21
 • tntmax
  #21
  Ott a pont.
 • Ferrer
  #20
  :)
  Ne tedd magad nevetségessé.
 • zserrbo
  #19
  Erről az Ipod, Ivacak őrületről csak egy mondás jut eszembe: A birkáknak egy hős kell, a hősnek meg sok birka!
 • Ferrer
  #18
  "ha az apple telefonja dragabb, bizonyos dolgokhoz elobb fel kell torni es csak egy android-os alkalmazassal mennek csak bizonyos funkciok, akkor erdemesebb venni egy fuggetlen, feltorest nem igenylo, modositasok nelkul teljes tudasu keszuleket, foleg ha az sokkal olcsobb."

  Hát már ne is haragudj, de én nem fogok pl. Winmo-s telefont venni, csak mert az többet tud alapból. Inkább egy Iphone-t, amit 2 perc alatt jailbreakelek. Androidnak meg nincsenek egyelőre olyan minőségű programjai, mint előzőnek.
 • Ferrer
  #17
  Nem, az az azóta már betiltott Cloud Browse nevű program volt.
 • csimmasz
  #16
  Ja en is nezegettem,de inkabb magamnak veszek telefont mintsem masnak.(mutogatasra)
  Igy vettem egy samsung wave-t,ami amellett hogy szerintem jobb,meg tetszik is nagyon.
 • BinLaden
  #15
  Igen, de nem számoltál azokkal akik csak azé veszik meg mert trendi és ezeket nem fogja érdekelni a többi termék, mert azok nem almás termékek
 • Azorut
  #14
  Feltörték, de warez továbbra sincs.
 • Magiszter
  #13
  Igen.

  Ha Alma termék lenne ettől zengene a világ.
 • sanyicks
  #12
  aha tehát átstreameli xy formátumban a flash képét...
  A tv-ben mutattak már flash videot (youtube), ezek szerint a tv-m flasht játszott le :DDD
 • kvp
  #11
  Ha egy gyarto ennyire nem akarja, hogy hasznaljak a keszuleket, akkor nem igazan ertem miert eri meg eroltetni. Foleg ugy, hogy van alternativa, ami jobb, de leginkabb mukodo megoldast kinal keszen.

  A sony ps3-asaval sem foglakozik mar szinte senki sem. Amiota a linux-ot is letiltottak rola, azota igazabol semmire sem hasznalhato amire korabban olyan buszke volt a ps3-as kozosseg. Ezek az emberek vagy ujra pc-t hasznalnak az internet eleresere, vagy tenyleg ps3-asrol interneteztek es ezert nem lattuk oket azota a forumokban.

  Ha az apple nem lep valamit, akkor hasonloan fog jarni, mert egyszeruen nem eri meg olyan platformmal szorakozni, ahol a gyarto ceg elvi/anyagi/uzleti okbol direkt ellenzi a meglevo es mukodo funkciok hasznalatat. Gyarthatnak eladhato termeket, de a dragakovekkel kirakott low end nokia telefon is az, veszik is, de igazabol nem ezek adjak ki az eladasok tobbseget.

  ps: Roviden: ha az apple telefonja dragabb, bizonyos dolgokhoz elobb fel kell torni es csak egy android-os alkalmazassal mennek csak bizonyos funkciok, akkor erdemesebb venni egy fuggetlen, feltorest nem igenylo, modositasok nelkul teljes tudasu keszuleket, foleg ha az sokkal olcsobb. (pl. a kartyafuggetlen es drm mentes android-os dev phone-ok 80 ezer forint korul vannak szerzodes es sim kartya nelkul)
 • sorner
  #10
  ps3at feltörték már?
 • Ferrer
  #9
  Igen, de nem csak én. Van egy cydiás program, asszem imobilecinema a neve, amivel lehetett egyes oldalak flash-videóit nézni (leginkább poreszt)
 • Mcsiv
  #8
  igen, mert te a világgal ellentétben, már láttál iphone-on flasht:D
 • archelf
  #7
  "így rá vannak utalva arra, hogy feltörjék a SIM-kódot és hogy a készüléket más hálózatban is használhassák" - mit is kell feltörniük?
  SIM-lock-ot (SIM zárat)

