Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DD
Frusztrál valami?

Why so serious?

Prince23
Js és csak TE próbálsz kioktatni, próbálsz minden kommentemre rászállni. Azt se tudod, hogy tekerd ki, hogy balfasznak állíts be.ez téged minõsít amúgy is.

Prince23
Újságírás, hogy jön a kommentezéshez könyörgöm? miért bassza neked a csõröd?
de mindegy is

Remélem azért nem lesz az egészbõl egy Kotor 2 szerû félkész cucc...

Why so serious?

Ha nem írsz hülyeségeket akkor nem oktatnak ki. Ilyen egyszerû. Újságírás, elsõ szabály.

Why so serious?

BEAST
Alfa állapotban... 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ez már minden játéknál így megy, kiadják alfa állapotban, aztán 3-4 patchen keresztül mi bétateszteljük, míg a legutolsó patchel válik bolti verzióvá.
http://www.1up.com/do/blogEntry?bId=9046130

itt vannak a kerdesek valaszok nagyjabol.

amugy felso utasitasra jon ki ilyen hamar a 2. mondta iroarc, hogy eleg szukos az idokeret.

Prince23
Ezt nagyon is jól tudom (ugyanis oda írtam hogy év vége nem oszt nem szoroz), nincs szükségem a kioktatásodra

Hát gondolom 40-50 óra lesz. Az nagyjából jó is.

Why so serious?

ja azt is mondta hogy rovidebb lesz mtn a dao de hosszabb mint az awakening, de konkret oraszamot nem akart modnani, merthogy playertol is nagyban fugg hogy hany ora a jatekidod.

Végülis csak 22 alkalommal mondták el eddig, hogy PCn nagyjából marad olyan a harcrendszer amilyen volt de ez ne zavarjon...
Ja és 2009 novemberében jelent meg a DA és nem 2010 januárjában.

Why so serious?

Prince23
Hát mondták hogy a stílusa Mass effect-szerû lesz.

nah kint votl treljesbe a streamen az a kis kepecske ahol a gameplay megy, haaat ne varjatok rpg-t, legalabbsi ne dao szerut ez mar tuti:\ konzolon toltak mondjuk de kb egy tps akcio jateknak tunt. egyedul gyilkolt csomo darskawp kozt, mint valami devils may cry jatek. remelhetoleg pc-n azert mas lesz az iranyitas. volt kerdezzfelelek a lead writer arccal, eleg jofejnek tunt 😄 flemeth visszater, de mar nem az a baratsagos oregasszony kepeben, stent nem latjuk viszont, grey wardenunket sem. a trailerben szereplo hawke egy blood mage karakter. kb ezek voltak igy hirtelen emlitesre meltoak. legtobb kerdesre nem igen valaszolt erdemlegesen a csavo 😊 ja igen meg az hogy kevesebb spell lesz de upgradelhetoek.

Prince23
Én meg nagyon remélem, hogy még nagyon alpha stádiumban van a gamma. Elég hamar kijön, ha úgy veszzük 20010 januárjában jelent csak meg. már az év vége nem oszt nem szoroz...

wedge31
Remélem azért ez a nagy titkolodzás azért van mert olyan jó lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Hátha a 2. napon jobban beindul...

TDC Geronimo
Az a baj, hogy semmit se mutatnak. Állítólag nem mutathatnak ennél többet... Nem látni mást a streamen csak a sorban álldogáló embereket. Jobb alsó sarokba meg odaraktak 5*5ös felbontásba egy távoli képet a gameplay demoról, amibõl szart se látni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Prince23
Interjú Mike Laidlaw fejlesztõvel.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

elmagyarázósos trailer és Flemeth vissza tér<#eplus2>

Kibõvített trailer

Pár extra másodperc, több quinari akció és kiderül Hawke barátunk villámokat is tud szórni.

Rövid cikk a PCs kameranézetrõl

És még egy cikk a Gamesconon játszható demóról, izmos spoilerekkel (bár az egyik író utána megnyugtatta a népet, hogy lehet más kimenetel is)

Pedig nem lett volna rossz.

Why so serious?

MerlinW
Nem volt gameplay és a program szerint már nem is lesz EA a rendezvényen.

www.gamescom.de

[merlinw.org]

Már gamescomon is volt/lesz gameplay, azt tuti kirakják majd nem olyan sokára. Ha meg valaki lekamerázná véletlenül akkor még hamarabb. 😊

Why so serious?

Prince23
Hátha decemberben már gameplayel is megajándékoznak minket.... VGA expó...

wedge31
Igen, igazábol ha már látunk valami normális gameplayt okosabak leszünk.

Valóban rondább, de egy kurva pusztában vagy sivatagban vannak éppen, lehet azért. Valami városból vagy erdõbõl kellenének már képek. A karakterek kinézetével nincs nagy gáz szerintem.

Why so serious?

wedge31
Az elsönél ne legyen rondább az szerintem is jó volt, ezek a képek sokkal rondában néznek ki sajnos.

TDC Geronimo
Mozgásba kell úgyis látni nem ilyen képeken... Biztos nem lesz rondább, mint az 1 és szerintem az is jól nézett ki. Amúgy is art > minden más. Na meg ugye a story a lényeg meg a gameplay az meg biztos fasza lesz 😄

MerlinW
Hmm nekem tetszik...

[merlinw.org]

Prince23
Azért csak javítsanak az új dizájnon, ugyanis nem árt, mint az látható :/

FSpofon
hát fél évvel a megjelenés elõtt ez már nem alpha 😞

Arab money

Prince23
Remélem is fognak rajta sokat javítani, mert így ez a látvány nagyon kopottabb és meglehetõsen komor is ráadásul :S

TDC Geronimo
Megnéztem vagy 50* a trailert. Nem tudok betelni vele 😄 zenéjét jó lenne megszerezni 😞

wedge31
Még hány ilyen pre-alpha képet akarnak kiadni...

Arra nem is merek gondolni, hogy ez lesz a végleges graf.

pxxl
vicces ez a fröcsögõ mûanyag vér 😊

All hail the double x!

Prince23
MerlinW
Még az is lehet, hogy Flemeth-nek volt még egy "gyermeke" és benne él tovább. Vagy ahogy a legenda tartja (már nem emlékszem pontosan)😊

[merlinw.org]

Ez nem meglepõ, tekintve hogy Morrigan is mondta, hogy hallani fogunk még Flemethrõl.

Why so serious?

Vagy ha nem valamelyik társam, akkor az utazásai során valaki, akit elkapott és bokorba rántott <#hehe>
pxxl
morrigant akkor meg meghúzta valamelyik másik társad, és onnan van gyereke <#nyes> mondjuk én 2x meghúztam 1x meg rá kellett beszélni allistar-t, mikor nõi karakterrel toltam. féltékeny is voltam kegyetelenül, hogy elnyúlja a pasimat <#nevetes1><#idiota>

All hail the double x!

Ok, de bele lehet magyarázni, h Flemeth egy hatalmas erejû varázsló (vagy boszorkány ha úgy tetszik), akinek a testét pusztítottuk csak el, de léti síkon megmaradt és újra testet öltött valaki másban <#ravasz1>
pxxl
Flemeth-et meg kb mindenki megölte mégis újra itt van 😊

All hail the double x!

Ez kimaradt: <#hehe>
Erõsen kétlem, h a fia, mivel pl. az én végigjátszásomban nem is született gyereke. Hagytam inkább nagy szomorúan, h Alistair feláldozza magát
de

pxxl
pfúúhádéban sirály 😊 btw ez nem Flemeth aki kommentálja a történést? A hangja hasonlít.

All hail the double x!