3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • Bullitt
    Én már két héttel ezelőtt játszottam két napon keresztül és leírtam hosszasan, mit is gondolok a játékról. Nagy negatívum szerintem nincs benne, mert autóversenyzésre tökéletes program, az egyetlen bajom vele, hogy az "Unleashed" alcím egyáltalán ne érvényes. Nagy ziccereket hagytak ki megint, s ugyan van újítás, én úgy érzem, nem elég. Mert kissé több fejlesztési idővel talán bekerült volna az időjárás és a szimulátor oldal is kissé normálisabb lenne (értsd: több beállítást engedne), mert lássuk be, még mindig elmarad a GT5 és Forza szinttől (bár szépen felzárkózott), rFactortól pedig még nagyon messze van. Ez persze nem gond, hiszen nem is rFactor konkurenciának készült. A Shift 2 új megközelítésbe akarja vinni a szimulátor réteget, hogy végre észrevegyék a pl. rFactorosok is, hogy a pilótafülkébe nem csak rögzítetten ülsz és nézel magad elé. Szvsz egy helmet cam tényleg csak növeli az izgalmát a versenyzésnek és nem lesz száraz körözés, mint a legtöbb szimben.
    9/10-et mondtam volna, de olvasom a gépigényről szóló rémhíreket és nekem ez nagyon nagyon számít manapság, mivel egy laptopon játszok. :D Így egy fél pontot még levontam emiatt, bár tapasztalni csak hétvégén fogom tudni, még nincs meg a játék. De én már amúgy is két hete kb. 17 órát játszottam vele.
    Mellesleg szerintem az egészben a legnagyobb királyság a drift. A játékidő kb. felét én azzal töltöttem. :D
  • Csokis
    Most olvastam egy megoldást a lagos irányításra.

Menjünk a SHIFT 2 UNLEASHED\ControllerDefaults\PC mappába és a kontrollernek megfelelő xml file-t nyissuk meg szerkesztésre! Ez Xbox 360-as vezérlőnél a vehicleset_pc_xinput_default.xml file. Keressük meg benne a DampeningEnabled="1" bejegyzést, amit javítsunk át DampeningEnabled="0"-ra és mentsük el.
  • Muttley
    Egy Kis Kitekintés: ÚÚÚÚVAZZEEE...
  • samsung123
    Húú köszi! Sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz, Köszi még1x megnézem melyikkel lehet váltani!
  • RYO21
    Akkor mit csinál a blackbox ha nem U3-at?
  • Bullitt
    1 Valamelyik gombbal lehet váltogatni, 3 féle van egyébként, egyik a gumikra ható G-ket mutatja, a második amit linkeltél, a harmadik meg a G-erőket mutatja megint, csak épp a sofőrre hatókat.
    2 Csak a garázsodban lévőkkel lehet nyomni Quick Race-ben ja.

Nem UG3 lesz a következő NFS úgy tűnik (az UG vonalat szvsz a World-el akarják tovább vinni.)
  • vg
    "Need for speed underground 3-at!!!!! "

már hegesztik régóta
  • samsung123
    1csak nekem hiányzik ez a telemetria kijező?

2senki se tud más autókkal versenyezni, mint a mit megvett autót, Quick raceben?
  • Szabi1991
    friday, friday...
  • Fpocok
    Kicsit még gyakorolnod kell
    Bár én sose szerettem belsőnézetből autózni.
  • Prince23

• Prince23
    Bill-el egész jól hozzá lehet szokni, csak idő kérdése az egész. de a játékról süt, hogy kormány kell.

Nálam eddig 8.8-9.0 közöbb bóklászik. sokkal jobb mint elődje, az nálam kerek 85 pontos lett. Igaz, azt X360-on toltam.
    de ezt most PC-n, így jött ki:S
  • Totti5
    Az rendben van, csak rövid:)
  • unrealnoise
    Igaz, nem jó, de jobb mint az eddigiek. :D
    Amit utána linkeltem az komolyabb. De persze ezeket mind verjük majd holnaptól. :D

Bullitt: gondolatjelekkel részleteznéd kicsit? :) vagy majd? :) Előre is kössze. :) plusz érdekelne, hogy milyen a SHIFT 1-hez meg a többi hasonló szimhez képest ha van rálátásod. (Forza, Gt5, rfactor...)
  • Bullitt
    8.5/10. Kábé.
  • Csokis
    No blur and wheel shaking in cockpit & helmet view mod

Reduced trackside bling bling mod
  • Totti5
    Messze van a jótol, de úgy nem is lehet hogy a játékba 2őt fordul a kormánykerék, nála meg ez alatt 1et, így látatóan közel sem tud precízen menni... ilyen amatőr bakit, bár a simracingesek nem arról híresek hogy nagy prók lennének, hanem lelkes amatőrök.
  • unrealnoise