  AE
 • Ferrer
  #6
  Hát csak dolgozzanak szorgalmasan! De aztán lehessen egyszerűen ki meg bekapcsolni, mert Jobsonak tényleg igaza van, és krvára meríti az akksit a flesh.
 • gomyron
  #5
  bocsanat, osszeallt a kep a komment elkuldese utan.
  valami az oldalon nem stimmel!
 • gomyron
  #4
  Ennek az egy sornak a megirásához remélem elegendö motiváciot es informaciot szedett össze a kedves cikk iro.
  Csak azon gondolkozom hogy a fáradtsagot miert vette?
  Ez, ebben a formában még tömondatnak is kevés
 • amitriptilin
  #3
  A felhasználók nem nyugszanak és mindenképpen el akarják érni, hogy az Apple készülékein is használhatók legyenek a flash videók. Az úgynevezett Jailbreak közösség tagjai elszántak, céljuk, hogy az Apple termékein - a Safari böngésző segítségével - futtathatók legyenek a flash technikán alapuló játékok, programok és videók. Ennek csupán az lesz az előfeltétele, hogy az adott készüléken fel kell oldani az adott korlátozásokat. <BR><BR>

  "Teljesen nyilvánvaló, hogy az Apple-t inspirálja és befolyásolja a Jailbreak közösség. Ezt támasztja alá azoknak a különböző funkcióknak az integrálása az eszközökbe, amelyeket az emberek a leginkább használtak a feltört eszközökön. Ilyen funkció a multitasking, a copy/paste és az alkalmazásrendező. Az iPhone feltöréséhez a fő indokot továbbra is az jelenti, hogy az okostelefonokat használni lehessen más hálózatokban is. Sokan az eBayen vásárolták meg vagy szolgáltatóváltással szerezték meg a termékeket, így rá vannak utalva arra, hogy feltörjék a SIM-kódot és hogy a készüléket más hálózatban is használhassák" - nyilatkozta Ben Miller Apple-blogger.<BR><BR>

  Az Applenek az egyes szolgáltatókkal kötött exkluzív szerződései, valamint a rendkívül drága hivatalos kódfeloldás miatt sok felhasználó él ezekkel a lehetőségekkel és hobbihackerré válik. Ráadásul a feltörést segítő programok is egyre könnyebben használhatók, nincs szükség különleges technikai ismeretekre sem. Az iPhone OS 3.0 feltöréséhez például elegendő egyetlen program használata és egyetlen kattintás.<BR><BR>

  "Az Apple az iOS 4-be ismét olyan funkciókat integrált, amelyek eredetileg nem képezték részét az operációs rendszernek, így az emberek nem lesznek annyira ráutalva a Jailbreakre. De ennek ellenére mindig lesz egy olyan közösség, amely igyekszik az iPhone vagy az iPad lehetőségeit teljesen kiaknázni" - mondta Miller. A blogger szavait támasztja alá, hogy bár az Apple álláspontja a flash alkalmazásának kérdésében egyértelműen elutasító, a független fejlesztők már dolgoznak a Frash nevű programon, amely ironikus módon az Adobe Flash-playerének Androidos készülékekre szánt verzióján alapul. <!-- google_ad_section_end --><!-- eTarget ContextAd End --> <div class="cikk-etc">
  <div class="cikk-etc-head">Értékeld a cikket</div>
 • amitriptilin
  #2
  ennél a cikknél is...
 • gyoridavid
  #1
  szétesik a kép ennél a cikknél...

  ha javítottátok kérlek töröljétek ezt a hozzászólást!