Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kormánnyal játszom, nem billentyûzettel. Valamiért nagyonfurcsa az irányítás. Egyszerûen nem lehet az úton tartani az autót, mert állandáan le akar menni róla. Mind1, megyek vissza rFacorozni.

darki81
need for speed hot pursuittal játsz, az elég árkád, és lenyomva tarthatod a duplavét a kanyarban 😉

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Van már olyan mod amivel nem csúszkálnak úgy az autók? Shift 1-nél is voltak külömbözõ realism modok.

samsung123
<#banplz><#taps>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Harbonah
"négykilencven felett észre sem veszed és elhagyod a valóságot..."

samsung123
Rakd-rakd! Kell valami az APB mellé😊
De tényleg így szellem moddal lehet csak versenyezni, meg az új fizika modtól is élvezetesebb lett.
Akinek van kedve szeretettel várjuk!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

darki81
én hanggal néztem 😄
zsír, lassan majd felteszem én is, hogy izgalmasabb legyen 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

samsung123
Hang nélkül hallgassátok pls<#buck><#taps>

Harbonah
Két nagyon izgalmas futam Ricardoval az utóbbi napok termése 😄

darki81
azt kipróbáltam, csak úgy elég komolytalan.

Harbonah
olyan MOD van még csak darki amivel nem lökjük ki egymást minden kanyarban akkor se ha méterekre vagyunk egymástól 😊

darki81
ha van már onlinében bekapcsolható törésmód, már teszem is fel 😊

Muttley
még mindig durvajó a Shift2 😊

Just do it :)

Új kép: C.A.R.S – New Audi R18 TDI Preview

http://www.virtualr.net/

darki81
fel kéne már tegyem a játékot 😊

Harbonah
Az originnen fent van 3 fele dlc telepitõ dobozos, origines, nem origines változathoz, ha a neked megfelelõ fájlt letöltöd valahonnan máshonnan akkor simán telepítheted bármikor, nem kell hozzá origin

Max. torrentrõl. De miért? Félsz ettõl az adatlopásos izétõl amibõl botrány lett? Letöltöd DLC-t, felteszed és kilépsz Originbõl. Máris nem tud adatot gyûjteni rólad. 😄

w77d
gyerekek a DLC-ket lehet valahogy originen kívül telepíteni?

darki81
szedd ki a port a vkártyából, és ne hagyd hogy ennyire felforrósodjon! Vagy a másik még az lehet, hogy elromlott a kártya! 😊

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, mert valamiért a aktivátor elakadt a feltelepítés után, pedig boltban vettem a játékot és az origin is játékra készennek definiálja a Shift 2-met.
Légyszives segítsetek, hogy elinduljon a játékom! :S
Kép

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

vga

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

tibi842
színes csíkok vannak mindenhol

tibi842
Nfs Shift 1-nél ez a hibám van. Miért csináljí ezt ?

Harbonah
Készítettem egy összevont modcsomagot

1.02-es verzióhoz való, a profilját elõtte mindenki backupolja profil sérülésért felelõsséget nem vállalok 😛

A Bff fájlokat is backupoljátok ha nem akarjátok újra telepíteni az egész játékot ha nem jön be 😉

amik benne vannak:
Clean_Tracks_&_Groundcover
More Race Money - Cars Unlocker - Extra Level
NFSS2U Tyres_on_Tarmac_MOD
No Dirt and Oil Spot on the Windows Mod v1_0
PTMu_v1.65
skip intro and outro movie
Xbox360 layouts by Vincentgarcia
Carlights mod v1_3
Shift 2 - Disable Wrong Way Penalty
Disable car collisions in multiplayer v1_02

még pár dolog finomhangolásra szorul, akinek nincs gamepadje az jól jegyezze meg a gombkiosztást, mert gamepad gombokat ír ki a program, elképzelhetõ, hogy új karrier nem indítható a moddal. A korábbi kocsi tuningokat pedig valszeg tönkre teszi

letöltöm

Majd lesz olyan változat is amiben te döntöd el melyik mod települjön

Harbonah
Steering Deadzone: 0
Steering Sensitivity: 50
Trottle Deadzone:0
Trottle sensitivity: 50
Break D: 0
Break S: 50
Clutch D: 0
Clutch S: 50
Speed Sensitivity 0
Steering Lock: 200
Steering lock Drift: 200

nálam logitech wingman formula force kormánnyal

na senki nem tud kormány beállítási infot adni?
Hali!

