6609
Dragon Age II
-
kisokka #1726 Ez neked normálisabb akció, hogy nem is te irányítasz?Tényleg elég automata...Jött az Ogre és elkezdtem zúzni.Közben msn-en beszélgettem unokaöcsémmel(valamiért kidobta a tálcára a gammát), amikor visszamentem még ugyanúgy hentelte a csákót...Monoton lesz ez így egy idő után, ezért nem tetszenek nekem ezek a hack'n slash gammák.A gyorsaság meg azért gáz, mert nem reális, hogy DA:O után egy ekkora kardot úgy pörget, mint egy lovaglópálcát... -
#1725 Azt a grafika mitől arcade? :D -
#1724 minden változik nem túl jó leragadni egy régi felfogáson.
és itt nem a generáció a hibás hanem akik nem képesek felfogni ezt.
a hcrpg kifejezetten a technikai elmaradottság miatt nyert tere mert akkor még csak olyat lehetett.Így az évek alatt azokank lett fantáboruk most akik már eleve nagyobb techniaki szint mellet nőnek fel szoktma hozzá valamihez eggyértelmű és alap elvárás h hangualtosabb legyen és az a tipikus hc rpg pont nem az a hangulatos játék ami real timeba jól visszaadja ezt a hangulatot.
-
kisokka #1723 Hát én nyomtam vele pár percet, mert nemsoká lépnem kell, de elég zavaró, hogy nem is én játszom vele... -
MrAndree #1722 Mert a HC RPG-nek része kell, hogy legyen, hogy "csak vág eggyet oszt nesze". :D -
#1721 Demo alapján ami felvezet mit vártál? 10 kmeres bejárható terepet? a harcot és a látványt demonstrálra, nem pedig a mászkálást. Azt majd a teljeseben lehet. -
#1720 Azt a mindenit mekkora csöcsöket adtak annak aki velünk van... O.o
Ez már beteges :D -
#1719 -
ratgab #1718 Szomorúan hallom! -
mike01010101 #1717 Szerintem mind a grafika mind a a játékmenet nagyon elment arcade irányba. A jó sztori még elviheti a hátán, de inkább megvárom az első akciót és akkor veszem meg olcsóbban. Én az első rész után vártam volna egy kicsit több szabadságot, de eddig csak "csőben" egy irányba mentem és henteltem mint a gép (sok mindent automatán csinál) -
#1716 DMC? magától kombózik? te mivel jétszottál?:) -
#1715 "Túl gyors, túl h&s, túl anime graf, és windows tálca quickbarnak."
a quick bár tényleg pusztítóan ocsmány meg a grafika is túl steril lett, de mért baj ha végre normálisabb animációt kapunk nem csak annyit h vág eggyet oszt nesze?.
ergó ha ez be fog jönni lehet az első részét már be se fejezem.
-
MrAndree #1714 Hát vagy 4-5 millió konzolos vásárlóval mindenképpen ti. :) Jók a HC RPG-k, azt mondjuk nem értem miért zavar az valakit ha gyors a harc. Az elsőben éppen, hogy rohadt röhejes volt az egész kinézete. -
#1713 nekem épp ebben a pillanatban jött le :D -
#1712 én már unom a hardcore rpg-ket, és sztem mi vagyunk többségben. =P -
#1711 Na frankó ennyi volt nekem a demó már nem próbálom többször exe hibával elszáll karaktergeneráló start game nyomása után :( -
GreyWarden #1710 A grafikájával nincs gond, illetve a képi stílusával, mert egyedi, látszik rajta, hogy a BioWare az új generációnak gyárt. Ez sajnálatos, az ME 2 is akciósabb lett. Szeretem a tradicionális csapatokat, de a BioWare egyre inkább megy az árral. Pedig még néhány éve mikor olvastam a DA:O- ról, akkor azt mondtam: huhh ez de jó lesz, tiszta nosztalgia, igazi régi vágású RPG, némileg az is lett, de a kettő ezt teljesen megcáfolja. -
#1709 Még 6 perc és tolom. :D Grebber linkje jó sebességű (viszonylag) -
#1708 Erről van szó, egyetértek veled! -
GreyWarden #1707 Letöltöttem és ezt hozza ki, ha el akarom indtani: Installer integrity check has failed. Commom causes include incomplete download and damaged media. Contact the installer's author to obtain a new copy. -
#1706 Ez így elsőre, nem szar, inkább elég demotiváló, mintha DMC vel játszanék, de ott legalább nekem kell nyomogatni a támadást, itt egy bal katt és a gép magától automatikusan mindenféle szuper-mega akrobatikus kombóval szétvág egy képernyőnyi ellent... az egész harc egy nagy script és kész. igazából nem is te játszol, max kattinatod kell, de azt meg tudja egy drágább egér makróval.
