3115
-
FxRRulez #2949 Emberek! 4990 Huf a Shift 2 Unleashed a Media Marktban!! Szerezze be mindenki, aki nem tette volna még meg, aztán mehet a multi!! Pörgessük fel az életet az oldalon! :) -
#2948 hol kell letölteni? lecseréli valamelyik kocsit? -
#2947 Lamborghini DIABLO (belsővel, high pligon stb..) -
#2946 holnap szerintem felteszem, de majd ne sírjatok ha a szemetekbe világítok a féklámpával :D -
#2945 az a neve :)
utz :D -
FxRRulez #2944 Ajjaj...mégsem lesz jó nekem a mai nap szerintem. nem tudom mikorra végzek, úgyhogy nem akarok semmit biztosra mondani. Lehet fent leszek majd éjjel...meglássuk.
Ricardo1985utz -ez a neved igaz? -
FxRRulez #2943 Rendben van! :) -
#2942 Az a két mod kellene csak, elég rádobni a és felülírni a fáljokat, 1 perces művelet.
Na nekem jó a 10 után is.
Msenem: [email protected] (vegyetek fel bátran) -
FxRRulez #2941 Bár még a modokat nem tettem fel! -
FxRRulez #2940 Nekem ma lenne kedvem, bár én csak később érek rá, mert még be kell fejezzek néhány magasépítés rajzot. :)
10fele tudnék felmenni.
Msn-em van persze! -
#2939 szia!
nekem is ez problámám sajna kifagy a fiendsnél, de lényegtelen anélkül is megtaláljuk egymást.
Ma lenne kedvetek? nyomatni? Msenen-t használsz FxR? -
FxRRulez #2938 Hát elhiszem...vicc.. Bár a védelmükben mondanám, hogy gyanúsan a Visual C++-al van a gond és valóban erről nem ők tehetnek. Minen gép más és más, össze-vissza frissítgeti magát a C++...
Amúgy nekem is fent van a patch + a DLC és megint előjött a probléma... bosszantó!!! -
#2937 Egyszer elég hosszasan leveleztem az EA-val ezzel a problémával kapcsolatban.
Végülis azon kívül, hogy azt javasolták ne használjam az autologot, nem sokra jutottam velük. (Ez is megérne bár bekezdést de most mindegy).
Végül is nálam az oldotta meg, hogy felraktam a DLC-ket.
-
FxRRulez #2936 Hát ez remek!!!
Már megint kifagy az AUtolog, így nem tudom elfogadni a friend requesteket! Sorry :S -
FxRRulez #2935 Fasza... megint nem megy az Autolog! :S -
FxRRulez #2934 én mondjuk nem vagyok vmi nagy FPS- fan, de a BF3 az brutális lett!! :)
Bocsi a kis OFF miatt... na jó éjt! -
#2933 ideje:) nem csak a tankokat kell vezetni -
FxRRulez #2932 Na jól van akkor úgy látom már Darkit sem kell rábeszélni... :) -
#2931 már ideje lenne feltelepítenem :) -
FxRRulez #2930 Üdvözlünk Gábor a fedélzeten!! :D
Vicces, hogy mindenkinek ugyanaz a baja a játékkal... :) -
FxRRulez #2929 Értem... láttam is azt videó demonstrációt, amely a hibás ütközést mutatja be a multiban.
Akkor felrakom ezt a két modot, de miket érdemes backupolni?
Ami a Teamspeaket illeti azzal az a problémám, hogy a géptől nagyon messze van a cockpitem, így nem ér el a fejhallgató oda.
Pillanatnyilag pedig nem tudok beruházni egy wireless fülesre. -
Cortinaar #2928 Sziasztok!
Én is imádom a Shift 2-őt, számomra is piszok jó vezetési élményt nyújt.Kb. két hónapja nem játszom vele, mert nekem is az volt a bajom, hogy multiban alig volt valaki, az is csak arra ment rá, hogy kilökjön, szóval normális verseny nem volt, ráadásul mindig ugyanazokkal a kocsikkal jöttek. (főleg a legjobb autóval, amit meg lehet nyerni benne, annak meg semmi értelme) Van egy Logitech Wingman formula Force GP kormányom, ami még mindig nagyon jó és jó pár hónapos játék alatt sikerült is megfelelően beállítanom. Igazából nekem egy jó izgalmas multizás hiányzik. Vicces, de még nem vittem végig a játékot, mert pont a vége felé nem tetszett, de ki fogom pörgetni, már nincs sok hátra. Csak most tettem fel a Polish Tyre Mod v1.66-ot, kipróbálom, hogy milyen lett a játék, s majd a hétvége felé tolhatnánk párat, persze, csak benne vagytok.
Gábor -
#2927 Igen backup mindenféleképp kell.
