3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • bgabor
    Kár, mert a Shift 2 eddig a legjobb PC-s autós játék, amivel valaha játszottam. Természetesen nem billentyűről kell játszani, én egy XBOX360 contoller for Windowsal tolom, és nagyon élvezetes, ugyanúgy tudom adagolni fokozatosan a gázt, féket, kormányt, mint egy valódi kormánnyal.

A széria csúcsa ez a játék, egyértelműen.
  • Cortinaar
    Online néha felnézek, de alig van valaki, azok is csak bohóckodnak.
    Bevallom, most egy ideje nem játszottam, de most újra rákaptam. Még nem pörgettem ki teljesen a játékot, de a vége felé járok. Kipróbálhatjuk majd holnap este felé, olyan 8-9 körül. Természetesen majd kb. azonos kategóriájú autóval megyünk, én a szuperautókat egyáltalán nem csípem. (bugatti, stb...)
    Performance indexnél az autóknál látható 4 adatra gondolsz?
  • samsung123
    Az adatokra ne alapozz, azok egy satikus valamik, ami se tuning se upgrade variálással sem tükrözi a valóságot.
    Ami tényleg reális képet ad az a performance index! az tényleg jól működik, csoda módon:)

Online szoktál játszani?
  • Cortinaar
    Igen, imádom a Shift2-őt, Wingman FF GP kormányommal piszok élvezetes. Természetesen vannak benne furcsaságok irányítás terén és sajnos az autók adata nem mindig van szinkronban. Van olyan autó, aminek minden adata sokkal meghaladja a másik autóét és a pályán alulmarad a gyengébb paraméterekkel rendelkezőtől. Pl. van olyan, amikor az egyik autó irányíthatósága 8 körüli, fékezés is 2,5 s körül mozog, ami nagyon jó és a másik autó, aminek kb. 6-os irányíthatósága és 3,5 s fékezése van, sokkal jobban vezethető és 5-6 másodpercet ráver a jobb autóra egy kör alatt. Ott a supra esete, aminek piszok jó adatai vannak works kit-el és csúszkál, illetve jóval előbb el kell kezdeni fékezni, mint egy másik jól vezethető autónál. Ennyi csupán a játék hibája, de kompenzálja a sok autó, amik közül találsz olyat, ami biztosan tetszik és jól is megy, végül is az is élvezetes, amikor sorba, ugyanazon a pályán kipróbálod az autókat és összehasonlítod a köridőket. Bevallom és akkor lennék 100% elégedett, ha az autók adata tükrözné a pályán futott időeredményeket (természetesen így is lenne különbség, mivel az egyik autónak hiába lenne nagy végsebessége, ha kicsi irányíthatóság miatt a kanyarokban vért izzadsz, de ez lenne a jó, főleg hogy minden pálya más) és lehetne kicsit tuningolni, finomhangolni, ami számít is a versenyen.

UI: örültem a speedhunters DLC-nek, de szerintem összecsapták és nem lett igazán kidolgozva. Nekem az a nyilatkozat nem tetszett, amikor a DLC megjelenésekor írták, hogy ezzel lezárják a Shift2-őt. Ez úgy hatott, hogy végre vége, már nem akarunk foglalkozni vele tovább...

• samsung123
    Jaja, kispórólták a külön drag kasznit az alapautókról, ezt én is sajnáltam, hogy direkt dragra nem lehet átéíteni
    Ez tényleg hiányosság, de ne legyünk telhetetlenek, de igazad van teljesen.
    Tényleg jó lenne az tény, nagyobb értelem lenne dragozni is, mert sajnos nincs megcsinálva normálisan, nem csak a kasznik miatt...:(

• Cortinaar
    Szia!

Igen, egyedi autók, amiket a DLC telepítésekor adott és a garázsba kerültek. De a többi autót is meg lehet csinálni Drag-esre, aminél hiába installálod mind a négy drag cuccot, ha összehasonlítod az ajándékba kapott drag-es verdával, akkor annak adatai eltérnek és kinézetre sem ugyanolyan. Amikor a kocsit átalakítod, s rápakolod a véglegesített works kit-et, akkor a kaszni megváltozik. Ha a drag cuccokat installálod az autóra, akkor nem változik a kaszni, tehát csak azt akarommondani, hogy az általad készített drag autók külsőre és adatra is mások lesznek, mint a kapottak.
  • samsung123
    videókari driver? patch rajta van?
  • samsung123
    mert igazából azok gyorsulás autók, és egyedi autók, az most, hogy mutatja garázsban a works is rajta van, az csak technikai dolog, amit így oldodtak meg, hogy ne tudj rápakolni még dolgokat és csinálj belőle 2000 lovasakat.
  • ffxi
    Hellósztok!