Már követni nem tudom néha mi történik a képernyőn. a grafika tényleg csúnyább, és mondhatod h hát ez nem is max, mert demo, nem dx11 de ez nem lesz szebb ez így van megrajzolva, a teljesben, is csak a hdr vagy bloom, fények lesznek látványosabbak magasabb grafon, a textúrák élénkebbek, részletesebbek, de attól még a darkspawnok, ogre ugyan olyan hülyén fognak kinézni, hiába very hight beállítás. Egyedül a környezet és az emberek amik jók.
Bukni nem fog mert manapság azok a játékok a menőek amibe semmit nem kell csinálnod 1-2 klikkelésen kívül.
Ez tényleg naon konzolosra sikerült.
A DAO még normalon sem hent, közel s távol van a kát játék egymástól demo alapján. Hiába DAO ban normalon könnyen haltak, azért akkor sem vágtad 20 felé 2 másodperc alatt az ellent.
- Túl gyors, túl h&s, túl anime graf, és windows tálca quickbarnak.
+ Mégis DA2, talán ad 80 órát, jó történet mellett, a szinkron viszont nagyot dob a párbeszédeken, ötletes skill tree -
eLiXir #1705 vége. már le is mondtam a megrendelést, jó lesz virágbolti verzió is. -
Pares #1704 Juj. -
#1703 na ja, ez engem is nagyon iritál. -
#1702 ez első benyomás, demo alapján, de le is írtam a végén. tudod vannak demótesztek is... -
#1701 Nekem sem tetszik. -
kisokka #1700 Ez a divat, régi nótát fütyülök, de hack'n slash.Na nemsoká lejön nekem is és kipróbálom, hátha nem is annyira... -
#1699 Nekem ez a gyorsitás nem tetszik, olyan az egész mintha gyorsitott felvételt nézne az ember nem tudom mi ebben a jó... -
#1698 Kb 1 óra alatt kivégezhető a demo. Vagy még annyi se. A videok alapján már kb lejött, hogy milyen lesz - látszik, hogy ezt már inkább konzolra fejlesztették (mindegy max majd boxon vagy ps3on veszem meg, nagy árkülönbség úgysincs).
Ami nem tetszik: a varázsló mozdulatai annyira JRPG-sek, hogy az már szinte fáj. Meg az egész játék olyan, mintha a Capcom csinálta volna és nem egy nyugati fejlesztőbrigád. -
#1697 1 óra után értékelsz egy 100 órás játékot?:D -
#1696 A DA:O is hent volt normálon, majd nightmare szinten kell játszani. -
#1695 Csak nem a hentről szólt az első rész, ez a baj...
Bioware nem tudta, mit akar kezdeni a játékkal... -
#1694 Hát szerintem meg kirkwall magárét beszél. Fullba felrakod hardba vagy nightmarebe és máris nem lesz hent :p -
ratgab #1693 Na én feladtam a próbálkozást, majd holnap leszedem, amikor lement ez az őrület!!! -
#1692 Az első rész sokkal szebb volt még közepes graf beéllítással. hát nem tom, a demó után mintha valami hiányozna.
majd jövök egy 10 perces gameplay videóval. de nem vagyok hanyatt esve sem a játékmenetétől sem pedig a harcrendszerétől. Ez...ez intha konzolos lenne nagyon. ez a pörgés harc közben, komolyan mondom ettől még Wolverine is lassabb volt az X-men origins-ben:S
de jó kis hentjáték ez :D:D
első benyomás: 7.8 vagy 8/10 -
#1691 Install... -
Pares #1690 Whááá, gyerekek! Most nézem, és 1-1,5 megával húz már!
A gamershelles torrent linket használjátok, ha tudjátok! -
Pares #1689 Sikerült letöltenem a torrent fájlt. 350-el tölt átlagban...
Próbáltam más linkeket, de azok max 60-80-al jöttek... szóval hagyom ezt... -
#1688 Az egész gamershell meg van halva. -
Pares #1687 A gamershell torrentes linkje meg van halva... még a torrent fájlt se tudom letölteni...