Amiket irtál modokta azokat mi is használjuk, de KÉT LÉNYEGES mod kell:
1)Mivel multiban nagy a ping ezért nem lehet előzni és ráadásul irreállis az ütközés is, így játszatatlan normális előzést nem ehet kivitelezni, ezért használjuk a szellem autó mododt.(sajana picit csorbul a játékélmény, de legalább igy van élmény, mert single és multi ütközés modlje sajnos nagyon eltérő)
2)Másik pedig a fizika mod, amivel sokkal hihetőbb a vezetési élmény(ez se szimulátor de jobb mint az eddigi)
A többi mod már csak szubjektív, de mi is kormánnyal belsőnézettel küzdünk.
Olyan 9-12 esti órákban voltunk aktívak, de rugalmas:) Holnap én benne vagyok, addig rakd fel ts3-at
MODOK:1 2 -
FxRRulez #2926 Visszaolvastam kicsit és megnéztem a NogripRacing honlapján található modokat. Így megváltoztatnám az előző kérdésemet, hogy ezek közül melyeket érdemes feltenni? (engem a savegame modok, plusz lóvé nem érdekelnek...)
Kérdezek néhányat, hogy ezek közül melyiket érdemes feltenni:
-remove collusion greyscale - ez ugyebár kiszedi az elmosódást és "szürke effektust" az ütközésekkor -
-Driver level increase up to 50 - ez gyári mod, úgy értem az egyes szintlépésekkor kapunk jutalmat is vagy csak elérem a 21, 22,23 stb... driver level-eket?
Továbbá az fontos lenne számomra, hogy a szóban forgó modok ne tegyék "tönkre" a játékomat. Azaz, milyen játékfájlokat érdemes backupolni a módosítások előtt?
Előre is köszi a választ! :) -
FxRRulez #2925 Milyen hasznos, bevált modok vannak amúgy, amivel a játékba illetve az online játékba lehet belenyúlni? Ez érdekelne... -
FxRRulez #2924 Hát akkor tessék sürgősen elővenni a polcról!! :D
Én ma este nem, de kedden, szerdán este biztosan fent leszek.
Mondjuk őszintén szólva éjjel 11 után szoktam felmenni, de persze ha megbeszélünk valamit, akkor mehetünk előbb is.
Hogyan lehetne még ide embereket toborozni szerinted/szerintetek?
Az LFS, Rfactor szervereken rengetegen vannak mindig. Nekem az LFS azért nem tetszik, mert irritál, hogy nincsenek benne eredeti autók. A Shift 2-ben pedig szinte minden kedvencem benne van és hát az a gyönyörűű belső nézet!!! hmmm.... :) -
#2923 Szia! Te vagy ami emberünk!
Mi most picit pihentettük a játékot, de most Harbal, Darkival(még rábeszélem) és Gergővel mostanában fogjuk elővenni újra, Ts3 küszöböljük ki a chat hiányosságot és modokkal a multi hiányosságait. Mi is közepes D, C, B kategóriákkal gurulunk.
Ha szeretnél Írj privit. -
FxRRulez #2922 Üdv mindenkinek!
Én nem rég vettem meg a második részt is, az elsővel rengeteget toltam G25-tel, szerintem remek vezetési élményt adott, még akkor is ha nem egy vérbeli szimulátor.
Azóta Logitech G27-tel tolom és megvettem a Shift 2 Unleashed Limited Editiont. Imádom, minden este pörgetem a Carreer-t, azonban az online módot nagyon lehervasztónak találom.
Miért nincs chat (előttem már írták tudom...), miért üresek a szerverek (max néhány arc olykor, az egész Autolog felületes. Apropó, kb 2 hete frissült az Origin, úgyhogy egyáltalán azóta műxik nekem az Autolog... vicc..
És miért van az, hogy multiban mindenki csak a Murcikat meg Apollókat erőlteti, miért nem lehet fasza középerős verdákkal is nyomulni. Én igazából ezt hiányolom.
Tehát szívesen csatlakoznék hozzátok, jó lenne összedobni valami fasza társaságot ennek a (véleményem szerint) remekbeszabott játéknak. :)
A játéknevem G27rulez. Vegyen fel,aki úgy gondolja!
FxRrulez
Balázs. -
#2921 segítene nekem valaki: a Drag versenyeknél hogyan kell versenyezni, mi a trükk, mert nekem sajna ez a típusú verseny nem nagyon megy :( -
#2920 Van már szinte mindenre mod. sőtt egész jó fizika is lett már alatt, modokkal. Nézz szét itt -
RYO21 #2919 Van valami mod, ami az elmosódás effektet eltünteti? Még álló kameránál is minden homályos. -
High end PC #2918 Installálni hogy lehet a Ferrarit? Gondolom unpackolni kell a játékot, mint az első rész. Van unpacker hozzá? Köszi -
RYO21 #2917 Nem скачать? -
#2916 köszönöm! -
#2915 (Зеркало #2) Bocsi! -
#2914 (Зеркало #2) -
#2913 és hogy van az oroszul, hogy LETÖLTÉS? -
#2912 ferrari, belsővel! -
#2911 próbáld ki a Polish Tyre Modot nagyon faja lesz tőle az irányítás
-
#2910 kapcsold vissza a kormányrásegítést