Megvettem Amazon-on a játékot. Ahogy rámegyek Karrier módra bejön 3 mp-ig a töltőképernyő és kidob "shift2u.exe leáll"-lal :(

Gépem: HD4850 512MB, E6550 C2D, 4GB DDR2 RAM, Asus P5K-E
  • Cortinaar
    Szia!

Igen, logikus, de akkor a gép hogy csinálta? Mert pl. a Lancer Evo IX speedhunters-t ha megnézed, akkor olyan, mintha mindkettő rajta lenne. Adatban is és kinézetben is.
  • samsung123
    a kettő együtt nem is fog menni...nekem se ment, de logikus is.
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Fent van a speedhunter dlc és kaptam pár speed autót a garázsba, viszont azt nem tudom, hogy lehet úgy feltuningolni, hogy a 4 Drag upgrade is fent legyen az autón és a Works kit is (végső átalakítás), mert a Drag-es autók között sok olyat látok, amin mindkettő van. PL: Lancer Evo IX. Én vagy a 4 drag upgrade-et tudom feltenni, vagy a végső átalakítást, a kettő együtt nem megy.
  • samsung123
    Belső nézetre váltani: benémész az options-ba és controls és ott megkeresed a hozzá való gombkiosztást vagy beállítod. (ennyit azért már tudni kellene)
    Grafikai bug: nem lehet elvárni hogy egy 7 éves konfigra optimalizáljanak egy játékot(jó biztos van sok játék ami mostani és tökéletesen fut neked), de még esetleg videókari driver frissítés segíthet. De csoda hogy elindult a game neked.
    Érdemes gépet újítani 60k ból már Fullon fog futni a játék, meg sok más játék is.
  • bpeti72
    Csak processzort és videokártyát kellene cserélni, ami alaplap cserével is jár, ami meg ugye kb gép csere.
  • Lupous
    Hali, szereztem egy nfs shif22t. Lenne 2 problémám :P:
    - Hogy tudok külső nézetre váltani, van erre valami beállítás vagy bármi? (Belsőnézet is fasza, sőtt... csak már megszoktam a külső kamerát)
    - A másik hogy ha elindítok egy versenyt, a képernyőn nagy fekete kockák jelennek meg amik kitakarnak mindent, ez mitől lehet, hogy tudom orvosolni esetleg? Így ugye a lényegi része a játéknak nem műkszik :S (Belső kamera ide vagy oda...)

Am a PC-m már nem mai darab de a minimumnak megfelel.

(2 giga ddr1es ram,nvidia geforce7600gt videókari, intel pentium 4 proci 3,00ghz)

Köszi előre is a választ :P
  • samsung123
    Nekem atim van, de estleg videkarid driverét vagy a legfrissebre cserélni vagy egy jóval régebbire, talán segítene
  • Leslie878
    Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hoga aki win7 64bit-en játszik és nvidia kártyája van, melyik drivert használja és phixs-et hozzá? Mert én több félét próbáltam de áltálaban 5-6 pályabetöltés után kidobja a programot! Viszom az fps lassulás megoldódott, egy újabb phixs- feltelepítéssel! Különben ez a polish tyre mod szerintem nagyon tuti, most megint megjött a kedvem a progihoz, igy kellet volna kiadni, sokkal de sokkal jobb lett! Még rfactorhoz hasonlítva is kellően nehéz,de jó vezetni! Előre is köszönöm a segitségeteket!
  • samsung123
    UH, félreolvastam a kérdésed:) sorry. tehát van e a shift 2-höz olyan mod ,mint a shift1-hez voltak.
    Vannak! [URL=http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=34552]Ez full "szimmé" teszi.[/URL]
    Én egy modpakkot használok amiben, megmarad az eredeti fizika, csak idióta kilincsel előre csúszást korrigálja, mert amit linkeltem modot, sajna online esélytelen nyerni, mivel mások jóval árkádabb fizikával mennek. ( ha érdekel a modcsomim (köszönöm ezúttal is Harb fórumtársnak) feltöltöm!
  • copskillah
    Hello
    shift 2-vel játszom kormánnyal, és van egy nagyon idegesítő problémám. a kormány holtjátéka rohadt nagy és hiába veszem le 0-ra akkoris ugyanolyan. Van erre valami megoldás szerintetek, vagy találkozott valaki ilyen problémával?
  • Black Ghost
    Ezeket ismerem, de nem csak a shift1-nél működnek?
  • samsung123
    azon agyalok, hogy újból shift eggyel fogok játszani, a kettő helyett
    (tele ferrarikkal, fizikamoddal, grafika moddal)
  • samsung123
    Van. ezt használtam sokáig de ez nagyon jó még
  • Black Ghost
    Sziasztok!

