3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • lac coo
    Köszönöm !

Patch javasolt hozzá ?
  • samsung123
    Ment pirivibe a fálj!
  • lac coo
    Nm tudod felrakni ezt nekem valahová, istenért nem enged bejelentkezni :)))
  • samsung123
    itt csemegézz, de ez a legjobbna tűnő
  • lac coo
    Hello !

Valami pro módot honnan tudnék letölteni SHIFT2-höz? Úgy tudom létezik ilyen ...

THX !!!
  • fs9pilot
    Üdv mindenkinek!

Tegnap felraktam az UCP patchet a játékra, és beledobtam egy M5 F10 Bömbit is. Mindössze annyi a bajom vele, hogy ha visszajátszásban nézem, akkor egy bizonyos távolsában eltűnik az autó, és csak a kerekeket mutatja, meg a sofőrt. :DDDDDD Versenynél ugyanez van, ha ellenfélnek ezt az autót állítom be, akkor a tükörben egy bizonyos távolság után csak a kerekeket látom. Valami ötlet esetleg? :)
  • darki81
    azóta felraktam megint, és a rekordjaidat próbálom megdönteni, van ami sikerült :D
    írj pl. fabúkon ha akarsz versenyezni, xfirén nem szoktam lenni, de ma bekapcsoltam :)
  • icetihi
  • Fpocok
    Remeg a hud, ide oda mozog... kurva idegesítő.
  • Fpocok
    origines is

Bump... tud valaki megoldást?
  • Fpocok
    gamersgaten -75%, 3 és fél euró...

Megvettem. Hogy a faszba lehet megcsinálni, hogy a hud ne mozogjon összevissza? Kurva idegsítő, elvonja a figyelmemet.
  • darki81
    oké majd nyomathatjuk! :)
    ty möster :)
  • samsung123
    Hi darki, na ha már felrktad, valamikor tolhatnánk is, nemrég én is felnyomtam :)

Reducate DOF and cameramod (mymod a zip neve amit annó átküldtem), a Pakfiles könyvtárba bemásolod ez IGPHASEACTIVATE.bff és felülirtod.
  • darki81
    na feltettem újra.. hiányzott a sebesség :D
    ezt a mymodot hova kell bemásolni? (nem tudom hogy az e a rendes neve, de arra jó hogy ugyan olyan távolságban legyen a műszerfal mint az 1. részben :))
  • samsung123
    De látom modolod is a játékot, anélkül eléggé félkész
  • Mast3rBoYHD
    Sziasztok! Elkezdtem Shift 2 Gameplay-eket és kocsikat tesztelni:
    http://www.youtube.com/playlist?list=PLB9AA4A3FF9DEE5FD&feature=view_all
    UI.: Feliratkozni nem szégyen! Ja és másold be a böngésződbe!
  • samsung123
    Szia.

1 A lényeg hogy minden "érzékenyég" 50% legyen, azaz kormány érzékenység, fék stb.
    2 minden holtjáték nullán
    3 speed sensitivity is nullán
    4 a kormányszög pedig nekem (g25) 300 fokon van
    5 ffb pedig 3-4 sen

Persze, kell egy jó adag mod is!
  • Lovver2010
    Sziasztok fórumozók nagyon tetszik a játék csak 1baj van vele az irányíthatóság Logitech G25-höz milyen beállítást tudtok ajánlani úgy hogy ne rángasson a korámy magyarul feedbeck nélküli jó beállítást? Hogy jól lehessen autózni:D
  • samsung123
    Maga játék ilyen tipusú...
    De kormányszöget(steeringLock) a tune beállitásokban vedd jóval visszább, és a hátsó stabilizátor rudat állítsd kisebbre(anti-roll bar, anti-sway bar)

A kormány beállításokon belül(játékban) pedig a kormányszöget maxra húzd.
  • hekhubá
    Sziasztok!
    Thrustmaster Ferrari F430 kormánnyal tolom a játék és az lenne a gond pl. Mercedes SLS a kanyarból nem tudok normálisan ki gyorsítani, olyan az autó mintha driftelne. Mit kéne állítanom???
    Az autón tune beállításon belül, és mit?? Vagy a kormányon?? De az autót nehéz egyenesbe is tartani.
    Valaki segítsen!
    Előre is kösz!
  • abydos
    Hali!
    Az a helyzet alakult ki nálam, hogy megvan a játék PC-re és PS3-ra is és általában PS-en tolom inkább, de ha gondoljátok, vegyetek fel Originen aztán tolhatjuk :)

