3115
-
#1663 A rostély alatt van a kamera. Kicsit feljebb lenne a reális, de nincs tőle messze. -
zoluss #1662 Na, új catalyst, kormányt közvetlenül a hátsó, alaplapi USB-be bedug, grafika kissé visszavesz, v-sync kikapcs, és az input-lag volt-nincs. Még nem tudom, melyiknek volt ilyen hatása, de most jó. Én is sim-fan vagyok, de ez simán élvezhető játék, a drift egyelőre rohadt nehéz, de már kezdek belejönni. A helmet-cam nekem nem jön be, de a sima belső nézettel nincs nagy bajom. -
vg #1661 Ja, nyakán van a kamera. Azért kizárt, hogy ennyit lásson. :) -
-
vg #1659 Hát én nem fogom megszokni az tuti, nem tudom merre van a kocsi eleje. Viszont a faltól-falig mókához tökéletes, csak értelme nincs. -
unrealnoise #1658 Az mondjuk szar. Bár nemtom. az életben a legtöbb pilóta általában ugyanannyira, ugyanoda, ugyanúgy fordítja a fejét és néz. :) általában.
PC-re szerintem majd megbuherálja ezt is valaki. :) -
Héeder #1657 Semennyire. Van look to apexe-s nézet meg sima belső nézet. -
unrealnoise #1656 az biztos. de szvsz idővel megszokható. a look to apex menynire állítható ebben a sisak nézetben? -
vg #1655 Nyomtam párat live-on, nagyon nehéz ez a "sisak nézet". -
unrealnoise #1654 Hát ez hiba nyilván. majd javítják vagy csak egyéni probléma és X+Y dolog megoldja. :) -
#1653 Bar mar nincs fent, hogy megnezzem, de egy lelkes kollega, masik forumon csinalt videot is rola.
A madzagrangatos effektus a valosagban :)
Persze, lehet, hogy o is csak a g25-el szivta meg igy mint en. Mintha a centering be lenne kapcsolava( pedig nincs)
g25 shift 2
-
unrealnoise #1652 neked milyen VGA-d van? és hogy megy + milyen beállításokkal? plusz milyen processzorral, esetleg valamelyik húzva van? -
#1651 Nyugi!!
Az első Shift-nél is így volt. Jött a patch, és 10-20 fps-t javult. Valszeg ezt is csiszolgatják majd utólag. -
#1650 Gamepad, bár rájöhettél volna, ha megnézed mire írtam. :) -
Csokis #1649 Ez gamepad-hoz a jó beállítás vagy kormányhoz? Nekem Xbox 360-as vezélőhöz kellene! -
#1648 amikor azt mondtam belső nézet, úgy értettem belső nézet ;)
Samsung123, írd már ki légy szíves a banner alá, h
NEM VÉÉÉÉÉRSZIMULÁTOR, ÉS NEM IS AKART AZ LENNI,
DE PILLANATNYILAG A LEGÉLVEZETESEBB PÁLYA-AUTÓS JÁTÉK A PIACON -
#1647 Deatzone-t vedd mindenhol nullára, a Sensitivity pedig 40-50 közé (nálam 40), nekem így tökéletes. -
RYO21 #1646 Történt itt valami érdekes? Nincs kedvem visszaolvasni 100 üzenetet. Bár azt látom, h totti megint trollkodott egy kicsit. -
#1645 Ati kártyával melyik catalyst-al toljátok? Nincsenek textúrák a játékban. :(
-
unrealnoise #1644 Nah azért azt kötve hiszem. max ha minden segítség be van kapcsolva. :)
GP3, GP4 simán ment billel régen, de ott nagyon íventartott a gép, pötyögtetésre nem rángatott a kormány, mint itt fog valszeg. vegyél xboxos gamepadot. :) -
oppenheimer #1643 Hol lehet venni olcsón jó kormányt?:D Ami most van annak túl nagy a holt tere és nem lehet vele irányítani normálisan... >( -
#1642 Ilyen fizika mellett teljesen mind1,nem tudsz kisodródni a pályáról. -
#1641 PC-n billel milyen nézetbe érdemes tolni?