A Shift-hez képest nem látok sok változást a játékban mégis low/mediumon kell játszanom AA és AF nélkül 30FPS-el. Letöltöttem a modot ami kiveszi a sátrakat és az embereket a pálya szélérõl de nem lett sokkal jobb. Van valami tipp amivel FPS-t nyerhetek?
A játékhoz melyik a legjobb fizika mod? Valami jobb fizikát szeretnék alá pakolni. Milyen alternatívák vannak? Köszi.

Az, hogy te nem boldogulsz vele, nem azt jelenti hogy a játéknak rossz a minõsége, hanem azt hogy neked. Hogy egy példával éljek, attól még hogy te nem tudsz repülõgépet vezetni, nem a gép a rossz, csak te nem vagy elegendõ a feladathoz.

Mellesleg elárulom neked, hogy az összes közül ez a játék a PC-re valaha készült legszínvonalasabb autós program. Csak azért hogy lásd mennyire fals ítéleteket vagy képes összehozni dolgokról.

w77d
inkább abban maradjunk, hogy ez a játék a nálad komolyabb gamereknek készült

darki81
<#lama><#smile>

<#falbav>

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Nem akarok megsérteni senkit, de ez a Shift2 ugyan olyan irányíthatatlan foss mint az elsõ része.
nem tudom de a Most wanted után valami nem stimmel az EA-val
szal maradok a régi és még mindent pipáló N.F.S.-most wanted-nél
(ez az én véleményem) üdv
hy nekem microsoftos force kormányom van ,de isetnek se tudom belõni az irányítást hogy jó legyen kacsázik az úton stb.
Valaki tudna dobni egy printet a kormány beállításokról?thx
Harbonah
Ma este megint tervezünk játékot aki szeretne jönni jelentkezzen

szabii98
okés köszi.

I met God. She's black

Quick Race-ben minden pályán mehetsz a játék elejétõl, az autók közül nincs mind feloldva viszont.

szabii98
Helló.
Van a játékhoz ilyen szabad mód hogy pl kiválasztasz egy autót meg egy pályát és végigmész rajta mint f1ben a sima verseny pl, vagy végigkell menni a karrieren a pályák megnyitásához?

I met God. She's black

samsung123
Csak annyit fûznék hozzá, hogy mindegy milyen neted van, mindegy milyen napszakban játszol a ping sose volt senkinek idáig 300alatt akivel én eddig találkoztam! Pedig nekem 20-as feltöltésem van és 500 ping...

Harbonah
"Ha egyszer szimulátornak szánták a játékot, akkor nem olyanokkal akarok játszani, akik árkád stílusban nyomulnak "

Játszanám én is nagyon szívesen szimulátorként ezt a játékot, ha valóban az lenne csak köszönõ viszonyban sincs a szimulátorokkal.

