Need for Speed: Shift 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

samsung123
honnan tudod, hogy nem kapok valahonnan, valahogy (tér-idõ torzítással vagy felgyorsulok fényközeli sebességre) hamarabb egy példányt? <#vigyor>

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

tényleg shift2nek nem lesz bemutató buli mint a shiftnél ? 😄

radír R33asán elég jól nézne ki az nfs dizájn 😄

tomsolo
Én sem mert 9 nap != 1 hét. 😛

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

samsung123
El se hiszem, hogy 1 hét múlva már kezem között lesz!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

antgecc
Nekem E8400 3.0 ghz, radeon 5750, 6gb ram van. Ezen vajon megy hiba nélkül fullhd-ban?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Kell vennem még egy Vid.Kártyát+Ramot,oszt csá.<#taps><#taps>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Carloska

Pfúúú. azért gecijó, hogy már csak kilenc nap 😄
lassan választanom kéne valami járgányt amivel csapatom majd.

itt jön egy fontos kérdés, "samuékat" illetõen, olyannal szeretnék elkezdeni gyaksizni, amivel indulhatnék ellenetek multiban, illetve, amivel ti is tolnátok PC-n, aztán lehet mondjuk Lap records-okat összehasonlítani.
Totti5
1:1ben ugyan az minden a kettõ verzió, nincs eltérés, nincs portolás, nincs egyiknek sem prioritása. Kár tovább ragozni, de hülyeséget ne nyomassuk.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Carloska

modelcar
Nvidia Graphics Card - GeForce GTS 150
GTS 250*
<#nevetes1>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Ez tényleg igaz? Akkor lehet még nálam is menne maxon😄

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Muttley
na, ilyet találtam AJÁNLOTT követelményekre:

Intel Processor - Core 2 Duo E6600 2.4GHz
AMD Processor - Phenom 8400 Triple-Core
Nvidia Graphics Card - GeForce GTS 150
ATI Graphics Card - Radeon HD 3870
RAM (Memory) - 3 GB

egy csávó meg azzal henceg, h a következõ konfigon MINDEN MAX lesz:
AMD PHENOM II X6, 16 GB RAM, ATI RADEON HD 6850

O.K. <#nevetes1>

Just do it :)

Muttley
pedig jóó lett vóóóóna, ha tudod 😄D
sok mindenkinek fontos lehet ez most, h mááá lassan csak nyóóóóóc nap van és

OFF szerintem a FIFA 2011-et simán elviszi, 1680-ban is. 😊
egyébként az 1024 pl elég közel van a konzolos 720p-hez. 😊 közelebb, mint a 720p a full HD-hez. szóval azért az a 8800 gt annyira nem szar ON
- igen.
- nem tudom.

Muttley
én nem nézlek hülyének,
és mégsem válaszoltál még az #1251-re 😄 😉

Továbbra sem értem, mi bajod van, én nem a konzolt támadtam általánosságban, hanem csak elmondtam, hogy a Shift 2 PC-n szebb és jobban fut. Pont. Te meg egybõl elkezdtél fanboykodni. Nekem sincs több száz ezres PC-m, egy 3 éves laptopom van, tudom jól, hogy a konzol jobban megéri (persze ha van hozzá normális tv-d is), nem kell bemutatni ezeket a dolgokat, ismerem. Csak azért nem vettem már konzolt, mert inkább kivárom a következõ generációt.

És igen, ha hiszed, ha nem a Shift-et PC-re fejlesztik elsõdlegesen, mert arra a legegyszerûbb. Nem azt mondtam, hogy üzleti szempontból az elsõdleges és minden támogatást a PC verzsön kap majd, hanem, hogy arra lett fejlesztve és onnan portolták konzolra, nem pedig fordítva, ahogy manapság a játékok 90%-a. Ettõl függetlenül a konzol verziót fogják nyomatni, mert azt éri meg (DLC-kkel és miegymással). De nyugodtan nézz hülyének továbbra is...

pxxl
"8800 GT rengeteg játékra (újra is) bõven elég"

1024x768-ban

All hail the double x!

