3115
-
bgabor #2989 Kár, mert a Shift 2 eddig a legjobb PC-s autós játék, amivel valaha játszottam. Természetesen nem billentyűről kell játszani, én egy XBOX360 contoller for Windowsal tolom, és nagyon élvezetes, ugyanúgy tudom adagolni fokozatosan a gázt, féket, kormányt, mint egy valódi kormánnyal.
A széria csúcsa ez a játék, egyértelműen. -
Cortinaar #2988 Online néha felnézek, de alig van valaki, azok is csak bohóckodnak.
Bevallom, most egy ideje nem játszottam, de most újra rákaptam. Még nem pörgettem ki teljesen a játékot, de a vége felé járok. Kipróbálhatjuk majd holnap este felé, olyan 8-9 körül. Természetesen majd kb. azonos kategóriájú autóval megyünk, én a szuperautókat egyáltalán nem csípem. (bugatti, stb...)
Performance indexnél az autóknál látható 4 adatra gondolsz? -
Az adatokra ne alapozz, azok egy satikus valamik, ami se tuning se upgrade variálással sem tükrözi a valóságot.
Ami tényleg reális képet ad az a performance index! az tényleg jól működik, csoda módon:)
Online szoktál játszani? -
Cortinaar #2986 Igen, imádom a Shift2-őt, Wingman FF GP kormányommal piszok élvezetes. Természetesen vannak benne furcsaságok irányítás terén és sajnos az autók adata nem mindig van szinkronban. Van olyan autó, aminek minden adata sokkal meghaladja a másik autóét és a pályán alulmarad a gyengébb paraméterekkel rendelkezőtől. Pl. van olyan, amikor az egyik autó irányíthatósága 8 körüli, fékezés is 2,5 s körül mozog, ami nagyon jó és a másik autó, aminek kb. 6-os irányíthatósága és 3,5 s fékezése van, sokkal jobban vezethető és 5-6 másodpercet ráver a jobb autóra egy kör alatt. Ott a supra esete, aminek piszok jó adatai vannak works kit-el és csúszkál, illetve jóval előbb el kell kezdeni fékezni, mint egy másik jól vezethető autónál. Ennyi csupán a játék hibája, de kompenzálja a sok autó, amik közül találsz olyat, ami biztosan tetszik és jól is megy, végül is az is élvezetes, amikor sorba, ugyanazon a pályán kipróbálod az autókat és összehasonlítod a köridőket. Bevallom és akkor lennék 100% elégedett, ha az autók adata tükrözné a pályán futott időeredményeket (természetesen így is lenne különbség, mivel az egyik autónak hiába lenne nagy végsebessége, ha kicsi irányíthatóság miatt a kanyarokban vért izzadsz, de ez lenne a jó, főleg hogy minden pálya más) és lehetne kicsit tuningolni, finomhangolni, ami számít is a versenyen.
UI: örültem a speedhunters DLC-nek, de szerintem összecsapták és nem lett igazán kidolgozva. Nekem az a nyilatkozat nem tetszett, amikor a DLC megjelenésekor írták, hogy ezzel lezárják a Shift2-őt. Ez úgy hatott, hogy végre vége, már nem akarunk foglalkozni vele tovább...
-
Jaja, kispórólták a külön drag kasznit az alapautókról, ezt én is sajnáltam, hogy direkt dragra nem lehet átéíteni 
Ez tényleg hiányosság, de ne legyünk telhetetlenek
, de igazad van teljesen.
Tényleg jó lenne az tény, nagyobb értelem lenne dragozni is, mert sajnos nincs megcsinálva normálisan, nem csak a kasznik miatt...:(
-
Cortinaar #2984 Szia!
Igen, egyedi autók, amiket a DLC telepítésekor adott és a garázsba kerültek. De a többi autót is meg lehet csinálni Drag-esre, aminél hiába installálod mind a négy drag cuccot, ha összehasonlítod az ajándékba kapott drag-es verdával, akkor annak adatai eltérnek és kinézetre sem ugyanolyan. Amikor a kocsit átalakítod, s rápakolod a véglegesített works kit-et, akkor a kaszni megváltozik. Ha a drag cuccokat installálod az autóra, akkor nem változik a kaszni, tehát csak azt akarommondani, hogy az általad készített drag autók külsőre és adatra is mások lesznek, mint a kapottak. -
videókari driver? patch rajta van? -
mert igazából azok gyorsulás autók, és egyedi autók, az most, hogy mutatja garázsban a works is rajta van, az csak technikai dolog, amit így oldodtak meg, hogy ne tudj rápakolni még dolgokat és csinálj belőle 2000 lovasakat. -
Hellósztok!