Létezik valamilyen shift1-hez hasonló "real mod"?

Valami ilyenre gondolok:
  • Tempest
    Köszönöm siker,...az volt a baj hogy nem volt kitöltve minden adatom.Viszont a garázsban kifagyott nem látszottak a kiválasztott kocsik úgy hogy újra raktam és elölről kezdtem.
  • samsung123
    A store.origin.com-on keresd meg a PC-s Shift 2 DLC-ket.
    A lehetőségek közül válaszd ki, milyen Shift 2-d van (dobozos, EA store-ból letöltött, más webáruházból letöltött)
    "Fizetéshez" kell navigálni (ingyenes, de ezt a lépést mindenképp meg kell tenni).
    Ezután kapsz egy e-mailt, ami további infókat tartalmaz arról, hogy le kell töltened az Origin programot, majd a My Games részben kell telepíteni a játékhoz a DLC-ket. Természetesen szükséges ehhez az is, hogy fent legyen a Shift 2 a gépeden.

Remélem igy már jó lesz! Ha van kedved Én még aktívan gurolgatok (modokkal) és ha van kedved csatlakozhatsz Ts3 seró is van stb..
  • Tempest
    Tudna valaki segíteni hogy tudom a dlc ket leszedni ?
  • CamelX
    Úgy olvastam h profilerben egérrel kell beállítani a kormányszöget, különben visszaugrik. Hülyeségnek hangzik, de úgy vettem észre hogy igaz. Amúgy a 900 kicsit sok ehhez a játékhoz, főleg a nem hivatalos pályáknál.
  • bpeti72
    Nekem a visszapillantót kell mindig beállítani.
  • balazsgigi
    Nektek nem szokott visszaállnia a kormányszög?
    Beállítom 900-ra,de mindig visszaáll 360-ra?De nem mindig csinálja.A kormányprofilban is annyira van állítva,a game the adjust kikapcsolva.
  • Tempest
    Igen addig eljutottam már ,kiválasztom a dlc t a "dobozoshoz" de aztán valami promo cod ot kér ennyi ;( .
    Köszönöm a segítséget
  • darki81
    azt hiszem az origin program kell hozzá, és azon keresztül lehet!
    az EA accountoddal kell belépned
  • Tempest
    Megvettem 3 rugóért gondoltam majd látom az időimet az autólogban részletesen ,sajna csak 1 pályához 1 időt mutat autónként külön nem.A dlc t se bírom leszedni valaki segítsen.
  • samsung123
    Meg is vettem tesómnak:) bár a Corába, ott is ennyi volt (lehet nem limited, de az lényegtelen a modok miatt)
  • balazsgigi
    Akció!
  • samsung123
    van már! ráadásul plusz autóként berakhatók(nem felül írja a régieket) belső nézettel! (kb 5db autó)
    ITT
  • High end PC #2954
    nah vannak már moddolt kocsik a játékhoz? mintha nemrég egy orosz oldalról lehetett volna plusz kocsikat leszedni, nem tudom azóta haladt e már előre a projekt
  • samsung123
    Figyelem!
    a TCM oldal NAgy két ünnep közötti NFS játékozást hírdet! A mai napon este 8 órától pedig a SHIFT 2 lesz a sor! Aki szeretne jöjjön, ezt jelezheti az oldalukon is, vagy itt is gyűlhetünk.
  • samsung123
    Jobb is volt a matricázás az egyben, ott legalább nem tűntek el két nap mulva...Amúgy jó kis autó lett r emlékszek rá
  • darki81
    ma nézegetem régebbi videóim, és találtam egyet amit még az első részből vettem fel. Az agyonmatricázott autómról! :D
    Ha valaki meg szeretné nézni:
  • darki81
    én már fel is tettem, és versenyeztem is ricardo ellen (samsung123)!
    Volt amikor én győztem :D:D

Jó lenne nyomatni pár kört, többen!