OFF no azért álljunk meg egy pillanatra. pc-t sem kell ám állandóan fejleszteni. egy "régi" 8800 GT rengeteg játékra (újra is) bõven elég. ha meg mégsem, hát nem kell minden csilivilit bekapcsolni rajta, élimítást is visszább lehet venni.

de nézzünk egy példát. veszel ma használtan egy négymagos q9400-asat. eladod az elõzõ procid mondjuk 15ért. 20 körüli befektetésbõl a q9400 évekig jó lesz még játékra. veszem ma egy erõsebb videókártyát (gtx560) és biza azzal sem lesz gondod 2 évig...

de igazából ott dõl el az egész, hogy ki mit és mennyire tart fontosnak, akinek komoly hobbyja a PC az úgyis áldoz rá. van aki néha vesz egy komolyabb cuccot és azt hajtja évekig, valaki meg gyakrabban cserélgeti. És köztes vagyok, így a régi, lecserélendõ cuccaim sem értéktelen vacakok, így egy új erõs kártya vétele sem fáj annyiba ugye. ON

PC-n majdnem mindent lehet jól játszani, konzolon stratégia és FPS kilõve nálam.
Mármint én, vagy te?
antgecc
<#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

samsung123
Van OFF topki! pont erre van!

samsung123
Egy: Be lehet fejezni!
Kettõ: Bullitt-ot meg nem támadni! mert igensokmindent megtesz érünk!

Képzeljétek nem egymással kellene vitázni(veszekedni) hanem a kibaszott pénzéhes kiadókkal, akik leszarják a pc-t és 70% szar konzolport jön ki ami ki sem használja pc-ben reljõ lehetõségeket. És nem a Konzolt szidni azért mert olcsó és használható(jó) hanem azokat akik tönkreteszik a pc-t. Ez sok játékészítõktõl elkezdve a nvidia manipulálásán keresztül a Warezen át sokminden van, hogy ez igy alakult!

Ugyse fogjuk ezt eldönteni! Inkább örüljünk hogy nem lesz Fosport és még jobban is fog kinézni! Ráadásul atomerõmû se kell majd hozzá!!!

Totti5
Naja, olyan játéknál kár beszélni elsõdlegességrõl amit az elejétõl fogva párhuzamosan csinálnak ( ez igaz a multiplatform játékok 90%ra ).

jah filmnél, ahol a 2képkocka között van elmosás, de egy játékban nincs.. ha pedig vmit gyorsan be kéne töltsön egy pillanatra megakad és már mindjárt nincs meg a 24fpsed 😉

antgecc
Mekkora gyíkok vagytok, hogy itt köpködtök egymásra faszságok miatt.

lolSL
menj el dolgozni kb

Most komolyan! Kit érdekel a forza 3-ad?

Hülyeségeket beszélsz kispajtás. Amíg a 40e forintos konzol sokkal jobb ár értéket mutat, mint a te több 100e forintos PC-s konfigurációd, addig fogd be pici szád(igen, még úgy is megéri, hogy konzolra meg kell venni a játékot). Azt pedig, hogy ez a játék PC-n az elsõdleges, a te kizárólagos álmodban létezik mint egy kellemetlen fantazmagória. Mellesleg hiába veri szarrá grafikában egy csúcs konfiguráció a konzolt(még jó), ha az embereknek nincs pénzük fejleszteni. (nyugaton sincs pénz erre, mielõtt ezzel a proli hülyeséggel jönnél, és ezt a "EA-sok" pontosan tudja, hogy a te gondolatmeneteddel éljek)
Totti5
Hát a Forza 3 lehet valahol szebb, mint "ez", de hogy a mûszerfal az konkrétan elég ronda még a SHIFT 1-hez képest is az holtbiztos... Majd a Forza 4 talán.
Totti5
És milyen körülmények közt, volt a pályán 16 ellenfél stb stb... de tény hogy egy erõsebb pécén ennél a játéknál nem szabad hogy gond legyen a 60 fps. Amúgy tegye fel a kezét az akinek a Shift 1 maxon full HDbanm 4*AA mellett max autóval versenyen fix 60 fps.