Megvettem Amazon-on a játékot. Ahogy rámegyek Karrier módra bejön 3 mp-ig a töltőképernyő és kidob "shift2u.exe leáll"-lal :(
Gépem: HD4850 512MB, E6550 C2D, 4GB DDR2 RAM, Asus P5K-E -
Cortinaar #2980 Szia!
Igen, logikus, de akkor a gép hogy csinálta? Mert pl. a Lancer Evo IX speedhunters-t ha megnézed, akkor olyan, mintha mindkettő rajta lenne. Adatban is és kinézetben is. -
a kettő együtt nem is fog menni...nekem se ment, de logikus is. -
Cortinaar #2978 Sziasztok!
Fent van a speedhunter dlc és kaptam pár speed autót a garázsba, viszont azt nem tudom, hogy lehet úgy feltuningolni, hogy a 4 Drag upgrade is fent legyen az autón és a Works kit is (végső átalakítás), mert a Drag-es autók között sok olyat látok, amin mindkettő van. PL: Lancer Evo IX. Én vagy a 4 drag upgrade-et tudom feltenni, vagy a végső átalakítást, a kettő együtt nem megy. -
Belső nézetre váltani: benémész az options-ba és controls és ott megkeresed a hozzá való gombkiosztást vagy beállítod. (ennyit azért már tudni kellene)
Grafikai bug: nem lehet elvárni hogy egy 7 éves konfigra optimalizáljanak egy játékot(jó biztos van sok játék ami mostani és tökéletesen fut neked
), de még esetleg videókari driver frissítés segíthet. De csoda hogy elindult a game neked.
Érdemes gépet újítani 60k ból már Fullon fog futni a játék, meg sok más játék is. -
Csak processzort és videokártyát kellene cserélni, ami alaplap cserével is jár, ami meg ugye kb gép csere. -
Hali, szereztem egy nfs shif22t. Lenne 2 problémám :P:
- Hogy tudok külső nézetre váltani, van erre valami beállítás vagy bármi? (Belsőnézet is fasza, sőtt... csak már megszoktam a külső kamerát)
- A másik hogy ha elindítok egy versenyt, a képernyőn nagy fekete kockák jelennek meg amik kitakarnak mindent, ez mitől lehet, hogy tudom orvosolni esetleg? Így ugye a lényegi része a játéknak nem műkszik :S (Belső kamera ide vagy oda...)
Am a PC-m már nem mai darab de a minimumnak megfelel.
(2 giga ddr1es ram,nvidia geforce7600gt videókari, intel pentium 4 proci 3,00ghz)
Köszi előre is a választ :P
-
Nekem atim van, de estleg videkarid driverét vagy a legfrissebre cserélni vagy egy jóval régebbire, talán segítene -
Leslie878 #2973 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hoga aki win7 64bit-en játszik és nvidia kártyája van, melyik drivert használja és phixs-et hozzá? Mert én több félét próbáltam de áltálaban 5-6 pályabetöltés után kidobja a programot! Viszom az fps lassulás megoldódott, egy újabb phixs- feltelepítéssel! Különben ez a polish tyre mod szerintem nagyon tuti, most megint megjött a kedvem a progihoz, igy kellet volna kiadni, sokkal de sokkal jobb lett! Még rfactorhoz hasonlítva is kellően nehéz,de jó vezetni! Előre is köszönöm a segitségeteket! -
UH, félreolvastam a kérdésed:) sorry. tehát van e a shift 2-höz olyan mod ,mint a shift1-hez voltak.