Origin: abydos
    PSN: abysan
  • Cortinaar
    Nem rossz, az irányításon múlik majd minden, mert grafikailag rendben van. Mondjuk én nem szeretnék forma 1-es autókkal versenyezni, jobb lenne, ha olyan játékot csinálnának, ami a tuningra is rámegy. A Shift 2-ben is a következő autókat szeretem a legjobban: Nissan (R32, 34, 35), Supra, Ford Coshworth, Lancer Evo IX, X, Mazda, amik tuningolva igazi szörnyeteggé válnak.
  • samsung123
    Megnézetem mennyi ott a rekordom: 38 valamennyi
    De szerintem is az egyik legjobb nfs, akik csinálták ezt a játékot, azok készítik a p C.A.R.S-t! körberöhögi majd shift2-őt ha kész lesz. p cars honlap. nézd meg ajánlom figyelmedbe!
  • Cortinaar
    Imádom ezt a játékot. Eddig a leggyorsabb autó a Lambo Murcielago. Ezzel az autóval messze a leggyorsabb kört tudtam menni egy gyors pályán. (Monza JR). Viszont ami szép, hogy nem egyszer előfordult már, hogy egy kanyargós, technikás pályán a Murcival egyszerűen nem tudtam előre keveredni, ott kullogtam a középmezőnyben, de egy Lancer IX-el, aminek szerintem a legjobb az irányítása az összes autó közül simán, röhögve első lettem, pedig a végsebessége nem túl magas. Egyet sajnálok, hogy sem az autók adatai, sem a performance index. Nem egyszer van, hogy egy A1800-as autóval simán jobb időt megyek, mint egy A2200-as autóval, mert sokkal jobb a gyorsulása, irányíthatósága, féke, hiába nagyobb minden adata az A2200-asénak. De nem zavar, külön jó, hogy függetlenül az autók beállításától, lehet tesztelni a verdákat, mert a játék kipörgetése után ezzel még el lehet játszadozni. Driftelni abszolút nem sikerült, de olyannyira nem, hogy kb. 100 pontot nem tudok csinálni. Ahogy elindulok az autóval (külön drift autó pedig) úgy megpördül, hogy pörög 5 másodpercen keresztül, s megállni is nehéz vele, nemhogy egyenesbe hozni. Ezt egy kicsit sajnálom. Szerintem a legjobb NFS.
  • samsung123
    Vannak esténként páran, de napközbe nemsok. Azért találni mindíg egy két ellenfelet.
    Én ott leszek ha, multiznál:)
  • mmovar
    Sziasztok.

Ma feltettem a játékot, hogy kipróbáljam és meg is rendelném mert nagyon tetszik. De kérnék egy kis segítséget. A multi létszám milyen? Nem szeretnék úgy járni mint az F12011-el, hogy tök sokan játszanak vele de mégis alig alig van szoba vagy szezon a multiba... esetleg ha van valami statisztika, hogy mennyi a multi játékosok száma azt megköszönném. Üdv.
  • Tempest
    Hello!
    Olyan lehetőség nincs hogy én állítsam be ki ellen versenyzek quick ben?Esetleg az ellenfelek erejét finomhangolni.
  • Cortinaar
    Most Monza JR
    -en tesztelgetem az autókat és eddig a Lambo Murcielagoval mentem egy legjobb időt, mégpedig 41:485-öt. Nektek milyen rekordotok van ezen a pályán? Még van pár verda, amit nem próbáltam, de eddig ez a legjobb.
  • Cortinaar
    No megvan, Chris Rado-t kjellett legyőzni. Azért nem kaptam meg anno a verdát, mert második lettem.
  • Cortinaar
    Szia!

Én is sokat szenvedtem a kormány beállításával, mert a játékban hiába állítom be jól, ha a driverben nem jó. Az alap driver beállítása irtó rossz. Sokat keresgéltem a fórumokban és hát ott hiába írták a "nagyok" hogyan kell, az nekem nem volt jó. Pl. én utálom, ha nincs húzása a kormánynak és a centering strength 0, mert akkor mi a francnak van valakinek force feedback kormánya? Pont akkor élethűbb, ha a kanyarból kijövet visszahúz a kormány egyenesbe, mivel való életben az autó így működik. Tesztelni, tesztelni, tesztelni. Beállítod, utána pedig mész egy kört, finomhangolod. Amúgy pedig van olyan autó, amit lehetetlen jól vezetni, akármilyen beállításod van :) Lambo Murci isteni pl. és Lancer Evo IX speedhunters. Kedvencem lett. :) Azért az pozitív, hogy az autók 80%-a elég jól be lett állítva.

Még mindig nem tudom, hogy a Scion tC-t mikor kapom meg? Végigvittem a játékot.
  • zbenderhun
    köszi Cortinaar, mindjart rakeresek. :) egyelöre szenvedek vele, de megoldom. meg bele kell jönnöm. :D
  • Cortinaar
    Sziasztok!

Végigvittem a játékot, megkaptam a Nissant. A Sciont hogy lehet megnyerni, drag végén adja?
  • Cortinaar
    Szia!