Totti5
Amíg Forza 3 suhan 60fps mellett és szebb mint ez, amíg a GT5 detto ( igaz ott vannak helyzetek amikor nem ) addig nincs mirõl beszélni. Shift 1 stabil fix 30 fps volt xboxon, tökéketesen ment és jól is nézett ki.

darki81
vegyél fel szemüveget ikszbokszosgyerek 😉

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Muttley
érdekel még, h amikor próbáltátok és hozta a játék PC-n a 60 fps-t -

- minden maxra volt húzva?
- mindehhez milyen gépkövetelmény kellett (RAM, CPU, VGA)?

lolSL
ez a legnagyobb f*szság ami 15 éve mindig visszatér amikor felmerül az FPS kérdés, ne kezdjünk el ezen vitatkozni plz. googlere menj el okulni az ügyben.

SZilaJMaGGoT
Az fps korláthoz annyit, hogy 24fps felett a szemed mindent folyamatos képnek érzékel.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
B@szhatod, ha mindig meg kell venni az új hardvert... :/ Ráadásul sok esetben a legfosabb portokat készítik konzolról ami röhögve szalad a 6 éves hardveren, de a legfrissebb atomerõmûvön összefossa magát... :/ Pc-m, van és sajnos ezek a fajta tények számottevõek.

(ui.: igazán kivehetnétek ezt a képet a szövegmezõbõl, mert alig látom, hogy mit írok... 😄)

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Plusz felbontás, plusz FPS, plusz grafika, plusz betöltési idõ.
És jövõre még szarabb lesz a konzolosoknak szvsz, új konzolt a játékeladások miatt sem nagyon akarnak kihozni még egy ideig szvsz (csóró szülõk gyerekek vegyenek még játékot inkább, minthogy felbasszák õket egy új, drága konzollal...), a PC meg szépen nyílegyenesen halad egyre elõrébb. A különbség folyamatosan nõni fog bizonyos játékok esetében. (ahol a PC az elsõdleges, onnan portolnak, vagy egyszerûen csak kiaknáznak minden lehetõséget, minden platformból.)
Nem tudom mi a bajod, de a konzolok tényleg le vannak már maradva, ami nem csoda, elvégre az Xbox 6 éves hardver, a PS meg 4-5. A PC eközben fejlõdött tovább, és a Shift esetében PC volt az elsõdleges fejlesztési platform és azt portolták a konzolokra. Maguk az EA-sek is elmondták, hogy a PC verzió látványban kenterbe veri mindkét konzolt, akármilyen tv-d is van. Ezt nem én találtam ki, ez tény.

Nem tudom minek kell egybõl trollkodni egy ilyen miatt.

pxxl
nem látod a rommá blurozott minimal modellektõl az igazságot 😄

All hail the double x!

Bullshit, hogy a nevedhez igazodjék eme szerény hozzászólásom.
Nem, csak azt, hogy azon van 30 FPS korlát, mint minden konzol játékon. PC-n szebb és jobban is fut. ennyi. 😄

darki81
vagányan néz ki az a nyári ajutó 😄

#1241 PC 4 ever 😉😄

Tunngle 6 ever XD
(nemis) 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

antgecc
Hát akkor elgondolkodok... lehet mégis pc verzió lesz?

Muttley
de ugye ez nem azt jelenti, h a konzol platformon akad a játék?

Határozottan észlelhetõ, sokkal, sokkal folyamatosabb maga a játék.

Muttley