3115
nfs-shift-2-unleashed-ios-logo.png?cb=14
  • darki81
  • Willi Betz
    No,kipróbáltam én is. Egész jó,de billentyűzettel kicsit fura. Majd hétvégén kipróbálom kormánnyal is. Eddig tetszik a játék! Ezért meg plusz pont a készítőknek:)
  • Ambrus Gergely
    mennyél szépen játszani gt5 el ps3-on a fasza controllereddel és fikázd a szimulátorosokat, meg a versenyzőket tovább nyugodtan.
  • Ambrus Gergely
    minek okoskodsz itt is, mikor semmit se tudsz.
  • Totti5
    "Nekem annyi bajom van vele, hogy furcsa az irányítása billentyűzettel, de meg lehet szokni!!!"

"szimulátoros szemmel"

-.-
  • Ambrus Gergely
    szimulátoros szemmel nézve is kiválló szórakozást nyújt.
    A tuning része nagyon jó, és élvezetes, jól vannak ábrázolva a dolgok, a grafika meg már-már a valósághoz közelít.
    Egy hosszú szimulátor verseny után hétvégéken tényleg nagy felűdülés játszani vele, nem kell annyira odafigyelni semmire, és élvezetes.
    Persze sose lesz Iracing/LFS szint.
  • Ambrus Gergely
    Nagyon jó a játék eddig!
    A tuning része tökéletes.
    Nekem annyi bajom van vele, hogy furcsa az irányítása billentyűzettel, de meg lehet szokni!!!
    - úgyis jönnek majd a modok ami javítja az irányítást.
    Sokkal jobb az első résznél!
    Megéri megvenni
  • balazsgigi
    Bocsánat,másik versenysorozatban meg jó!De egyre jobban tetszik,úgyhogy lehet meg kell vennem!
  • Totti5
    nézd meg az elejét
  • balazsgigi
    Igaz,a virágbolti verziót próbálgatom,de van egy probléma.Kérdés,hogy másnál is ez van e?Hiába veszem lejjebb az ffb erősséget,ugyan olyan a kormány ellenállása,viszont sima időmérőn jó!
  • Prince23
    De a készítők be is jelentették, hogy elhagyják és mostantól egy új franchise van azon belül, a Shift névvel.
  • samsung123
    Ja meg a VERTIKÁLIS SZINKRONIZÁCÓ (Vsinc) legyen kikapcsolva!!! mindenhol: játékban és driverben!
  • samsung123
    Ha iracingel nyomod akkor valszeg jól beállítotad a kormányodat, (érzékenység 50% Gyors kományérzékenység 0% stb) akkor a kevés fps a gond!
  • SirAlo
    Leginkabb az zavart hogy olyan volt mintha a kormanyzas kesett volna :\ pedig nem volt holtjatek beallitva...
  • fatallerror
    nekem nagyon tetszik eddig a játék, persze nekem a dirt marad az első. az elején szívbajt kaptam az autó viselkedésétől de csak finomhangolni kellett a beállításokat ahogy samsung kolléga képein látjátok belekell piszkálni mert a gyárival tényleg az első gondolatok között van az uninstall. tetszik h eddig úgy látom h irreálisan nem csal a gép, hibázik is néha, nem hagy le rosszabb járgánnyal mint az állat. a hot pursuit után kellemes meglepetés ez a játék nem érdekel h mennyire szimulátor a lényeg h szórakoztat. 1 hibával már oda is a verseny ez is a realitást növeli, jól kell vezetni.
    az igazat megvallva nem értek az autókhoz, korom ellenére még sosem vezettem, lehet ezért nem tartozom az elégedetlenek táborába.
    lehet igénytelen vagyok de nekem a crysis 2 is tetszett a negatív kritikák ellenére és ez is rendben van, egy jó 8as, nem klasszis meg nem is leesett állal játszom de bőven a szórakoztató kategória
  • samsung123
    Szép! egy kör után ítélni!
  • SirAlo
    Hat en is kiprobaltam , Laguna Seca palyan mentem egy kort , iRacing utan egy sz*r szerintem nekem ez a grafika is allatira nem jon be , iRacing sokkal valosaghubb grafikaba is (szerintem) egyedul a kezmozgas jo benne
  • samsung123
    G25 Beállítás!(saját)a kormányom valóságban is 360 fokot fordul.

• xxxpaulxxx
    Vááá már meg is fog jelenni? Én még az 1et se vittem végig:D:D
  • Waczkor

Virágbolti verzió kipróbálása után(bill-el ráadásul) teljes mértékben egyetértek.
    Este veszem eredetiben boxra.

• High end PC #1603
    Ott a játék borítóján/játékon a Need For Speed felirat, csak nem felül, hanem alul. De még az NFS logó is ott díszeleg a Shift 2 Unleashed felirat mellett. Ahogy látom, a neten el is kezdett terjengeni ez a megnevezés, nem igaz, hogy a mai NFS logót nem ismerik fel az emberek.
  • Snexi
    ebben van normális karrier vagy olyan mint a hot pursuit?
  • balazsgigi
    Valami beállítás jó lenne a kormányhoz!Nemrég vettem egy G27-et,most azt próbálgatom beállítani.
  • ManoNegra
    nagyon jó lett a játék,tuti vétel! Néha modjuk kicsit mintha megakadna, viszont a proci nem dolgozik maxon. Két mag 70% a másik kettő meg 50%
  • vg
    Sokkal jobban szimulátor mint az első rész. Borul, tör a kocsi mint állat(legalábbis az első kocsim már széttörtem párszor totálra). Lökni nem nagyon érdemes, mert te is borulsz. Sokkal nagyobb figyelem kell pályán tartani a kocsit. Mondjuk érdemben a nagy autóknál fogom észrevenni, hogy mennyiben más, de az még idő amíg oda érek.
  • Totti5
    Nyugalom eredeti verzióval nem bannolnak senkit. MS játékoknál kell figyelni és azt tanácsolják az eladók is hogy megjelenés előtt 5-6 nappal ne menjünk még csak lájvra se, ha játszunk vele, mert... bár olyat még nem halottam hogy eredetivel bannoltak volna valakit, és amúgy is az MS csak azokat figyeli ilyenkor akik pl a saját játékaikat pl Halo, GeoW hetekkel a megjelenés előtt tolják, nyilván azok warezba.
  • Bullitt
    Nyugalom, nem hiszem, hogy gond lesz belőle.
  • vg
    "Sztem biztos nem feltűnő nekik hogy valaki a megjelenés előtt már ott kóborol a szerveren. :D"

