Need for Speed: Shift 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a helyzet alakult ki nálam, hogy megvan a játék PC-re és PS3-ra is és általában PS-en tolom inkább, de ha gondoljátok, vegyetek fel Originen aztán tolhatjuk 😊
Origin: abydos
PSN: abysan
De szerintem is az egyik legjobb nfs, akik csinálták ezt a játékot, azok készítik a p C.A.R.S-t! körberöhögi majd shift2-õt ha kész lesz. p cars honlap. nézd meg ajánlom figyelmedbe!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Én ott leszek ha, multiznál😊
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Ma feltettem a játékot, hogy kipróbáljam és meg is rendelném mert nagyon tetszik. De kérnék egy kis segítséget. A multi létszám milyen? Nem szeretnék úgy járni mint az F12011-el, hogy tök sokan játszanak vele de mégis alig alig van szoba vagy szezon a multiba... esetleg ha van valami statisztika, hogy mennyi a multi játékosok száma azt megköszönném. Üdv.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Olyan lehetõség nincs hogy én állítsam be ki ellen versenyzek quick ben?Esetleg az ellenfelek erejét finomhangolni.
-en tesztelgetem az autókat és eddig a Lambo Murcielagoval mentem egy legjobb idõt, mégpedig 41:485-öt. Nektek milyen rekordotok van ezen a pályán? Még van pár verda, amit nem próbáltam, de eddig ez a legjobb.
Én is sokat szenvedtem a kormány beállításával, mert a játékban hiába állítom be jól, ha a driverben nem jó. Az alap driver beállítása irtó rossz. Sokat keresgéltem a fórumokban és hát ott hiába írták a "nagyok" hogyan kell, az nekem nem volt jó. Pl. én utálom, ha nincs húzása a kormánynak és a centering strength 0, mert akkor mi a francnak van valakinek force feedback kormánya? Pont akkor élethûbb, ha a kanyarból kijövet visszahúz a kormány egyenesbe, mivel való életben az autó így mûködik. Tesztelni, tesztelni, tesztelni. Beállítod, utána pedig mész egy kört, finomhangolod. Amúgy pedig van olyan autó, amit lehetetlen jól vezetni, akármilyen beállításod van 😊 Lambo Murci isteni pl. és Lancer Evo IX speedhunters. Kedvencem lett. 😊 Azért az pozitív, hogy az autók 80%-a elég jól be lett állítva.
Még mindig nem tudom, hogy a Scion tC-t mikor kapom meg? Végigvittem a játékot.
Végigvittem a játékot, megkaptam a Nissant. A Sciont hogy lehet megnyerni, drag végén adja?
Én is sokat küzdöttem a kormánybeállítással, mert nemhogy egy kört, de egy rövid egyenest nem tudtam vele teljesíteni. Baromira számít a játékban lévõ helyes beállítás, illetve a kormány szoftverének beállítása. nekem Wingman Formula GP-m van, a tiéd valamelyik elõdje, ami még mindig az egyik legjobb kormány, nagyon meg vagyok vele elégedve. Samsung 2772 és 2777-es hozzászólását keresd meg, ott leírta a helyes paramétereket. Hajó? ez jó. 😊
van valakinek ötlete, hogy mit allitsak at a vezerlesen, hogy ne hajo, hanem auto erzete legyen a dolognak. Logitech G25, de az auto billeg es precizen iranyithatatlan. elöre is köszi
Anita
Valaki esetleg játszik a shift2-vel PS3-on, kormánnyal? Most töltöttem le a napokban, van egy logitech G25 kormányom, de sehogy nem tudom mûködésre bírni a játékkal. Az irányítás beállításnál nem is lehet kiválasztani, csak a joypadot mutatja, pedig be van dugva, más játékkal mûködik, stb. Ha tudna valaki segíteni, hálás lennék. 😊
Köszi!
Hiába van benne gyorsulás és drift, ha külön szar(könnyített) fizika van alattuk, pedig az igazán jó, pont hogy ugyanaz a fizika legyen, mint a sima versenyeknél, csakhát sok kis nyomi akkor 1m se tudna driftelni vagy 600km/h menni...sajnos ezért nemtudsz pályán annyit mennyi, mint dragban, hiába ugyanaz a két autó...
Én emiatt driftelgetek sima versenyen, meg haverokkal gyorsulunk hosszú egyenesekben😊 hamár a játék direkt erre a kitalált része használhatatlan....
Hát sztem ennek sem lehet 100% hinni.
Amúgy meg mondom, nekem az adatokkal van bajom. Pl: Supra nagyon gyilkos gép, piszok gyors, viszont hiába van 8,32-es handlingje (ami nagyon magas), a kanyarokat alig lehet vele bevenni, úgy csúszkál.
Különben meg igazából meg kell szokni az autók mozgását, minden autót más módon kell terelgetni, ezért jó a játék.
A széria csúcsa ez a játék, egyértelmûen.
Bevallom, most egy ideje nem játszottam, de most újra rákaptam. Még nem pörgettem ki teljesen a játékot, de a vége felé járok. Kipróbálhatjuk majd holnap este felé, olyan 8-9 körül. Természetesen majd kb. azonos kategóriájú autóval megyünk, én a szuperautókat egyáltalán nem csípem. (bugatti, stb...)
