Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gerey
Az origins-ról egy évvel a megjelenése elõtt már olyan videók voltak amik a közel kész grafikát mutatták, itt 5 hónap van hátra és...

Legalábbis én remélem nem ez lesz a végleges grafika, nem azért mert engem annyira érdekelne, de ez azért tényleg csúnyácska.

TVelvet
Ne vonjatok le következetést ebbõl a videóból. Ezt csak arra a konferenciára készítették... -.-'
Sajna ez jellemzõ a Bioware-re, kidobnak valami fél infot, aztán amikor mindenki kiakad, akkor magyarázzák, hogy azért nem is úgy van az...

Why so serious?

Rage47
<#eljen>
wedge31
Az egész marketing egy nagy nulla eddig, egymásnak ellentmondó infók tömege, nemcsoda hogy senki se tudja mit is várjon igazán.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kéne bizony. Mondjuk fogják is gondolom, ez se hivatalosan kikerült gameplay, csak valaki kamerázott egy jót.

Why so serious?

Azért nekik kéne hangsúlyozni, mert a mezei júzer nem fog utánanézni, csak elkönyveli hogy ez szar lesz, meg ne vegyem. Nem neki fog fájni ha szarak lesznek az eladások.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Nem mindenki, csak a tipikus fan reakció, nem szimpi, húzzuk le jól azonnal. Nyilván az elégedetlen tömeg a hangosabb. Meg a tájékozatlan tömeg ugye.
A graf tetszik, a harcrendszer hack and slash. Konzolon. Ami viszont engem rohadtul nem érint. Pc-n marad az autoattack és a parancskiadás. Nyilván a Bioware is hülye, folyton a konzolos gameplayt mutogatják, és ha valaki nem néz utána akkor tényleg az jön le, hogy vérgagyi lesz az új harcrendszer...

Why so serious?

Ja, nekem se megy már.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

BEAST
Én majdnem behánytam. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Asszem le is töröltették a videót, legalábbis most már "not found"-ot ír, amikor a linkre klikkentek.
Omg, ez elég gagyi. Valami hack 'n' slash játéknak még elmenne, de ez így nem DA. Nagyon remélem, h a PC-s verzióban tényleg nem változtatnak a harcrendszeren, vagy legalábbis nem negatív irányba.
Érdekes, h a Bioware-nél azt gondolták, h az egyszerûsítésekkel majd népszerûbb lesz a játék (nem mintha most nem lenne az), azonban a videó 5.9 pontot kapott a felhasználóktól és a kommentekbõl is látszik, h kb. mindenki úgy van vele, h "mi ez a szar?".
Bónuszként egy Sarah Jessica Parker LadyHawke erõs idegzetûeknek.

Kamerás ninják kicselezték a gaz BioWareseket

Hááát. Konzolos eltúlzottan mesélt rész még mindig, elég röhejesen néz ki 😄

Kipróbáltam az Improved Atmosphere-t. Tényleg javít a helyzeten, de az a gond, h sok mindent átcsinál angolra a játékban. Egyébként az összes Bioware játéknak ez a betegsége, h nincs a városokban élet. Egy helyben állnak az NPC-k, max beszélgetnek. Mass Effectben is elõfordul néha 1-2 NPC amelyik sétálgat, de többség csak áll. Ráadásul ha visszamegyek egy helyre órákkal késõbb, még mindig ugyanott állnak.
A grafika szép volt, csak itt-ott volt egy kissé igénytelen, például a Brecilian Forest-ben itt-ott lebegõ fák, szûk folyosó szerû pályák, meg ilyenek. Ami engem legjobban zavart, az az volt, hogy néhány hely olyan volt, mint egy sírbolt. Az NPC-k egy helyben álltak, az erdõben alig lehetett állatokat látni (a békésebb fajtából), de Denerimmel volt a legfõbb gondom, azon belül is a Piacnegyeddel, mert eléggé unalmas volt, élettelennek tûnt a piac (ahol a legnagyobb nyüzsgésnek kellett volna lennie), a hangulat ott nem volt éppen a legjobb.

Szerencsére sok dolgon javítottak a modok, pl.: az Improved Atmosphere a már említett mozdulatlan NPC-ket javítja meg az általános "pályahangulatot", néhány hibával együtt.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

wedge31
Állitólag darkosabbnak szeretnék nem mesésnek...

Az elsövel rész grafjával se volt gond, legalábbis a többségnek tetszet.

Szerintem is így sokkal jobbak a karakterek ,mintha egy kicsit mesésebb lenne, legalább is ezt vontam le a képeket látva, de ez a stílus szerintem jobban passzol egy fantasy-hez!
XDDDDDDDDDDDDDDD
No, ebbõl annyi már biztos, hogy a karakterek sokkal jobban festenek mint az elsõ részben. 😊

Why so serious?

MerlinW
Na ezek már ingame képek.

[merlinw.org]

Basszus ez már beteges. Testvérek közötti összemelegedés 😄
Azzal azonban egyetértek, h nagy elõrelépés lenne ha komolyabb interakciók zajlanának le NPC társak között esetleg tõlünk függetlenül is.
Azért az is érdekes, hogy milyen topikok kezdtek el tömegével megnyílni a social fórumon. Mármint Bethanyval na meg az Õ "kapcsolatai" kapcsolatban. A Bethany és testvére közti "összemelegedésrõl" például 10 oldalas a topik... Szépen elfantáziálgattak, és hát, õszintén megmondom, Bethanyt elnézve én is elgondolkodtam, hogy vajon a Bioware-nél szándékosan dizájnolták-e meg így...