tipp? -
#1640 Pár képz tőlem ha nem baj :) (meg ha baj akkor is :D)
-
Bullitt #1639 Had kérdezzem meg, te mit vársz egy autós játéktól? Hogy felszállnak és repkednek az autók? :D Ez egy versenyjáték, versenyekkel. Mi kéne még ezen kívül? :D -
zoluss #1638 Kevesebb, de ott is van. Bár lehet, hogy más hiba is van, mert most próbálom rendbeszedni a gépet, miután az új ATI driver kék haláltól elkezdve szívárvány csíkokig mindenfélét produkált nekem. -
#1637 kapcsolj a fix belső nézetbe, ott nincs késés -
#1636 Nekem csak a zenéje kéne, azon kívül nem sok értékelhetőt láttam a játékban. Elég budget feelingem volt. A belső nézet fun, azon kívül nem találtam benne semmi olyat hogy tovább játsszak vele. -
unrealnoise #1635 Off Topicba láttam kinek hogy ment, és hát a gépigény Fullon azért elég nagy... FULL HD-ben a végén még játszhatatlan lesz az ati 4890-emmel meg a q9400-assal. Oké, hogy tíz nap múlva veszek egy 560Ti SOC-ot, de nah. Mi lesz jövőre ha jön az eső meg minden más... :)
vélemények néha megmosolyogtatóak, szimulátoros szemmel nem lehet írni valamiről úgy, hogy billel nyomja valaki...
amúgy ahogy látom kormány gebaszok vannak még mindig, de nem értem ezen mi a faszt lehet eltolni... amikr talán ez a legfontosabb a játékélményhez. remélem a fanatec pedálom is be tudom jól lőni... online játék meg lehet elmarad hétvégén a gépigény miatt, majd hetedikén kapom meg az új kártyát kábé. -
#1634 -nem -
ManoNegra #1633 DFGT-m van, nekem jó. De van nálam is olyan, pl a veteran japán gépeknél, hogy teljesen máshogy viselkedik kormányzásnál az autó ahogy addig. -
#1632 Attól még nem NFS frencsájz alatt jelenik meg. Az NFS amit nagybetüvel írnak rá az az árkéd vonal. -
ManoNegra #1631 Remélem jön lassan TirexiHD Videó, mert megérdemeljük -
zoluss #1630 Én is kipróbáltam PC-n, DFGT kormánnyal. Nekem elég jelentős a késés a valós és a képernyőn látott kormány között. Emellett mindig elfelejti, hogy hány fokra állítom a kormányt a menüben. -
#1629 Ezt elhiszem, de a Shift 2 előtt kéne elgyen. no ezt jelentették be a srácok, hogy többet nem lesz ott az NFS cím. -
#1628 -
#1627 Ez lényegtelen, mikor a dobozos forgalmazásban nem szerepel az NFS cím.
egyébként a játék is így kezdődik a nfs logóval :D -
#1626 kontrollerhez talált valaki esetleg optimális beállítást?? mert alaptól sírva fakadok, irányíthatatlan, nem akarok addig belenyúlni a finomhangolásba, hátha van valakinek vmi jó tippje.. -
#1625 probléma: sisak a fejemen, forgatja a kamerát.. nemá..
nincs sisak, túl közel van a műszerfal-kormány... nemá...
különben naon zsíír :) -
#1624 1, autós játékok billentyűzettel játszani a leg ótvarabb dolog, mert minimum ott van a kontroller vagy kormány a komolyabb darabokhoz
2, konzolon kontrollerrel perfektül lehet játszani minden autóst
3, nincs PS3om
4, 360am van és kormánnyal játszok rajta minden olyan játékot amit azzal érdemes
5, te vagy a szimulátorosok gyöngye aki billentyúzettel játszik és megállapította hogy furcsa...
Az nem furcsa volt, hanem szar, mert billal nem lehet érdemben játszani autóst.
Jutubon is feltesznek 50 videót, abból 30 pécés és abból 28nál csak az a lényege hogy milyen high end pécével izmozik, mert azt fél oldalon át kifejtu és leírja a tápnak a sorozatszámát is, de a fél millás gép mellé már kormányt vagy kontroller nem tudott venni, és a videó 3/4edében még a pályán sem tud menni annyira béna és annyira látványosan szenved a billel amivel az ideális ívekek méterekkel kerüli el állandóan.