Performance indexnél az autóknál látható 4 adatra gondolsz?
Ami tényleg reális képet ad az a performance index! az tényleg jól mûködik, csoda módon😊
Online szoktál játszani?
UI: örültem a speedhunters DLC-nek, de szerintem összecsapták és nem lett igazán kidolgozva. Nekem az a nyilatkozat nem tetszett, amikor a DLC megjelenésekor írták, hogy ezzel lezárják a Shift2-õt. Ez úgy hatott, hogy végre vége, már nem akarunk foglalkozni vele tovább...
Ez tényleg hiányosság, de ne legyünk telhetetlenek<#pias>#pias>, de igazad van teljesen.
Tényleg jó lenne az tény, nagyobb értelem lenne dragozni is, mert sajnos nincs megcsinálva normálisan, nem csak a kasznik miatt...😞
Igen, egyedi autók, amiket a DLC telepítésekor adott és a garázsba kerültek. De a többi autót is meg lehet csinálni Drag-esre, aminél hiába installálod mind a négy drag cuccot, ha összehasonlítod az ajándékba kapott drag-es verdával, akkor annak adatai eltérnek és kinézetre sem ugyanolyan. Amikor a kocsit átalakítod, s rápakolod a véglegesített works kit-et, akkor a kaszni megváltozik. Ha a drag cuccokat installálod az autóra, akkor nem változik a kaszni, tehát csak azt akarommondani, hogy az általad készített drag autók külsõre és adatra is mások lesznek, mint a kapottak.
Megvettem Amazon-on a játékot. Ahogy rámegyek Karrier módra bejön 3 mp-ig a töltõképernyõ és kidob "shift2u.exe leáll"-lal 😞
Gépem: HD4850 512MB, E6550 C2D, 4GB DDR2 RAM, Asus P5K-E
Fákjúal!
Igen, logikus, de akkor a gép hogy csinálta? Mert pl. a Lancer Evo IX speedhunters-t ha megnézed, akkor olyan, mintha mindkettõ rajta lenne. Adatban is és kinézetben is.
Fent van a speedhunter dlc és kaptam pár speed autót a garázsba, viszont azt nem tudom, hogy lehet úgy feltuningolni, hogy a 4 Drag upgrade is fent legyen az autón és a Works kit is (végsõ átalakítás), mert a Drag-es autók között sok olyat látok, amin mindkettõ van. PL: Lancer Evo IX. Én vagy a 4 drag upgrade-et tudom feltenni, vagy a végsõ átalakítást, a kettõ együtt nem megy.
Grafikai bug: nem lehet elvárni hogy egy 7 éves konfigra optimalizáljanak egy játékot(jó biztos van sok játék ami mostani és tökéletesen fut neked<#hehe>#hehe>), de még esetleg videókari driver frissítés segíthet. De csoda hogy elindult a game neked.
Érdemes gépet újítani 60k ból már Fullon fog futni a játék, meg sok más játék is.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
- Hogy tudok külsõ nézetre váltani, van erre valami beállítás vagy bármi? (Belsõnézet is fasza, sõtt... csak már megszoktam a külsõ kamerát)
- A másik hogy ha elindítok egy versenyt, a képernyõn nagy fekete kockák jelennek meg amik kitakarnak mindent, ez mitõl lehet, hogy tudom orvosolni esetleg? Így ugye a lényegi része a játéknak nem mûkszik :S (Belsõ kamera ide vagy oda...)
Am a PC-m már nem mai darab de a minimumnak megfelel.
(2 giga ddr1es ram,nvidia geforce7600gt videókari, intel pentium 4 proci 3,00ghz)
Köszi elõre is a választ 😛
Vannak! Ez full "szimmé" teszi.
Én egy modpakkot használok amiben, megmarad az eredeti fizika, csak idióta kilincsel elõre csúszást korrigálja, mert amit linkeltem modot, sajna online esélytelen nyerni, mivel mások jóval árkádabb fizikával mennek. ( ha érdekel a modcsomim (köszönöm ezúttal is Harb fórumtársnak) feltöltöm!
shift 2-vel játszom kormánnyal, és van egy nagyon idegesítõ problémám. a kormány holtjátéka rohadt nagy és hiába veszem le 0-ra akkoris ugyanolyan. Van erre valami megoldás szerintetek, vagy találkozott valaki ilyen problémával?
(tele ferrarikkal, fizikamoddal, grafika moddal)<#vigyor5>#vigyor5>
A lehetõségek közül válaszd ki, milyen Shift 2-d van (dobozos, EA store-ból letöltött, más webáruházból letöltött)
"Fizetéshez" kell navigálni (ingyenes, de ezt a lépést mindenképp meg kell tenni).
Ezután kapsz egy e-mailt, ami további infókat tartalmaz arról, hogy le kell töltened az Origin programot, majd a My Games részben kell telepíteni a játékhoz a DLC-ket. Természetesen szükséges ehhez az is, hogy fent legyen a Shift 2 a gépeden.
Remélem igy már jó lesz! Ha van kedved Én még aktívan gurolgatok (modokkal) és ha van kedved csatlakozhatsz Ts3 seró is van stb..
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Beállítom 900-ra,de mindig visszaáll 360-ra?De nem mindig csinálja.A kormányprofilban is annyira van állítva,a game the adjust kikapcsolva.