6609
Dragon Age II
-
#1686 nah felinstallva, megy a próba -
#1685 Próbáld ki úgy hogy az átvezető mozit kiveszed (asszem a beállításoknál ki lehet venni). Nekem ugyanis a német verzióval pont ugyan ez volt a gondom. Mérgemben letöröltem de közben meg rájöttem, hogy ezen a ponton - ugyanis éjjel kettőkor még ment - egy átvezető mozi van. Szóval próbáld meg úgy. -
Pares #1684 Azért valaki összefoglalná, hogy mi történt úgy délután 2 óta? -
Pares #1683 WTF? 108 új üzenet... Ja, kijött a demó... -
#1682 Én amúgy tuti meghagyom az eredeti kinézetet, mert mikor Mass Effect-ben próbáltam alkotni egy down kóros szerencsétlent sikerült csak... -
#1681 Nos, akkor elnézést, én tudtam rosszul, akkor ez egy jó hír. :) Gondolom úgy megy majd mint a Mass Effect-ben. :)
Amúgy meg, emlékeztek a Dragon Age-hez volt direkt karakter kreáló demó, viszont magával a játékkal nem játszhattunk. Ez most fordítva van, és én örülök neki. -
#1680 Lehet nő vagy férfi és a három kaszt, azaz összesen hatféle választásod lehet. -
doggy90 #1679 lehet valtoztatni a kinezeten, csak a demoban ez ki van kapcsolva. -
#1678 Csak emberrel lehet lenni az a kötött. Testre szabni lehet a kinézetet. -
#1677 A kinézetét meg lehet teljesen változtatni a fullba. -
#1676 Beszédes a tag! -
#1675 Ja, és 1 kérdés: a főhős megszólal, v néma marad? -
#1674 Teljesben sem lehet majd... Ez most kötött főhős, írták a gamer újságokban. -
#1673 Demoba nem, teljesbe lehet. -
#1672 Karakteren lehet alakítani? Csak mert mindenhol ezt a faszit látom és kezdek félni, hogy esetleg a teljesben nem lehet majd. :D -
doggy90 #1671 kiprobaltam pc-n is, es megmondom oszinten 360-on jobban bejott. annyira porgos lett a jatekmenet, hogy nagyon bena erzes volt kattingatni az egerrel, raadasul az interface azzal a csikkal a kepernyo aljan elegge zavaro. a grafika pedig kozel sem jobb annyival. viszont hihetetlenul eltalaltak a jatekot, a szinkron nagyon megdobja a jatekelmenyt, a bioware azt hiszem megint bizonyit. -
#1670 na most ez maxxal jön, próbálgassátok, a 3 link közül vmelyiket. -
#1669 azért érdemes végigpróbálni. :D -
#1668 Gondolom kikapcsolható lesz -
#1667 premium server közel maxxal jön, de még várni kell és lassul. :P -
#1666 Itt valamelyiket nézzétek már meg nekem fullal jött! -
#1665 tényleg nem vmi esztétikus az a csík... -
#1664 Ez a puszta valóban nem néz ki olyan jól, de kirkwall viszont igen. Többi részét inkább nem kommentálnám -
Micsu #1663 én csak megnéztem mennyivel jön, már ki is nyomtam, nem érdekel a demo, úgyis lassan jön az eredeti -
#1662 hát ez vicc, 20 kb/s-el jön...hát ebből hnap lesz sztem. xD Szaros 1 gb full sebességen lenn lenne 30 perc alatt max.... -
#1661 elején meg 1 seed volt, kitalálod melyik... -
#1660 van kemény 5 seed és 700 leech xD -
#1659 Na most Gamershell féle torrenttel próbálkozom, Firefox letöltő kilőve, mert utálom. -
#1658 Jah mer haverom kiszállt, de így is feltöltött még 5 gigát előtte a többieknek.
Amúgy annyival jön többnyire, amennyivel feltölt az ember másoknak. EZ a kulcs ugye. Ha valakinek murván van kimenő sávszélje, az csodákra képes. -
#1657 Pedig a demóban van very high opció amit enged bekapcsolni! -
#1656 dx9-ben csak mediumra lehet tenni, dx11-ből meg a very high nincs benne, szóval grafikát még nem tudjuk megítélni
inventory sincs demoban
karakterek kb olyanok mint az 1. részben csak a főhős emos alapból
a környezet kicsit gagyi kinézetű/színű, ellenfelek jók
combat vovos aoe spamfest -
#1655 Nagyon szarul jön sajnos. -
#1654 Hát nekem 10-ből 10szer kilép a karatkeres rész után :(
Engem mocskos mód zavar az a kurva csík ott lent! -
#1653 Menjetek a román linkre, amit grebber koma linkelt be -
Micsu #1652 70kval jelenleg -
#1651 már jeleztem, hogy van torrent belőle és jól is jött le -
#1650 Ekkora felhajtást a demóból, mi lesz a teljesnél...
amúgy vki igazán feltölthető vmi torrentsitera. -
#1649 nem én adtam, szal :) -
#1648 Csomo kép
Kárpótlásul vegyél el tőlem egy felkiáltójelet :D -
GreyWarden #1647 Csak azt sajnálom, hogy most, amikor végre nem csak az különbözteti meg a kunárikat, hogy magasabbak, hanem végre klassz külsőt kaptak, nem lehet egy se a csapatunk tagja, pedig mekkora lenne. Na minegy tolom az egyet, elkezdtem egy új karit, gyorsan kiviszem a kettő megjelenéséig.