Én is sokat küzdöttem a kormánybeállítással, mert nemhogy egy kört, de egy rövid egyenest nem tudtam vele teljesíteni. Baromira számít a játékban lévő helyes beállítás, illetve a kormány szoftverének beállítása. nekem Wingman Formula GP-m van, a tiéd valamelyik elődje, ami még mindig az egyik legjobb kormány, nagyon meg vagyok vele elégedve. Samsung 2772 és 2777-es hozzászólását keresd meg, ott leírta a helyes paramétereket. Hajó? ez jó. :)
  • zbenderhun
    sziasztok

van valakinek ötlete, hogy mit allitsak at a vezerlesen, hogy ne hajo, hanem auto erzete legyen a dolognak. Logitech G25, de az auto billeg es precizen iranyithatatlan. elöre is köszi

Anita
  • Cortinaar
    Természetesen azzal egyetértek, hogy ne legyen könnyű egy játék. Sajnos kevés játék lesz kellőképpen nehéz és izgalmas manapság (és nem úgy, hogy csal a gép), ez a törés kb. tíz évvel ezelőtt történt, de azért az vicces, hogy dragban megy az autó 390-et, de más versenyen az egyenesben kiakad a mutató 290-nél. Az inkább bug. Nins olyan pénz trainer, ami nem rontja el a játékot? Mert azt nem szeretném, ha amiatt nem engedne multiban játszani, nem indulna az Autolog. Nem szoktam csalni, kifejezetten utálom és megvetem azokat, akik ilyen dolgokhoz nyúlnak, de ez csupán arra kéne, hogy ki tudjam próbálni az összes autót akkor, amikor kipörgettem a játékot. Most is sok autó van a garázsban természetesen, de rengeteg autót tesztelnék.
  • Boxy
    Sziasztok!

Valaki esetleg játszik a shift2-vel PS3-on, kormánnyal? Most töltöttem le a napokban, van egy logitech G25 kormányom, de sehogy nem tudom működésre bírni a játékkal. Az irányítás beállításnál nem is lehet kiválasztani, csak a joypadot mutatja, pedig be van dugva, más játékkal működik, stb. Ha tudna valaki segíteni, hálás lennék. :)

Köszi!
  • samsung123
    Mert a Dragnak a Driftnek és Pályautózásnak is külön fizikát csináltak, hogy élvezetes (könnyű) legyen sok nyomi gyereknek is:(.
    Hiába van benne gyorsulás és drift, ha külön szar(könnyített) fizika van alattuk, pedig az igazán jó, pont hogy ugyanaz a fizika legyen, mint a sima versenyeknél, csakhát sok kis nyomi akkor 1m se tudna driftelni vagy 600km/h menni...sajnos ezért nemtudsz pályán annyit mennyi, mint dragban, hiába ugyanaz a két autó...
    Én emiatt driftelgetek sima versenyen, meg haverokkal gyorsulunk hosszú egyenesekben:) hamár a játék direkt erre a kitalált része használhatatlan....
  • Cortinaar
    Feltuningoltam egy Audi Quattro 3.2-est (drag), s a végsebessége 398 km/h lett, de a pályán kiakad 299-nél. Ez hiba a játékban?
  • Cortinaar
    Közben már rájöttem, hogy a prformance index, az a betűjelzés utáni szám. (PL: A1938)
    Hát sztem ennek sem lehet 100% hinni.
    Amúgy meg mondom, nekem az adatokkal van bajom. Pl: Supra nagyon gyilkos gép, piszok gyors, viszont hiába van 8,32-es handlingje (ami nagyon magas), a kanyarokat alig lehet vele bevenni, úgy csúszkál.
    Különben meg igazából meg kell szokni az autók mozgását, minden autót más módon kell terelgetni, ezért jó a játék.
  • Cortinaar
    Shift 2 tetszik nekem is az autós játékok közül a legjobban és a legélvezetesebb mind közül. Én is kormánnyal tolom, egészen más, mint billentyűvel. Azt vettem észre, hogy az egyik legfontosabb a fék. Minél később kell fékezni, teár minél rövidebb idő alatt lassul le az autó a kanyarok előtt, annál nagyobb előnyre tehetsz szert a másikkal szemben. Természetesen nem árt, ha az autó jól gyorsul és nem gyök kettővel megy. Most tesztelem a kocsikat, s felírom az eredményeket, így össze tudom hasonlítani. Egyáltalán nem szoktam csalni, de nincs valami cheat, ami pénzt ad? Igazából a versenyzést nem befolyásolja, de nagyon sok autót kipróbálnék, arra pedig nins elegendő pénz. Mielőtt azt írnátok, hogy el is adhatom az autót, s vehetek helyette másikat, nem jó, mert egy: szeretem, ha a garázsban felsorakoznak a jobbnál jobb, szebbnél szebb autók, kettő: works kit-et felrakva, eladáskor pénz buksz, kevesebbért adja el, mint a teljes összeg.