6609
Dragon Age II
  • Kongy
    Hát a játék több, mint fele harcból áll... Most akk unatkozzam végig a játék több, mint felét?
  • Kongy
    A fejlődési rendszer, a párbeszéd rendszer, a harcrendszer mind jobb lett, ezzel szemben mégsem kaptam kedvet a játékhoz... talán azért, mert túl sokat játszottam az 1-el.
  • Murder3
    lol téged se értelek?
    kb mintha a jó 0-0 teknősbéka harcok miatt néznéd a focit:D
  • Kongy
    Jó, biztos sokaknak bejön, nekem nem. Én tiszteletben tartom az ő véleményüket, és kérlek ti is tegyetek így. Nem azt próbálom bizonygatni, hogy rossz a játék, csak nekem a látottak alapján nem jön be. Ennyi.
  • Rage47
    Kipróbáltam a demot. Eddig nagyon nem vártam ezt a játékot, az 1 sem jött be igazán, a feléig bírtam, ez viszont vagy 2x jobb minden téren:D
    Rengeteg hülyeséget írtok amúgy, remélem a full kipróbálása után észreveszitek ti is. Nem akarok vitázni, mert értelmetlen, amiket írtok.
  • Kongy
    Látványos a harc, de kúúúúúrva unalmas. Ezért téptem a hajamat már az 1-ben is, ott ráadásul még unalmasabb volt a harc. Itt egy fokkal jobb... Ha végig ilyen lesz a játékmenet, mint a demóban, akk okcsá.
  • Bhalage
    a fooldalrol is jon mar maxigazzal a cucc amugy (legalabbis elobb ratekertem ment mint az állat
  • Bhalage
    ja ok akkor megnyugodtam :o)
  • Pares
    Na megyek is kipróbálni! Mnyammm!
  • ratgab
    Nekem konkrétan be sem jön az oldal...
  • MrAndree
    Tök jó a harc, ugyanaz mint az elsőben csak felpörgetve.
  • Pares
    És valószínűleg azok, akik a hivatalos oldalról kezdték el tölteni, még mindig töltik (60Kb/s mellett...).
  • Pares
    Nem az számít, hogy honnan töltik le, hisz a hivatalos fórumon a fejlesztők és moderátorok is linkeltek máshonnan letöltési linket. Az számít, hányan regisztrálják be a játékot.
  • Pares
    Szerintem a grafika rendben van. A harc meg mér rossz, ha látványos? Mondjuk igaz, csak most telepítem, mindjárt meglátjuk.
  • Bhalage
    ennek a jateknak nem kell kurvaszepnek lennie- bar nagoyn is megallj a helyet - de a hangulat(+zene+szereplok+tortenetek) grafika teljes osszhangban van.
    nekem a da1 is bejott, arra amire kell a grafika teljesen rendben van.
  • Bhalage
    222.643, ugylatszik a kutyat nem erdekli a gamma, vagy mashonnan kezdte tolteni miutan a server befakkolt ;od nem lesz igy item

najo azert kivancsi leszek hogy valtozik majd a kovetkezo napokban
  • MrAndree
    Mint általában minden demoról. Meg minden nagyon várt játékról szoktak lenni.
  • Prince23
    Bioware kidobott egy dialogus videót...

Szerintem jobb lesz ha EA nem ad ki több demót semmilyen játékból, mert eddig felemásak a vélemények DA2 demóról, mondhatni 50_50
  • Kongy
    Na, kipróbáltam a játékot, és sztem lényegében ugyanaz maradt minden. A HUD kicsit változott, de a harc nagyon semmit, csak látványosabb lett, ez egy picit csalódás... számomra. A párbeszéd rendszer viszont tetszik, nagyon hasonló a Mass Effect-ekben látottakhoz. Ez a játék még mindig a HC vonalat erősíti. Nekem demó alapján nem igazán jött be, a grafika is nagyon harmatos, de akinek tetszett az 1, az ezt is szeretni fogja.

Lesz gameplay videóm, de most ízelítőnek egy pár kép:

Szóval a képeken is látszik, hogy a grafika nagyon harmatos, főleg 3 óra Bulletstorm után. Azért egy kis fejlődés nem ártott volna, 2009 végén is el-elment ez a látvány, de 2011 elején már elég necces... Ezzel szemben a Mass Effect 1-2 gyönyörű... nem értem miért nem lehet ezt is olyan szinten megcsinálni...
  • kisokka
    De azt még láttam :P
  • kisokka
    Én meg neked üzenem, hogy balfasz vagy, mert úgy tűnik olvasni sem tudsz.Nyálazd át még egyszer az utolsó hozzászólásokat.
    Legjobb jellemzés rá ez a JRPG dolog.De kinek mi tetszik, ha nektek tetszik ez a stílus, ti dolgotok.Nekem nem bejövős.
  • MrAndree
    Nekem jobban bejön, hogy pörgősebb. Az első kinézetre nagyon unalmas volt. Persze harcolni ott is jó volt benne, csak nézni nem annyira. Itt már ezt is megoldották. Amúgy meg ha nem MSNeztél volna az ogre-nél akkor feltűnt volna, hogy halál simán a földbe döngölne ha nem lenne valamiféle automata heal benyomva ami felviszi a HPdat ha nagyon leesne. Gondolom, hogy a tutorialban ne halhass meg...
  • Sir Quno Jedi
    Gyjó volt.

