3115
-
Bullitt #1703 Én már két héttel ezelőtt játszottam két napon keresztül és leírtam hosszasan, mit is gondolok a játékról. Nagy negatívum szerintem nincs benne, mert autóversenyzésre tökéletes program, az egyetlen bajom vele, hogy az "Unleashed" alcím egyáltalán ne érvényes. Nagy ziccereket hagytak ki megint, s ugyan van újítás, én úgy érzem, nem elég. Mert kissé több fejlesztési idővel talán bekerült volna az időjárás és a szimulátor oldal is kissé normálisabb lenne (értsd: több beállítást engedne), mert lássuk be, még mindig elmarad a GT5 és Forza szinttől (bár szépen felzárkózott), rFactortól pedig még nagyon messze van. Ez persze nem gond, hiszen nem is rFactor konkurenciának készült. A Shift 2 új megközelítésbe akarja vinni a szimulátor réteget, hogy végre észrevegyék a pl. rFactorosok is, hogy a pilótafülkébe nem csak rögzítetten ülsz és nézel magad elé. Szvsz egy helmet cam tényleg csak növeli az izgalmát a versenyzésnek és nem lesz száraz körözés, mint a legtöbb szimben.
9/10-et mondtam volna, de olvasom a gépigényről szóló rémhíreket és nekem ez nagyon nagyon számít manapság, mivel egy laptopon játszok. :D Így egy fél pontot még levontam emiatt, bár tapasztalni csak hétvégén fogom tudni, még nincs meg a játék. De én már amúgy is két hete kb. 17 órát játszottam vele.
Mellesleg szerintem az egészben a legnagyobb királyság a drift. A játékidő kb. felét én azzal töltöttem. :D -
Csokis #1702 Most olvastam egy megoldást a lagos irányításra.
Menjünk a SHIFT 2 UNLEASHED\ControllerDefaults\PC mappába és a kontrollernek megfelelő xml file-t nyissuk meg szerkesztésre! Ez Xbox 360-as vezérlőnél a vehicleset_pc_xinput_default.xml file. Keressük meg benne a DampeningEnabled="1" bejegyzést, amit javítsunk át DampeningEnabled="0"-ra és mentsük el. -
#1701 Egy Kis Kitekintés: ÚÚÚÚVAZZEEE... -
#1700 Húú köszi! Sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz, Köszi még1x megnézem melyikkel lehet váltani! -
RYO21 #1699 Akkor mit csinál a blackbox ha nem U3-at? -
Bullitt #1698 1 Valamelyik gombbal lehet váltogatni, 3 féle van egyébként, egyik a gumikra ható G-ket mutatja, a második amit linkeltél, a harmadik meg a G-erőket mutatja megint, csak épp a sofőrre hatókat.
2 Csak a garázsodban lévőkkel lehet nyomni Quick Race-ben ja.
Nem UG3 lesz a következő NFS úgy tűnik (az UG vonalat szvsz a World-el akarják tovább vinni.) -
vg #1697 "Need for speed underground 3-at!!!!! "
már hegesztik régóta -
#1696 1csak nekem hiányzik ez a telemetria kijező?
2senki se tud más autókkal versenyezni, mint a mit megvett autót, Quick raceben? -
Szabi1991 #1695 friday, friday... -
#1694 Kicsit még gyakorolnod kell
Bár én sose szerettem belsőnézetből autózni. -
-
#1692 Bill-el egész jól hozzá lehet szokni, csak idő kérdése az egész. de a játékról süt, hogy kormány kell.
Nálam eddig 8.8-9.0 közöbb bóklászik. sokkal jobb mint elődje, az nálam kerek 85 pontos lett. Igaz, azt X360-on toltam.
de ezt most PC-n, így jött ki:S -
#1691 Az rendben van, csak rövid:) -
unrealnoise #1690 Igaz, nem jó, de jobb mint az eddigiek. :D
Amit utána linkeltem az komolyabb. De persze ezeket mind verjük majd holnaptól. :D
Bullitt: gondolatjelekkel részleteznéd kicsit? :) vagy majd? :) Előre is kössze. :) plusz érdekelne, hogy milyen a SHIFT 1-hez meg a többi hasonló szimhez képest ha van rálátásod. (Forza, Gt5, rfactor...) -
Bullitt #1689 8.5/10. Kábé. -
Csokis #1688 No blur and wheel shaking in cockpit & helmet view mod
Reduced trackside bling bling mod
-
#1687 Messze van a jótol, de úgy nem is lehet hogy a játékba 2őt fordul a kormánykerék, nála meg ez alatt 1et, így látatóan közel sem tud precízen menni... ilyen amatőr bakit, bár a simracingesek nem arról híresek hogy nagy prók lennének, hanem lelkes amatőrök. -
unrealnoise #1686
Ez a legkomolyabb eddig. :) -
unrealnoise #1685 amúgy ez a cockpit view elképszetően jól néz ki videón. 3:11-nél nézzétek meg. odasasol a kanyarra még mielőtt tekerne a kormányon. :) faja.
ui: nah én alszok, holnap négykor kelés, 12 óra meló, aztán este telepítés... :D
PC-s srácok akik komolyabban tolják, kormánnyal meg minden, nyomjanak nekem egy PM-et, hagy tudjam felvenni őket barátnak autologon majd holnap éjjel. :) -
#1684 Egész jó lett.
