetünk igy ismerösként taliztunk, de itt Hawkenak lövése se lesz hogy DA😮-ban kinek milyen küldit csináltam.

Lásd #51 - Folyamatosan frissül.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arról volt szó, hogy Hawke Ostagarból való elmenekülésére is fény derül, valószínûleg nem hagyják ki a ziccert, és játszható is lesz ez a rész, akár a csata elõzményei is más szemszögbõl. Ebben az esetben már eleve ott is találkozhatnánk Flemethtel, akár az Origins-beli karakterünk elõtt is.

Te egyébként a szenvedõ fél alatt mire gondoltál? Számomra még nem világos, hogy Hawke és a korábbi karakterünk hogy kötõdik majd össze. A Mass Effect 2-bõl kiindulva kapunk tõle egy emailt 😊
Lotheringbe kezdünk mielõtt lerombolták volna és az importált karakterünk sztoriját élhetjük át egy másik szemszögbõl, "szenvedõ" félként.

Továbbá eleve 10 évet dolgoz fel a játék, így részben az Origins elõtt, vagy legalábbis az ostagari csata idejében fog játszódni.
Nem végleg öltük meg Flemethet az elsõ részben, ha egyáltalán így tettünk, Morrigan világossá tette, hogy csak idõ kérdése, amíg új testet szerez magának. Neki viszont éppen idõre volt szüksége.

A ME árbeszédrendszerének átvétele alkalmából pedig kiteszek egy fekete zászlót. Egyelõre nagyon elvették a kedvem további BioWare termékek vásárlásától.
Na, hosszú trollkodás után az összeesküvéseket gyártó csapat rájött, hogy a változásokat a Dragon Age és a Mass Effect rajongóbázisa közötti rés betömési szándéka igazolja marketing szempontból.

Szerintem a két rajongói bázis majdnem ugyanaz, de nem én ülök a EA/BioWare marketing osztályánál.

<#eljen>
Calver
tudom, eszem ágában sincs senkire ráerõltetni a véleményemet 😊
BioWare fórumokat meg nem olvasok, szóval ebbõl kimaradtam, Mark Meer iránti ellenszenvet nálam csak a hallásom váltotta ki 😊

"The trees move. Do you not see it?"

Inkább nem próbállak meggyõzni, mert ez egy antagonisztikus ellentét. Csak hogy tudd vannak a másik oldalt pártolók is 😊

GenderZealotok és a Mark Meer vs. Jennifer Hale fanok összecsapásai a legcéltalanabb viták sorozata az egész BioWare fórum történetében.

SötétBarom
Hiába, képtelen vagyok azonosulni egy nõi fõhõssel. Tomb Raidereket is utáltam 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Calver
pedig Mass Effect-et érdemes nõi karival végigzúzni, ég és föld a különbség a két nem között. konkrétan Jennifer Hale (nõi Shepard) egy tapasztalt, remek hanggal és szinkronszínészi képességekkel megáldott nõszemély, Mark Meer (férfi Shepard) pedig szerintem egy hangszintetizátor, de legjobb esetben is egy tehetségtelen pojáca <#hawaii>

"The trees move. Do you not see it?"

Inkább csillagrendszerrel, de az is idegesítõ volt :/

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

fél óráig kellett szenvedni egy kcsg bolygóval <#szomoru1>

origins nagyon bejött (pedig nem szeretem az rpg-ket), remélem, ez is lesz olyan jó, mint az elsõ rész
SötétBarom
OMG 😄

Mondjuk hazudni nem hazudtak, csak ferdítettek 😄DD

Azért én várnék még mielõtt készpénznek venném azt, amit BioWare állít. Mass Effect 2ben azt ígérték, hogy bányákat nyithatunk majd ami termeli nekünk a nyersanyagot, erre mi lett belõle? <#vigyor2>

SötétBarom
#54 utolsó sor -.-

Amúgy mi is az a fontos elem amit kivettek?