Vannak! [URL=http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=34552]Ez full "szimmé" teszi.[/URL]
Én egy modpakkot használok amiben, megmarad az eredeti fizika, csak idióta kilincsel előre csúszást korrigálja, mert amit linkeltem modot, sajna online esélytelen nyerni, mivel mások jóval árkádabb fizikával mennek. ( ha érdekel a modcsomim (köszönöm ezúttal is Harb fórumtársnak) feltöltöm! -
copskillah #2971 Hello
shift 2-vel játszom kormánnyal, és van egy nagyon idegesítő problémám. a kormány holtjátéka rohadt nagy és hiába veszem le 0-ra akkoris ugyanolyan. Van erre valami megoldás szerintetek, vagy találkozott valaki ilyen problémával? -
Ezeket ismerem, de nem csak a shift1-nél működnek? -
azon agyalok, hogy újból shift eggyel fogok játszani, a kettő helyett 
(tele ferrarikkal, fizikamoddal, grafika moddal)
-
Van. ezt használtam sokáig de ez nagyon jó még -
Sziasztok!
Létezik valamilyen shift1-hez hasonló "real mod"?
Valami ilyenre gondolok:
-
Köszönöm siker,...az volt a baj hogy nem volt kitöltve minden adatom.Viszont a garázsban kifagyott nem látszottak a kiválasztott kocsik úgy hogy újra raktam és elölről kezdtem. -
A store.origin.com-on keresd meg a PC-s Shift 2 DLC-ket.
A lehetőségek közül válaszd ki, milyen Shift 2-d van (dobozos, EA store-ból letöltött, más webáruházból letöltött)
"Fizetéshez" kell navigálni (ingyenes, de ezt a lépést mindenképp meg kell tenni).
Ezután kapsz egy e-mailt, ami további infókat tartalmaz arról, hogy le kell töltened az Origin programot, majd a My Games részben kell telepíteni a játékhoz a DLC-ket. Természetesen szükséges ehhez az is, hogy fent legyen a Shift 2 a gépeden.
Remélem igy már jó lesz! Ha van kedved Én még aktívan gurolgatok (modokkal) és ha van kedved csatlakozhatsz Ts3 seró is van stb.. -
Tudna valaki segíteni hogy tudom a dlc ket leszedni ? -
CamelX #2963 Úgy olvastam h profilerben egérrel kell beállítani a kormányszöget, különben visszaugrik. Hülyeségnek hangzik, de úgy vettem észre hogy igaz. Amúgy a 900 kicsit sok ehhez a játékhoz, főleg a nem hivatalos pályáknál. -
Nekem a visszapillantót kell mindig beállítani. -
balazsgigi #2961 Nektek nem szokott visszaállnia a kormányszög?
Beállítom 900-ra,de mindig visszaáll 360-ra?De nem mindig csinálja.A kormányprofilban is annyira van állítva,a game the adjust kikapcsolva. -
Igen addig eljutottam már ,kiválasztom a dlc t a "dobozoshoz" de aztán valami promo cod ot kér ennyi ;( .
Köszönöm a segítséget -
azt hiszem az origin program kell hozzá, és azon keresztül lehet!
az EA accountoddal kell belépned -
Megvettem 3 rugóért gondoltam majd látom az időimet az autólogban részletesen ,sajna csak 1 pályához 1 időt mutat autónként külön nem.A dlc t se bírom leszedni valaki segítsen. -
Meg is vettem tesómnak:) bár a Corába, ott is ennyi volt (lehet nem limited, de az lényegtelen a modok miatt) -
balazsgigi #2956 Akció! -
van már! ráadásul plusz autóként berakhatók(nem felül írja a régieket) belső nézettel! (kb 5db autó)
ITT -
High end PC #2954 nah vannak már moddolt kocsik a játékhoz? mintha nemrég egy orosz oldalról lehetett volna plusz kocsikat leszedni, nem tudom azóta haladt e már előre a projekt -
Figyelem!
a TCM oldal NAgy két ünnep közötti NFS játékozást hírdet! A mai napon este 8 órától pedig a SHIFT 2 lesz a sor! Aki szeretne jöjjön, ezt jelezheti az oldalukon is, vagy itt is gyűlhetünk. -
Jobb is volt a matricázás az egyben, ott legalább nem tűntek el két nap mulva...Amúgy jó kis autó lett r emlékszek rá
-
ma nézegetem régebbi videóim, és találtam egyet amit még az első részből vettem fel. Az agyonmatricázott autómról! :D
Ha valaki meg szeretné nézni:
-
én már fel is tettem, és versenyeztem is ricardo ellen (samsung123)!
Volt amikor én győztem :D:D
Jó lenne nyomatni pár kört, többen!