Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalábbis én remélem nem ez lesz a végleges grafika, nem azért mert engem annyira érdekelne, de ez azért tényleg csúnyácska.
Why so serious?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
A graf tetszik, a harcrendszer hack and slash. Konzolon. Ami viszont engem rohadtul nem érint. Pc-n marad az autoattack és a parancskiadás. Nyilván a Bioware is hülye, folyton a konzolos gameplayt mutogatják, és ha valaki nem néz utána akkor tényleg az jön le, hogy vérgagyi lesz az új harcrendszer...
Why so serious?
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Érdekes, h a Bioware-nél azt gondolták, h az egyszerûsítésekkel majd népszerûbb lesz a játék (nem mintha most nem lenne az), azonban a videó 5.9 pontot kapott a felhasználóktól és a kommentekbõl is látszik, h kb. mindenki úgy van vele, h "mi ez a szar?".
Hááát. Konzolos eltúlzottan mesélt rész még mindig, elég röhejesen néz ki 😄
Szerencsére sok dolgon javítottak a modok, pl.: az Improved Atmosphere a már említett mozdulatlan NPC-ket javítja meg az általános "pályahangulatot", néhány hibával együtt.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az elsövel rész grafjával se volt gond, legalábbis a többségnek tetszet.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
Azzal azonban egyetértek, h nagy elõrelépés lenne ha komolyabb interakciók zajlanának le NPC társak között esetleg tõlünk függetlenül is.
Aztán jött Gaider, és:
"This is not going to happen, and the fact that it's even being requested makes me wonder."
Azért kiváncsi lettem volna, hogyha tényleg elvetemülnek ilyen dologra a Biowarenél, akkor hogyan és mit hoznak ki belõle, na meg a fogadtatást. A fórumot elnézve többen lettek volna azok, akik több mint hajlamosak lettek volna egy kis incest-re... De ezen kívül is érdekes dolgokon spekulálnak, mármint az NPC-k közti szerelmi kapcsolatok lehetõségérõl, meg ilyenek. Érdekes, én már nagyon kiváncsian várom.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Flemeth, Hawke és Bethany (<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>)
Hawke és Bethany (<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>)
Bethany Hawke testvére... <#rolleyes>#rolleyes>
...Must RESIST!!! <#kuss>#kuss>
<#mf1>#mf1>
!!SPOILER (Dragon Age Witch Hunt DLC)!!!
Mert ugye a Witch DLC végén valami teleport kapu elõtt van (hasonló ami volt a dalish elf elõtörténetnél volt) és ott meglehetett ölni, a fõkari hasba szúrja Morrigan meg át esik a kapun, na, de ezt simán túl is élheti szerintem. Arról nem is beszélve, mekkora egy karakter volt õ a DAO-ban, vétség lenne kihagyni a folytatásban.
Remélem Oghren öreg barátunk is visszaköszön majd kisebb-hosszabb idõre, mert õ ugye nem halt meg az awakening végén se, ha jól emlékszem!
Közben ha már ott voltak foglaltak maguknak 1 királyságot is, fõhadiszállásnak... XD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
AOE kétkezes harcos és egyéb nyalánkságok.
Why so serious?
[merlinw.org]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

valami normális gameplay jöhetne már, nem csak ilyen szar kamerás. Meg PC-s gameplay kellene, mert oké, hogy egy X-Boxot könnyebb kicipelni egy ilyen demozásra csak így tényleg azt látják az emberek, hogy ez egy hack & slash...
Why so serious?
Why so serious?