Aztán jött Gaider, és:

"This is not going to happen, and the fact that it's even being requested makes me wonder."

Azért kiváncsi lettem volna, hogyha tényleg elvetemülnek ilyen dologra a Biowarenél, akkor hogyan és mit hoznak ki belõle, na meg a fogadtatást. A fórumot elnézve többen lettek volna azok, akik több mint hajlamosak lettek volna egy kis incest-re... De ezen kívül is érdekes dolgokon spekulálnak, mármint az NPC-k közti szerelmi kapcsolatok lehetõségérõl, meg ilyenek. Érdekes, én már nagyon kiváncsian várom.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

pxxl
DM összes hajlakkja kellett Flemeth-nek 😄

All hail the double x!

Nem tudom, hogy láttátok-e már ezeket:

Flemeth, Hawke és Bethany (<#wow1><#wow1><#wow1>)

Hawke és Bethany (<#wow1><#wow1><#wow1>)

Bethany Hawke testvére... <#rolleyes>

...Must RESIST!!! <#kuss>

<#mf1>

Hát REMÉLEM is ;-)
PAX-on azt mondta a csavo hogy flemeth es morrigan szerepe is szignifikans.

Csak azért kérdezem mert...

!!SPOILER (Dragon Age Witch Hunt DLC)!!!
Mert ugye a Witch DLC végén valami teleport kapu elõtt van (hasonló ami volt a dalish elf elõtörténetnél volt) és ott meglehetett ölni, a fõkari hasba szúrja Morrigan meg át esik a kapun, na, de ezt simán túl is élheti szerintem. Arról nem is beszélve, mekkora egy karakter volt õ a DAO-ban, vétség lenne kihagyni a folytatásban.

Remélem Oghren öreg barátunk is visszaköszön majd kisebb-hosszabb idõre, mert õ ugye nem halt meg az awakening végén se, ha jól emlékszem!
Prince23
Inkább 90 az 😊

Fantusz
50%

Mennyi esély van rá, hogy esetleg mégis feltûnhet Morrigan a DA2-ben?
Valahogy sokkal jobban néz ki a mint az dao de ezt természetes, qunari nagyon jó! B@kker miért nem lehet qunari-val menni áÁÁH!! Most már a kérdés hogy elmegy-e a gépemen vagy hogy vkari elég lesz hozzá :S
Mivel Aiur , a szülõbolgyójuk, megsemmisült új hazát keresnek és mivel hallották, hogy a Dragon Age világán (is) felütötte a fejét a ze..... ,illetve a blight, ezért mentek takarítani....
Közben ha már ott voltak foglaltak maguknak 1 királyságot is, fõhadiszállásnak... XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SötétBarom
Második képen miért van 3 protoss? 😄A_:?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Aki nagyon kíváncsi lenne: Játéktechnikai és RPG mechanikai Kérdezz/Felelet

AOE kétkezes harcos és egyéb nyalánkságok.

Hát gyanúsan szépek ingame képnek, az biztos.

Why so serious?

MerlinW
Az #512? Egy lótúrót ingame... ne komolytalankodjunk már😊 Büdös nagy gumirenderek azok, nézd meg jobban.

[merlinw.org]

TDC Geronimo
ingamek

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jaj de messze van még az a március <#rinya>
MerlinW
Ezek nem ingame képek, hanem rendereltek😊

[merlinw.org]

TDC Geronimo
Féltem ettõl az új art stílustól még mielõtt láttunk volna belõle képeket, de ezek után már nem aggódom. A karakterek valahogy sokkal élethûbbek vagy nem is tudom. Már csak egy jó kis HD gameplay kellene 😞

wedge31
Föleg a második.

pxxl
nájsz!! tutli lesz egy ilyen qunari-m <#alien>

All hail the double x!

TDC Geronimo
Na ezek már mindjárt szebbek :o

Új képek

dex csak addig kell hogy megvedd a talenteket, utana mehet mind strre ill willpowerre. es az a dex sem megy veszendobe mert legalabb jo magas a defense meg az attackhoz is ad a dex. kurvajo a dw wari na 😊 momentum, precise strike, haste, dualstriking+valami mage weapon enchant=pwn.

Hát két egykezes fegyvernek harcosnál az elsõben is akkor lett volna értelme szerintem ha náluk ahhoz strength kell és nem a dexterity mint a rogue-nál.
valami normális gameplay jöhetne már, nem csak ilyen szar kamerás. Meg PC-s gameplay kellene, mert oké, hogy egy X-Boxot könnyebb kicipelni egy ilyen demozásra csak így tényleg azt látják az emberek, hogy ez egy hack & slash...

Why so serious?

Prince23
Valami friss kép jöhetne már...

Oké.

Why so serious?

Jaja, LadyHawke is játszható volt PAXon.
Rogue kasztot is elérhetõvé tették a demóban. Varrógép harcosoknak rossz hír, hogy két egykezessel aprítani csak a tolvaj fog tudni