Már most többet toltam vele mint az 1-el.Az irányítása is jobb mint az 1nek billentyűzettel.
Eddig 7 futamot nyomtam le valami exper... szinten segítségek az abs és ívmutatás (mivel nem ismerem a pályákat) kivételével offon vannak.
Eddig tetszik ,csak kevés a gépem a max grafhoz.
Az elég zavaró és szar hogy (ugye van külső nézet meg belső nézet) belső nézetben koszolódik a szélvédő ez még oké de külső nézetbe ne basszon már fel port a kijelzöre. -
#1683 Toltam picit a példányomat. de hát ez pc-n elég nehéz irányítani billel:( Mondjuk ezt eddig is tudtam, de hogy ennyire... EASY-n tolom :D -
unrealnoise #1682
ez az eddigi legkomolyabb gameplay, és sofőr.
más kérdés, hogy ő sem gyakorolt eleget, de legalább "tud vezetni" és próbálja tartani az ideális íveket. -
fatallerror #1681 na az lehet, mindenesetre bosszantó tud lenni :]
kanyarokban nem könnyű a jószágot a pályán tartanom, nem vagyok vmi jó játékos, egy rosszul bevett kanyar és akár utolsó is lehetek, sajna nem tudok mindent első hellyel végignyomni, maserati gt-re gyúrok, még csak egy kocsim van -
#1680 Catalyst verzió 10.12
-
unrealnoise #1679 Hát ezt akkor kérjétek az arcade vonalon, ne itt :)
Mivel szép eladásokat hoznak a szimes autós játékok, a SHIFT szinte biztos hogy maradni fog nagyon sokáig. -
peti71 #1678 Jól beszélsz,elég volt ennyi a shiftböl. -
#1677 2002-ben debütált a helmet camera..
-
#1676 lehet alacsonyra volt ültetve az auto..
(van visszaállító gomb) :) -
fatallerror #1675 kapcsolj ki minden rásegítést és hipphopp a kavicságyban vagy :] az mondjuk nekem fura h amint a kavicságyba jutok indíthatom újra a versenyt mert annyira irányítatlan lesz a gép, nem tudom h a valóságban tényleg ennyire megfogja e a kavics az autót
na mind1 nem tökéletes játék és nem is lesz tökéletesen szimulátor, bérelj egy ilyen menő autót meg béreld ki a hungaroringet és vezess élőben, akkor meg belekötsz az éppen vezetett autóba stb a valóságba is belekötnétek én azt mondom
szerintem fejlődött a játék és ez az nfs van a legközelebb a valósághoz, legközelebb megint jobb lesz. nekem is elég ócskának tűnt elsőre míg benem állítottam mindent a játékban
aki meg billel játszik és csodálkozik h nem hasonlít szimulátorra annak awsd van a kocsijában is v mi?
nekem csak x360as gamepadom van ami nem kormány de a ravasz miatt sokkal jobb mint a bill
és ne erőltessétek már egymásra az akaratotokat! had döntse már el mindenki h tetszik e neki v sem, nem kell itt bunyózni tisztelet a kivételnek -
High end PC #1674 Ejj, várom már a pénteket, hogy hazamenjek, és nyüstöljem a játékot... -
#1673 köszönjük emese -
#1672 Need for speed underground 3-at!!!!! -
Csokis #1671 Kontroller != gamepad! Lehet kormány is, mert az is egy kontroller. -
unrealnoise #1670 neked mi a véleményed a játékról? :) x/10? -
Bullitt #1669 Ha esetleg valaki nem tudná, hogy kell beváltani a Limited Edition plusz autóit, itt az útmutató. -
#1668 Nem látom az utat! -
#1667 Jaja, itt a sisak tetejére van téve. -
#1666 Ez is sisak kamera es szinte T-Cam nezet mar , gondolom a sisak tetejen van a kamera -
#1665 Kubica on helmet camera ez a szeme mellett van, de mondjuk Kubica egy magas versenyző. -
The Fugitive #1664 Játszik valaki Driving Force Pro-val?
amint elindítom a játékot, automatikusan bekapcsolja a 900°-ot, de én csak 200-220°-on szeretném használni.
Erre valami beállítási lehetőség van?