Automata harc nyünnyögőknek üzenem, hogy balfaszok. Programozni is lehet a karikat (kb. mint az FFXII-ben), hogy milyen helyzetben pontosan mit csináljanak, milyen varázslatokat és skill-eket toljanak el és hogyan, de akár egyesével is irányítgathatod őket, minden apróságra ügyelve. Be kell kapcsolni a menüben az auto-pause funkciót, aztán szépen pontról-pontra kiadni mindig a parancsokat, akció indul, újra pause, újabb parancsok.

Akinek ez túl bonyolult, vagy túl 1xű, az hülye. Mégis kérdezem én, hogy máshogy oldaná meg?! Még az NWN2-ben is így van, csak ott nem lehet ilyen faján felokosítani a karikat (még).

Szal. jó gamma ez, de DIREKT le van könnyítve, hogy bárki élvezhesse a demót (pl. elején ki sem tudják nyírni a kardos hapekot, szépen lemegy az életereje zéróra és gyak tovább nyugisan).
  • kisokka
    Nekem mégis "unalmasabbnak" tűnik.Persze a látvány jó, ahogy szakadnak ketté a fattyak, de ez a kaszabolós, gyorsan zúzós dolog szerintem nemhogy pörgősebbé, hanem zavaróvá tette a harcot.Én így látom.
  • MrAndree
    Most nem azért, de kipróbálva ez a harc ugyanaz mint az elsőben. Rákattintok és elkezdi ütni amíg mást nem mondok neki, ha kiadom a parancsot a skill elsütésére akkor meg azt teszi. ÉS mivel megkaptuk a játék elejét (ráadásul normalon) így persze, hogy kurva könnyű. Jelentkezzen aki az első rész első 1-2 órájában talált kihívást normalon...
  • BoneDragon
    Milyen 1 óráról beszéltek? 35perc alatt végigvittem. :D
  • kisokka
    Mintha ezt írtam volna...: "Annyira automata, hogy már monoton.Cáfoljon meg a továbbmenetel, de eddig ezt látom és a gameplayvideókból nézve nem fog megcáfolni."
  • TDC Geronimo
    ja hogy nálad az automata a monotont jelenti.
  • kisokka
    Automata=monoton.Ez persze csak az én meglátásom.Hát ha nem érted, amit mondok, akkor sajnállak, komolyan.
  • TDC Geronimo
    Ez az automata szöveg még mindig baromság, nincs mit kifejteni rajta :D
  • kisokka
    Tiszta sor, arra biztosan megoldás lesz.A kinézet, meg a gyorsaság viszont megmarad.
  • kisokka
    A realitás, vagy az automatikus menet?Én nem szabom meg kinek mi tetszik, legyen a maga dolga.De szerintem ez a harcmenet elég tré.Realitás még annyi sincs benne, mint amennyi egy fantasy játékban elvárható.Annyira automata, hogy már monoton.Cáfoljon meg a továbbmenetel, de eddig ezt látom és a gameplayvideókból nézve nem fog megcáfolni.
    Így jó, vagy nem?Kifejtsem másképp?
  • MrAndree
    Dragon Age 1, easy, automatikus harc. Semmit nem kell csinálnod benne. Nehézséget feljebbvenni és megoldva. Ugyanez van itt is Ha túl könnyű a normál (az eddigi vélemények alapján az), akkor feljebb kell majd vinni fullban a nehézséget és kétlem, hogy MSNezgetni fogsz közben.
  • TDC Geronimo
    Abba kötök bele, ha valaki baromságokat ír. Te hszed pont ilyen volt ;>
  • kisokka
    Köss bele a szaromba is légy szíves.Micimackó megjelenik benne, téged az sem zavarna?Realitás legyen már annyi benne, mint az előző részben.
  • kisokka
    Hát Diablo 2-ben biztos nem tudom megcsinálni, itt mégis sikerült...
    Hack'n slasht én a kinézetre értem, nem az automatára.Monoton, automatikus a harc, ennyi.
  • TDC Geronimo
    Realitásról meg ne beszéljünk már egy fantasy játékba...
  • MrAndree
    Erről van szó. Elsőben is volt autoattack, csak ott volt 2 féle animáció. Ennyi.
  • MrAndree
    Khm... Az elsőben nem odamentem egy valamihez és automatikusan elkezdték zúzni? A Hack and slash pont, hogy nem automatikusan zúz, próbálj csak egy diablo 2ben odamenni valamihez és MSNezni közben...
  • TDC Geronimo
    Mitől nem te irányítod? Ne beszéljetek már hülyeségeket. Azért mert az autoattack animokat feldobták "kicsit" és nem 1 vagy 2 féle ütés megy végig attól még nem automata...