Cseszhetem segítségek nélkül az egészet ha a Kis Pista szalagkorláton 200 al gyorsabban beveszi a kanyart mint én lassítva az aszfalton. Meg nem mindenkinek van kormánya illetve tud ugyan úgy játszani, Sasmung úgy ver rám 2 másodpercet egy körben hogy nála semmmi nálam meg traction es stability control bent van

Multiban nincsen törés (meg replay se...) így a sok csíra szarik bele direkt kilök, levágják a kanyarokat. Persze játszam akkor csak barátokkal, de vagyuk kemény 4-5 en akikkel együtt játszunk ritkan vagyunk mind általában 2 en vagyunk, ha már autóverseny akkor ne két kocsi kerülgesse egymást

A chat mint oylan nem létezik, privát gamét az utolsó patchig nem is lehetett játszani, mert nem ment az invite, de Samsungnak még így is fagy pl az az egész Invite küldéskor vagy fogadáskor

A másik probléma az az iszonyatos lag és ütközés modell, multiban kb az nyeri az egész játékot aki betudja venni az elsõ kanyart a maradék az szanaszéjjel repül lásd a jobb oldali vissazpillantó tükör az alábbi videóban, Samsungot meglökik és ahogy cikázik a kocsija tarol. Vagy csináltunk egy szinkron videót ajánlom mindenki figyelmébe a 4.-6. másodpercet az én szemszögembõl még egy kocsi elfért volna kettõnk közt Samsungnál meg telibe kaptam 1:12 környékén szintén hasonló eset, de a legjobb 1:39 tõl jön, én balról elõzök tisztán, nála jobbról elkaszálom.

Szal uram bocsá, hogy a sok nyomi és a nyomi progi ellen szellem kocsival védekezek, amivel ugyan úgy élvezhetem a vezetést a haverokkal, vagy meglepõdést varázsolhatok a kis nyominger trollok arcára akik csak úgy bírnak elõzni, hogy belém hajtanak nyíl egyenes szakaszon. Azért meg mert be kell kapcsolnom a segítségeket az A-s kocsikhoz én kérek elnézést de nem napi 24 órában nyomom, és lassan másfél hónapja nem is vezettem csak rendesen közúton, gép elõtt ülve nem 😛 Kormánnyal egm elve csak pár hetet vezettem szgépen, még be sincs állítva rendesen finomhangolásra szorul..

De várunk szívesen vezetni, mert tényleg jobb többen, autolog ID: Harbonah, xfire ID szintén ott szoktunk egyeztetni, aztán TS TCM.hu szerverén, mert ingame chat ugyi luxus a mai világba, de a másik hangszóróit azért hallgathatom vezetés közben ha elfelejtem lenémítani, mert az autónémítás sem mûködik...

Honnan szedted le? Nekem is eredeti van de nem akarok szenvedni a hivatalos oldallal. Jöhet priviben is, ha nem akarod itt leírni.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Kösz a segítséget!
A két kérdésre két nemmel válaszolnék, szóval nyugodtan rakd fel a DLC-t.

Sziasztok.
Megvan eredetibe a Shift 2 Unleashed Limited Edition pc változatba
és letöltöttem a dlc-ket, de nem a az Origonrol. De valaki irta hogy más oldalról is mûkõdik tökéletesen. De ha felrakom attól a játékot nem kell elõrõl kezdeni, és a limited bónuszok nem tûnnek el????
A DLC nem ad plusz pénz ugye????
Elõre is kösz!
samsung123
ennél jobb választ én se írhattam volna<#eljen>

darki81
MERT HÜLYÉK AZ EMBEREK (KÉSZíTÕK)

Hát ez meg, hogy lehet?
Még annak sem törik a kocsija, akinek be van kapcsolva?
De miért? <#gun>

darki81
hát ez itt a legnagyobb baj, hogy multiban nincs törés 😞

Rendes feltételek mellet szívesen versenyeznék, ami ezt jelenti:
- minden rásegítés kikapcsolva ( az autó törését, meg bekapcsolni)
- ütközés elleni mod törölve

Ha vannak olyanok, akiket így is érdekel egy verseny, azokkal szívesen játszom.
Még a karriernek az elején vagyok, de mire összejön egy jó kis csapat, addigra szerzek valami rendesebb járgányt is.

Ha egyszer szimulátornak szánták a játékot, akkor nem olyanokkal akarok játszani, akik árkád stílusban nyomulnak <#papakacsint>