Hátde bazz, én az 576-ban vettem a limeted verziót!!!
  • Bullitt
    Ki is dob a multi, ha nagyon leesik az fps-ed. Így volt már a Hot Pursuitban is.
  • Ricsi234
    Tescoba 9990FT-ért a Shift+Shift2-t árulják!!:)
  • samsung123
    Na minden beállítgatás után(g25) a fizika jobb mint volt, az driftelés nincs, DE még nem mentem igazán nagy lóerős autókkal, majd ott bújik ki a szög a zsákból, mert az egynek is ott volt rákfenéje. De már sejthető hogy ott se lesz gond.
    A grafika meg tényleg sokat javult, de gépigény is nőt rendesen! Mindegy jön az videókari, mert 20-30Fps-el nem lehet autós játékot játszani, ezt jó ha mindenki megérti, sőt ha valakinek nincs elég fps-e akkor romlik az vezethetőség is, késni fog a kormánymozdulat, lassul! Teljesen más fix 50-60fpsssel játszani, főleg neten.
  • ManoNegra
    Köszi! Igy azért jobb lett.
  • antgecc
    Én meg azt nem értem, miért kell foggal-körömmel védeni egy programot, amihez annyi közöd van, hogy játszol vele. Programoztátok ti, hogy így bele vagytok szerelmesedve? Vagyunk egy páran, akik nem fikázunk, csak tényszerűen leírjuk észrevételeinket a játékkal kapcsolatban. Miben jó, miben szar. Erre jöttök mint a veszett kutyák és úgy véditek, mintha ti programoztátok volna! Nyugodtan lehet lazítani, ez egy public forum, ahova bárki leírhatja a véleményét.

Ráadásul nem értem azt se, miért jösz az előző nfs-ekkel, mikor ennek a címében sincs benne, hogy nfs. A verseny feeling szimulációt meg kb feldughatjuk a seggünkba, ha nem lehet versenyezni egy jót, az idióta fizika miatt.
  • Skypack
  • Totti5
    Najó azért az RBR seggét nem kellene kinyalni ennyi év távaltában... modokkel lehet hogy jobb lett, de gyári verzióban olyan érzésed volt mint ha papírdobozokat irányítanál.
  • Fehercsoki
    RBR 92% és a shift 2 95%?Biztos vagy te ebben?
  • Muttley
    ha a 100%-os szimulációban
    BurnOut = 10%
    és a
    Richard Burns Rally betonon = 92%
    akkor a Shift1 = 63% és Shift2 = 78% belső nézetből = 95%
    szvsz
  • Skynet
    Állítsd be a kontrollert vagy kormányt,eleinte nekemis ilyen ideoda rángatós fos volt az egész...Én egyenlőre míg hazanem érek kontrollerrel tolom,mint mondtam kibelépkedtem vagy 20-szor hogy értelmes beállítás szülessen,de mióta sikerült beállítani élményautókázás...Nem szimulátor,de nem is arcade,el lehet vele lenni,az amiket hazudoztak hogy a Forza a GT5 és egyéb címek szimuláció szintjét hozni fogja persze nem meglepően kamu volt,de ettől még hangulatos,és a full arcade szinttől messze van.
    Kormányról egyenlőre nemtudok nyilatkozni,remélem nem akkora gyatrafos a kormánykezelése mint a SHIFT 1-nek volt....
  • Totti5
    Te sem tudod már jó sorodban hogy mit fikázz ugye? Mert az előző NFSek mind szimek voltak ugye? mert a Porsche rész szim volt ugye? a nagy francokat. Ez egy pályaautó versenyjáték, ami a legjobban szimulálja a verseny feelinget.
  • alma2
    a "ver szimulator" es az arkad jatek kozott is meg lehet talalni az egyensulyt, nem fekete-feher a vilag, de ezek ugy lementek az osvenyrol, hogy sosem talalnak vissza. Vagyis nem azzal van a problemam, hogy nem szimualtor (annak ellenere, hogy mast sem lehetett hallani a reklamokban milyen valosagos lesz, bar lehet, hogy arra gondoltak a pilota feje remeg, mint egy bologatos kutya, hatha elhanyod magad 5 perc jatek utan) hanem, hogy rajzoltak volna inkabb leggomb rozsaszin kismalacokat autok helyett, amit a madzagukon rangatok, ha mar ugy viselkednek, akkor meg elveztem is volna, illetve le is toltak volna a torkomon, hogy egy ujabb mario kart vetelytars kerult a koztudatba. De a nagyobb a fustje mint a langja dolog az EA-nal nagyon megy. TDU2 ugyanez.
    HA megvettem volna, masnap visszaviszem a boltba, hogy mi ez a f*s, vajon mukodik itt is, hogy szo nelkul visszaadjak a penzem ?

Pl a pro street sem volt ilyen idegesito, legalabbis abban mas volt bosszanto, de azzal relative meg sokat is jatszottam.