Ez a legkomolyabb eddig. :)
  • unrealnoise
    amúgy ez a cockpit view elképszetően jól néz ki videón. 3:11-nél nézzétek meg. odasasol a kanyarra még mielőtt tekerne a kormányon. :) faja.

ui: nah én alszok, holnap négykor kelés, 12 óra meló, aztán este telepítés... :D

PC-s srácok akik komolyabban tolják, kormánnyal meg minden, nyomjanak nekem egy PM-et, hagy tudjam felvenni őket barátnak autologon majd holnap éjjel. :)
  • grebber
    Egész jó lett.
    Már most többet toltam vele mint az 1-el.Az irányítása is jobb mint az 1nek billentyűzettel.
    Eddig 7 futamot nyomtam le valami exper... szinten segítségek az abs és ívmutatás (mivel nem ismerem a pályákat) kivételével offon vannak.
    Eddig tetszik ,csak kevés a gépem a max grafhoz.

Az elég zavaró és szar hogy (ugye van külső nézet meg belső nézet) belső nézetben koszolódik a szélvédő ez még oké de külső nézetbe ne basszon már fel port a kijelzöre.
  • Prince23
    Toltam picit a példányomat. de hát ez pc-n elég nehéz irányítani billel:( Mondjuk ezt eddig is tudtam, de hogy ennyire... EASY-n tolom :D
  • unrealnoise

ez az eddigi legkomolyabb gameplay, és sofőr.
    más kérdés, hogy ő sem gyakorolt eleget, de legalább "tud vezetni" és próbálja tartani az ideális íveket.
  • fatallerror
    na az lehet, mindenesetre bosszantó tud lenni :]
    kanyarokban nem könnyű a jószágot a pályán tartanom, nem vagyok vmi jó játékos, egy rosszul bevett kanyar és akár utolsó is lehetek, sajna nem tudok mindent első hellyel végignyomni, maserati gt-re gyúrok, még csak egy kocsim van
  • Dietrich
    Catalyst verzió 10.12
  • unrealnoise
    Hát ezt akkor kérjétek az arcade vonalon, ne itt :)
    Mivel szép eladásokat hoznak a szimes autós játékok, a SHIFT szinte biztos hogy maradni fog nagyon sokáig.
  • peti71
    Jól beszélsz,elég volt ennyi a shiftböl.
  • Dietrich
    2002-ben debütált a helmet camera..

• darki81
    lehet alacsonyra volt ültetve az auto..
    (van visszaállító gomb) :)
  • fatallerror
    kapcsolj ki minden rásegítést és hipphopp a kavicságyban vagy :] az mondjuk nekem fura h amint a kavicságyba jutok indíthatom újra a versenyt mert annyira irányítatlan lesz a gép, nem tudom h a valóságban tényleg ennyire megfogja e a kavics az autót
    na mind1 nem tökéletes játék és nem is lesz tökéletesen szimulátor, bérelj egy ilyen menő autót meg béreld ki a hungaroringet és vezess élőben, akkor meg belekötsz az éppen vezetett autóba stb a valóságba is belekötnétek én azt mondom
    szerintem fejlődött a játék és ez az nfs van a legközelebb a valósághoz, legközelebb megint jobb lesz. nekem is elég ócskának tűnt elsőre míg benem állítottam mindent a játékban
    aki meg billel játszik és csodálkozik h nem hasonlít szimulátorra annak awsd van a kocsijában is v mi?
    nekem csak x360as gamepadom van ami nem kormány de a ravasz miatt sokkal jobb mint a bill
    és ne erőltessétek már egymásra az akaratotokat! had döntse már el mindenki h tetszik e neki v sem, nem kell itt bunyózni tisztelet a kivételnek
  • High end PC #1674
    Ejj, várom már a pénteket, hogy hazamenjek, és nyüstöljem a játékot...
  • antgecc
    köszönjük emese
  • Krisztiam #1672
    Need for speed underground 3-at!!!!!
  • Csokis
    Kontroller != gamepad! Lehet kormány is, mert az is egy kontroller.
  • unrealnoise
    neked mi a véleményed a játékról? :) x/10?
  • Bullitt
    Ha esetleg valaki nem tudná, hogy kell beváltani a Limited Edition plusz autóit, itt az útmutató.
  • Prince23
    Nem látom az utat!
  • Totti5
    Jaja, itt a sisak tetejére van téve.
  • SirAlo
    Ez is sisak kamera es szinte T-Cam nezet mar , gondolom a sisak tetejen van a kamera
  • Totti5
    Kubica on helmet camera ez a szeme mellett van, de mondjuk Kubica egy magas versenyző.
  • The Fugitive
    Játszik valaki Driving Force Pro-val?
    amint elindítom a játékot, automatikusan bekapcsolja a 900°-ot, de én csak 200-220°-on szeretném használni.
    Erre valami beállítási lehetőség van?